Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
bombardijer
 Zgazena koka specijalitet Kolege lovci dali vi znate sta je zgazena koka ? Ako neznate Arnotije obijasni kolegama lovcima .....
BOMBARDIER

Milos88-Ivanjica
 Kolege jel ko dolazi na hajku na vuka koja se odrzava na Goliji?
LOV JE Passrbijaloviveli

arnotije
 Bombardijer,R@ca i ja Smeko smo planirali i ako bog da zdravlje eto nas u nedelju na Goliji
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Milos88-Ivanjica
 Vazi kolega,mozemo se upoznati,imas moj broj...
LOV JE Passrbijaloviveli

arnotije
 Posalji mi na pp
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

arnotije
 Kakvi su rezultati sa Golije, mi u poslednjem trenutku ne odosmo Angry, a dan je bio idealan, pozdrav svima koji su bili
Matija Beckovic

bombardijer

bombardijer kaže:
Kolega Raca u zadnjem trenutku odustade sedeo sam kuci i jeo lesnike od nervoze .KoTuKoga
Pilot
BOMBARDIER

Milos88-Ivanjica
 Steta sto niste bili,ja sam ukocio vrat gledajuci gde je vas autoSmileHajka je bila extra,bilo je oko 400 ucesnika,dan fenomenalan,predivna zimska idila a pri tom vedro i suncano.Locirana su 3 vuka i pucano je na 2,ali bez uspeha.Drugo poluvreme je bilo u Devicima fenomenalno,bili su i snimatelji sa prve srpske tv(fox),rekli su da ce snimak biti najverovatnije u utorak u 18 i 20,u emisiji exploziv.Postavicu par slika i video snimaka sa hajke....
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 Evo i slika
Milos88-Ivanjica priložio:
dsc00201.jpg

LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 I jos
dsc00202.jpg

LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 ....
dsc00203.jpg

LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 Zborno mesto pred polazak na ceku
dsc00204.jpg

LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 A evo i video snimaka

http://www.youtub...w3cnNTczEQ
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 ...

http://www.youtub...T0pbLiVQ-w
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 ....

http://www.youtub...zEdP--HXrg
LOV JE Passrbijaloviveli

arnotije
 Nije se dalo ali bice prilikaConfused
Matija Beckovic

bombardijer

Milos88-Ivanjica kaže:
Steta sto niste bili,ja sam ukocio vrat gledajuci gde je vas autoSmileHajka je bila extra,bilo je oko 400 ucesnika,dan fenomenalan,predivna zimska idila a pri tom vedro i suncano.Locirana su 3 vuka i pucano je na 2,ali bez uspeha.Drugo poluvreme je bilo u Devicima fenomenalno,bili su i snimatelji sa prve srpske tv(fox),rekli su da ce snimak biti najverovatnije u utorak u 18 i 20,u emisiji exploziv.Postavicu par slika i video snimaka sa hajke....

Svaka cast verujem da je bilo prelepo ,toliko smo pricali i dogovarali se ali na kraju je tako ispalo sto je najgore i ekipa sa jos 4 lovca koja je trebala krenuti sa nama je cekala na zbornom mestu i odustala lovci iz obliznjeg mesta Zerovnice velika steta ali bice prilike.ika
BOMBARDIER

Jank
 Milos88-Ivanjica Sudeći prema video klipovima vidi se da je drugo pluvreme bilo jako dobro šteta što klipovi nisu malo duži i jasniji u svakom slučaju lepo...čestitam...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Laki_90
 06,03,2011.godine Lovacko Udruzenje "Lovac" opstine Kovin organizuje hajku na lisicu i sakala u Mramorku. Skup je od 07:30-80:00 (ko zakasni prace sudove Grin)ispred lovackog doma u Mramorku koji se nalazi u centru "grada" tj sela.
Program : Skup od 07:30-08:00,Jutarnja kafa,caj,rakija....ko sta pije, posle toga i upoznavanja sa "pravilima" sledi odlazak u loviste gde ce lovnik i upravnik lovista rasporediti ljude. Posle nadamo se uspesne hajke sledi rucak u lovackom domu.
Lovi se samo puskama sacmaricama.
Kotizacija 1.000 din.
Prijave na :063/237-640 Lovnik Dusko Markovic.

P.S. pitanje za Admine...da li moze nekako na naslovnu stranu?
Vidimo se....

Jank
 Laki_90... ja ću dati kartografsku podršku da lovci koji bi došli sa strane ne lutaju samo reci ako treba....a trebaće jer se do Mramorka stiže od Pančeva preko Dolova ili od Kovina pa preko Deliblata do Mramorka....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,691,632 posete www.srbijalov.com