Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
Gandalf the gray

Shiki kaže:
www.dodaj.rs/f/E/dc/3R35gCXg/1/4.jpg
www.dodaj.rs/f/17/Vq/2efNPXgw/1/11.jpg
www.dodaj.rs/f/i/it/4flooJbN/1/13.jpg
www.dodaj.rs/f/l/wx/1g6gfZuI/1/21.jpg
www.dodaj.rs/f/2c/SW/1AzICLLZ/34.jpg
www.dodaj.rs/f/18/Jp/2qGcxygU/40.jpg
www.dodaj.rs/f/d/rX/1yP7w2OG/img2481.jpg
Hajka na šakala i lisicu.NoviSlanKamen 16.02.214 Lisica Kolce

Drugar sve je bilo manje vise super ali onaj "paprikas" nisam mogao jesti nikako. SadSad Pa svako danas kuva paprikas.Kuvar
Ne pada sneg da pokrije breg,vec da zverka pokaze svoj trag!!!

nemiv
 Uspesan Lov u Nestinu, pozdrav za sve kolege domacine i njihove goste!!! Zaduzen od Kolege Klaje da postavim slike i napisem komentar, koji glasi: Najuspesnij lovac sa dva odstrela. Sremcu i Lali zelimo vise srece drugi put.
nemiv priložio:
230220141734.jpg

Smile

kestenovac77
 Poštovani prijatelji želim da podijelim s vama doživljaj od juče.
Juče, 22.02.2014. godine u organizaciji LU "Zmijanje'' Banjaluka na terenima sekcije Bočac revir Veliki Tisovac, održala se hajka na vuka pod nazivom ''Dani vuka Čemernica 2014''.
Imao sam srecu da kao gost sa prijateljem domaćinom idem u pogon i upoznam i vidim prelijep planinski dio lovišta, ovog inače velikog Udruženja.
Vrijeme nas je poslužilo, kiša je počela tek kada smo sjeli pod prepun šator kapaciteta 500 ljudi, da se družimo i okrijepimo uz vojnički gra', muziku i domaćinsku atmosferu.
Vukovi su pokrenuti, viđena su tri komada na koja su pucali gosti iz Slovenije ali nisu imali sreće da odstrijele gorskog cara i okite se veoma vrijednim trofejom.
Organizacija je bila vrlo dobra, da isprave par sitnica i biće odlična. Dežurne ekipe policije i hitne pomoći su bile bez posla, Bogu hvala.
Ovo je ukratko, moje lično mišljenje. Veoma sam zadovoljan sa danom provedenim u prirodi, druženju sa starim prijateljima i stečenim novim poznanstvima. A odstrijel će već doći, sam od sebe.
Dobar pogled.

Cvele
 Evo da se i ja pohvalim, nase udruzenje organizovalo hajku na vuka u ovoj zadnjoj nedelji, i bese uspesna, 3 odstreljena i 2 promasena na zalost. Takodje na zalost nisam mogao da idem zbog problema zvanog Gnojeva angina koji me muci evo vec 3 nedelje... ali bice bolje do godine nadamo se! Smile
Cvele priložio:
1_174.jpg

srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Podunavac
 Današnji odstrel šakala u Neštinu.

i62.tinypic.com/34q9yxu.jpg

Osim ova tri šakala odstreljena je i jedna lisica.
Tri prsta 2Kolce

davorcalic

nemiv kaže:
Uspesan Lov u Nestinu, pozdrav za sve kolege domacine i njihove goste!!! Zaduzen od Kolege Klaje da postavim slike i napisem komentar, koji glasi: Najuspesnij lovac sa dva odstrela. Sremcu i Lali zelimo vise srece drugi put.

Grin
Žena mi Makedonka....ena Shock

klaja

Podunavac kaže:

Cestitke Sremcu,Stevanu,Podunavcui Deki Nes na odstrelimaOdobrenoBravo 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

davorcalic

klaja kaže:

Podunavac kaže:

Cestitke Sremcu,Stevanu,Podunavcui Deki Nes na odstrelimaOdobrenoBravo 2

Čestitam ....a jel moj kumara ispalio koji paton...bar u vazduh onako ko na svadbi....srbijalov
Žena mi Makedonka....ena Shock

