Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
saja rudnik
 Kod mene LU Vojvoda Milan Obrenovic je prosle nedelje obustavljen lov na zeca i fazana.Danas i juce je bio lov na divlje svinje i stetocine..Moram i ovo reci da kakav je bio lov na zeca i fazana takav je i sada...Bez snega lov na svinje je besmislen,makar na nasem terenu,a lisica ima i to bas...Danas smo tri odstrelili,a jos 4.kom.su masene..Tek sad vidim da je moguce da zbog toga i nije bilo zeca i fazana..Tih lisica u lovu nije nigde bilo a danas i juce su se razstrkale samo tako...Srnece divljaci ima samo tako,hvala bogu i nama na tome...

Jank
 E danas sam ulovio patku, ma nisam ni metka opalio, lovio se fazan a fazana je bilo ne previše ali su bili vrlo lukavi i poletali mnogo pre nas tako da nisu bili u dometu. Uglavnom kod svih lovaca je bio mali učinak iz istih razloga. Ali druženje je bilo na nivou kao uvek, pregazili smo veliki broj kilometara, preskočili na desetine ograda, vreme je bilo vlažno sa malo jutarnje kiše . Sve u svemu lepa fiskultura a to je ono što svakom treba....lovac
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Cvele
 Lalo, ma briga mene kol'ko si je ti platio, nego me interesuje kol'ko je cena nove puske... Cisto iz radoznalosti.
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Jank
 Lalo avatar je strava ja ću se potruditi da se slikam pored neka Babe Mrazice, ako mi to uspe menjam avatar...ha ha ha....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala

Cvele kaže:
Lalo, ma briga mene kol'ko si je ti platio, nego me interesuje kol'ko je cena nove puske... Cisto iz radoznalosti.

Cene novih Fracnhi poluautomata, sa istim sistemom (inercioni), se kreću od 900-1300 evra. Franchi je u klasi Berete, ali Bereta je veće ime. Na sajmu Lorist sam video jedan Franchi polovan, ali gasni, kod nekih beogradjana koji se bave prodajom polovnih pušaka, cena mu beše mslm 600 evra, nisam siguran.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Lalo kao što znaš nisi samo ti bio u gostima kod bečejaca.Grupa kod koje sam gostovao lovila je prekoputa tebe.Prvo smo prošpartali jedan parlog nas četvorica mani je bilo bitno da gledam rad moje mlade uzdanice Mrvana pa sam zanemario njegovog oca Zika a on je naravno kao profesionalac pretresao temeljno kompletan teren .Dizalo se mnogo koka Pucano je i oboren samo jedan petao.Moj bretončić me je oduševio tako čvrsta i lepa marka pa kule pa marka i kao šlag na tortu aport kuče od 9 meseci veći fazan od njega lepo gledam ide fazan raširenih krila prema meni, kad ono iza njega moj Mrvan nosi ga. Šalu na stranu Domaćini izvanredni teren sledeći pored kanala puna fazana za obuku malog Mrvana ubilo se.Bilo je preko deset marki i dva aporta.Lov izuzetno lep mada kratkotrajan u 9 bilo gotovo a meni se još šetalo po lovištu naročito posle petominutne marke mog malca,sve što je lepo kratko traje,nego Lalo jesi li ispipao teren gde treba da klečimo i pred kim da i mi budemo domaćini u takvom lovištu.

bogoljub
 Bio u gostima u Česteregu na Zeca.Zanimljiv lov sa domacinima i gostima koje sam znao sa foruma a sada i lično upoznao.Najzanimljivije je bilo druženje posle lova.
Dobar pogled.

Limun
 Ja juče izlazio na patke pošto je lov na zeca i fazana završen prošle nedelje. Izlazio sam na popodnevni prelet i nije bilo loše,nas četvorica tri patke. Potrudiću se da ovih dana postavim i fotografije. 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lala
 DakiNS, jbt, hajde da se dogovorimo: napisao si da je oboren samo jedan petao, a da je bilo dva aporta?!? Da nisi ti ponovo bacao tog jednog oborenog petla u parlog, ili su psi uhvatili nekog živog? Grin
Nisam ja išao u goste, da ispipam teren za klečanje za prijem u članstvo, nego sam išao na lovačko druženje. A kladim se, da će za pola godine, godinu, pravi lovci i pravi ljudi biti u svako LU dobro došli, i bez klečanja.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bela
 pošto će lovci biti ne desetkovani nego troduplo (moja pretpostavka) klečiće ld da se neko učlani.Uvredjen
vižlan i terier

DakiNS

Lala kaže:
DakiNS, jbt, hajde da se dogovorimo: napisao si da je oboren samo jedan petao, a da je bilo dva aporta?!? Da nisi ti ponovo bacao tog jednog oborenog petla u parlog, ili su psi uhvatili nekog živog? Grin
Nisam ja išao u goste, da ispipam teren za klečanje za prijem u članstvo, nego sam išao na lovačko druženje. A kladim se, da će za pola godine, godinu, pravi lovci i pravi ljudi biti u svako LU dobro došli, i bez klečanja.
Lalo čitaj bre kako piše na prvom terenu jedan petao a ostali kasnije.Dođi malo sa masterom na kratak kurs aporta marke i lepog ponašanja kod Mrvana.

DakiNS

Lala kaže:
Radi se o svevišnjem

Kile_
 IIII DAAA Grin CESTITKE MENI NA 50000+ GLEDANOSTI moje teme "kako je protekao danasnji lov" Smile)))
Samo 300 i 4x4

Kile_
 kolege ajde brzo savet ,kod mene veje sneg.i jako mi se ide u lov.da idem na ceku svinje da cekam ili na patke i guske?
Samo 300 i 4x4

nenad_franc

kile_ kaže:
kolege ajde brzo savet ,kod mene veje sneg.i jako mi se ide u lov.da idem na ceku svinje da cekam ili na patke i guske?

ako veje sneg,tesko da ce svinje da se krecu,osim ako ih nesto ne podigne! A za patke i guske ne znam!

Sniper Hunter
 Bes`` svinje kile idi na guske i patke sada bi trebalo da krenu jer ide hladan talas sa severa preko cele evrope a ako budu u januaru placas piceGriniveli

mikaccg
 Obavezno izadji na patke i guske,jer kad veje sneg iz nekog mog iskustva lete mnogo nize i veca je sansa za pucanje
uvek dobar pogodak

darkon
 Ja jutros ulovio jednu gusku.
Idem veceras i na prelet,pa cemo videti kako ce biti.

Kile_
 e hvala kolege odo ja na patke i guske Smile
javljam kako je bilo.
Samo 300 i 4x4

eclipse4
 kako bre ljudi lovite radnim danima,ja juce bio u lovacko i pitam da li jhe dozvoljen bilo kakav lov radnim danima,kazu NE! pitao sam kako drugi onda u srbiji mogu da love,oni mi kazu da nemoze niko jer je to odluka LSS-A.....
nista mi nije jasno,pojasnite ako mozete.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,544,155 posete www.srbijalov.com