Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
BojanKG
 Hunter forever,lepe fotke B)
srbijalov markafazan

Sniper Hunter
 Snimak radi i produzen za 2 min;)

mirko knezevic
 Sniper odlican film!B)

Dalibor89
 ma bre lowci nemozete ni zamisliti sta mi se desilo juce kad sam bio da cekam liju. odem ja naceku i cekam jedno 50 min i nista nisam video samo sam cuo da kako muzjak zove zenku. i vidim da nece biti nista od lije jer polako pada mrak ja sidjem sa ceke i pravo na patke odem na patke i digne se jedno 30 komada razdeljenih pataka i padne jedna, ali je bilo vec jako mrak i nisam mogao da je nadjem nikako, i otisao je drugar po kera i nista od patke. ali kako smo se vracali do puta gde su bila kola, desila se u nesreci sreca, nasao sam na letnjem putu uginulu liju kako lezi. a pre par dana je moj drugar pucao i ranio jednu pa valjda je to bila ta. i ako nismo nasli patku barem smo nasli liju. Smeko neznam kako kod vas drugih lovaca, ali kod nas za liju se dobija poene i za jednu liju dobijamo 2 zeca.Presrean

Hunter forever
 Sniper,Bojane hvala.Sniper sad radi ali sinoc sam usao da vidim i pisalo je korisnik je uklonio ovaj video zapis.Odgledao sam ga.Zvizdali ste da bi srne stale i da bi se okrenule ka vama ako se nevaram??? Dalibore lovacka sreca...
marka Engleski poenter marka

vlada lovac
 Ništa ne brini, sad će tvoj drug dok traži liju da nadje patkuGrin

Cvele
 Sniperu, na kraju nije bilo odstrela ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Hunter forever
 Nije.

Sniper Hunter

Hunter forever kaže:
Sniper,Bojane hvala.Sniper sad radi ali sinoc sam usao da vidim i pisalo je korisnik je uklonio ovaj video zapis.Odgledao sam ga.Zvizdali ste da bi srne stale i da bi se okrenule ka vama ako se nevaram??? Dalibore lovacka sreca...

Zvizdali smo zbog toga ali bile su nesto preplasene a ja ne pucam u pokretu Smile
cvele bilo je odstrela ali ne to jutro, tada je bila lepa setnja i puno srce, bilo je pravo zadovoljstvo da se prodje kroz loviste u drustvu sa kiletom i pratiocem i da se vidi retko tako bogato loviste i primerno gazdovanje a odstrel nije ni toliko bitan druzenje je bitnije od svega ja sam tih dana upoznao kolegu sa foruma i po oruziju kileta i mada je tu negde istih godina kao moja deca,o njemu mogu samo da kazem sve najbolje,kao kolega i lovac a najvaznije dobar drug i covek ,Kile hvala ti jos jednom na lepom druzenju i lovuiveli

Kile_
 Taj prvi dan kada smo izasli u lov,bilo je prelepo,jedno iskustvo i dozivljaj vise i za mene.Ja sam se extra proveo kao kamerman a mogu zamisliti kako je tek bilo Sniper Hunteru koji je bio glavni Lovac,taj adrenalin i strast koja je radila u njemu sigurno je neopisiva.
A sto se tice druzenje prevashodne je najbitnije, i upoznavsi Sniper Huntera uzivo slobodno mogu reci da sam stekao prijatelja za ceo zivot,kakvog je retko naci! NIsta bre uvek zato smo tu! ;)
Samo 300 i 4x4

Lala
 Bravo, momci! Lovački i ljudski, svaka čast!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Cvele
 Dobro, lepo je to.. Smile I da pa nije Sniperu da ti ne pucas u pokretu, vec je koliko znam zabranjeno da se na srnecu(plemenitu, ili kako se vec kaze) divljac puca u pokretu.... ili ja gresim ? Hmmm
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Hunter forever
 Ja kad sam video da su srne potrcale rekao sam u sebi ma nece valjda da je puca. I nije bilo pucanja,pametno.

petar
 [xhide]Jutros, ustajanje oko 05:00h, spremanje, polazak u 05:40h. Lov na guske, cale i ja. Isli smo na mesto gde su redovno vidjane da prelecu, sa vode u atar na mlado zito i nazad. Ostro banatsko jutro, temperatura oko -2, provejava sitan sneg, veoma oblacno i tmurno, uz poprilicno jak vetar. Razdvojimo se i zauzmemo polozaje, Posle nekih pola sata cekanja, cuju se u daljini, vidim ih i brze bolje se sagnem u grmlju da me ne vide. Idu pravo na mene, polako odkocim pusku i cekam. Sve su blize meni, ali ne idu direktno preko mene, nego levo od mene dosta, lete nisko od zemlje, ali je malo daleko za pucanje. Jato od 20-tak komada. Podignem pusku i pucati ili ne, daleko je, a mozda i nije, ako puknes kajaces se, ako ne puknes kajaces se. Odlucim u roku od par sekundi i zadnju koja je letela u jatu, par metara iza ostalih izvucem dve njene duzine ispred nje, i srbijalov puknem jedan metak, nista, ja jos jedan, opet nista Confused , predaleko je Angry otvorim, prepunim i opet podignem pusku, tek je sad predaleko, ni prvi put nije bilo za pucanje, a sad pogotovo nije. Nista, neuspesno, one odletele, nisu ni skontale o cemu se radi, ali da je bilo 20-tak metara blize, verujem da bih bio uspesan, ...B) Planiramo popodne izlazak na isto mesto, par stotina metara dalje, i ako bude srece da prelete direktno preko nas...B)[/xhide]
Just like old times!

Sniper Hunter

Cvele kaže:
Dobro, lepo je to.. Smile I da pa nije Sniperu da ti ne pucas u pokretu, vec je koliko znam zabranjeno da se na srnecu(plemenitu, ili kako se vec kaze) divljac puca u pokretu.... ili ja gresim ? Hmmm

Cvele svako radi sta mu je volja Confused ja ovako,Dim

Petre samo polako nacices vec resenje za guske ako stalno tu prelecu jednom ce biti uspesnosrbijalov

petar
 [xhide]Opet izlazak, danas popodne. Jak vetar, oblacnost. Isto mesto kao jutros, samo par stotina metara dalje. Nije vidjeno nista. Confused Tu su preletale stalno, vidjali smo ih, ali danas popodne ih nije bilo. Confused Prodje jos jedan neuspesan dan u lovu, videcemo kako ce biti sledeceg puta...B)[/xhide]
Just like old times!

aca
 petre sledeci put vise srece.samo da se stalno izlazi a ulov nece izostati.

arnotije
 Danas smo izasli na patke ali je ulov bio mrsav jedna patka, ali evo jedne marke na jarebice moje keruse cisto da mi razgali dusu

zoranp
 Arno lepa marka!!! ...puno pozdrava kolegama, nadam se skorom ponovnom viđenju!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

arnotije

zoranp kaže:
Arno lepa marka!!! ...puno pozdrava kolegama, nadam se skorom ponovnom viđenju!!

Hvala, a za druzenej uvek orni, kilometraza nije bitna;)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,765,507 posete www.srbijalov.com