Крагујевац ће од 30. маја до 2. јуна 2024. године бити домаћин 14. Међународног сајма лова, риболова и ловног туризма, познатог као "Крагуј М". Овај престижни догађај, који се одржава на локацији Шумадија сајма, окупља љубитеље природе, лова и риболова из целог региона.

Организатор сајамске манифестације је предузеће Метеор Стил из Крагујевца, у сарадњи са Шумадија сајмом и Ловчким савезом Централне Србије, а под покровитељством града Крагујевца. Сајам је постао синоним за место где се представљају најновија достигнућа и производи из света лова и риболова, те је идеална прилика за све заинтересоване да се упознају са иновацијама и трендовима у овој области.

Посетиоци ће имати прилику да виде и испробају ловачко и спортско оружје, ловачки и риболовачки прибор и опрему, као и ловачку муницију. Поред тога, биће присутне и бројне организације и агенције специјализоване за лов и ловни туризам, које ће представити своје понуде и услуге.

Цена улазнице је 150 динара, док је паркирање за све посетиоце бесплатно, што додатно олакшава долазак на ову манифестацију. Организатори су се побринули да све буде максимално приступачно и угодно за све посетиоце.