Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
DakiNS
 Malo se dopisujem sa kolegom Punisherom, i usput razmišljam, da li je moguće da tako brzo zaboravljamo. Ajde ovi mladi bili su još deca ali mi matori da ništa nismo naučili treba da nas je sramota. Nažalost moram da napravim paralelu sa politikom. Sve mi OVI nešto liče na ONE koji su nas zavadili i razdelili pa više nikom ne valja.Dok smo bili jedna država imali smo svi mnoooogo sada samo neki imaju mnooogo. Ova situacija u lovstvu jako me podseća ili da kažem identična onim s.anjima koja smo proživeli 90 i neke. Pa braćo zar da nas neki (neću da imenujem jer samo to čekaju ne bi li nekoga tužili) lopovi i raspikuće razjedine svojim podlim postupcima a mi kao somovi grizemo na svaki zabačaj, dajte da se opametimo ili smo propali načisto. Ujedinimo se jer tada smo neko ovako razjedinjeni smo samo sitna boranija. Trema nam LSS ali ne u ovom sastavu smenimo nesposobnjakoviće i raspikuće postavimo poštene i stručne ljude. Pobogu toliko mladih stručnjaka radi kao konobari trgovci ili čekaju na birou a jedva čekaju da neko iskoristi njihovo znanje i nepokvarenost.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Lovca u Vojvodini izdvoji za rad LSS 60 din a ja u Srbiji to isto platim 600din!!!To smo Mi i Vi koji imamo ista prava i razlicite obaveze!!Nismo nikad bili isto i necemo biti ni sada!!!

Ako sam nesto pogresio ispravite me!!Kad budemo svi placali isto i imali delegate prema broju lovaca koje prestavljamo onda cu se izviniti pojedincima sa ovog forma!!!

Nikad nismo bili isto i nikad necemo biti!!!

Da smo isto ne bi Vojvodjani trazili prijem u CIC kad imamo krovni savez!!!Da smo isto ne bi Vama smetao LSCS!!! Da smo isto ne bi se savezi pravili ovako vec bi smenili ovi koji rade samo za sebe!!!

LSS se finasira od clanarine lovaca a tu Vojvodjani nedaju isto kao Mi iz Srbije i to meni godinama bode oci!!

PLATI ISTO KAO JA PA SE PITAJ!!!!!

Ovako imamo situaciju povlascenog polazaja dela lovaca iz Vojvodine kojima smeta LSCS koji funkcionise sa 300din!!!

Ako to smeta nekome sto smo napravili i ako ja gledam na to jednostrano onda ja stvarno imam problem jer necu da sedimo sa ljudioma koji glasaju i odlucuju u nase ime a finasiraju zajednicku pricu 10 puta manje nego mi!!!tu je sva mudrost!!!!

Hvala Vam lepo na podsci ali PLATI druze kao Ja pa odlucuj u moje imei izglasavaj clanarinu u LSS!!!Vojvodjani u LSS mogu da izglasaju u 3000din kad se istima vraca 2940din za rad njihovog LSV a to upravo hocemo i sa LSCS!!!Necu da prihvatim da zahvaljujuci Beukovicu imate takav kriterijum!!!

Sta to nama fali???
Da nemamo bice lovaca da udjemo u pricu novog Saveza u Kragujevcu?NESEKIRAJTE SE mnogo Vi oko toga i podrzavajte Popovica i Ticu a clanarina neka Vam u Vojvodini bude i 2000din!!Nemam nista protiv ali za LSS platite ISTO kao i Mi pa onda diskutujte i glasajte na Skupstini LSS!!!

DakiNS
 Slavo upravo je poenta u tome ne mi i vi nego ONI. Nemoj generalizovati sa nazivom Vojvođani pa i sam znaš da su glasovi bili podeljeni. Ali daće bog pa će i u LSV proraditi metla. A tvoju reakciju potpuno razumem jer ju je NEKO izazvao i isprovocirao sebi u korist a protiv i tebe i mene i svih nas običnih lovaca.

Lala
 Slavo brate!?!?
Pa šta su ti krivi obični lovci iz Vojvodine, pobogu?!?
Pretpostavljam, koliko te poznajem da nisi obične lovce strpao u isti koš sa onima koji su celu ovu ujdurmu zakuvali?

Seti se samo šta sam rekao u kolibi kod tebe, kada mi je neko rekao 'vi vojvodjani': nema nikakve razlike izmedju onog, koji bi da postavi rampu kod Stare Pazove, od onog koji bi da postavlja rampu kod Bubanj potoka. Ovo se odnosi na nas obične smrtnike, nezatrovane politikom bilo koje vrste, pa i lovnom politikom.
Obični lovci se nisu delili.
Nemoj poistovećivati grupicu ljudi (koja je koristeći neznanje i neinformisanost lovaca, zamesila i zakuvala sve ovo), sa lovcima pešadincima, kojima pripadamo i ti i ja.
Nemoj generalisati, jer će to odmah izazvati kontrareakciju, a oni koji su uzrok svemu, samo će se veselo smeškati, jer im ovakva situacija ide jako u prilog.
Evo, piši me kao dopisnog člana kod tebe u LU, platim članarinu, ne dolazim u lov, samo nemoj da se delimo, života ti! Barem mi obični lovci!!! Nek se dele i svadjaju 'ovi gore', a ne mi obični ljudi!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Vojvodjane kad pomenem mislim na par coveka koji se jos uvek pitaju za nesto i vode politiku koja je i dovela dovde!!1Muka mi je vise od takvih a za clanarinu kad budu svi istu placali onda mozemo da pricamo o pravima i obavezama!!!To sto su delegati na skupstini bili jasno podeljeni meni licno govori da posle prvog mandata Beukovic zauzima mesto kao predsednik dok ce Pazin u stilu PUTINA-MEDVEDEVA na rezervni polozaj!!!

