Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Sniper Hunter
 E posle svega jos nam je i kuga falila jahaci apokalipse nad Srpskim lovstvom$aAaShock

petar
 Ma proci ce i to nece doveka trajati...B)
Just like old times!

bela
 petre ''AKO ''bude svinja ja sam se pribojavao pomalo ovoga jer preterana brojnost svinje samo donosi kugu,već viđeno.ne tako davno.
vižlan i terier

petar
 Pa ne treba nicega preterano brojno, zaraze i bolesti se sire...Frown
Just like old times!

Sniper Hunter
 i51.tinypic.com/1zdsvuo.jpg

to je to$aAa

Lala
 Ova godina je katastrofalna za svu divljač, osim za DS, koja se u svim lovištima ohoho namnožila - ima je svugde! Lovi se, puca se, ali nje i dalje ima dosta. I pravi sasvim 'lepe' štete na usevima, pošto je kukuruz ove godine kasnio sa skidanjem, pa su DS imale produženu gozbu. I nevidjeno su se namnožile, što za posledicu može da ima pojavu kuge. Sačekajmo par dana, da se neko (ehhh taj 'neko' se uvek čeka) obrati javnosti i lovcima sa potvrdom ili demantijem.
A obzirom da se Subotica pominje kao mesto pojave, da li ima neko od članova iz tog dela Vojvodine, ili, ako nema, da li poznajete nekog ko je lovac tamo, pa da se proveri direktno na terenu, da li je info osnovana ili nije.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

brzi
 Evo kako je protekao prošli vikend u lovu na fazana. U Krčedinu ga ima solidno. Do sada se nije desilo da je neko došao iz lova a da nema odstreljenog fazana.

BRESTOVAC
 NAGOVANE mozemoli zimus malo u komercijalni kod vas u sedlare.prosle godine sGrinam bio u djurinac i nije bilo lose mada za mene malo srece ali nema veze.....pozzzz darko (brestovo) ....
B)epanjel breton.moj pomocnik u lovu!!!

Jank
 Bogami Brzi ne vide se ti ulovljeni fazani ali je klopa bila dobra prava lovačka....dobro ste zadimili....valjda je bilo i nešto da se zalije ova kobasica....�iveli
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Nikola M
 Bravo 2pre 3 dana iznet je 5 dzaka kukuruz danas smo isli i ostalo je svega pola korena i 1000000000 tragova svinje imao mnogo jedva cekam da krenemo na svinje 
Dobar Pogled
lovac

darkon
 Nikola M,koliko sam cuo i organizacija lova na svinje je odlicna kod vas,a padne i po koji vuk.

slavko75
 pozdrav kolege evo i mene iz lova vikend je bio ekstra u subotu sam bio u gostima lovilo se skoro sve d.svinja ,vuk ,lisica ,zec,srna, fazan i bio je feneomenalan lovni dan odstrelili smo dva vepra po 100-120 kg i jednu staru srnu a u nedelju u mom drustvu lovio se zec i fazan odstelio sam pet fazana i jednog zeca a usput sam izgubio mobilni i foto aparat , imao sam u aparatu stotinu slika iz ta dva lovna dana sve otislo u vraga prezaliti nemoguFrownHisteri�an
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

slavko75
 i da nezaboravim u subotu kad smo odstrelili prvog vepra posto je vepar bio ranjen zavukao se u neku sikaru tesko je povredjen pas Grof (brak jazavcar)mnogo dobar svinjar cuven na daleko moga dobrog prijatelja i kolege Radenka Bozica iz Bijeljine ali na svu srecu pas se oporavlja

Nikola M
 Sto se tice orhanizacije extra je posle lova ucek ima nesto ili pecenje ili tako nesto naravno . A sto se tice vukova i lisica je uzas znaci cini mi se da ih ima 300 evo pre nekoliko dana coveku nestale 10 ovce i nasli smo ih mrtve ostale samo kosti. Vuk svake nedelje na svinje padne
Dobar Pogled
lovac

Jank
 E pa Slavko žao nam je za taj fotoaparat i mobilni ali će se obradovati neki lovac sledeće nedelje.....
A ja šta sam mogao....dok si ti lovio DS i ostale životinjke ja ulovi jagnje i prase i proslavih Aranđelovdan a već prekosutra opet u akciju čeka me moja družina...ha...ah...ha.....Njanjanja
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Cvele
 U iscekivanju novog lovnog dana, sinocna kisa me je skroz razocarala, mislio sam da danas od lova nema nista. Ujutru jos po mraku zvoni alarm na telefonu, prvo sto sam uradio jeste pogledao kroz prozor i bio veoma srecan sto kise nema, spremanje i polazak. Bilo je i vise nego dosta magle, lovili smo patke... Rezultat od prosle nedelje(dve odsteljene) me je ohrabrivao da ce biti jos bolje, kad eto ti.... Ni jednu jedinu gluvaru nismo vidli, obilazili smo isti teren kao prosle nedelje znaci Timok i bare pored.... vid'li smo samo jednu lisku kako nosena bujicom pliva kao metak po Timoku, i nije bilo pucanja..... Ne znam dali ima svrhe izaci uvece na prelet... Hmmm Sta vi mislite ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

darkon
 Meni se desavalo da kad u lovu na barsku divljac ujutru prodjem losije,uvece bude odlican prelet.

slavko75

Jank kaže:
E pa Slavko žao nam je za taj fotoaparat i mobilni ali će se obradovati neki lovac sledeće nedelje.....
A ja šta sam mogao....dok si ti lovio DS i ostale životinjke ja ulovi jagnje i prase i proslavih Aranđelovdan a već prekosutra opet u akciju čeka me moja družina...ha...ah...ha.....Njanjanja

nije mi za tel. i aparat vec sam kupio druge nego one slike ono se ne kupuje niti se slika ponovo$aAa

Cvele
 Ni vecernji lov na patke nije prosao nista bolje.... Pronadjen jedan fazan i jedna caplja, koji nisu odstreljeni naravno, ali bar smo uzivali u njihovoj lepoti i prirodi! Smile DOBAR POGLED Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Kile_
 ehh kako je bilo danas,pretpostavio sam da ce tako i biti.za danas je bio zakazan 1 jedini izlaz na zeca (ZADNJE 3 GODINE SE NIJE LOVIO ZEC) i mene juce zove precednik kaze sutra ne izlazimo na zeca!,zasto?-zato sto ga nema! javi da povedu kerove idemo na fazana.i sta vise da kazem,otiso sam sinoc u grad na topavka pevao je bio u hotelu "srbija" zezao se sa drustvom.jutros ustao u 6 za lov,pogledo kroz prozor auto zaledjen reko nazad u topao krevet....i lov i sve u pm....
a da prodao sam golfa,tako da sam trebao sa drndavim kecom juce sam ceo dan punio akumulator.....trebam uskoro da kupim ladu nivu Smile)
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,599,431 posete www.srbijalov.com