NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
slavaplana |
Objavljen 14.12.2013. 09:29
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Guberinicu kad budete isli kod Tome gledaj obavezno da budes u delegaciji zajedno sa Rudincem,Tomicom i Grofom kao prosli pu.......
Ako svatite do Uprave za sume do Perice Grbica gledaj da kao prosli put prodjete pored kancelarije Aleksandra Radosavljevica kao da ga nepoznajete jer nije politicka opcija koja je trenutno aktuelna ........posle ce opet Rudinac da ide i da mu se izvinjava na ucinjenom propustu kao sto je to radio pred skupstinu LSCS u Knicu na koju je kasnio iz tig razloga............
LSCS nema misljenje i razmislja tudjom glavom,,,,,
vodja preuzima odgovornost i vodi ali Tomica je sve sem VODJE koga treba slediti.......................
Ti si se ponadao da poneses zastavu i da kao sekretar glumis barjaktara ali si promovisao sam sebe i pravio se pametan a rezultata nema..........kandiduj se na sledecim izborima da vidis gde si..............!!!!!!!!!!
LSS nije ni cudo sta radi kad u LSCS i LSV i LSKM kalkulisu i sami nemaju ideju sta i kako a interesi pojedinaca su veliki!!!!!
Vazno je da su predsednici a sto nemaju rezultate to nije bitno!!!!!!!!!!!!!!!!
Popovicu cestitam javno na igri koju je igrao i otici ce sa mesta predsednika LSS a da nije odgovarao ni za sta sto je uradio..............
tako je i Zivoinovic prosao tako ce i sledeci ko dodje i to valjda tako treba!!!!!!!!!
Ovo je Srbije a ne Nemacka ili Severna Kina gde se za manje stvari ljudi javno streljaju...............
Elko da mi je znam kakvu ste igru sad smislili posle Skupstine LSS????????????Kakav ce stav biti u vezi VOJVODJANA sa kojima se javno glite a poljujete kad niko ne cuje.....junacki nema sta!!!!!!!
Da nebese Kosova ostade Centralna Srbija bez polaganja lovackog ispita?????????????
STRASNO!!!!!!!!!Ko je pomogao da se ispred Uprave za sume to ne desi i ko je dao saglasnost na tako nesto?????
Menjaju se prijatelji i saradnici po potrebi i podobnosti kao carape..............alal vera!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 14.12.2013. 09:31
|
Veteran
Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
Lala kaže:
Gedza66 kaže:
Na mestu predsednika NO nema alternative, vec samo Bane Zivkovic, koga kao i vecina nas forumasa ne poznajem ali o kome smo mogli procitati sve najbolje sto se lovne struke tice, sto i nije neka garnacija da covek poznaje ekonomiju, obzirom da je vecina duznosti NO vezana za poznavanje ove oblasti., tako da ne bude da smo umesto dobrog lovnog strucnjaka dobili loseg revizora????
Crni Gedžo, pa kud udari ovako 'bez nišanjenja'?!? Za tvoju informaciju, a i za informaciju ostalih kolega, Bane je pre godinu dana doktorirao ekonomske nauke, a predsednik je LU Žagubica 12 godina!!! I za to vreme je od jednog LU iz siromašnog nerazvijenog područja napravi uspešnu priču, a od lovišta kojim gazduje uspeo da napravi vrlo poželjnu destinaciju za lov, pre svega za lov divlje svinje i vuka.
Nisi mogao više da omašiš, Gedžo druže moj! Retko omašiš, ali kad ti se to desi, onda je to onako baš, baš...
Pa zbog guste magle Lalo, koja se nadvila nad nasim lovstvom, koje je sve vise, pa je Gedza morao da omasi jer nije znao da je covek ekonomista sa doktoratom i da je ustvari pravi covek na pravom mestu, tako da se iskreno izvinjavam svima a posebno g. Banetu Zivkovicu.
Koristim priliku da svim ucesnicima danasnje "konstitutivno" izborne skupstine lss pozelim lepo i suncano vreme bez magle i naravno "DOBAR POGLED"???!!!
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 14.12.2013. 11:54
|
Stari član
Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
Evo jedan pozdrav za danasnje ucesnike konstitutivne skupstine i bivse rukovodstvo
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 14.12.2013. 11:54
|
Lovčina
|
Skupstina LSS pocinje bez jednog delegata LSKM iskljucenih udruzenja Centralne Srbije i 11 udruzenja koja su dosla iz Vojvodine............
