Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
salasJaksic
 HAJKU NA DIVLJA SVINJE U SONTI
08.12.2012.godine
U 08:00h skup lovaca u Lovackom Domu.

Lovi se i sa karabinskom i sa puškom sa glatkim cevima, zavisi gde bi voleli da budete na standu -cekanju (karabin) ili u pogunu (puska sa glatkim cevima)
Kotizacija:
Sa licnim psom besplatno
U pogunu bez psa 2000 dinara
Na doceku 3000 dinara
Pozdrav i dobar pogled
Smile

klaja
 Hvala kolega na informaciji,gledat cemo da se vidimo 08.12.2012g
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

arli

salasJaksic kaže:
HAJKU NA DIVLJA SVINJE U SONTI
08.12.2012.godine
U 08:00h skup lovaca u Lovackom Domu.

Lovi se i sa karabinskom i sa puškom sa glatkim cevima, zavisi gde bi voleli da budete na standu -cekanju (karabin) ili u pogunu (puska sa glatkim cevima)
Kotizacija:
Sa licnim psom besplatno
U pogunu bez psa 2000 dinara
Na doceku 3000 dinara
Pozdrav i dobar pogled
Smile

Svaka čast kolega,deluje mi baš pvoljno ta vaša varijanta. Ako mi dozvole obaveze dolazim siguricaiveli. Može li neka informacija o fondu divljači i tako to?

salasJaksic
 U toku narednih par dana cu vam objaviti informacije o fondu divljaci. Trenutno nemam podatke kod sebe, ali mozete na sajtu od naseg lovackog drustva http://www.lusont... saznati mozda neke dodatne informacije ili preko Facebooka: http://www.facebo...azan.sonta
Informacije na tel 025/792-400

Nakon lova bice odrzan rucak u kafani LD,,Fazan,, Sonta.
Za one koji zele vise
U nedelju, 09.12.2012. godine, organizovan je lov na fazana lovne sezone 2012/2013. U organizaciij L.U. L.O. Fazan-Sonta .
Kotizacija: 1000 dinara
- Nije ukljucena cena odstreljene divljaci.
Molimo vas da do utorka, 04.12.2012. rezervisete svoj dolazak.

Pozdrav

huntinggirl1
 baš me zanimaju rezultati lova,
pre par godina sam bila tamo i nikada više, užasno loša organizacija,
kiša je lila kao iz kabla, traktori postavljeni bez cerade, u lovu ni čuli ni videli ds...
samo jedna ranije odstreljena svinja koja je visila na ulazu u jednu malu kafanicu u koju nije moglo ući....
ja tamo nikada više, a i mnogi koji su tada bili....
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

corak
 Niko se ne oglasava.Nije valjda da se nigde ne odrzava ni jedna hajka na svinje,sakale,lisice...Sad

Laki_90
 Dana 26.01.2013.godine sa pocetkom u 07:00 casova u hotelu "Grad" u Kovinu, Lovacko Udruzenje "Kovin" organizuje lov na lisicu, sakala i divlju svinju.
Kotizacija po lovcu je 1500 rsd i u cenu ulazi : dorucak, rucak i neograniceno pice.
Takodje ce biti organizovana i lovacka tombola sa bogatim lovackim nagradnim fondom.
Svi lovci moraju imati vazecu lovnu kartu, oruzni list za oruzje koje ce koristiti u lovu kao i obaveznu obelezavajucu oznaku na sebi radi lakseg uocavanja.
U lovu ce se koristiti samo puske sacmarice.
Bice ogranizavona prodaja lovacke opreme u samom hotelu.
Prijave izvrsiti najkasnije do 22.01.2013.g. na broj telefona 063/539-940 gde mozete dobiti i sve blize informacije.

Dobar pogled!

golf071
 Sakalijada,Pozarevac 12.januar.2013.g subota.Lisica
Novine

arli
 Ipak ima dešavanja-manifestacija. Jednu da ispoštujem biće ekstraiveli.

Gandalf the gray
 Ima li neko
informaciju da li ce i kada biti odrzana hajka na sakala u Asanji?
Ne pada sneg da pokrije breg,vec da zverka pokaze svoj trag!!!

DJULE78
 Postovane kolege,zna li ko kad ce ove godine biti organizovana hajka na sakale u Milosevcu? Veliki pozdrav!!

slavaplana
 javicu na vreme!!

Dule bub Trnava
 Hristos se rodi, pozdrav kolegama, moz li neko preciznije napisati o hajci u Pozarevcu 12-og jan kakvi su uslovi, gde je skup i da li treba da se zakaze unapred neki kontakt telefon.

alex

slavaplana kaže:
javicu na vreme!!

Slavo kada ces ti da organizujes neku hajku za srbijalov da se opet malo smejemo?
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Neca92

alex kaže:

slavaplana kaže:
javicu na vreme!!

Slavo kada ces ti da organizujes neku hajku za srbijalov da se opet malo smejemo?

Ako ne drugacije, sedam na bus! Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

golf071

Dule bub Trnava kaže:
Hristos se rodi, pozdrav kolegama, moz li neko preciznije napisati o hajci u Pozarevcu 12-og jan kakvi su uslovi, gde je skup i da li treba da se zakaze unapred neki kontakt telefon.
Subota 12.01 ujutru u 07 do 08 ispred res. Vitez na ulasku u Pozarevac sa leve strane. uplata 1600,00 din
Novine

Dule bub Trnava
 Ok, hvala kolega nabavio sam mob.pozz

Baikal
 Dragi lovci ponovo organizujemo lov na ,,Banatsku stepsku lisicu,, koja ce se odrzati 19.01 2013 godine u Vladimirovcu. Ocekujemo veliki broj lovaca, kao i do sada skup lovaca je ispred Lovackog Doma koji se nalazi u samom centru Vladimirovca na magistralnom putu Beograd- Vrsac. Obezbedjen je dorucak na banatski nacin daleko poznat, kao i rucak uz bogatu tombolu. Kotizacija je minimalna svega 500 dinara... Kontakt telefoni: 013-643-233 013-643-932 066-643-2330 064-344-7576 Predsednik organizacionog odbora Jovan Gajic.
Jedna slika posle lova na ,, Banatsku stepsku lisicu''

Baikal

Baikal kaže:
Dragi lovci ponovo organizujemo lov na ,,Banatsku stepsku lisicu,, koja ce se odrzati 19.01 2013 godine u Vladimirovcu. Ocekujemo veliki broj lovaca, kao i do sada skup lovaca je ispred Lovackog Doma koji se nalazi u samom centru Vladimirovca na magistralnom putu Beograd- Vrsac. Obezbedjen je dorucak na banatski nacin daleko poznat, kao i rucak uz bogatu tombolu. Kotizacija je minimalna svega 500 dinara... Kontakt telefoni: 013-643-233 013-643-932 066-643-2330 064-344-7576 Predsednik organizacionog odbora Jovan Gajic.

Predator
 http://www.srbijalov.com/news.php?rea...9#comments
Ima li neko zainteresovan? Juče sam vidio ovo, pa se sve razmišljam da li da ponesem jednu pušku u nedjelju poslije lova u Novi Sad. Hmmm

Sasvim prirodno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,468
Najnoviji član: Darkoni94

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,584,178 posete www.srbijalov.com