Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
darkon
 Neso,sve cestitke na ovom prelelepom trofeju.B)

Jank

Cvele kaže:
Jank, nemas potrebe da koljes, samo javi da ga zovnemo ;) dolazi on najbrzim letom i najboljom kamerom... samo gledaj da ih negde izvezes, ili pustis u malo vece ogradjeno dvoriste, kako kojim slucajem ne bi' otisle, a da se ipak ne vidi ograda, ipak, lovcina je on! tU.a Grin

CveleShock odlična ideja, još ću da unovčim kljove sigurno će biti u medalji samo moram traktorom da ih isteram u lovište....pa kad dođe taj blesavi amer reći ćemo mu da su to Albino DS...šta zna ta gluperda...Ha ha ha....Njanjanja
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

petar

Lala kaže:
Jank, zamisli da se taj djilkoš sa snimka nadje u nekom našem selu, pa počne da se mota oko nečijih svinjaca Smeko samo bi čuo sa kraja na kraj sela ono blesavo YEEESSSS!!! GrinGrinGrin

O tome i pisem, okolina NS, nedavno ovakav jedan "lov" je sproveden u delo, bas iz domaceg svinca, neki nemac ga "odstrelio", preko 350kg...
Just like old times!

Jank
 Petre dok je ovaca biće i šišanja, neka samo dolaze ti glupanderi uhranićemo nekog divljaka pa neka ih košta ko Svetog Petra kajgana....a i korisno će biti za društvo....B)

mikaccg
 Neso cestitke na trofeju,a i izvestaj ti je super,samo napredBravo 2
uvek dobar pogodak

predragripce
 Pozdrav svima ,evo da se pohvalim i ja -posrećilo nam se !
i593.photobucket.com/albums/tt16/era1964/Fotografija-0023.jpg

Sniper Hunter
 Cestitke kolega!!!B)

Lala
 Predragripce, daj napiši koju reč, kako ste odstrelili, kojim oružjem, gde, koliko vas je lovilo... Uvek je lepo kad uz sliku ide i dobra priča.
Čestitam na odstrelu!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

predragripce
 U pravu si Lalo ,mada sam ja malo lenj za pisanje ali prihvatam , Ova dva lepa primerka su ulovljena na teritoriji LU SRNA Majdanpek ,LS Kloko;evac .Dan za lov nije bio nikakav ,sitna kišica je padala ona što probija i kabanicu,ja sam izašao na vrh brda iznad sela gde je u veliko provejavao i sneg.Društvo je bilo jako raspoloženo za lov ,još kad smo došli na zborno mesto se osećaja dobra atmosfera za lov ,naročito kad mi se moj terijer Badi popišao na čizmu .
Pošto smo se postavili na mesta preko radio veze su nam hajkači javili da su uočili jednog vepra (bog da mu dušu prosti) i jedno krdo od oko desetak svinja i kratko vreme nakon toga se začula i pucnjava .
Kada smo sišli do zbornog mesta čekale su nas ove dve svinje.Društvo se skupilo nas dvadestak utovarili smo svinje u traktor i u selo odneli da proslavimo.
Prilikom dranja vepra uočena je rana na grlu koja je bila od ranjie ,pošto su obe svinje odstreljene karabinima i to kalibra 8,57 pošto je to naj omiljeniji kalibar kod nas isključili smo mogićnost da je to pucao neko od nas. To je i potvrđeno kad je koža rasporena u pokazala se duboka rana kao od noža puna gnoja , što je naj verovatnije posledica uboda od kljova nekog dase sa kojim se ovaj borio za žensku.
Uz lovački doručak ili već ručak pošto je beć bilo blizu podne i par litara domaćeg vina okončasmo ovaj dan koji sudeći po vremenu nije obećavao baš mnogo ali se hvala bogu lepo završili.
Toliko do sledeće nedelje kad odstrelimo (valjda) još neštosrbijalov

Lala
 B)Bravo 2
Više ti ne dam da pustiš slike bez teksta, odlično napisano!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mikaccg
 Predragripce svaka cast na odstrelu i prici,sad ne popustajte kad vas krenuloBravo 2
uvek dobar pogodak

nenadx
 Na sajtu ne samo da ima dobrih lovaca,vec i talentovanih pisaca.Bravo 
Dobar pogodak

predragripce
 E polako sa tom hvalom uobraziću se i početi da tražim honorar!Rotilj

petar
 Svaka cast druze...
Just like old times!

nenadx
 Evo jedne letosnje,od drugara sa sajta.Nema pricu da nekonkurise Predragovoj;)
i56.tinypic.com/2ights5.jpg

Poštuj pravila teme, priča je obavezna! Neka kolega napiše, a ti ukucaj, ne tiče me se Grin
Kolega Administrator Smile

Dobar pogodak

predragripce
 Kako reče Lala ništa bez pričeitanje

darkon
 Tako je,nista bez price.

Predragripce,sve cestitke tebi i tvojoj grupi na odstrelu.

nenadx
 E derani,uhvatiste me na pravila ciji sam veliki poklonik.$aAaA i Predrag kao izvrsni predstavnik zakona.....al cu mu odbiti od honorara.
Bilo jednom jedno letnje vece...Tisina,mrak,ko u bunar.Crna trojka se naostrila i stala u odbranu jedne parcele ovsa,koju je prethodno vece forsirala neobuzdana opasna grupa DS.Nije mi poznata duzina cekanja,jer vreme na cekanju moze da zavara...LOvcu u tim trenucima svasta prolazi kroz glavu...Krene sa onim koliki ce trofej biti,koliko krdo....pa skrenu misli na kucu,kao ono gde li je ona moja sadFrown I taman pocne da se nervira i pozeli da krene kuci,kad ono,nesto se seta i mljacka socni mlec nedozrelog ovsa.Blic,Bum,skvik i krme je u vecna lovista(Na kraju svi tamo zavrsimo,na ovaj ili onaj nacin)...Okupljanje,slavljenje uz cistu sljivu iz domace radinosti...Briga te za skvojku i ovde je palo nesto,ma kaki nesto,pogledaj butke sto ima.I tako svi zadovoljni.I Darvin i zeleni,lanac ishrane se okrece,ovako ili onako.A tehnicki podaci su po PS,od kalibra do tezine zrna...Eto ukratko,a ako nevalja prosiricemo.
Jel moze i ovako kolegaBye

Vrlo dobro, kolega! Grin
Dobar pogodak

predragripce
 Vrlo dobro -vidi se ko nosi pet zvezdica da nije za badava!Bravo 2

Jank
 Odlična priča predragripce, lepše je kada uz sliku postoji tekst, tekst nekako oživi sliku.....pa lovci smo možemo nešto i da nakitimo , možemo malkice i da slažemo ali sve u cilju dobre zabave i dobrog raspoloženja...B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,548,496 posete www.srbijalov.com