To je fakat i zbog nepozivanja udruzenja sa Kosova Bane iz Zagubice je napustio Skupstinu LSS jer je shvatio kuda ovo vodi............. |
|
|
|
bturjane |
Objavljen 14.12.2013. 12:00
|
Stari član
|
A evo i za buduceg predsednika sa novoizabranim rukovodstvom
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 14.12.2013. 12:12
|
Stari član
|
A evo za kolege lovce sta treba da ocekuju u buducnosti od LSSa
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.12.2013. 12:38
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Prva informacija sa skupstine LSS: Bane Zivkovic. kandidat za Nadzorni odbor LSS je na samom pocetku skupstine izasao za govornicu i obratio se delegatima sa informacijom da clanovi LU sa KiM nisu pozvani zvanicno na skupstinu i da nisu dobili skupstinski materijal, i da zbog toga on ne zeli da ucestvuje u radu tako zakazane skupstine LSS iz protesta zbog takvog ponasanja prema kolegama sa KiM. Ovo obracanje je naislo da aplauze jednog borja delegata, a usledio je nemusti pokusaj objasnjenja od strane nekog iz rukovodstva, da su navodno kosovari bili kontaktirani telefonom?!
Nalon toga Bane Zivkovic je reyigniran napustio yasedanje skupstine.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 14.12.2013. 12:42
|
Lovčina
|
Sa kim on tamo da diskutuje???
Nije to njegov nivo!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
papiga |
Objavljen 14.12.2013. 13:07
|
Stari član
Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
Ma sad ce to golub prevrtac a gosn buduci da sa svojom strujom ubrza i samopostavi se za cika glavnoga,mislim se u sebi ko da je prepisivao od ovih nasih na jugu nije bitno ko ga nema mi cemo da radimo kako nam odgovara bitno da se mi samoizaberemo
Lalo bojim se da ce tvoje sujeverno predskazanje da se obistini
'tri nevolje idu u nizu'?
Ki na sliku gore taman kad pomislis da ne moze biti gore
Uostalom on se poziva na prvog posle glavnog u drzavi koji rece da se prijavi ko se na njega poziva i ko sad sme da kaze bilo sta na ovaj dan ustolicenja i uyjahivanja (l)ovaca za naredne najmanje 4 godinen jelte
docekacu ja i taj dan da svane............
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.12.2013. 13:20
|
Moderator
|
Novost broj 2: Marko Tica ponovo izabran za predsednika skupostine LSS, sa 81 glasom!!! E p, gospodo lovci, cestitam vam! Ovo vise nema smisla, zaista. Nece ovo da valja....
Kud plovi ovaj brod?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 14.12.2013. 13:41
|
Stari član
|
Nazdravlje bricenje
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 14.12.2013. 14:15
|
Lovčina
|
o Vas Tica sve zajedno na Skupstini......!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Vuki |
Objavljen 14.12.2013. 17:02
|
Član
Upisa: 182
Pristupio: 04.04.2011. 22:00
|
Kako se zvrsi do kraja Pajtonov cirkus |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 14.12.2013. 19:53
|
Lovčina
|
Poslanik Dragan Šormaz izazvao udes i pobegao
S. B. - M. M. | foto: fonet | 01. 07. 2008. - 06:41h | Komentara: 52 .
Narodni poslanik Dragan Šormaz, nakon što je prekjuče izazvao udes na putu Sokobanja-Aleksinac, napustio je mesto nesreće ne sačekavši policiju, navodi se u podacima policije iz Zaječara, a prenosi Beta.
Šormaz je vozio svoj audi A6 registarske oznake SD 457-27 i u ataru sela Trubarevac, kod Bovanske klisure, išao sredinom kolovozne trake. Iz suprotnog smera je išao fijat stilo, kojim je upravljao Miloš Ilić (26) iz Sokobanje, tako da ga je automobil poslanika Šormaza udario svojom levom stranom.
Umesto da se zaustavi, poslanik je samo nastavio vožnju ka Aleksincu. Tu ga je sačekala policijska patrola kojoj je Šormaz, kada su ga zaustavili, pokazao poslaničku legitimaciju.
Šteta na oba automobila je procenjena na 100.000 dinara.
- Ne znam ko je izazvao sudar, to će utvrditi sud. Stao sam sa desne strane, očistio svoju ranu, proverio šta je sa kolima i nastavio dalje. Da, imam i sad tu ranu zato što me je, kada me je zakačio, bočno staklo udarilo u grudi. Nisam na mestu udesa sačekao policiju, jer nigde nikog nije bilo, ni njega ni policije, nego sam nastavio dalje i dao izjavu u Aleksincu policiji koju sam potpisao - izjavio je za Blic narodni poslanik DSS Dragan Šormaz.
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 14.12.2013. 19:55
|
Lovčina
|
Bal vampira mislis..................... |
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 14.12.2013. 22:24
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
slavaplana kaže:
o Vas Tica sve zajedno na Skupstini......!!!!!!!!!!!!
i to ne samo na ovoj skupstini danasnjoj vec na svim skupstinama koje su prethodile ovom parastosu lovstva u Srbiji,gde su izabrani(ako su) ovakvi delegati,sve moj do mojega
Ovakav mazohizam nije zabelezen u novijoj istoriji i ne mogu a da se ne zapitam koliki su nam to kolege lovci ANALNI KAPACITETI kad ovoliki utovar trpimo i ponovo glasamo za isti
Te mi cemo ovo,te mi cemo ono i na kraju gace dole i blag naklon unapred.Ko sto rece Beogradski sindikat ovoljne su mrvice da odreknes se borbe,jajare,funjare,zarazna bolest,prodali bi kevu da u tome vide korist.Da coveka bude sramota sto je lovac i sto moze pored ovakvih koji nas vec godinama jasu svaka susa bila ona zelena crvena ili plava da digne nogu i pusti mlaz.
