NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
Lala |
Objavljen 29.01.2011. 20:14
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Šta je 250 'iljadarki na ovu skupoću?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
paninm |
Objavljen 29.01.2011. 20:35
|

Stari član

Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
Neznam za ove sadasnje, ali znam da je nas bivsi predsednik bio direktor u Srb. sumama i da je sedeo i prdsedavao
jel to stamparska greska |
|
|
|
temudjin |
Objavljen 29.01.2011. 22:05
|

Stari član

Upisa: 414
Pristupio: 21.01.2011. 19:22
|
Bivsi predsednik (volonter) LSS, Zoran Živojinović je bio zaposlen u J.P. Srbijašume ali je najviše vremena provodio u Upravi za šume.
Čitav plan pojedinaca koji se kriju pod okriljem države je u tadašnjem trenutku bio da se dokopaju imovine saveza i udruženja, Uprava za šume da preuzme prihode od lovne karte a J.P. Srbijašume da organizuje lovočuvarsku službu (nepotrebno izostavljeno).
Pored toga tzv. spin doktori su proturili priče o astronomskim zaradama zaposlenih u službi saveza. Koliko su zarade zaposlenih svako zainteresovan može videti u skupštinskom materijalu koju dobija svaki delagat lovackog udruzenja.
U tom materijalu se ujedno mogu videti i strukture prihoda i rashoda i ...
Aha |
|
|
|
Limun |
Objavljen 29.01.2011. 22:07
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
paninm kaže:
Neznam za ove sadasnje, ali znam da je nas bivsi predsednik bio direktor u Srb. sumama i da je sedeo i prdsedavao
jel to stamparska greska Stamparska greska, ali nije lose ispaloB)
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 29.01.2011. 22:10
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
koliko znam, odnosno tako je javno napisano u lovačkim novina ili lovcu, da je bivši sekretar LS-a gospodin Aleksandar Pantelić imao platu oko 200 000 dinara bez putnih troškova i dnevnica..e sada ima jedno pitanje na koje niko ne odgovara, a ja ga već 100 puta postavljam.. kako neko ko je smenjen zbog pronevere 30 000 000 dinara, i dan danas krivično ne odgovara i još je stručni saradnik u LSS-u??? jeli tu dokazana odgovornost ili nije??..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 29.01.2011. 22:15
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
temudjin kaže:
Koliko su zarade zaposlenih svako zainteresovan može videti u skupštinskom materijalu koju dobija svaki delagat lovackog udruzenja.
Aha
Ajde da preskočimo delegate, čini mi se da ti znaš kolike su im bile plate pa slobodno napiši!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.01.2011. 22:15
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Dali ste vi bili deo toga plana ?Dali je tacna informacija da je gos. x pred svedocima izjavio da je citiram"SOKIRAN KOLIKE SU PLATE U SAVEZU BILE KAD SE KRENULO SA ISTRAGOM "?
Sta su to spin doktori??POJASNITE NAMA OBICNIM SMRTNICIMA???
AHA ,AHA,AHA............
Jer imate neki dokaz da nam ponudite???
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.01.2011. 22:26
|

Lovčina

|
Temudjine ,Temudjine ko je tebe poznavao...... |
|
|
|
boro |
Objavljen 29.01.2011. 22:28
|

Stari član

Upisa: 219
Pristupio: 19.01.2010. 21:53
|
temudjin kaže:
Bivsi predsednik (volonter) LSS, Zoran Živojinović je bio zaposlen u J.P. Srbijašume ali je najviše vremena provodio u Upravi za šume.
Čitav plan pojedinaca koji se kriju pod okriljem države je u tadašnjem trenutku bio da se dokopaju imovine saveza i udruženja, Uprava za šume da preuzme prihode od lovne karte a J.P. Srbijašume da organizuje lovočuvarsku službu (nepotrebno izostavljeno).
Pored toga tzv. spin doktori su proturili priče o astronomskim zaradama zaposlenih u službi saveza. Koliko su zarade zaposlenih svako zainteresovan može videti u skupštinskom materijalu koju dobija svaki delagat lovackog udruzenja.
Aha
Nikada delegati skupstine LSS nisu u skupstinskom materijalu dobili iznose zarada radnika strucne sluzbe.
Nikada clanovi komisija na primer komisije
za materijalno finansijska pitanja nisu dobili iznose plata na uvid.
Najvise sto su clanovi mat. fin. komisije mogli da vide je zbirni iznos plata koji nije bio nimalo mali.
Mozda su clanovi upravnog odbora imali plate na uvid to ne znam, ali ovo gore sto sam naveo odgovorno tvrdim. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.01.2011. 22:32
|

Lovčina

|
Da li su delegati upoznati sa dnevnicama ,kolima na lizing i ostalim troskovima koje su zaposleni iz saveza imali???Da li su seminari i polaganja lovackih ispita isli preko racuna LSS jer se to pricalo delegatima???? A ove obuke i kursevi za komisije za ocenu trofeja???A gde ga je STRUCNI PRATILAC????/
EEEE pa ima jos
POREZ NA DOHODAK !!!
POREZ NA UGOVORE O DELU!!!!@!!!!
Joj sto nisam VLAST!!!!!!??????????????????????????? |
|
|
|
Limun |
Objavljen 29.01.2011. 22:41
|

