Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
arnotije
 Lovacko udruzenje " ZVECAN" iz Zvecana(Kosovo i Metohija) u nedelju 20.02.2010 organizuje hajku na "stetocine" lisica, divlja macka, kuna, a mozda i vuka ;) koji je vidjan u tom delu lovista tokom citave zime, a i pre par dana. Nakon hajke predvidjen je rucak cena je 1200din. po coveku, bice i lutrija sa finim nagradama. Hajka nije velikih razmera, bice stotinak i kusur lovaca. Ucestvuje nase drustvo, tj. moje i gosti iz ostalih drustava u nasoj blizini. Pozivam sve na druzenje, a mislim da je pogotovo interesantno za lovce iz ostalih delova KiM. Skup je zakazan za 6h i 30 min, a kako je zborno mesto malo zabaceno( nisu mislili na goste Smile ) svi koji su zainteresovani neka mi se obrate preko pp da im objasnim gde da se nadjemo, da ih povedemo na zborno mesto, a kasnije i na ceku, jer ne ide da gosti pesace. Svi dobronameni ljudi su dobro dosli,drugari sa foruma pogotovo.Srbijalov

Boban-KG

slavaplana kaže:
Evo ja prvi pozivam sve lovce da dodju u Staro Selo(Opstina Velika Plana) 23.jan na akciju gde ce se loviti lisica i sakal!!
Svake godine oganizujemo akcije sa gostima i to bude jedno lepo i prijatno druzenje !
Kuva se rakija menjaju se iskustva i ljudi se bolje upoznaju i druze sto fali svima nama !
Lovimo deo pored Velike Morave na terenu gde sakala imamo jako puno!!!
Prosle godine su osreljena u nasoj sekciji 34 komada i 14 lisica sto nije malo!!!
Zborno mesto za goste je centar sela 8h! Lako nas je naci na karti jer se nalazimo pored auto puta !!! kontakt tel za prijavu lovaca je 060- 0- 841-843 Slavoljub Stojadinovic pred. sekcije!!!!!!
Nema uplata i kotizacija !!!Bilo bi dobro prijaviti se par dana ranije zbog popunjavanja dozvola ili na licu mesta ko nestigne to ranije !!
Ocekujem dolazak ljudi sa ovog foruma i licno upoznavanje!!

Postoji mogicnost i smestaja u obliznjem hotelu kod nas u Starom Selu ali cu javiti cenu nocenja posle ovih praznika !
KO VOLI NEKA DODJE DA SE DRUZIMO!!!!!

Evo jednog izvestaja sa jos jednog druzenja u Starom selu kod Plane.
Lovili smo sakala i lisicu oko korita V.Morave i u tri pogona odstrelili dva sakala,jedan ranjen ce se sutra potraziti,jedan gadjan sa velike daljine i omasen i odstreljena jedna kuna zlatica.
Vrlo interesantan podatak je da je jedan lovac(ma kakav lovac-lovcina) sa tri patrona odstrelio dva sakala i jednog ranio.Da je pred polazak gucnuo malo mucenice i smirio ruku i treci bi pao za slobodu(samo neznam gde bi ga postavio za slikanje).
Trece poluvreme je bilo na zavidnom nivou,kao sto moravci znaju jedino su nam nedostajale te njihove rumunke.No neka nesto ostane i za drugi put.
Lovacki pozdrav i vidimo se u Kragujevcu.
Boban-KG priložio:
20022011059.jpg

Manje vina,manje vinaiveli 3

Boban-KG
 A evo i dvojice Carapana sa ulovom.
Boban-KG priložio:
20022011063.jpg

mikaccg
 Bravo majstoriBravo 2
uvek dobar pogodak

lovdzij@
 Bravo za kolegeBravo 2Bobane morao sam da okrenem monitor da bi pogledao slikeROFL
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

Boban-KG

lovdzij@ kaže:
Bravo za kolegeBravo 2Bobane morao sam da okrenem monitor da bi pogledao slikeROFL

Jes upravu si,slikano telefonom pa nisam razmisljao o orjentaciji kad sam ih postavljao.Glavu o zid

arnotije
 Zna li ko kada je hajka na Goliji?I naravno ima li kakvih desavanja, niko nista ne pise?Smile