U lSS sve ostaje isto ali sa 50% manje clanova u ovoj godini!!!

SVe preko 20.000lovaca ove godine u LSS ja cu se svima JAVNO izviniti za upise koje sam imao protiv LSS!!!Ako niko vise nevidi problem i ja cu se praviti LUD i SLEP pa neka ostane sve isto NEMA PROBLEMA!!
]
Ja imam sta i gde da lovim moje loviste nije ni nalik vecini lovista u kojima se neradi nista i sve je ok!!!Ako je VAMA SVIMA OK i MENI JE!!!B)

chaki
 Beuk vam je svima zadao domaci zadatak sa temom da nece Vojvodjani da rasiscavaju stavri U LSS i vi ste ga SLavo poslusali a upravo to je bila njegova ideja. On je izasao kao pobednik niko vise ne prica o njemu kao nekome ko je sjebao LSS i LSV vec o vama koji ste krenu li osnivate LSCS LSJS i LSMML i LS Miletina Cuka. On izasao kao smeker mozete da ga pljujete ali ljudi moji on je igrac godinama to se bre uci godinama i koliko god imali veliko misljenje o sebi niste im dorasli ( mislim na stvaraoce LS (ovih novih)). Sjebali ste stvar u startu. Trebali ste da radite vise na terenu da pricate da prikupite ljude oko sebee i skinete sve celne ljude LSS na skupstini. Ovako ste napravili vakum gde se ne zna da li ste posli ili ste dosli ( kao Pera Stambolic kad je sisao iz aviona pa je to pitao).
Sve mi se cini da ce u nekom lsedecem broju da bude ovakvih pisanja o jos nekima heheh.
Moras Slavo da priznas da vas je Beuk izradio i da ste sad vi grbavi a on se smeje i slusa sta se prica po selu 
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

punisher
 Daki, apsolutno si u pravu u svemu u poslednja dva upisa.
Slavo, prijatelju, veruj da para uši i strašno zvuču to MI i VI, jer ti sve nas koji smo u Vojvodini stavljaš u isti koš i prozivaš zbog pojedinaca. Glupo je i nefer davati paušalne ocene tipa MI i Vi.
Jel ja sad treba da mrzim lovce iz LSCS?
Do toga će neminovno dovesti ovakvi tvoji upisi i to je ono o čemu Daki priča.
Kako mogu da mrzim ( mrziš ) nekog a da ga ni ne poznaješ?
Kako možeš da generalizuješ stvari i sve nas lovce u Vojvodini trpaš u isti koš?
Šta lovci u Vojvodini treba da urade povodom toga?
Da silom upadaju i smenjuju?
Da organizujemo neku novu "jogurt revoluciju"?
Misliš na nekolicinu u LSV, a prozivaš nas sve.
To nije u redu i na to ti skreću pažnju ljudi.
Pozdravljam vašu ideju o formiranju svoga saveza. Jednostavno ste procenili da drugačije više ne može i to je ok.
Ali ako ćemo po zakonu, nikakvi savezi nisu niti jednom LU potrebni. Da je samo u LU pamti kao što nije, da imaju kvalitetnu stručnu službu, uslove... ne bi niti jednom LU trebao niti jedan savez. Ako ćemo pravo.
Kažem da mi je razumljivo vaše ponašanje i organizacija, ali te molim da nas ne trpaš u isti koš sa šačicom podrepaša kojima nije bitno na čelu kog saveza se nalaze, osim da iz toga izvuku svoju ličnu korist.
A da trgujete znate i vi iz LSCS što se vidi iz upisa koji su u ovoj temi postavljeni.
Da li je to onda moralno sa vaše strane?
Pa kada ste se preigrali onda su vam drugi krivi. A bili ste spremni na trgovinu sa LSS.
Dakle ništa nije belo niti crno. Nema NAS ni VAS. Svi smo MI i svi smo ZAJEDNO i svi smo LOVCI u R.SRBIJI.
Pustite te podele molim vas. Ostavite ih da spavaju u 90-im. Ne ponovile se.