Napred lovci Srbije,praznih dzepova u jos praznija lovista(stoko jedna)!!!
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
papiga |
Objavljen 15.12.2013. 17:16
|
Stari član
Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
Jel bre kolege da nije sa gosn pretendentom dosla i gospodja guverner provereni zataskavac vesti pa je pripomogla da nijedan info ne dodje do naseg portala niko ziv nista ne javlja a i di ga je Lala od kako objavi one dve info ..... pocinje da zabrinjava
docekacu ja i taj dan da svane............
|
|
|
|
matrix23 |
Objavljen 15.12.2013. 20:51
|
Član
Upisa: 53
Pristupio: 20.03.2011. 17:15
|
Kolega mrwa22250 svaka ti je ka njegoseva, malo pravih lovaca ima u ovoj zemlji vecina je golomudija i jajara spremnih da puse ko im ponudi a zauzvrat mlate po lovistima na sve sto mrda o ih tica sve od prvog do zadnjeg a i zdrp da im ga f...e povremeno.
A i te kobajagi delegate u stvari niko i ne bira jer se ta us...a skupstina i ne sastaje nego ih predsednik postavlja a zapisnici se falsifikuju kao da je bilo vecine. Pa tako su uradili u Smederevu I Zdrpova banda tako radi svuda.
Kod mene u Udruzenju taj tzv. delegat je najveca fukara koga niko nikad nije izabrao ,ma sta izabrao, nije nikom ni u najruznijim snovima pao na pamet jednostavno je predsednikov pusac k.... . |
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 15.12.2013. 21:47
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Nazalost je nas Lala bio u pravu kad je rekao da zasluzujemo ovakvo rukovodstvo,zato i kazem da trebamo hitno da se pogledamo u ogledalo.Danas su lovci u Srbiji u 80% slucajeva obicni mesozderi spremni da zarad srneceg buta daju i rupicu medju svojim butovima
Sta moze dalje da se ocekuje;novi nameti,vece clanarine,manjak divljaci,visak strucnjaka,zabrane lova na odredjene vrste divljaci,namestene skupstine,donacije,NIR,rebalansi itd.Ako im je do sada prolazilo nekaznjeno ne vidim razlog da se sad nesto promeni,a verovatno ce biti i gore,jer apetiti rastu,a neke slavine im presusile.Ima zato jedna slavina koja nikad ne presusi,ona lovacka,pa ce drugovi odozgo,nemajuci alternativu,jos malo da je odvrnu
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 16.12.2013. 07:52
|
Moderator
|
papiga kaže:
Jel bre kolege da nije sa gosn pretendentom dosla i gospodja guverner provereni zataskavac vesti pa je pripomogla da nijedan info ne dodje do naseg portala niko ziv nista ne javlja a i di ga je Lala od kako objavi one dve info ..... pocinje da zabrinjava
Tu je Lala, nemoj da brines. Bio u lovu, sa drugarima. A informacije? Pa valjda imate svoje delegate i predstavnike u skupštini saveza, imate svoje predsednike, sekretare, njih ste birali po LU, pa njih pitajte za novosti.
Na kraju, imate svoj savez kojem plaćate članarinu, pa neka vas informise. Meni nit ko plaća, nit me je ko birao. A što ne bi neko drugi napisao neku informaciju?!?
Evo još jedna info: Sanja je jednoglasno izabrana u UO LSS. I pride, dobila je Zlatnu značku/orden LSS.
Proverom je utvrdjeno da je za ovih 117 godina postojanja LSS Sanja prva žena koja je izabrana u neki od organa saveza.
Drugo je pitanje da li će ona moći nešto da doprinese da se situaciju u savezu popravi. Kad pomislim na to sa kime će morati da se 'mačuje' tamo, bojim se da će joj se brzo 'otkačiti roletna', i da će neko da makar verbalno fasuje, a ja znam kako to izgleda (na sreću ne iz ličnog iskustva, samo sam gledao kako su prolazili neki drugi ljudi).
Što se tiče ostalih organa i funkcija, znam da je zamenik predsednika LSS Milan Kovačević iz Sr. Mitrovice. A koliko sam čuo, sastav Upravnog odbora je ostao u dobrom delu isti kao što je bio i ranije. Niko živ koga sam pitao ne ume da mi kaže ko je na čelu Nadzornog odbora.
Dakle, koliko ja vidim, ovde će biti nastavak-kontinuitet, osim ako Šormaz ne iznenadi nekom svojom akcijom. Ne znam, ali mi se čini da ljude sve manje zanima šta se dešava u LSS, i da su trenutno mnogi u svojoj glavi i razmišljanju pustili savez 'niz vodu'.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|