Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov uz pomoć Vabilica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov uz pomoć Vabilica
lakistrike95

lovac_ika kaže:
A kazi mi koju kombinaciju vabilice imas MIS ili ZEC???
Lovac 1

Ja imam Hubertus sa jedne strane zec, a sa druge strane mis.... Sa misom nemam neka iskustva, a sa zecom da. Smile

lovac_ika
 Aaaa Pozdrav Predator Bye,vidim da si upoznat sa mojim opism gonica,ali si i video da sam moju kerusu opisao kao iskljucivo ZECARKU!!! LISICA JE UOPSTE NA ZANIMA....Confused
Imao sam ja trobojca koji je iskljucivo kad ga pustim zakaci lisicu i tera je po 4 sata,i odvuce mi balkanku i od lova nema nista.Zato sam morao da prodam trobojca da odvojim da mi ne bih pokvario kuju...I posto lov na ceza kratko traje mislio sam da nabavim vabilicu posto vidim da nase kolege imaju uspeha,pa kada je lov na stetocine probao bih i ovaj sistem lova.
PozZ
Lovac 1
one shot one hitLovac 1

Predator
 Jako su rijetki goniči koji gone samo jednu divljač, a još rijeđi oni što gone zeca, a neće lisicu. Još je lisicu lakše goniti nego zeca. Očigledno si pred balkankom pucao samo na zečeve. Mada, ja bi' se ponekad zapitao kad goni "zeca", da li je uvijek stvarno na zečijem tragu. ;)

Sasvim prirodno

Indjijanac
 od svih vabilica izgleda da najveći efekat ima instrukcija o izvodjenju lova za vreme vanredne situacije,divljač dolazi na puškomet bez bojazni,ja juče video 100-120 gusaka letele na 20-30 metara
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Hunter forever
 Kako vam se cini???
http://www.youtub...gV1HKlT5zh
marka Engleski poenter marka

lakistrike95

Hunter forever kaže:
Kako vam se cini???
http://www.youtub...gV1HKlT5zh

Nije lose, imam par primedbi... Vabis 15-ak sekundi pa onda pauza, uopste ne pravis pauzu... I malo produzi jedno duvanje, i menjaj ton, duvas sve istim tonom. Koristi obe ruke za pravljenje zvuka, koja je ovo vabilica?

Hunter forever
 LastCall zatvorena,
marka Engleski poenter marka

velimir
 Imali konkretno neko da je odstrelio Šakala pomoću vabilice ?

darkon
 Ja jok. Grin

Ali mi letos došao šakal na pisak srne.
Iako nije bilo vreme parenja srneće divljači, kažem, ajde da probam malo vabilicu i to sa čeke.
Par tonova i vidim nešto trči ka čeki, takoreći dolazi ispod čeke.
Međutim kada je "video" da mu ton dolazi sa visine, kreće ka šumi, ponavljam pisak, vraća se, ali se nijednog trenutka ne zaustavlja i odlazi u šumu.

strahinja
 Kolege evo danas sam isao do bogija i kupio ovu vabilicu za patkei44.tinypic.com/106f0wj.jpg

gardista
 par dana - pre ove nesretne zabrane sam iz dosade cackao rajkovu vabilicu (ranjeni zec), umalo mi sova nije sletela na glavu, pomislih slucaj...
sutradan, probam sa kobcima, sa 100metara za pola sata sam doveo 5kom, i u sumrak jos 2 sove, znao sam da funkcionise na dlakave predatore (lisice, macke, pse), i na decu (uvek dodju da vide o cemu se radi), ali kobci, sove... bas prijatno iznenadjenje, probacemo sa svrakama, samo da dozvolu dobijemo...

zmaj
 napravio sam limenu vabilicu sa spota i pokušao duvati u nju, ali nisam proizveo nikakav zvuk. Juče pogledam drugi spot i tek tada vidim da sam duvao spogrešne strane, danas probam i čini mi se ok.
napravio sam i drvenu vabilicu za miša i juče sam dovabio sovu i lisica mi je došla na 50 metara, ali je tamno, pa je nisam primjetio do k nije počela bježati. sada idem na -20 da iskušam sreću. pozdrav
čemu tuga, čemu bol, kad postoje pas i lov?

zmaj
 sad sam se vratio, nigdje ništa, jezik mi se zalijepio za vabilicu...

je li neko vabio lisicu po danu?
čemu tuga, čemu bol, kad postoje pas i lov?

Trska
 Unapred se izvinjavam ukoliko postoji tema vabljenje srndaca. Naime presao sam ovih petnaestak stranica u vezi vabljenja ali vise ima u vezi vabljenja lisice, a posto uskoro dolazi sezona na srndaca, dok trepnes, da li neko moze napraviti temu o vabljenju samo srndaca. Gde mozemo pricati samo o vabilicama za srndaca i o iskustvima.
Pozdrav

Indjijanac
 kolega slbodno piši o tome na ovoj temi
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

ripipi
 u Bugarsku se prodaju vabilice iz Americke za predatoraq ali one su za kojotima i ne su bez efekta. Po-efektivnije su nemacke vabilice sa zvuk na zeca.Kolce
Brzo se vraćam

Last Call

ripipi kaže:
u Bugarsku se prodaju vabilice iz Americke za predatoraq ali one su za kojotima i ne su bez efekta. Po-efektivnije su nemacke vabilice sa zvuk na zeca.Kolce

Prijatelju kakve veze ima gde je vabilica napravljena?
Bitno je sta oponasa i kako se koristi,naravno ako oponasa zavijanje alfa-muzjaka kojota da nije za nase podnevlje,ako
je to ranjeni zec kakve veze ima da li je iz Nemacke ili iz Bangladesa
Izrada rucnih vabilica
www.lastcall-vabilice.com

Last Call
 [quote]zmaj kaže:
sad sam se vratio, nigdje ništa, jezik mi se zalijepio za vabilicu...

Zato su za hladnije uslove bolje plasticne ili od drveta! i nezveckaju o dugmice!
Izrada rucnih vabilica

lovac_ika

Last Call kaže:
jezik mi se zalijepio za vabilicu...Zato su za hladnije uslove bolje plasticne ili od drveta! i nezveckaju o dugmice!
Hahahahah,a koju vabilicu to koristis kolega?Grin
one shot one hitLovac 1

Last Call

lovac_ika kaže:

Last Call kaže:
jezik mi se zalijepio za vabilicu...Zato su za hladnije uslove bolje plasticne ili od drveta! i nezveckaju o dugmice!
Hahahahah,a koju vabilicu to koristis kolega?Grin

To je kolega Zmaj dao opasku, ja koristim svoje vabilice, naravno imam i od drugih proizvodjaca u kolekciji
Izrada rucnih vabilica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Potrebna pomoć! SVAŠTARA 223 11.12.2023. 20:03
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Lov predatora uz pomoć mrciništa METODE LOVA 72 16.10.2015. 12:55
Lovački karabin i optika pomoć ORUŽJE - SVAŠTARA 47 07.04.2015. 13:03
LOVAČKI PAS-pomoćnik u lovu ili deo porodice KINOLOGIJA 30 01.11.2013. 10:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,796,358 posete www.srbijalov.com