Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
Jank
 A i ovaj Posavac je kao lutka na Posavce sam posebno slab....to je moj prvi lovački pas kada sam imao desetak godina...B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Cvele
 petre, ovo je stvarno umetnost, i veliko radovanje kad s' 10 metara odstrelis vepra koji jedva hoda... msm sta reci, nemam reci.... ovo nisu lovci, ne znam koju rec da upotrebim... $aAa Angry
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

petar
 Mesari Cvele, eto, ja bih tu rec upotrebio...Sad
Just like old times!

Cvele
 petre, nema ovde ni nekog mesa... ovo je sve slanina, ljulja se kao pihtije... ovo je cisto izivljavanje !!! Angry

petar
 Tako je jedan nemac nedavno odstrelio vepra u okolini NS, napisao sam u jednom od proslih postova...
Just like old times!

fox
 Msm ne znam sta da kazem,ovo je i za plakanje i za smejanje...covek puca na divlju svinju koja je udaljena par metara sa optikom...a pritom nije ni uspeo da je obori.a sto se tice svinje,pa ovo je klasicna domaca svinja,samo sa dodatim kljovama ..Sad

petar
 To je mesanac ja mislim, i jos sa ko zna kakvom hranom tretirana...Sad
Just like old times!

arsa
 Ma daleko je to Petre i od mesanca. To su veprovi koji vise nisu za priplod a toliko su matori da im meso nije za prodaju u kasapnici i onda ih prodaju ovakvim zaludjenicima koji se ovim jos i hvale i izgledaju tako uzbudjeno da mi se od njih prosto povraca. Imali smo jednog ovde koji je bio proleter lova na neke opasne ovce rase pramenka po zabitima Amerike pa kad je preterao Lala ga je castio sa Ctrl,Alt,Delete.Bravo 2
lovac Joca i Luka srbijalov

neso
 img18.imageshack.us/img18/3231/dsc00041lst.jpg

img149.imageshack.us/img149/1387/dsc00040z.jpg

Ocjena kljova vepra. ( ocijenjeno danas u LSCG )

- Dužina sjekača - lijevog = 25,5

- Dužina sjekača- desnog = 29,2

Ukupno =54,70

Srednja=27,35

- Širina sjekača ( prosjek) - 28 x 3 = 84

-Obim brusača ( prosjek) - 13,90

-Dodatak = 2

Ocjena kljova -ukupno = 127,25

Vepar je ulovljen Remingtonom 7400. 30-06 auto, metak Winchester-superX 30-06 SPRG, 180gr. power-point, na daljini mjereno laserom 190m, jedan metak koji je završio u kičmu ( sreća). Težena ukupna oko 143kg.

Deformacija desnog brusača ( uvučen neprirodno unutra ) učinjela je da jedan sjekač bude duži blizu 4cm. Ali to je priroda.

Pozdrav i hvala na čestitkama.

Ako su zadnji komentari upućeni meni ?. Onda sam bez komentara kolege LOVCI.

Lala
 Neso, čestitam na trofeju, svaka čast!Bravo 2
Ovi komentari koji su ti zasmetali se odnose na jedan snimak sa YouTube (gde odstreljuje jedan opičeni amerikanac nekog mešanca vepra sa 10 metara, kroz optiku, a vepar se jedva kreće), sačuvaj Bože da su tebi upućeni. Da jesu, odavno bi bili izbrisani, ne sekiraj se.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Nešo čestitam, odličan trofej, odlične kljove, za uspomenu i ponos.....B)

Jank

petar kaže:
Tako je jedan nemac nedavno odstrelio vepra u okolini NS, napisao sam u jednom od proslih postova...

Petre gde nađe ove kretene amerikanske, ulovili vepra se par metara i to sa optikom...ha ha ha... gluperde Natovske....još se raduje ko da ga je uhvatio za jaja......nemaju oni pojma šta su čari pravog lova.....FrownIznenadjenSmean

Lala
 Jank, a jesi li snimio kako se frajer šatro prikrada vepru na čistini? Pa na 12 metara, razmišlja, bil' puc'o ili ne bi, hamletovska dilema, a šta ako promaši? Smeko Pa onda opet pridje par metara, sigurnije je, kao?!? Kakav bolid jbt!!! Dobro je da ga je pogodio uopšte, a vepar mu lepo odnese i taj pogodak, mogao je da bira pršljen koji će da gadja na toj daljini, dok meta stoji... A posle sav srećan viče YEESSS!!! Govedo, nemam drugi izraz!

arsa
 Pa zar ti neso mislis da smo mi toliko neuki pa da jednog ovakvog divljaka okarakterisemo kao mesanca? Naravno da su postovi bili na racun snimka a u vezi nesportskog nacina lova ako se to i moze nazvati lov, a ne na racun tvojih slika na kojima se jasno vidi da je vepar extra i da je viteski lovljen po najvecim vukojebinama vaseg terena.
Cestitam meni su kljove lepe bas zato sto nisu simetricne.
lovac Joca i Luka srbijalov

bela
 čestitke i sa moje strane nešo 
vižlan i terier

Jank
 Lalo potpuno se slažem...pa ono ne da je kreten nego i pored bogatog srpskog rečnika nemam dobar izraz za njega.....gde li je rastao...pa ono i moron vidi da je svinja (mislim vepar) domaća ....ha ha ha.....ipak su ove amerikanke samo za ovalnu sobu (ako operu zube)....kad rađaju ovakve kretene....ha ha ha ....Pfft

Jank
 Svakako čestitam Petru za ovakav snimak, treba i ovako nešto da se vidi kakve sve budalčine nose pušku......FrownNjanjanjaPalica

Lala
 Jank, zamisli da se taj djilkoš sa snimka nadje u nekom našem selu, pa počne da se mota oko nečijih svinjaca Smeko samo bi čuo sa kraja na kraj sela ono blesavo YEEESSSS!!! GrinGrinGrin 

Jank
 J..em ti budalu, za sledeći vikend treba da koljem dve onakve grdosije kao na onom snimku samo što su bele....Šta misliš Lalo da se pojavi ona budala da nas pobije bre sa male distance....ha ha ha.....Rotilj

Cvele
 Jank, nemas potrebe da koljes, samo javi da ga zovnemo ;) dolazi on najbrzim letom i najboljom kamerom... samo gledaj da ih negde izvezes, ili pustis u malo vece ogradjeno dvoriste, kako kojim slucajem ne bi' otisle, a da se ipak ne vidi ograda, ipak, lovcina je on! tU.a Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 26
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,548,772 posete www.srbijalov.com