Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
Laki_90
 Ma ja necu vise nista ni da mislim....sto je onda cela godina lovna sezona na lisicu i sakala kad ne mozes da pravis hajke k'o covek ? Sad

LU Aleksandrovo
 ne shvatam ni ja, treba da vadiš pojedinačnu dozvolu za lov i da u lov lisice ideš sa stručnim licem, tako ispada.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Laki_90
 Vrlo je glupo....a ima ljudi koji stvarno samo na lisice i sakala idu....i sad treba da se za*******u sa dozvolama za pojedinacni lov....jbg...

LU Aleksandrovo
 pa još gore treba da mu obezbediš stručnog pratioca, nemože sam po zakonu, ti ćeš da čekaš lisicu a ja ću da sedim pored tebe, kretenizam.

Sremac75
 JBG, to je nama njihova borba dala!!!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

LU Aleksandrovo
 Pa borili su se ljudi, nije da nisu, i uvek kao po običaju su pobedili, i kroz istoriju kad pogledamo, sve od Kosova polja su nizane samo pobede.

Lala
 Možda možeš da ispišeš 50 pojedinačnih dozvola za lisicu, jbg...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

LU Aleksandrovo
 pa može niko mu ne brani, samo mu treba i 50 stručni pratioca, može upravni odbor da ih imenuje i uvede u knjigu zapisnika, to bi bilo to zakonski, e onda bi lovni inspektor smatro da ga neko zajebava, pa bi kreno u edukaciju svojim čestim posetama, jbg...

Lala
 Pa možda ipak treba konsultovati lovnog inspektora, jbg., mora i treba da postoji saradnja izmedju LU i inspektora, nisu oni samo tu da kažnjavaju, nego i da pomognu savetom i objašnjenjem.

LU Aleksandrovo
 Bravo, ispravno razmišljanje, negde sam juče pročitao, (ebem ga neznam gde) da po odobrenju lovnog inspektora može da se organizuje grupni lov i u vremenu kad nije dozvoljen, u nekom pravilniku a kojem treba da vidim već sam pun pravilnika.

LU Aleksandrovo
 Loše pročitano ebi ga važi samo za divlju coku.

2. Grupni lov divljih svinja u otvorenim lovištima organizuje se u periodu od 1.oktobra do 31. januara.
Izuzetno, korisnik lovišta može organizovati grupni lov divljih svinja u otvorenim lovištima i izvan lovne sezone samo na osnovu naloga lovnog inspektora.
Korisnik lovišta koji je dobio nalog iz prethodnog stava ove tačke mora
da obavesti lovnog inspektora o vršenju grupnog lova na divlje svinje najmanje 48 sati pre početka lova, radi nadzora nad organizacijom grupnog lova divljih svinja, kontrole izlova i prometa ulovljene divljači i njenih delova.
Korisnik lovišta koji je dobio nalog iz stava 2. tačke 2. ovog priloga
mora odmah po izvršenom grupnom lovu divljih svinja da obavesti nadležnu
veterinarsku službu radi veterinarsko-sanitarnog pregleda odstreljene divljači.

Lala
 Pa možda ima način da se odobri i za lisicu, treba proveriti. Mslm da je najpametnije da Laki kontaktira inspektora.

LU Aleksandrovo
 Ebem li ga nekad pod Komitetom bilo lakše, odluka se donosila u sekundi i bila izvršna, s inspektorom u pogonu.

arnotije
 Nekad bilo sad se pripoveda Smile
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

LU Aleksandrovo
 Pa bar se nešto dešavalo, sad prvo ovog treba da nađeš, ako ga zoveš telefonom namestićeš račun da bi ti on rekao nemože, ako ga pak budeš tražio lično potrošićeš benzina da bi ti on opet rekao nemože il da treba da pita, što znači da će i ako bude pozitivno, biti jedino moguće sprovodivo sledeće godine, a sve će te košta živaca i nerava i bespotrebnog uzrujavanja, i do sada je sa lovnim inspektorima bilo milina raditi a sad kad su im povećali vlast i kad im budu dali da rade od učinka biće pravo uživanje sarađivati sa njima.

arnotije
 Ma im ada bude veselo, sto moze prosto kad moze komplikovano, imao je jedan dobar klip tzv "Mica ubica" mislim da ga je vecina cula e to je prava slika nase administracije a evo i linka za one koji nisu culi

http://www.youtub...TbXSTe7BIg
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

LU Aleksandrovo
 He he ovo je dobro, ima tu još stvari od nje nisam ni znao za ovo.

Laki_90

LU Aleksandrovo kaže:
pa može niko mu ne brani, samo mu treba i 50 stručni pratioca, može upravni odbor da ih imenuje i uvede u knjigu zapisnika, to bi bilo to zakonski, e onda bi lovni inspektor smatro da ga neko zajebava, pa bi kreno u edukaciju svojim čestim posetama, jbg...

Ma imamo i ''strucne'' pratioce ali mnogo dozvola se izdavalo i za lov divljih svinja a sad ako krene i za lisicu i sakala moci ce da idu u ''legalnu kradju'' oni koji su to i radili i sa dozvolama za divlju svinju...ako me razumete... uzmu dozvolu i legalno su sa puskom u lovistu a love sve redom...

LU Aleksandrovo
 Verujem ti prijatelju i znam da nije rešenje, ma bila samo priča i ne vredi se zezati pa navući bedu na vrat.

duk@
 Vidim da je ova tema malo zanemarena od prosle godine ali se nadam da ce sve vise i vise biti posecena kako se blizi kraj lovne sezone za sitnu divljac. Htedoh samo da priupitam da li jos kome nedostaju hajke i okupljanja lovaca ili je to samo slucaj kod mene?

HmmmHmmmHmmmHoemo jo
Sve mi diraj ali lov NE!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,468
Najnoviji član: Darkoni94

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,584,198 posete www.srbijalov.com