Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
Sremac75
 Evo malo i autentičnih fotografija...
Šakali su veoma dobro uhranjeni!

i60.tinypic.com/5fn9kn.jpg
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Jank
 Eeee Lalo ne govoriš istinu, da je iz zamrzivača bio bi ukrućen, ko zna zašta si ti njega opipao....ja verujem da je Sremac ovoga ulovio....Odobreno
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

golf071
 Evo i ja stigoh kuci.Mogu da kazem da je bilo odlicno druzenje,lov na prelepim terenima.Svaka cast na
organizaciji.Domacinima svaka cast.Odobreno Nadam se da cemo se opet okupiti i loviti zajedno.
Novine

Sremac75
 Evo još jedna..
Moj je ovaj desni!!!

i61.tinypic.com/2ihxsas.jpg
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Acke

Sremac75 kaže:
Evo još jedna..
Moj je ovaj desni!!!

i61.tinypic.com/2ihxsas.jpg

Najkrupniji Grin Svaka čast! Bravo 2

Sremac75
 Mislim da ugao slikanja malo vara, jer je u stvarnosti ovaj levi bio
nejveći!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Acke
 Moguće, vidi se da je desni malo bliži kameri.

nidzamotocross
 Malo sličica sa Vlasine. Hajka u organizaciji LU VRLA iz Surdulice. Lepo druženje, nažalost bez ulova.

Pogled sa zbornog mesta.
www.dodaj.rs/f/3v/Ak/3QQ9HKBq/dsc00383.jpg

Tereni prelepi.
www.dodaj.rs/f/3J/qi/2cv6L5lS/dsc00388.jpg

www.dodaj.rs/f/2e/qd/1fBw5EZA/dsc00389.jpg

www.dodaj.rs/f/m/9R/1uY5CUpr/dsc00395.jpg

www.dodaj.rs/f/n/FD/2ATe97FC/dsc00386.jpg

www.dodaj.rs/f/i/CB/1HFBZivL/dsc00385.jpg

Otišao sa punim, a vratio sa praznim redenikom, kaže ''Zayebane ove lisice''. Jedan od najinterensantnihih učesnika koji je bio zaslužan za cirkus. Odobreno
www.dodaj.rs/f/3G/wV/2iCNBOgm/dsc00394.jpg
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Deki Nes
 Ovo mu je drugi šakal na istom mestu.Reko bi čovek neka nameštaljka.
Odjednom postao strelac, al šta ćeš šakali ga izgleda ,, prepoznaju ,,.
Izgleda da ovaj put idu na ,,masnije,,zalogaje.
Ostao miris na njemu od predhodne večeri.
Al eto , da je dobro odstrelio jeste.

mrwa22250

zoranp kaže:
Istina je da se pucalo ko na frontu, ali se samo posle dva pucnja čulo ono čuveno Sremčevo....MOJEE!!!GrinGrin..
Šalu na stranu izuzetan lov i jako dobro druženje i izvođenje samog lova!!Bravo 2

To cuveno MOOOJEEE je kako nezvanicno saznajemo bilo samo varka.
Nakon sto je goste zavuko u nevidjeno zbunje iz kog Lala jedva zivu glavu izvuce,drug Jovic odlazi da se pridruzi domacim lovcima.Pogon zavrsen ali domacini nikako da se spuste sa ulovom.Vidimo ih na bregu kako se nesto domundjavaju i taman da krenemo prema njima eto njih nose tri odstreljena sakala.Sremac sa kezom od uva do uva saopstava da je on jedan od strelaca,a u pozadini se cuje glas jednog od domacih lovaca"Samo neka on da kintu,recicemo svaki put da je on odstrelio"ROFL.Posto nismo dobili potvrdu,a dokazi su tanki,ovo je jos uvek nezvanicno(covek je advokat,srusio bi optuznicu ko kulu od karata)ali nacuo sam da se pojavio svedok saradnik,pa cemo videti sta ce biti do krajaSmeko
cestitke strelcima-Podunavac,jedan gost kome nazalost ne znam ime i do okoncanja postupka Sremac75,za odstrel sakala,kao i mojim zemljacima Bejbiju i Klaji na odstrelu lisice(uz pomoc jos jednog lovca)iz petog metkaGrin.(ni manje lisice,ni vece nemani).
Takodje cestitke domacinima na odlicno organizovanom lovu i jos boljem drugom poluvremenuBravo 2Odobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Predator
 Svaka čast momci, to se zove uspješna hajka, a vidim da ni zayebancije nije nedostajalo! Sve je to odlično, samo mi je žao što je i zemo mrwa22250 pao pod loš uticaj. Grin

Sasvim prirodno

DakiNS
 Hajka perfektno organizovana što se vidi po rezultatima. Nisam ništa odstrelio Sremčevom krivicom Ali sam nešto naučio!!!!!. Što se tiče drugog poluvremena , ona bajka od muzičke biljke bila je perfektno pripremljena ( U poverenju kucam ovo na lapiću topiću na terasi jer je ona muzička biljka počela da peva arije). A kada sipaš ono šarenilo od rebaraca, slaninice malo zapržene, milina za gledati, o ukusu da ne pričam.Druženje Desetka , imadosmo vremena za zezanje i za ozbiljan divan. jedino što se ne sećam kada sam poslednji puta legao spavati u 21 sat. A danas popodne nastavio.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 Да вам кажем.... и сваки следећи пут ћу ја да вас "намештам"!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 Pogrešno si razumeo! Posle omanje reke vina popijene prethodne večeri , bazdio sam na hajki kao

mrwa22250
 Dok smo cekali da se postavi treci pogon stojimo na jednoj padini Bejbi,Klaja i moja malenkost,sva trojica sa psima,kad Bejbi odjednom;zemara,da li si primetio kako u ovom lovu izgledaju forumasi srbijalova(cak i oni koji prezivese potop prethodne veceri),svi sa fluo obelezjima,psi pored vlasnika strpljivo cekaju,pazljivo rukovanje oruzjem-jednom recju disciplina.Rekoh,jes vala,nije sto smo nasi al svaka nam dala.Izgleda da virus Srbijalovima itekeko pozitivnih efekata,drzi se jedan pravac i ko se u njemu pronadje taj ostaje,ostali plivaju dalje i zato kad se tako sretne ekipa istomisljenika atmosfera postaje takva da je upala vilica i trbusnjaka neminovnost.
Na slici specijalna pogonska jedinica srbijalova sastavljena od zemljaka,pa kad pogon krene GOOOOOORIIIIIII GOOOOOOORAAAAATri prsta 2
mrwa22250 priložio:
3265druzenje_nestin14_014.jpg

klaja
 Mrwa a gde je ker od Bejbea'''????ROFL
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

mrwa22250

klaja kaže:

Sakrila ga Agina pleckaSmeko

klaja

mrwa22250 kaže:

klaja kaže:

Sakrila ga Agina pleckaSmeko

Smean ima da nas udaranje
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

DakiNS
 Nego Mrwa sledeći puta se bolje kondiciono pripremiiveli 3

mrwa22250

DakiNS kaže:
Nego Mrwa sledeći puta se bolje kondiciono pripremiiveli 3

Kuku meni,ja presto da pijem kad neki pocinju(20-21god).Probo,vido ne znam pa batalioIznenadjen.Razmisljam zadnje vreme da batalim i pljuge ali od neceg valjda mora da se rikneiveli 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,695,347 posete www.srbijalov.com