Lala
 Danas je u Neštinu bila održana hajka na lisicu i šakala, u organizaciji LD 'Fazan' Neštin. Učestvovalo je oko 35 lovaca, a od tog broja je bilo desetak forumaša. Hajka je bila zaista odlično organizovana, vodjena, i vrlo uspešna: odstreljeno je u prvih sat vremena tri šakala, a nešto kasnije i još jedna lisica! Još nekoliko šakala i lisica je vidjeno, ali su bili mudriji od lovaca, tako da nije bilo prilike za pucanje. Posle hajke kako je već i red, pripremljen je zajednički ručak uz neštinsko vino i muziku.
Iako subotnje vreme nije obećavalo, pošto je kiša padala celo veče pred lov, ipak je osvanulo jutro bez kiše, pa smo uprkos blatu izašli na teren. Kiša je izgleda uzrok što jedan deo planiranih učesnika nije došao, pokazalo se da su pogrešili.
Najzaslužniji za odlično izvedenu hajku su naše kolege forumaši Apinest i Sremac75. Veče pre hajke jedan deo forumaške ekipe se okupio kod Sremca u kući njegovog dede, gde smo imali žurku, ali o tome više na temi 'Susreti i druženje forumaša'.
Moj koleZa Sremac je uspeo da me kao domaćin uvali u najgrdju moguću džunglu da se probijam do mesta dočeka koje mi je on kao domaćin namenio, a da zayeb bude bolji, Zoki Bejbi mi je na ledja natovario i svoj ranac sa doručkom za pola ekipe. Zahvaljujem im obojici, pravi domaćini!
Sve u svemu, ovo je bila za mene jedna od najlepših hajki, ali ne samo zbog odstrela, nego prvenstveno zbog sjajnih ljudi sa kojima je milina videti se, loviti, a naročito se zezati u 'drugom poluvremenu'.

Evo zajedničke slike forumaša sa odstreljenim šakalima - čuče Mrwa, Sremac i domaćin grupovodja Pinkela, a stoje Golf071, Zoranp, Lala, Podunavac, Zoran Zoli i Klaja. Nedostaju na slici Daki, Mb-bb, Deki Nes.
Lala priložio:
dsci0094_1.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Učesnici lova.

i58.tinypic.com/2duq1u.jpg

i58.tinypic.com/2wfsahf.jpg
Tri prsta 2Kolce

Sremac75

nemiv kaže:

Jasno je da je kolega Nemiv bio grubo zloupotrebljen od strene pojedinih ničim izazvanih provokatora i sabotera...
Istina je takva da je Lali zaista potrebno poželeti više sreće drugi put ZA RAZLIKU OD MOJE MALENKOSTI, SREMCA75, čija 20ica je ponovo pokazala da je puška koja je vrhunski obučena za odstrel predatora....

Slike kasnije...
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Zloupotrebiću admin funkciju, i samo ću reći: Sremac, NE SERI! Grin

Sremac75
 Stanislave, preterano .ereš....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 Istina je da se pucalo ko na frontu, ali se samo posle dva pucnja čulo ono čuveno Sremčevo....MOJEE!!!GrinGrin..
Šalu na stranu izuzetan lov i jako dobro druženje i izvođenje samog lova!!Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Zoran Zoli
 Sve pohvale organizatoeima lova , koji je bio jako uspesan i zaista mi je veliko zadovoljstvo sto sam ucestvovao . Druzenje sa kolegama iz Nestina na visokom nivou , a sato se tice forumasa sta reci nenadmasni Smeko
srbijalov

Zoran Zoli
 Mozda jedina zamerka za neke organizatore to jest Sremca75 sto meni i Lali nije dao bolja mesta pa da i mi nesto odstrelimo , a ne da on izabere mesto sa sigurnim pucanjem ROFL
srbijalov

Gedza66
 Bravo 2 na organizaciji, lovu i druženju.

Nego mom iskusnom oku predatora nije promaklo da je jedan od šakala odstreljen dvadeseticom u noćnom lovu sa čeke, odnosno da je na teren došao pravo iz nečijeg zamrzivača??? Sremac ako si ali ...............mislim.......No no no

ROFL
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Jank
 Ulovio ili neulovio u Neštinu si bio
sa dobrim ljudima se družio
pevao i Sremčevo vino pio
žao mi samo što ja nisam bio....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sremac75
 Koji?
....ali brzo!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Sad bez zezanja: kad je Sremac doneo šakala, odmah sam posumnjao na neregularnost, i opipao šakala, bio je prilično hladan, iako je po priči dotičnog kolege odstreljen svega pola sata ranije.
Konstatovao sam to glasno, i izrazio svoju sumnju, ali su ostali domaćini samo ćutke sagnuli glavu. Ipak je Sremac drug član UO LU, i drug delegat u lovačkom savezu... Gde da se zamere takvom autoritetu? Grin

Evo tog trenutka:
Lala priložio:
dsci0089_1.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,695,328 posete www.srbijalov.com