Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
Lala
 Čekaj bre, jbt., pa mi imamo jednog člana iz Makedonije, koji ima nick ovde Blaze!?!?!
Pa nije valjda...???????

Moja greška, nije u pitanju Blaze, nego naš član BAZE... Pobrkao sam.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

petar
 Pa verovatno jeste, cim je odma obrisao klip sa youtube kad si ti postavio na naslovnu. Jel mozes da proveris kada je zadnji put bio online?
Just like old times!

petar
 I da mu posaljes PP nece ti odgovoriti, ili ce napisati da nije on ili nece ni odgovoriti...Sad
Just like old times!

AcaNik
 e sta sve covek nece cuti da imaSad

Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Lala
 Ja sam napisao šta sam imao da kažem povodom tog snimka. Istragu da vršim niti imam vremena, ni živaca, a i ne vidim koja bi svrha bila.
Ko god da je to radio, STOKA je, a ne lovac.

petar
 http://www.srbija...p?sortby=B
Ne vidim Lalo Blaze nigde? Confused

Napisao sam gore u mom postu ispravku, ne radi se o članu Blaze, nego BAZE, koji je takodje makedonac, moja je greška! BAZE nema nikakve veze sa ovim.
Just like old times!

Orke
 Nisam stigao da vidim , ali po vasoj prici , to samo teski bolesnici mogu da urade , sto se ne otkaci pa bar da je jednog onako dobro zagrizla .

predragripce
 E ljudi moji koliko je samo bolesnog sveta ,Lalo svaka ti čast od mene imaš ogroman plus za ovu vest koju si obelodanio .Da je malo pameti u tom LU u tom selu te bandite bi trebalo javno proterati i doživotno im zabraniti i šetnju kroz lovište pod pretnjom kazne zatvora

saja rudnik
 Kod mene na Rudniku mnogo snega palo,cekamo malo ali samo malo da odjugovi i krecemo...Nadamo se uspehu...Ako sta i bude obavesticu cenjene kolege i nadam se izbaciti i koju fotku..

Lovac iz Vrbova
 Lov na DS je veoma opasan,secam se kad je na mog starijeg brata naletela,imao je pusku,ali nije znao u trenutku sta ga je snaslo,sva sreca da je on dobro prosao...ali gonic nije bi te srece!Gonica je tako raspalila da smo mislili da od njega vise nikad nece biti nista,ali dobro je prosao...Pas

lovdzij@
 Kako opasan?Pa imao je pusku kod sebe?
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

denisedi
 Te takvi treba najstrogu kaznu i nikada lov ni u san da ne im dojde a ne da pomilju da su lovci treba da zaboravu slovo l a ne lov.Ali kod nas u makedonii nema institucije nema ko da sprovede zakon.Tako da sve je djabe.Po sve to sta sam procito to su budale.
DOBAR POGLED
Bog ne racuna onih dana prodjeni u lov.Bravo 2

Lala
 Denisedi, da li znaš, u kom delu Makedonije je to selo Dvorište-Berovo? Tu se odigrao taj nesretni lov...

arsa
 Evo da se pohvalim jednim uspesnim lovom ciji sam ja bio organizator i u kome su odstreljene dve divlje svinje od 96 kg i 110 kg. Posle pracenja nocasnjeg traga posle od prilike 2 km pustamo nasu kopovku koja dize krdo od 8 komada i dva srecna lovca (od kojih je jedan moj otac) sigurnim hicima obaraju svinje na mestu. Bogami izvlacenje je bilo nesto o cemu ne bih sad....Frown
img217.imageshack.us/img217/3177/svinja2010.jpg
Evo jedne slicice na kojoj je danasnji ulov,moj otac koji je odstrelio svinju i njegova dva unuka lovca.
lovac Joca i Luka srbijalov

Sniper Hunter
 Cestitke na odstreluB)

slavko75
 cestitam na odstrelu, bice dobrog suvog mesa
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

arsa
 Bogami Slavko napravili smo novu susnicu(pusnicu) pre mesec dana i isprobali je jednom Pjetrenkom. Zadovoljni smo ali cemo morati da je isprobamo i na Divljaku cisto da budemo sigurni.Gladan
lovac Joca i Luka srbijalov

slavko75
 xaxa to to samo dobro posolite od DS bolje kad je slanijeUkusno
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

darkon
 Arso,cestitke na ulovu.B)

Lovac iz Vrbova
 Imao je on pusku lovdzij@,ali ta puska je bila na ramenu...Frown a svinja izletela iz nekog siprazija,bio je vetar pa nije mogao ni da cuje da se nesto krece...No no no

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,549,612 posete www.srbijalov.com