Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
slavaplana
 Covek je izdao imovinu LSJ a novac ide njemu na privatan racun!!!I on to smatra nahnadom koja mu pripadajer nije dobio opremninu iz LSJ?????????Mislimda se radi o prostorijama u LSS!!!DANAS iLI neki drugi list???Provericu sutra o cemu se radi!!!

Milan Grba
 Ljudi, ja se i dalje čudom čudim! Ako su ovi navodi o našim Lovačkim savezima iole tačni....pa to je posao za policiju i tužilaštvo, tu su u pitanju milionski iznosi. Možda je sve to pokriveno odlukama raznoraznih odbora i delegata, jer Saveze vode školovani ljudi, a delegati i oni koji glasaju su u većini slučajeva bili neuki ljudi koji nemaju pojma o značenju onoga što odlučuju. No, oni glasaju, odluka je donešena, Zakon je ispoštovan, pare se troše u skladu sa odlukama...i sve funkcioniše.
To su neki zadnji oblici socijalističkog samoupravljanja.

Indjijanac
 pa gde si grba nema te 2 dana ,a neki pišu da smo te banovali?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Sniper Hunter

Indjijanac kaže:
EX,kakvih sve Sniperu ima bisera,pa to nemože da se prevede na engleski jer u engleskom nepostoje takvi izrazi

Da se ja pitam sve bi njih pozatvarao u neki podrum zazidao vrata i bacio ključeve u DunavPalicaPalica

Milan Grba

Indjijanac kaže:

Pozdrav druže. Nije valjda da sam bio banovan?? No i to je za ljude. Ja se svagdje predstavljam sa punim imenom i prezimenom, pa vodim i računa da moram da stojim iza onoga što napišem.

slavaplana
 Milane jer istina da si se izgubio u lovistu kao lovocuvar?????

Ako je istina vidi se da poznajes teren??/Nije ti to Petrovaradin??/DObro je da imas mobilni i drugi put kod sebe da te lakse nadju drugari!!!ROFL

slavaplana
 Ti snajper ko TURCI JANICARI!Ni pet ni sest!!DA neces i Eksere pod nokte da zabijas???

To je LSS a ne neko tudj!!nasi ljudi ali zreli za prevaspitavanje!!!Otvara se ponovo goli otok ovih dana!!!Dacic ne sme javno da se oglasi dok ne formiraju vladu jer ima mnogo kandidata!!! Biceto paket arazman u ful organizaciji!!!Ide se jednom poznatom turistickom agencijom!!!

Sremac75

Milan Grba kaže:

Indjijanac kaže:

Pozdrav druže. Nije valjda da sam bio banovan?? No i to je za ljude. Ja se svagdje predstavljam sa punim imenom i prezimenom, pa vodim i računa da moram da stojim iza onoga što napišem.

Nisi...bile su neke insinuacije...
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

punisher
 Odgovorno tvrdim da se bez ukjlučivanja države u ovu ujudurmu oko srpskog lovstva neće ništa postići.
Problem treba rešavati na dva koloseka.

Prvi je pod hitno, preko Ministarstva poljoprivrede, Uprave za šume i PSPŠV, organizovati ustanovljavanje lovišta, sprovesti konkurse i izvršiti dodele lovišta LU koja su za njih konkurisala i koja ispunjavaju konkursom predviđene uslove.
Država to mora da uradi jer je vlasnik lovišta i divljači u njima i u interesu je pre svega opstanka divljači i njenog očuvanja, a tek potom u interesu države, LU, da se to pitanje pod hitno reši.

Drugi problem su savezi ( LSS, LSV, LSCS... ) i njihovi međusobni odnosi.

Prvi problem država mora da rešava hitno a drugi tek po okončanju prvoga. Jer tek kada se ustanove lovišta, kada se formiraju nova ili očuvaju stara LU, tek kada njima budu dodeljena lovišta i kada se bude znalo ko kosi a ko vodu nosi i ko za šta odgovara, tek tada država može da krene takođe, SILOM i PRETNJOM, u rešavanje i raščišćavanje problema oko saveza.

Zašto? Pa zato što ZODL veoma dobro definiše ingerencije saveza, i nikakav Statut niti jednog saveza nije jači od matičnog zakona.

Osnov da se država umeša je na primer činjenica da LSS treba da predstavlja državu Srbiju i njene lovce u međunarodnim lovačkim organizacijama. LSV takođe.

A kako da nas predstavlja kada se non stop glože i na taj način urušavaju ugled srpskog lovstva i nanose ogromne materijalne štete našem lovnom turizmu i ugledu zemlje u svetu.

Tu treba tražiti osnov da se država uključi i da, kao što sam rekao ranije, zavede prinudnu upravu, suspenduje organe i Statute LSS i LSV do dodele lovišta LU na upravljanje, a potom da država pomogne sačinjavanju Statuta LSS i tek potom formiranje organa LSS.

Milan Grba

slavaplana kaže:

Ako je istina vidi se da poznajes teren??/Nije ti to Petrovaradin??/DObro je da imas mobilni i drugi put kod sebe da te lakse nadju drugari!!!ROFL

Istina je. Mobilnom telefonu prazna baterija....jedva me lovci našli...hahaha. Sad sam pažljiv...ne idem daleko od sela i nosim punjač za mob. sa sobom... uh, težak je to posao...

Milan Grba

Milan Grba kaže:

slavaplana kaže:

Istina je. Mobilnom telefonu prazna baterija....jedva me lovci našli...hahaha. Sad sam pažljiv...ne idem daleko od sela i nosim punjač za mob. sa sobom... uh, težak je to posao...

