Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
slavko75
 u pravu si sniper sta da se radi u planu sam u petak da skoknem za vikend kuci,ali nisam jos siguran
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Cvele
 Danasnji lov-jutro nije protekao lose. Bili smo u lov na divlje patke, lovili smo pored Timoka trazili ih po barama... Rezultat jedan patak i jedna patka, od strane mog oca. Pored oborenih nije bilo mnogo vise divljaci, samo jos jedan patak koji je poleteo sa jedne bare zajedno s' oborenim, Max je aportirao i patku i patka, a patku je nasao u bari, tj on je podigao, jer nije htela sama da se podigne Smile pozdrav!
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 lepo cvele zavidim ti dok ja trunem ovde za kompjuterom uz casu crvenog posle rucka lepo jutro B)

Cvele
 Zaboravio sam da dodam, da smo pri prolasku pored jedne bare(koja je najveca-dugacka) ispred nas culi karakteristicno gakanje gusaka, koje polecu, ali zbog rastinja nismo stigli da vidimo, mene malo cudi da su vec dosle, prosle godine i po najgoroj zimi-snegu nije ih bilo.... daj boze da su one Hmmm
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 EVuk sad sa guskama si me dotukao totalno moral mi nije ni do J@j@

bela
 e....ljudi danas mi je srce opet puno moj matori vižlan je opet odradio dv tri lepe marke i par izvlačenja-praćenja tragova .
na žalost fotoaparat nisam poneo ,da to ovekovečim.Pas
kad sam stigao kući moj vižlan nije imao snage da izađe iz kola,evo posle dva sata se kako tako prikupio.
neznam šta da radim,pričam sa mojom gospođom da mu je ovo bio poslednji lov, ''potpuna penzija'' eventualno neki skroz lagani teren ''mada i ovaj danas nije bio težak'' videćemo Stari
vižlan i terier

Kile_
 e da napisem i ja koju Smile
danas sam bio u goste u LD "granicar" Vatin ,pozvan sam bio od strane mog dobrog prijatelja,kolege lovca Nenada..inace vatin je poznat po brojnosti fazanske divljaci...
drustvo ima malo clanova svega 15.od kojih je 10 danas izaslo u lov isli smo u jednu grupu,obisli trske,kukuruzista,veliki broj koka smo podigli,ja to da nisam video svojim ocima drugome ne bi verovao ali oko 100 koka je podignuto (naravno u toku trajanja lova)
svaki lovac je odstrelio po dva petla ukljucujuci i mene Smile)
...oko 10 smo doruckovali,mala vatrica i kobaje na stapu Smile
..sve u svemu bilo je odlicno ;)
...a bila je i jedna situacija vise o tome u temi "podmladak u lovu da ili ne"
Samo 300 i 4x4

Kile_
 pu bree ne mogu da nadjem tu temu Grin

sve u svemu napisao sam negde da sam za to da se podmladak vodi u lov i i dalje to kazem,ali danas kada sam video sa otac daje sinu od 12 godina pusku da puca fazana,,boga mi nije mi bilo sve jedno i takve stvari i situacije bi ja kaznjavao,taj klinac je jedva imao snagde da drzi pusku i ne da nisani i puca...kad sam to video pobego sam na drugu stranu...
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 Svaka cast kile ja trunem i dalje ovde u CHiveli

arnotije
 Bili smo jutros na patke,brat i ja,vreme je bilo fantasticno,reka ogromna pa je bilo malo teze da im se pridje,ali na kraju dva patka i jedna patka,ker sve izvadio za jednom je plivao bas daleko,a evo i slike,pozdrav svima

270
 Kod mene se danas lovio samo Fazan, i ako zečeva ima dovoljno posle druge nedelje obustavljen je lov na zeca!
Današnji lov je za mene bio naj lošiji od kad sam lovac a to je već 20 godina! Po prvi put sam završio lov bez opaljenog hica. Vreme letnje kao da sam izašao na prepelice u avgustu! I ako su psi izuzetno pretraživali teren samo jedna lepa marka na jato jarebica!