Lovčina

|
temudjin kaže:
Bivsi predsednik (volonter) LSS, Aha, kako da nije i ja bih da volontiram ko sto je on, jagnjeca brigada bre, ja se licno uverio!!!!!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.01.2011. 22:45
|

Lovčina

|
Limune nehvali se za taj deo tvoga zivota!???????????
OOOOOOOO
Zato si ti vratio ono vino kuci pa sto nekazes !!!!!!!!
Krkao si sa njima ???Jer jedu puno????
Mozda bi i oni malo tvoga vina AL NEMA DJOLEEEEE!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.01.2011. 22:53
|

Lovčina

|
Boro Temudjin nam opet prica bajke !!!!
Nek je on nama ziv i zdrav pa neka i on kaze koju!!!!BAJKU!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Limun |
Objavljen 29.01.2011. 22:55
|

Lovčina

|
Krkao sam ja sa njima sto sam moro i ic nije bilo vezano za lovstvo!!!! Samo sam izokola malo ispitivao stvari, pa eto to sada mogu da podelim sa vama!!!! A vino cemo na tom tvom novom druzenju ne brini!!!

Khalil Gibran
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 30.01.2011. 00:28
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
boro kaže:
temudjin kaže:
Aha
Nikada delegati skupstine LSS nisu u skupstinskom materijalu dobili iznose zarada radnika strucne sluzbe.
Nikada clanovi komisija na primer komisije
za materijalno finansijska pitanja nisu dobili iznose plata na uvid.
Najvise sto su clanovi mat. fin. komisije mogli da vide je zbirni iznos plata koji nije bio nimalo mali.
Mozda su clanovi upravnog odbora imali plate na uvid to ne znam, ali ovo gore sto sam naveo odgovorno tvrdim.
Aha

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
paninm |
Objavljen 30.01.2011. 01:09
|

Stari član

Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
250 hiljada-250000
nekako nemam osecaj da je to nesto jako puno novaca. Ovako kad napisem izgleda mi malo,mizerija,stane na 7-8 santimetara.
Trebao bi uzivo da vidim tu svotu, da opipam,da se uzivim, mozda cu onda imati pravi osecam da opisem to.
18$%#&*^(@*^*^*  %$#!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
temudjin |
Objavljen 30.01.2011. 07:49
|

Stari član

Upisa: 414
Pristupio: 21.01.2011. 19:22
|
Pitanje: Zašto većina lovačkih kerova ima spuštene uši!!!
Odgovor: Dosadile su im lovačke priče. |
|
|
|
meshtan |
Objavljen 30.01.2011. 10:41
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
E moj lolo ovi tvoji "mudri"odgovori na jednostavan komentar koji je dao bora nemaju veze sa mozgom(mozda su na nivou devotogodisnjeg mongolskog kana) a mozda i imaju veze sa vremenskom prognozom! Nego reci ti nama sta to bora prica i stoji iza svega?!...znaš... |
|
|
|
Lala |
Objavljen 30.01.2011. 11:47
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Vidim ja da vama nije uopšte bilo dosadno sinoć.
Kad ljudi krenu da diskutuju, svašta se može saznati!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
boro |
Objavljen 30.01.2011. 12:00
|

Stari član

Upisa: 219
Pristupio: 19.01.2010. 21:53
|
Tema se ipak zove Nestaje li LSS
LSS je ipak u dubokoj krizi, skupstina podeljena na dva velika suprotstavljena tabora, vojvodjani vagaju.
Primer, kod nekih od najbitnijih pitanja po rad saveza, skoro polovina prisutnih delegata, napusta sednicu, ostaje tesan kvorum koji nastavlja rad.
Drzava u novom zakonu ogranicila ingerencije saveza, uzevsi mu najvazniji deo poverenih poslova (citaj pare).
Kako funkcionise upravni odbor saveza?????
Da li su radnici strucne sluzbe obuzdani i stavljeni u funkciju saveza i clanstva?????
Da li je uspostavljeno akciono jedinstvo izmedju predsednika i sekretara?????
Veliki broj otvorenih pitanja.
Brojne afere vezane za saveze i pojedina udruzenja, ostale su neresene i bez jasnog distanciranja saveza od pojedinaca koji su im kumovali.
U nastupima funkcionera, i u zvanicnom glasilu saveza prevladjuju optimisticni tekstovi tako da clanstvo moze pomisliti kako je sve pod kontrolom i u najboljem redu.
Narocito je interesantno citati zvanicno glasilo, sa brojnim clancima koji velicaju uspehe saveza, donose vesti o brojnim jubilejima gde se deli kamara odlikovanja, o bratimljenjima, i lovackim receptima. Da ne zivmo u Srbiji pa da i verujemo u idilu.
A sajt LSS je posebna prica, malo malo pa svakog meseca po neki upis.
Nije ni cudo sto se neki drugi, pa i ovaj nas forum stavljaju na celo onih koji objektivnoscu i aktuelnoscu pocinju sticati sve vece poverenje clanstva i postaju mesto gde se dobijaju informacije i istinite vesti vezane za do kraja neizvesnu buducnost srpskog lovstva.
Da rezimiramo:
treba li nama savez?
Naravno da treba, ali ne ovakav.
Treba nam da parafraziram jednog kolegu, nekoliko lavova da nas povedu(nas magarce)i da svi zajedno izadjemo iz ove situacije u koju smo, "nicim izazvano" upali.
Oprostite na opsirnosti, pisao pisao pa se zapisao. |
|
|