Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
charuga
 a tako je imao laku ruku,na fotoaparatu..
..............

punisher
 ...a može i temuđijaćemo se još...Grin

DakiNS

punisher kaže:
...a može i temuđijaćemo se još...Grin
Na kraju će se morati izviniti mome bratu uri što ih je tukao

Sremac75
 Ne ne, ura će njima oprostiti što ih je tukao!
Smeko
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

meshtan
 Javljam se dobrovoljno da budem Djura!!!!Palica

punisher

meshtan kaže:
Javljam se dobrovoljno da budem Djura!!!!Palica

Polako urooo polako ubićeš gaaa. uro polako!!!Grin

rancer
 javi djuri da blokira aerodrom Pilot
Evo meni druga mog, prijatelja jedinog...

punisher

rancer kaže:

...temudjin je pobegao... ali ja ću ga pratiti....Grin

temudjin

punisher kaže:

rancer kaže:

...temudjin je pobegao... ali ja ću ga pratiti....Grin

U pokusaju bekstva uhapsen je poznati forumaški hohstapler, Temuđun.
Na saslusanju u prisustvu advokata isti je izajavio da se iskreno kaje
za sve svoje grehe i da o(n)zna da se sve (d)ozna.
Istražni sudija je započeo postupak prikupljanja neophodnih dokaza i predložio zadržavanje od najmanje gornje zakonske granice zbog sumnje da može uticati na svedoke.
Izjava sa saslusanja biće naknadno objavljena.
Mole se svi članovi foruma koji poseduju dodatne činjenice o krivici imenovanog
lica da iste dostave najblizoj stanici.
Unapred hvala na saradnji!

zoranp
 temudjin moram priznati dve stvari ..stručnjak jesi i tu skidam kapu, a i počeo si da budeš konstruktivan, kolegijalan i šaljiv što je jedna velika vrlina pravog lovca i kolege....ee..još kad bi bio neutralan i istinito informisan, pa gde bi ti bio kraj...Hmmm
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

meshtan
 Nemoj tako tudjine(ovaj...temudjine),ti si jedini skupio jaja od "hohstaplera"(kako ti kazes) i jednog dana kada pravda pobedi ,bices zasticeni svedok!...znas...Cao poljubac

Alezi

meshtan kaže:
Nemoj tako tudjine(ovaj...temudjine),ti si jedini skupio jaja od "hohstaplera"(kako ti kazes) i jednog dana kada pravda pobedi ,bices zasticeni svedok!...znas...Cao poljubac

Što se mene tiče nema od toga ništa.
Samo FIK FIK FIK.
Ko to pa nas štiti?????

Lala
 Vidim ja da se dosta dešavalo u mom odsustvu. Hajde malo da spustimo loptu, i zezanje svedemo na razumnu meru, a malo više da pričamo o temi.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

ACABP
 Jel to otvoren konkurs za uruPalica

Malo da smanjimo doživljaj, molim lepo. Pišemo o temi, a ne o Djuri.
Srbijalov Admin Tim

DakiNS
 Meni se nešto čini da su gospoda iz LSS i LSV doslovno shvatila onu narodnu poslovicu da -Niko nije med nosio da nije prste polizao.- A zaboravili su da se mogu nositi i KIBLE pa da vidim onda lizanje prstiju

temudjin
 Za postovane i cenjene ljubitelje lika i dela Djure sledi prica!

Stari pas ovčar jurio je zečeve po šumi dok nije zabasao duboko u istu da shvati da se izgubio... Našao se pored gomile nekih kostiju kada je začuo korake divlje životinje... Bio je to leopard koji mu se polako približavao... "Šta ću sad" mislio je u sebi... i onda je brzo dohvatio one koske koje su stajale kraj njega da bi tik što ga je leopard opazio, stari pas konstatovao: "Baš je ukusan ovaj leopard, da mi je da nađem još jednog".
Čuvši to, leopard je ustuknuo i povukao se u šumu... preplašen naravno...
Međutim, sve je to gledao jedan majmun sa grane, koji reši da se ogrebe i ocinkari starog psa kod leoparda... Skočio je sa drveta i požurio da leopardu saopšti prevaru... Videvši takvu reakciju, stari pas posumnja u namere majmuna i pođe da ga prati... Video ga je kako objašnjava leopardu o čemu je reč dok leopard ljuto reži zbog načina na koji je nasamaren... I naravno, krene u osvetu...
Stari pas, videvši da leopard opet kreće u njegovom pravcu, samo se okrenu i mirno sede osluškujući svaki leopardov korak... kada mu se već dovoljno primakao da može da ga čuje, stari pas, leđima okrenut leopardu, više za sebe reče: "Ama gde li je taj majmun više, poslao sam ga još pre sat vremena da mi nabavi leoparda i još ga nema..."

Navoručenije I:
Ne kači se sa starim psima, znanje i mudrost se stiču godinama...
Navoručenije II:
Šta god uradili, uvek će se naći neki majmun u okolini koji će tome da bude svedok...

Limun
 Jank je izgleda dobio konkurenta u obliku temudjina što se pričica tiče! TemudjineB) za basnu! Ali mislim da smo mi davno prerasli priče i basne!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

temudjin
 Limune, da li znas odgovor na sledeca pitanja:
Kada zivotinje pricaju kao ljudi! ...... odgovor je basna

Deo upisa je izbrisan zbog uvredljivog sadržaja!
Temudjine, nemoj to više da radiš, i smatraj da si opomenut!
Srbijalov Admin Tim!*

peda
 LSS postoji i to je cinjenica. U Statutu Udruzenja gde sam ja clan, jasno pise....Udruzenje je clan LSS (verovatno i u ostalim jer sada su clanovi). E sada, samo trebamo rasclaniti sta je cija obaveza, i koliko ce LSS pomoci Udruzenjima da zadrze lovista ... Ili nece ? Ili nemoze ? ili hoce ?
Sta ti imas na ovo reci Temudjine ???

slavaplana
 Ako LSS misli da ce otvaranjem isturenih odeljenja po Srbiji resiti probleme u komunikaciji sa lovcima vara se!!!!!
Nama trbaju bar 3 saveza na nasoj teritoriji pa ko ima bolju ponudu imace clanstvo i platicemo mu clanarinu ali da vidimo STA NUDI! Ovako monopolisticki polozaj jednog saveza koji se ljuti sto ga vise niko nepita nista????Imali li logike??????
Pitacemo Vas kad promenite politiku i kad budete radili u interesu lovaca a ne pojedinaca iz saveza!!!
radite volonterski kao predsednici u udruzenjima pa da vidimo kako ce te se onda ponasati????
Kazite javno kolike su vam sada plate??
PROSECNE ili.........?
Kao Profesorske ili Lekarske?????
Razmislite malo pa nam javite!!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,617 posete www.srbijalov.com