Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov uz pomoć Vabilica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov uz pomoć Vabilica
Kile_
 Stigle juce iz usa narucio iz cabelasa .probao u dvoristu rade full .videcemo na terenu.
Samo 300 i 4x4

Macvanski lovac
 Uff,ja sam opsednut lovom na patke sa vabilicom,kad vidim ove Amerikanke (mislim na vabilice Smile ) krene mi voda na usta Smile a sve se nesto bojim tog narucivanja preko grane,mislim bice skuplja pita neg tepsija...
Rodjen da budem lovac

Kile_
 Mene to nikad nije privlacilo.medjutim od ove godine sve vise i vise.susretao sam se sa nasim vabilicama ali ne mogu da se porede. Ove rade pa sve zvoni.
tako i jeste ista je cena postarine bila kao i cena vabilica.a za divno cudo stiglo posle 14 dana.
Samo 300 i 4x4

Stefanj
 Ima li neko iskustva sa Bogijevim vabilicama za patke, da li je neko koristio?
Bye

Macvanski lovac
 Nemam iskustva sa Bogijevim,od domacih su najbolje Last call i vabilice porodice Stevin (Emil i Vasilije) one su radjene na fazon americkih,sve ostale za koje sam cuo su za klasu ispod ovih pomenutih....nije reklama,imam Last call,imam Acme,koristio sam neku slicnu Bogijevoj,ali nisam zadovoljan,hocu bolje Smile Last call je ok,ali se necu smiriti dok ne kupim neku,recimo Duck commander Smile
Rodjen da budem lovac

nidzamotocross
 Imam ja Bogijevu, dobra je, radi. Inace najbolja koju sam imao je Američka Zink Calls, kakva je to masinerija, ali dao sam je nekome i ne secam se, a taj neko mudro cuti. Ima dosta klipova na YT od Zink Calls-a. Moja je imala mogucnost da bude Single Reed i Double Reed. Imala je podeoke na koje se postavljala gumica u zavisnosti od toga da li zelimo Quack call ili Feeding call, itd. Takodje je imala uz sebe pistaljku za patke krzulje. Bas dobra vabilica, ja je bio dobio na poklon i eto nenamerno je poklonih nekome.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Stefanj
 Amerikanci znam da prave dosta dobrih varalica, ali ako narucim od njih na postarinu ima da dam jos jednu vabilicu, a cuo sam da bogi pravi dobre vabilice, a i jeftine su.
Bye

tomo vrbas
 Imas u Magnumu dobrih Hubertusovih vabilica i nisu skupe,a odlicno rade ja sam sada narucio za lisice ali greskom na sajtu napisano da oponasa zvuk lisice kad ono meni stigne kmeka zeca ali veruj mi kada sam je probao odutao sam od toga da im je vratim ipak je Hubertus Nemacka medicina!Odobreno

zoranp
 Ja sa jučer posato vlasnik jedne vabilice za lisicu, "hand made" kolege dregera!! U sobi i dvorištu zvuči jako dobro, dobra izrada, jednostavna za upotrebu,i velika preporuka od kolege Mrwe, koji sa tom vabilicom u tri prva i dosadašnja zova ima i tri dolaska lisa!! Ostalo je sad do mene i lisice!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

dzudzubajac
 Ja sam imao solidnih uspeha sa Dregerovom vabilicom, jedno 2-3 lisice su bukvalno trčale ka meni, dok sam u ostalim slučajevima uspeo da probudim njihovu radoznalost ali su bile opreznije, ostajale su na 100-150m.
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

mrwa22250

zoranp kaže:

velika preporuka od kolege Mrwe, koji sa tom vabilicom u tri prva i dosadašnja zova ima i tri dolaska lisa!!
!

Ali zato u tri pokusaja da dobije dozvolu dobio corak.
Dregeru,svaka cast za vabilicu,a procenat od prodaje na istu adresu kao i vabilicaGriniveli
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

dreger
 Odobrenovazi Mrwa,na kraju sezone svodim racune i radim popis pa ces znati koliki je tvoj deo.Ogovaranje

MMilos
 https://www.youtube.com/watch?v=_lUji...lUjiun6XZw
Smeko

mrwa22250

He,he,he tako nekakoiveli

DakiNS

dreger kaže:

Odobrenovazi Mrwa,na kraju sezone svodim racune i radim popis pa ces znati koliki je tvoj deo.Ogovaranje

Tvoj deo će biti da duvašHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250

DakiNS kaže:

dreger kaže:

Tvoj deo će biti da duvašHaHaHa

Znaci ovim napadom na moj lik i delo,otvoreno si se stavio na stranu crvenih.Prvo Podunavca pa sad mene,sledeci su Boca i Tomash(ali njega ne smes,cesto lovite zajedno pa da ne bude,Ups...).I to bas sad u godinama nacionalnog pomirenjaTrt Milojka

DakiNS
 Kako vi mladi izvrtjete i podmetjete, ne pravi Dr Eger elektronske vabilice nego drvene , i kako onda mamiš lije? I pride me etiketiraš (druže Igrutine).
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 He he ...moram priznati da je Daki u pravu ha ha ha...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

mrwa22250

zoranp kaže:

He he ...moram priznati da je Daki u pravu ha ha ha...

Ne moram vise nista reci,sami se javljaju,invazijaaaaaShock.Nazad na temu

Stefanj
 Ipak sam uzeo Bogijevu vabilicu za patke, posto mi je ovo prva vabilica za patke ne mogu sa nekom drugom da je uporedim ali mi se dopada kakav zvuk daje, sad malo treniranja pa cemo videti kako ce se pokazati na terenu. Takodje na pisku ima jedna gumica koja moze da se pomera gore dole i tako moze da se malo steluje zvuk.
Bye

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Potrebna pomoć! SVAŠTARA 223 11.12.2023. 20:03
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Lov predatora uz pomoć mrciništa METODE LOVA 72 16.10.2015. 12:55
Lovački karabin i optika pomoć ORUŽJE - SVAŠTARA 47 07.04.2015. 13:03
LOVAČKI PAS-pomoćnik u lovu ili deo porodice KINOLOGIJA 30 01.11.2013. 10:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,506,867 posete www.srbijalov.com