Negovan
 Komercijalni lov Sedlare
Negovan priložio:
dsc00084.jpg

Negovan
 Komercijalni lov Sedlare
Negovan priložio:
dsc00087.jpg

Negovan
 Ovo je slika za Darka
Negovan priložio:
dsc00082.jpg

arsa
 Ja sam danas bio gost kod mog druga Bojana Magnuma iz Jagodine a lovili smo u ataru njegovog rodnog sela Vinoraca. Fazana
"ko pleve "a bilo je bogami i zeca.Nas devetorica svi po petla a i nekoliko vise i cetiri zeca od podignutih osam. Imao sam srecu da odstrelim dva zeca i tri petla pa sam veoma zadovoljan danasnjim lovom. O trecem poluvremenu da i ne pricam.B)
lovac Joca i Luka srbijalov

bela
 ja sam tamo služio vojsku u ćupriji izdvojeni vojni objekat u vinorači,već tad jebilo puno fazana a bilo je i srneće divljači ako sene varam.(a u kasarni je bio mini zološki vrt prelep nikad ga neću zaboraviti)
vižlan i terier

aca
 danasnji lov nije bio lose mada bi trebao da bude super sbog terena.evo nesto ukratko.krenemo mi kad odjednom moj ker markira posle dodje njegova mati pa jos i moj bretonac tri marke,i nema i nema i nema kad posle idemo bagremarom skoci petao neznam ko ga digo moj drug puca i skida ga nadjemo ga mi i krenemo dalje.posle skoci zec ali daleko,doruckujjemo mi kad moj breton opet markira ja mislim sad cu da oborim nesto kad ono cvrc on vuce vuce kad na kraju nista sigurno izmileo iza mene,ali mi nismo hteli da se vratimo.posle moj drug skine jednog sa drveta koji je bio pusten,koliko smo krenuli vidim da moj breton samo sto ne stane da markira a drugi pointer markira.dodje njegova majka i ona markira opet tri marke i vucu kad ono koka skoci nismo hteli ni da pucamo.i nista krenusmo kuci,ali nismo hteli da idemo u travu sve smo maltene isli putem.ko zna koliko se fazana izvuklo u trnje iza nas nepitaj.tako da su podaci nas 4 lovaca 2 petla.zajedno uz pomoc 5 kerova.pozdravljam vas i ispricajte nam ukratko kako je prosla vasa lovna nedelja.i da napomenem kod nas obustavili lov na zeca od ove nedelje.poz

Lala
 Današnji dan je počeo loše: prvo, meteorolozi su nas potpuno zeznuli za prognozu, najavili lepo i vedro vreme, sa temperaturom do 17 stepeni. Zbor lovaca bio u 8 sati ujutro, po maglovitom vremenu, da bi oko 9 sati počela da pada i kiša?!? Naše LU je donelo odluku o zatvaranju lova na zeca, i lovci su pozdravili tu vrlo razumnu odluku. Dakle, lovimo samo fazana. Doručkovali smo pre lova, da bi kišra stala tek negde oko 11 sati, i malo se razvedrilo. Pretraživali smo teren (jedan od boljih u našem reviru), šipčili po blatu, ali ništa, ni prilike! U grupi nas je bilo 9 lovaca, i donosimo odluku na terenu da se podelimo u dve grupe i da povelik teren obilazimo iz dva pravca. Moja grupa, nas 4 lovca sa 4 psa, smo prepešačili i pretresli svaki izgledniji deo terena, bez rezultata, da bi smo na kraju terena, u deliću koji je dugačak svega 100 metara, podigli jednog petla i 4 koke! Što smo podigli, to smo i odstrelili, što smo odstrelili, to smo i pronašli - 100%-tni učinak.
Druga grupa nije imala ni jednu priliku, nisu ni videli fazana Sad
Nema divljači, definitivno! Podigao se samo 1 zec na celom terenu, mahali smo mu Smile, i podiglo se nekoliko primeraka srneće divljači, hvala Bogu da ih ima koliko-toliko.
Psi od kolege (dva odlična mistlendera) su poterali jednog matorog lisca, koji je junački zdimio preko strnjišta u neku remizu, koju smo odmah opkolili i proterali, ali lisac nam je umakao, kako, nije mi jasno!
Sve u svemu, uz napore i lovačku sreću, solidno, ali me nedostatak divljači na polovini sezone brine. Šta ćemo loviti u decembru, kad već sad nema divljači?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

petar
 Patke i guske Lalo, mozda malo DS...B)
Just like old times!

Lala
 Malo morgen DS, ako se glasine o svinjskoj kugi pokažu kao tačne!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,533,033 posete www.srbijalov.com