|
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
| ficha007 |
Objavljen 28.06.2012. 13:02
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
...a ima i ovo: "Ako ptica kljuca žito tvoga druga - oteraj je; jer će doći vreme kada će i tvoje kljucati"
kanda razne ptice po savezima kljucaju li kljucaju žito lovaca po Srbiji i ne nameravaju da odu pa ko velim da...
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
| |
|
|
| temudjin |
Objavljen 28.06.2012. 13:04
|

Stari član

Upisa: 414
Pristupio: 21.01.2011. 19:22
|
Narodna mudrost:
Što nećeš nekome u oči da kažeš, nemoj govoriti ni za leđima!
Lovačka mudrost:
Pre nego što nešto napišeš prvo pročitaj (upoznaj se sa materijom). |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 28.06.2012. 13:08
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kolega temudjine nisam očekivao da se razbacujete poslovicama , meni su one bile gradivo još u osnovnoj školi ,a po vašim rečima sada su na redu igrice za odrasle.Ipak sam očekivao neku reakciju na ozbiljne upise kolege Elka.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| ficha007 |
Objavljen 28.06.2012. 13:13
|

Lovčina

|
aahahahaha ( evo i smajlijima   , jel dosta ) da se nasmejem...ne umeš li bolje moj dobri Temuđine.
"Čini dobro ne kaj se, čini zlo nadaj se" ali ništa vi dobro niste za lovce učinili, osim za vaše lovačke džepove ( dnevnice, burići, zečevi po voćnjacima...zimovanja, letovanja...) tako da ni ne treba da se nečemu dobrom nadate.
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
| |
|
|
| temudjin |
Objavljen 28.06.2012. 13:15
|

Stari član

|
DakiNS kaže:
Kolega temudjine nisam očekivao da se razbacujete poslovicama , meni su one bile gradivo još u osnovnoj školi ,a po vašim rečima sada su na redu igrice za odrasle.Ipak sam očekivao neku reakciju na ozbiljne upise kolege Elka.
Javan odgovor Elku.
Postovani kolega Elko, molim da sva vasa saznanja prosledite nadležnim organima,
MUP, Upravna inspekcija itd.
Pozdrav
Aleksandar Ćeranić
p.s.
Molim Vas da pre nego što napišete nešto, prvo naučite šta znači izraz " osnovano se sumnja" i proverite statutarna i druga ovlašćenja sekretara. |
| |
|
|
| ficha007 |
Objavljen 28.06.2012. 13:16
|

Lovčina

|
...jer "Ne ceni se knjiga prema koricama" predobri moj Temuđine, jer "Dobrom čoveku ( meni ) sve dobro stoji" a ja pitam: "A lošem?"
|
| |
|
|
| ficha007 |
Objavljen 28.06.2012. 13:18
|

Lovčina

|
Kolega Elko, Gospodin Ćeranić odgovara u stilu "Napad je najbolja odbrana" ( čisto da ostanem u formi glede ovih narodnijeh umotvorina, poslovica i doskočica ).
|
| |
|
|
| temudjin |
Objavljen 28.06.2012. 13:21
|

Stari član

|
Narodna mudrost kaže:
Teško svetu kad se lude pojunače! |
| |
|
|
| temudjin |
Objavljen 28.06.2012. 13:23
|

Stari član

|
I za kraj:
Što jedan lud zamrsi, sto mudrijeh ne mogu razmrsiti! |
| |
|
|
| ficha007 |
Objavljen 28.06.2012. 13:33
|

Lovčina

|
Šta reći osim: Hvala G-dine Ćeraniću. Puno uspeha u budućem poslu. Čestitam
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 28.06.2012. 14:20
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
temudjin kaže:
Javan odgovor Elku.
Postovani kolega Elko, molim da sva vasa saznanja prosledite nadležnim organima,
MUP, Upravna inspekcija itd.
Pozdrav
Aleksandar Ćeranić
p.s.
Molim Vas da pre nego što napišete nešto, prvo naučite šta znači izraz " osnovano se sumnja" i proverite statutarna i druga ovlašćenja sekretara.
Ja se sa ovim moram složiti!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| ficha007 |
Objavljen 28.06.2012. 15:00
|