Naravno da nije istina.

slavaplana
 Odobreno

sasa035
 Dok ne uzjasu novi ministri i ne izdele se ministarstva glupo je i pricati o bilo cemu.Na zalost ova cela prica trenutno se svodi na golo prepucavanje lojalnih grupa i grupica.Treba malo sacekati i onda odigrati na pravu kartu ukoliko je to uopste moguce kod nas.A o tome zivi bili pa videli..
sasa035

Lala
 Eee Saša, od te filozofije 'treba sačekati pa odigrati na pravu kartu' (valjda misliš na pobedničku), nema 'leba.
To je ista logika, kojom su dobrovoljci odlazili u partizane 1945. godine.
Kalkulantska logika - čekaj, ne diraj ništa, ne govori šta misliš, ne talasaj, pa kad budeš siguran kako je neko drugi odlučio, onda se prikloni i glasaj za pobednika, ma ko to bio, i ma kakvu ideju zastupao!
Kada će lovci ukapirati, da jako puno stvari zavisi upravo od njih samih?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 http://www.youtub...detailpage

izgleda je baba morala sama po svoje bure

Indjijanac
 http://www.youtub..._detailpag
čovek baš lepo reče ,obratiti pažnju na intervju 7minut 35 sekundi

Sniper Hunter

Indjijanac kaže:
http://www.youtub..._detailpag
čovek baš lepo reče ,obratiti pažnju na intervju 7minut 35 sekundi

Dalje....dalje... dalje.....bla... bla.. bla.... i na kraju šta???? Eto gde nas je doveoPalica

sasa035

Lala kaže:
Eee Saša, od te filozofije 'treba sačekati pa odigrati na pravu kartu' (valjda misliš na pobedničku), nema 'leba.
To je ista logika, kojom su dobrovoljci odlazili u partizane 1945. godine.
Kalkulantska logika - čekaj, ne diraj ništa, ne govori šta misliš, ne talasaj, pa kad budeš siguran kako je neko drugi odlučio, onda se prikloni i glasaj za pobednika, ma ko to bio, i ma kakvu ideju zastupao!
Kada će lovci ukapirati, da jako puno stvari zavisi upravo od njih samih?
Lalo citaj malo izmedju redova.I sam dobro znas kako funkcionisu stvari kod nas.Ti i nama slicnima mozemo da talasamo koliko hocemo...I sam vidis produkte talasanja.Ja vidim apsolutnu nemoc sto L.U sto nekakvih saveza koji(LSCS i LSV).Jer po ovim komunistickim zakonima sve sto mozemo je da se prepucava i da ih mrzite.Do onog trenutka dok nenadjete nekog ko ce polticki da podrzi ovu celu agoniju i nekaze gospodi iz LSS hvala lepo i dovidjenja.Ja nemam nista protiv novostvorenih saveza ali sam LSS mora i treba da postoji ali samo sa pravim ljudima.Trenutno ti Lalo kao i ja mozemo da pucamo samo u prazno i delujes mi smesno kritikovanje bez dela.A to ti je kod nas moguce samo uz dobru kombinaciju sa sledecim ministrom.I pritom da molimo boga da dosadasnji partizani na celu nebudu pametniji od ostatka odnosno od nas...
sasa035

DakiNS
 Kolega Saša ti kao da si sa neba pao. Ajde pogledaj lepo upise od početka , a posebno obrati pažnju na datume kada su pisani, pa onda se malo informiši o potezima tzv rukovodstva,videćeš koliko ima uticaja talasanje-se.endanje, koliko ima iznuđenih poteza ,a sam bog zna koliko smo brljotina pisanjem sprečili.Sa druge strane najveći doprinos "talasanja" je u stvari informisanje dobrog dela lovačke populacije, ili samo pokušaj da staviš na jedan list papira informacije koje si dobio u svom udruženju a na drugi papir napiši informacije koje si našao na našem forumu .Sve će ti se reći samo!Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sasa035

DakiNS kaže:
Kolega Saša ti kao da si sa neba pao. Ajde pogledaj lepo upise od početka , a posebno obrati pažnju na datume kada su pisani, pa onda se malo informiši o potezima tzv rukovodstva,videćeš koliko ima uticaja talasanje-se.endanje, koliko ima iznuđenih poteza ,a sam bog zna koliko smo brljotina pisanjem sprečili.Sa druge strane najveći doprinos "talasanja" je u stvari informisanje dobrog dela lovačke populacije, ili samo pokušaj da staviš na jedan list papira informacije koje si dobio u svom udruženju a na drugi papir napiši informacije koje si našao na našem forumu .Sve će ti se reći samo!Lovac 3
Daki pa imas pravo da smo informisani i...I sta sad.Govorimo o sprecavanju.Sta je spreceno.Kada je steta vec nanesena i svi vidimo dovoljno velika da iz ovog vrzinog kola niko nema pojma kako ce.Ajde ako imamo instrumente nenajurimo te ljude.Ako su proneverili novac...pa hajde da pokrenes neki postupak...Znas talasanje trla baba lan da joj prodje dan...smesno onoliko koliko i ljudi koji znaju da talasaju...pa znaju da talasaju i vise nista!Za nesto vise trebace nam neko sa debelim zaledjem i vezama.A to su ti samo politicari.Kadija koji i tuzi i sudi.Sve ostalo je bezveze.Ili talasanje ako ti je tako draze...
sasa035

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,712,716 posete www.srbijalov.com