Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
Sniper Hunter
 U poseti kod jednog prijateljaB)

AcaNik

arsa kaže:
AcaNik to je u Belusicu 7 km od mene ali ja necu biti tamo. Planina je prelepa ,videces a i svinja ima.

Cvele, ja sam doktorka IvanaSmeko

znam, imam drugare tamo. steta, mogli smo se upoznati. drugom prilikom
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

slavko75

arsa kaže:
E sad neznam koliko znas nas teren i uopste odakle sam ja , pa cu blize da ti objasnim. Tereni L.U."Levac" Rekovac, Lovna jedinica Tecic, mesto zvano Parlogan-Rastoke.;)

arsa dali mozda poznajes Dragi Nikolica i Ljubisu Djordjevica oni su iz okoline Rekovca iz L.U.Levac ako se nevaram nemogu da se setim kako se selo zove ali znam da je 12 km.od Rekovca
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

nenadx
 Evo kako je proslog vikenda prosao kolega mikaccg.Nagledao se tragovaNe-ne
i56.tinypic.com/wwcc2f.jpg
klik na sliku,za uvecanje
Dobar pogodak

AcaNik
 a za ovaj vikend najavljuju kisuSad
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

mikaccg
 Zahvaljujem se Nenadx na postavljenoj slici a ja cu ukratko da je opisem.Krdo od nekih 15 kom je doslo iz pravca Srbija suma,presle reku,usle na nas teren,napravile jedan krug,cak su prosle i pored ceke sa kukuruzom ali nisu jele,razdvoile se u dva krda i vratile preko reke nazad.Moja predpostavka je da su to uradile zbog pojave vuka na tim terenima.U svakom slucaju lepo je ovo videti a i dan je bio prelep za lov i setnju
uvek dobar pogodak

darkon
 Sta li je ovo?Hmmm Jaooo
darkon priložio:
drvoo.jpg

arsa
 Darkon kako sta je, prosao neko dzipom preblizu borica, zakacio i ogulio koru rol barom a tocak je upao u baru i bacio blato na drvo. Ja mislim da je to najlogicnije.B)
lovac Joca i Luka srbijalov

bela
 tako nešto je i kod mene na 100 metara od kuće. nešto slično ovome... a neznam šta je , a ima i nekih tragova ispod, neke falš ripneHmmm
vižlan i terier

darkon
 To je to Arso.Bio sam u nedoumici,ali sad...Grin

arsa
 Nego ljudi znate li vi nesto o odluci Ministarstva da se Lov divlje svinje pogonom obustavlja 31.12.2010 , sto bi se reklo sad u petak.KoTuKoga

Lala
 Tačno je, zabranjen je grupni lov na DS, posle 31.12.
Oko toga se digla prašina velika. Videćemo šta će biti.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

arsa
 Lalo a jesu li dobila ostala Lovacka udruzenja neki dopis o tome,
jer moje nije?

Lala
 Pa nema šta da se šalje obaveštenje. Objavljen je novi kalendar lova, imaš u navigaciji na naslovnoj strani pa pogledaj. 

sumadinac
 Obavestenja su dobila sva LU na jugu srbije stim neka LU lovice 1-2 januaru DS. PraviloHmmm
STOLE

Lala
 Novi kalendar lova je objavljen u Službenom glasniku RS, ne šalju se obaveštenja. 

arsa
 Pa Lalo znam ja druze za novi kalendar ali sta sa njim, ja nevidim u njemu nista sto bi licilo na takvo ogranicenje.

Lala
 Pa ne znam šta da kažem, po kalendaru se vepar i nazimad love od 01.01.-31.12... A uradjena je izmena tog Pravilnika, za to ograničenje, samo ne mogu da nadjem gde je, da je objavim.
Pročitaj u ovom novom Lovcu br.8, Popović je osuo paljbu po tim izmenama pravilnika i ograničenju grupnog lova posle 31.12. Imaš link za Lovac, na naslovnoj strani u vestima.

arsa
 Hvala druze

Lala
 Evo tih famoznih izmena Pravilnika o lovostaju
http://www.minpolj.gov.rs/postavljen/...1.63-2.pdf
Ko god je planirao grupni lov na DS u januaru, sada može da se pozdravi sa istim.
Odlukom naših pametnjakovića u ministarstvu, na čelu sa ministrom, dovedeno je u pitanje ostvarivanje planiranog odstrela, ispunjenje dogovorenih komercijalnih lovova (uključujući i strance), uskraćena je mogućnost članovima LU, da jedan od lepših delova sezone bude zabranjen! Čestitamo!!!

Do sada nisam dozvoljavao da se na forumu napadaju nadležni, ni iz ministarstva, ni iz LSS ili LSV. Ubuduće, neću praviti pitanje, o sadržaju upisa članova foruma, osim što neće biti vulgarnosti. Izvolite!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,550,534 posete www.srbijalov.com