Lovčina

|
"...temudjin kaže:
Javan odgovor Elku.
MUP, Upravna inspekcija itd. ..."
Ne mogu da se ne složim sa ovim da svako onaj ko ima saznanja ili dokaze da je neko činio neka krivična dela, treba iste da dostavi nadležnim organima, jer kada im to daš, loptica je na njihovom terenu i oni su tada dužni da postupaju, a ako to ne učine oni su opet ti koji snose odgovornost, a ne onaj ko im se obratio.
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 28.06.2012. 15:15
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Auuu, pa bilo je dinamično... Ako, ako...
Nije to loše, da ljudi makar preko foruma komuniciraju. Mada bi bilo bolje da je komunikacija službena, znači: pismeno službeno obraćanje, pismeni odgovor. Izgleda da je odgovor izostao, pa se prešlo na forum, i eto rezultata!
Svako može ovde da iznese svoje mišljenje, sumnje, pretpostavke, a za tvrdnje mora da ima dokaz. Ne verujem da je Guberinić naivan da nešto piše bez pokrića, a isto tako ne verujem da je Ćeranić bez razloga pomenuo izraz 'osnovano se sumnja'.
Samo gledam, čitam i slušam informacije, priče, glasine, juče i danas, i kako se 'podiže temperatura'i uvodi oštra retorika, pred skupštinu.
A da se proba malo misliti hladnom glavom? Počev od zakonskog zastupnika, pa na dalje?
Zakon o udruženjima u šake, Statut LSS u krilo, Poslovnik o radu skupštine (ako se tako zove), na sto, dnevni red pred očima, pa lepo videti šta i kako činiti.
Da sam na vreme bio on line, mogao sam da iskoristim priliku, pa da pitam sekretara da li je tačno ono što kruži po kuloarima, da je za sednicu skupštine LSS angažovano obezbedjenje? I ako jeste, zašto? Ili su te priče potpuno bez osnova?
Ja sam ubedjen da su delegati-lovački predstavnici fini i kulturni, i odmereni ljudi. Da nisu takvi, ne bi bili izabrani da predstavljaju lovce, jel tako? Ili bar tako treba da bude... osim ako nekom ne padne na pamet da provocira ili tako nešto, ali to je već pretpostavka samo, ko bi se igrao sa time?
Pa koga bi to obezbedjenje (ako je angažovano) trebalo da čuva, zbog čega, i od koga?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 28.06.2012. 15:55
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
Lepo,lepo prvo je A.Pantelić prešao iz LSS na TV da priča bajke,a sada izgleda još poneki vežbaju za neku emisiju sa narodnim poslovicama ili neku sličnu tematiku sa umotvorinama Vuka Karadžića,dakle lovstvo napreduje.
Lala je odlično potencirao pitanje Dali su tačne glasine da je sednica skupštine LSS najavljena kao skup visokog rizika i dali je zatraženo obezbedjenje? Ukoliko je to uradjeno zbog čega je to tako?
|
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 28.06.2012. 16:45
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
slavaplana kaže:
Ja sam misljenja da JUZNI region treba da da predsednika LSS!!Jug Srbije ima kvalitetne ljude koji bi mogli dobro i odgovorno to da rade!!!
Da se malo pomerimo od BEOGRADA i kadrova iz okoline dvojke!!!
Novi ljudi, mladi ljudi i REFORMA!!!!
Starim kadrovima ZABRANITI ULAZ U LSS na 5 godina!!!
Dzabe je promeniti predsednika LSS a ostaviti sve isto po organima i sta ce tu nov predsednik da promeni????
To je nauk i Popovicu koji je dobro krenuo ali su ga uhvatili pod svoje iskusni lisci!!!
Popovića neznam ,ali sam od drugih čuo isto to što i Slava reče.Medjutim njegovi potezi mi nisu jasni,ali ostavimo sad njega ,problem je u statutu koji je napravljen da je vladajuća garnitura jako teško promenljiva što je rezultiralo u dosadašnjim dogadjajima,sigurno bi bilo dobro napraviti izmene statuta gde bi još neko osim predsednika skupštine mogao da je sazove,gde bi bile opcije zamene onih koji počnu sa samovlašćem
|
| |
|
|
| canis aureus |
Objavljen 28.06.2012. 17:26
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
slavaplana kaže:
Ja sam misljenja da JUZNI region treba da da predsednika LSS!!Jug Srbije ima kvalitetne ljude koji bi mogli dobro i odgovorno to da rade!!!
Da se malo pomerimo od BEOGRADA i kadrova iz okoline dvojke!!!
...
Hvala milom Bogu da je to samo tvoje mišljenje i da još nisi u mogućnosti TI da odlučuješ i da se mnogo pitaš!!! Hvala Bogu!!
[xhide]Po ko zna koji put omalovažavaš lovce koji žive u Beogradu, mnoge stručne ljude po pitanju lovstva koji su iz BGa i uopšte građane tog grada!! Bilo je tvojih upisa gde si sve lovce iz BGa nazivao lopovima ... dokle više?!? U čemu je tvoj problem?!? Iskompleksiran si jer nisi iz Beograda?!?
'Ajde više otkači se ovakvih iznošenja tvog mišljenja!
Zar u Istočnoj Srbiji nema adekvatnog i poštenog kadra?! Zapadnoj?! ...
(da neko ne shvati pogrešno -nemam ama baš ništa protiv Južnog regiona već samo pitam ...)
Pisalo se na ovim temama o pitanju "razdvajanja i klasifikovanja" ljudi, lovaca ... gde je zaključak bio da je to NEPOTREBNO I SUVIŠNO i da se isto neće dopuštati na forumu!!! Zašto onda ti, administratore, tako često potenciraš i provlačiš tu "ideju" kad bi sa ostalim kolegama trebao da to sprečavaš?? Zašto već jednom ne poslušaš kolegu, Sremac75, i maneš se "raspirivanja"?
-nadam se da neće biti brisanja ovog mog upisa, kad već neki gori nisu brisani iako je možda više za pitanja na PP ... ali kome? čemu?[/xhide]
Nema ni Zapad ni Istok a kamol' Sever kvalitetne, odgovorne i stručne ljude!

