Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Cvele
 Eee petre.... sledeci put vise srece! Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

petar
 [xhide]Danas izlazak na predatore, na ono mesto gde sam pre par dana promasio sakala, ja, naravno cekanjem, kao i uvek, jer ne verujem u grupne lovove. Izlazak oko 15:00h, cekanje, vabljenje. Izasao mi je, ali je to bilo toliko daleko, da se jedva mogao videti da je sakal uz pomoc dvogleda, a bez dvogleda, nikako. Predaleko...Sad Ja vabio, reko mozda ce mi prici, ali on nista, ostao je na toj daljini, nisam uspeo da ga nadmudrim. Krenuvsi kuci, u sam sumrak se zaustavim kod jedne zaledjene bare, da malo probam da vabim patke. Uvek na predatore cekanjem nosim karabin, ali ovog puta sam poneo obe puske, i karabin i bokericu, bas sa namerom da posle lova na sakala sacekam patke. Vabio sam ih i nisam imao srece, i taman kad sam krenuo kuci, u totalnom mraku, cujem iznad glave karakteristican zvuk brzog niskog leta, ali je bio mrak ne vidi se prst pred okom, tako da nisam hteo da pucam. Sutra tj. danas, cemo videti sta cemo, ne znam ni gde bih mogao da izadjem na patke, kad je kod nas sve zaledjeno, nema vode u tecnom agregatnom stanju, evo sad je temperatura -14, jedino ako mi se posreci na prelet da neku odstrelim, kad vode gotovo nema...Confused[/xhide]
Just like old times!

Coyot
 Evo jutarnji lov koji je bio poprilicno uspesan.Jutro sveze sa -29,vetar 20km/h,snega u lovistu od nekih50cm pa cak do jednog metra,ludnica za pesacenje.Konacno stizem gde sam zamislio,tek sto sam stigo iz zbunja na 130yds izlazi prvi coyot gleda pravo u mene,nista ja na optiku i pada prvi.Nije proslo 10 sec iz drugog zbunja na oko 300yds iztrcava drugi,pucam prvi put promasujem a on jos vise po gasu ja drugu na njega i obaram ga na 380yds.Municija remington 45gr JHP.
Coyot priložio:
024_1.jpg

olah56

Sve čestitke na odstrelu pozdrav za coyota

ohotnik
 Cestitke KojotBravo 2

zoranp
 Coyotii pa tako ih ni Dejvi Kroket nije odstreljivao...ala vera majstore B)!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Jank
 Coyot alal ti snajper...dva komada zAplauza par sekundi i neka si ih....
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Browningbar
 Bravo Coyote, svaka cast!AplauzAplauzAplauzZivioRodjo
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Alal ti vera Coyote kad si mogao da pucas na -29. Svaka cast na odstrelu!Bravo 2B)

Sremac75
 Bravo 2 majstore!

Kanada je divna zemlja!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Limun
 Coyote svaka ti cast! moracu da selim za Kanadu samo da nema onih supkova sa grdelicom!!!SmekoSmekoSmeko

Grtalica, Limune, GRTALICA! Grin
Admin Tim

Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

BojanKG
 Coyote,svaka ti cast samo napred Bravo 2
srbijalov markafazan

Limun

Limun kaže:
Coyote svaka ti cast! moracu da selim za Kanadu samo da nema onih supkova sa grdelicom!!!SmekoSmekoSmeko

Grtalica, Limune, GRTALICA! Grin
Admin Tim
Kako god!!!Confused
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Podunavac
 Kod mene danas katastrofa. Lovaca 7, kerova 8, fazana 3. A mi se naoštrili za zadnji lov, od preksutra lovostaj. Posle katastrofalne sezone za zeca danas jedan skoro natrčao na mene, mogao sam kundakom da ga udarim. Lisica nam opet pobegla (treću nedelju za redom) sramota. Ali zato je bila dobra pečena slanina i kobasica i kuvana rakija. Kod nas nije bilo hladno, ujutro -2 a posle 10 časova +2.

aca81
 Bravo CoyotBravo 2 jako niske temperature i mrzli sneg pa pretpostavljam da coyoti ne propadaju u snegu nego da lagano i bez muke trce po povrsini smrznutog snega dok papkari i kopitari sigurno propadaju kroz duboki sneg i bivaju lak plen Confused
DOBAR POGLED

petar
 [xhide]Coyot, svaka cast kolega...Bravo 2
Jel su izasli na vabilicu ili ovako slucajno? Confused[/xhide]
Just like old times!

petar
 [xhide]Jucerasnji lov: izlazak oko 15:00h, nas dvojca sa dva NKD imamo nameru da procesljamo trskare sa barama i ako nam se posreci odstrelimo koju patku ili nekog predatora. Posle par sati teranja, izletela jedna koka, istrcao jedan srndac u bastu, prelep, sa velikim rogovljem, i psi su nasli jednu smrznutu lisicu mrtvu, sa rupom od karabinskog metka na plecki, neko ju je odstrelio i ostavio, manijak...Sad
Sve u svemu nista, praznih ruku...pataka nigde, verovatno zato sto nema vode, sve je zamrznuto...Sad[/xhide]
Just like old times!

mirko knezevic
 Ja i drug setamo ka moravi nadamo se bice pataka,vreme idealno takoreci setamo -3 -4 stepeni temperatura,magla ne velika ali dovoljna da sunce nije ogrejalo ceo dan... Idemo i pricamo,u jednom trenutku iznad nas na nekih 60 70m prolece veliko jato gusaka,ali dzabe kad ih nismo culi,tek kada su nas preletele culi smo njihovo dozivanje... E mogao sam da bacim pusku...Frown Frown Frown Besan

petar
 [xhide]Kad se ide u lov....Chut[/xhide]
Just like old times!

mirko knezevic
 A jbg Petre sta ces racunamo nema ih,nece to nas nismo mi te srece...kad ono ispade da jesmo...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 29
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,765,045 posete www.srbijalov.com