DakiNS

chaki kaže:
Beuk vam je svima zadao domaci zadatak sa temom da nece Vojvodjani da rasiscavaju stavri U LSS i vi ste ga SLavo poslusali a upravo to je bila njegova ideja. On je izasao kao pobednik niko vise ne prica o njemu kao nekome ko je sjebao LSS i LSV vec o vama koji ste krenu li osnivate LSCS LSJS i LSMML i LS Miletina Cuka. On izasao kao smeker mozete da ga pljujete ali ljudi moji on je igrac godinama to se bre uci godinama i koliko god imali veliko misljenje o sebi niste im dorasli ( mislim na stvaraoce LS (ovih novih)). Sjebali ste stvar u startu. Trebali ste da radite vise na terenu da pricate da prikupite ljude oko sebee i skinete sve celne ljude LSS na skupstini. Ovako ste napravili vakum gde se ne zna da li ste posli ili ste dosli ( kao Pera Stambolic kad je sisao iz aviona pa je to pitao).
Sve mi se cini da ce u nekom lsedecem broju da bude ovakvih pisanja o jos nekima heheh.
Moras Slavo da priznas da vas je Beuk izradio i da ste sad vi grbavi a on se smeje i slusa sta se prica po selu

Chaki potpisujem. Pravo u srž. Glavni kuvar uživa , planira , zakuvava i realizuje sebi poene a mi se pobismo oko bačene koske dok glavno jelo stoji posluženo na tanjiru pred njim.

slavaplana
 Beukovic je sebe izradio jer podrsku LSCS NIKADA nece imati!!!

Lala
 Ma kome je OK, čoveče? Meni? Dakiju? Sremcu? Mnogim drugim ovde sa foruma, a i onima koji nisu na forumu, a koji šize od ovog što se radi!
Ja se upljuvah objašnjavajući ljudima, da je ceo problem u delegatima - kad budeš imao delegata koji će razmišljati o svojim kolegama, a ne o svom dupetu, onda će priča biti sasvim drugačija! Menja se, neke stvari se menjaju, ali ide jako sporo. Samo ne treba gubiti živce, svi mi verovatno znamo i KO je glavni kuvar, i KO dodaje začine, i KO meša i pravi zapršku.
Od ljudi koje poznajem kao obične lovce, kad se pomene par imena, većina samo odmahnu rukom uz komentare koji bi bili cenzurisani, da ih napišem.
Ako nastavim da pišem, počeću da se ponavljam.
Pa i LSCS može da radi ovako kako radi, jer su vaši delegati skockali u glavi gde je problem, i bore se. Za sada, terate svoju priču, i to vam ide poprilično dobro.
Uostalom da je LSS radio drugačije, ne bi do ovoga ni došlo. A što je onaj 'majstor' uspeo da opet ubaci kosku da glodjemo, to je bilo za očekivati. Ima tu krivice i kod onog, koji je 'majstoru' poverovao ponovo.
Samo da pomenem, nevezano sa ovim: u senci dogadjaja oko LSS, ima interesantnih dogadjaja u Lovačkoj komori, ali o tome ću pisati na temi 'Lovačka komora'.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Mi platimo 600din a Vi platite 60 din i mi smo svi clanovi LSS????

Mozda sam ja glup!!!

Mozda ova moja matematika nije tacna!!!!

Frown

Da zamenimo uloge oko finasiranja LSS???

chaki
 on je Slavo i ne trazi od Vas. Hebe se njemu on sedi i smeje se ima poziciju koju hoce i koliko hoce i zajebava sve redom tj ko mu se namesti a namestaju mu se heheh.

Kad porasteet mozda budete kao on samo nemojte da tezite tome budite bolji od njega

kelt
 nema temudjina da se javi pa makar i sa nekom anegdotom ili andricem ili i on racuna racunicuLupa
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Kanda je u Kandaharu ili posmatra ptice i kako se ovde glođemo Sad

chaki
 SLavo ajd uozbilji se smiri i polako procitaj zadnjih 10 strana ne vise ali pazljivo i polako i vedeces i gde si se zajebi i sta si preskocio u nastavi tj sta si prespavao heheheh.

Poceo si da se vrtis u krug a to ne valja. Veliki si radnik koliko vidim ali .... nisi kvaran (ili nisi dovoljno kvaran) i to ti je mana velika u borbi sa ovim alama

DakiNS
 Kandahar je najveći trgovački centar za ovce,vunu , pamuk

Ovo nađoh na netu

chaki
 sta ste se uhvatili Temudjina koj ce vam on pampur hehehe ... vas isti xexexexe

Ajd Daki ispravlja te hijeroglife nece moci Beuk da procita sta pise xexexe

Sniper Hunter
 Pogotovu se tamo trguje sa ovcama ,i to lovačkim najviše Daki!

DakiNS
 Naš Slava je veliki čovek i ima veliko srce a kada je srce veliko onda mnogo više i boli.Toliko nepravde mora da čoveka istera iz takta, potpuno ga razumem, jer najviše boli nepravda. Slavo brate videćeš ako kuvar uspe u nameri kako će da se poveća davanje vojvođana prema LSS. Mislim da su začini već pripremljeni samo se ne stavljaju svi odjednom nego prema potrebi

DakiNS

Sniper Hunter kaže:
Pogotovu se tamo trguje sa ovcama ,i to lovačkim najviše Daki!

Pa zanat se najbolje peče kod majstoraLovac 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,703,048 posete www.srbijalov.com