"... k'o Maksim po diviziji" .....
The best of the World all game caliber 8x57JS

|
| |
|
|
| Gedza66 |
Objavljen 28.06.2012. 17:42
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
temudjin kaže:
Ili i u originalu Vuka S. Karadžića:
>Ne laje kuja radi sela, nego radi sebe!<
Temudjine, možda je vreme da sva dešavanja u LSS i oko LSS, objašnjavamo pojmom ENTROPIJA. Da, fizički pojam jer svi dosadašnji logički i pravni nisu dali rezultate.
Dokaz tome je i poslednji sastanak Južnog lovnog regiona od juče u Predejanu. Da nije žalosno bilo bi tužno ili bedno.
LU iz NIša uplatilo članski doprinos za 70 članova, LU iz Lebana za 30 lovaca, LU iz Bojnika za 30 lovaca, LU udruženje iz Surdulice (Dragane Kostadinoviću, svaka ti dala) za 100 lovaca, LU iz Crne Trave za 50 lovaca, LU iz Leskovca za 10 lovaca, LU iz Vladičinog Hana za 100 lovaca (ima se, može se), LU iz Vranja za 50 lovaca (Dodiću svaka čast na solidarnosti "ugroženim" kolegama), i imaće pravo na legalnog predstavnika u Skupštini LSS ili samo na "ikebanu ili kaktus koji ima pravo da podigne dva prsta, kada ZDRP namigne".
I? Koga lažemo i koliko će ta laž da traje?
Kažu moje Gedže (i iz Svođa): "Sečenoj glavi, lek nema"! (Možda Svođu Ružić nešto i obeća ali je veoma teško to sprovesti pored 600 lovaca).  
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
| |
|
|
| huntinggirl1 |
Objavljen 28.06.2012. 18:00
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
manimo se poslovica,
vremena su teška, a lovom se od kada je sveta bavio ko može, pogotovo u udruženjima nije obavezno članstvo,
mnogi ovde pišu šta bi trebali da iznesu na skupu, samo tamo to vešto izostave...
u subotu će mo čuti ko će šta imati da kaže
daj Bože da se to završi na jedan civilizovani i demokratski način, kako bi i dolikovalo lovcima....
|
| |
|
|
| najic |
Objavljen 28.06.2012. 18:08
|

Član

Upisa: 183
Pristupio: 19.07.2010. 20:38
|
Vrati se Zorane Zivojinovicu sve ti je oprosteno !! Evo ja ulazem jedan pehar da ga nagradimo ako makar kafe aricu otera iz LSS posto ove zorancice samo fekalno obradjena motka moze ..
22-250, 30-06, 12, 20
|
| |
|
|
| bogoljub |
Objavljen 28.06.2012. 18:10
|

Veteran

Upisa: 710
Pristupio: 08.09.2010. 22:27
|
Oni koji imaju šta da kažu neka kažu sada(30.6.2012) ili neka zauvek ćute.Neznam šta je pesnik time teo da kaže......Nemože da škodi a može i da koristi..A i ko zna znog čega je to dobro.

E šta sve napisasmo a niko pivo da plati.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
| |
|