Boban
 Lepe slike,cestitke.
U nedelju 20-tog kod mene u V.Siljegovcu je odrzana drugarska hajka na predatore cisto radi druzenja i zajednickog rucka i malo setnje po polju kad ono rezultat 2-Vuka i 8-Lisice posto trenutno nisam u seli pa tako nisam ni znao za manifestaciju.Ocekujem od drugara slike sa tog skupa pa cemo svi skupa pogledati.

vucko

arnotije kaže:
Zna li ko kada je hajka na Goliji?I naravno ima li kakvih desavanja, niko nista ne pise?Smile

Na Goliji je izgleda problem ove godine sa hajkom na vuka. Srbijasume su zabranile da se hajka organizuje na njihovoj teritoriji, tako da se uveliko veca sta sada.
Pozdrav
LOV je veliko druzenje

arnotije
 Jedan kolega je na temi "Vuk" napisao da je hajka na Goliji u nedelju, a da ce blize informacije da objavi na ovoj temi u toku dana, tako da videcemo, cekamo ...

arnotije
 Hajka je u nedelju sad smo kontaktirali coveka koji je u organizaciji, kaze da je problem resen sa Srbija sumama, a evo i broja za blize informacije 065/664-6565 ime ne znam, a inace za one koji su bili prosle godine skup je na istom mestu, a neko od domacina bi mogao i treba da napise potpun tekst. Toliko od mene.... Smeko

Milos88-Ivanjica
 Evo kolege kao sto sam i obecao.Hajka na vuka je u nedelju 27.02,skup je u zaseoku Devići,kao i prethodnih godina u 8h.Učešće je 600din. za koje su obezbeđeni čaj i kuvana rakija izutra a posle hajke ručak i piće.Broj koji je kolega Arnotije postavio je broj upravnika lovišta Aca Aleksića,pa ako vam trebaju dodatne informacije možete ga kontaktirati,a evo i moj broj 064/290-2092,pošto mi je otac u upravnom odboru LD,a i jedan od organizatora hajke,pa ću vam rado odgovoriti na sve što vas zanima...
LOV JE Passrbijaloviveli

arnotije

Milos88-Ivanjica kaže:
Evo kolege kao sto sam i obecao.Hajka na vuka je u nedelju 27.02,skup je u zaseoku Devići,kao i prethodnih godina u 8h.Učešće je 600din. za koje su obezbeđeni čaj i kuvana rakija izutra a posle hajke ručak i piće.Broj koji je kolega Arnotije postavio je broj upravnika lovišta Aca Aleksića,pa ako vam trebaju dodatne informacije možete ga kontaktirati,a evo i moj broj 064/290-2092,pošto mi je otac u upravnom odboru LD,a i jedan od organizatora hajke,pa ću vam rado odgovoriti na sve što vas zanima...

B)

arnotije
 Evo i zbornog mesta od prosle godine(nije Device) odakle se islo na ceke ali je tu bio kazan sa vrucom rakijom Smeko
arnotije priložio:
26021_369004264310_556649310_3452824_7669673_n.jpg

arnotije
 A i malo atmosfere sa rucka
arnotije priložio:
26021_369139434310_556649310_3453151_109582_n.jpg

bombardijer

Milos88-Ivanjica kaže:

BOMBARDIER

bombardijer
 Nadam se dobrom druzenju kao i prosle godine bilo je ekstra i preporucujem svima koji imaju vremena da dodju jer je hajka stvarno za pamcenje ,jos ako bude dan lep bice pun pogodak .
BOMBARDIER

bombardijer

arnotije kaže:
Hajka je u nedelju sad smo kontaktirali coveka koji je u organizaciji, kaze da je problem resen sa Srbija sumama, a evo i broja za blize informacije 065/664-6565 ime ne znam, a inace za one koji su bili prosle godine skup je na istom mestu, a neko od domacina bi mogao i treba da napise potpun tekst. Toliko od mene.... Smeko

BOMBARDIER

bombardijer
 Pravac Golija pa nakon hajke Devici .
BOMBARDIER

bombardijer

bombardijer kaže:

arnotije kaže:

BOMBARDIER

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,691,152 posete www.srbijalov.com