Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
slavaplana
 PAZIN nije dobio rec i usledilo je glasanje zautvrdjivanje dnevnog reda nakon cega smo svi zajedno NAPUSTILI SKUPSTINU sa jos nekim udruzenjima koji nisu nasi clanovi!!

Nema objasnjenja za NEDOBIJANJE VERIFIKACIJE mandata sto je i pitao covek iz GOLUBCA kako to da nije dobio poziv i nije vise delegat i po cijoj odluci kad skupstina takvu odluku nije donela???

slavaplana
 Za dopis moraces da pitas nekog iz LSV a dopis jesu dobili od strane TICE!!!!

VAZNO JE DA SU SMENJENI SVI NEPODOBNI i oni koji su ukazivali na krsenje statuta i zakona iz svih organa LSS!!!To nece spreciti da se KRIVICNE PRIJAVE podnesu protiv svih ogovornih!!!Njihova zloupotreba nezastareva tako lako!!!

temudjin
 Posle duge i teške bolesti u subotu 30.06. u 12 časova konstatovana je klinička smrt pacijenta L.S.S.
Pacijent je na aparatima za održavanje života.
O daljem stanju pacijenta obaveštavaće Vas Konzilijum.

Vuki
 Doktore dobro da ste stigli ,od kada Vas cekamo,da se rese anemije i agonije sprecavanjem Mengelove metode Adolfa,pacijent je ne izleciv,sto pre se upokoji ,vaskrsnuce mlado seme sa cetiri strane krstate Srbije i iznedriti reinkarnisani L.S.S.

Lala
 Željno čekam da vidim na sajtu LSS ili u nekom od medija, kakvo obrazloženje i kakvo vidjenje će dati Popović & co, u vezi ovako flagrantnog kršenja statuta!
Ko sme na svoju ruku da odredjuje broj delegata, da poziva ili ne poziva po svom ćefu, ko sme i na osnovu kojih ovlašćenja, ili po svom ćefu, da predsedniku LSV odredjuje da li će govoriti ili neće?
Sa kojim pravom je jedna grupa ljudi prigrabila sebi pravo da se predstavlja kao skupština LSS? Onog momenta kada je kvorum postao sporan, kada je u skladu sa statutom postavljen zahtev za proveru kvoruma, i kada nije u skladu sa statutom izvršeno brojanje prisutnih delegata, skupština je morala biti prekinuta, dok se precizno ne ustanovi da li je kvoruma bilo ili nije!
Sve ovo što se dešava posle toga, ne pije vodu!
Čujem da je ta grupa ljudi rešila da članarina bude 500 din. po lovcu. Živo me zanima, za koliko lovaca će uplatiti pare, i da li će uopšte uplatiti? A još bi interesantnije bilo znati, da li su do sada uopšte nešto platili, i ako jesu, koliko je to?
Mislim da LSV više ne bi trebao ni dinar da uplati LSS-u, i da ne treba da učestvuje u radu LSS, dok se ova današnja ujdurma ne razreši, bilo povlačenjem 'odluka' i stavljanjem van snage, bilo sudski. Neka nadju legitimitet gde god znaju.
Bio sam pristalica da se uplati članarina (makar akontacija), da se ispoštuje statut i da se na organima saveza reše problemi. Sada im ne bih više ni dinar dao - neka se snalaze kako znaju i umeju. Ne boli njih ništa, nema srama i stida, ali ih jako boli kada nema para! LSV je platio školu 900 000 din., i nekoliko meseci (godina?) maltretiranja i jurnjave. LSCS je i posle svega uplatio akontaciju, na savet vojvodjana. Čisti su kao suza i LSV i LSCS. Sada su maske u LSS pale.
Ovakvom ostatku LSS-a želim sve najbolje u daljem radu, neka idu putem koji su zacrtali, i neka vode računa da je bilo slučajeva da neko pokuša da radi šta hoće, ali još nije bilo, da neko radi šta hoće, dokle hoće!
Dvojni aršini (LSCS ne može, ostali mogu), kršenje statuta, kršenje poslovnika, samovolja, bahatost... Šta još treba da urade, pa da bude reakcije?
Celo popodne mi zvrji telefon, usijao se - puno ljudi zove, ne znam koju reč da upotrebim da opišem njihovo raspoloženje? Bes, rezignacija, psovke, odricanje od LSS i trenutne garniture, pominje se sve i svašta u vezi marifetluka...
Ponavljam: mislim da bi LSV i njegov Sud časti, kao i Sud časti LU gde je Tica član, morao da reaguje!
Za prvu ruku to, a kasnije neka redovni sudovi daju svoju ocenu.
Trenutak kada delegati napuštaju skuupštinu LSS:
Lala priložio:
30062012327.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac

Indjijanac kaže:
zbog neuvažavanja mandata delegata iz LSCS Skupštinu su napustili većina delegata iz Vojvodine i LSCS pre prve tačke dnevnogreda ,skupština sa 84 delegata što je nedovoljno za kvorum.nastavila rad

ovaj upis sam postavio sa mobilnog telefona,ali imam mnogo toga da upišem,samo da saberem utiske.evo i fotografije napuštanja skupštine
Indjijanac priložio:
ddddd_1.jpg

IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 Izgleda cistka u LSS krece od Vlade Pravnika koga prozivaju da nije na valjan nacin odradio posao oko utvrdjivanja kvoruma!!!

Sledeci je brat bratu CERANIC pa ostali!!!!

Bice cistke i u rukovodecim redovima polako!!!!

Uvek je neko drugi kriv!!!!

Djukica ce okriviti cim se vrati iz BANJE!!!!!! ROFL!!!!!!! Valjda njega nisu razresili funcije pa da ponovo preko zenine agencije uplati 10.000din na ime clanstva u LSS????

Covek je i KRIVICNO ODGOVARAO ZA POSLOVANJE SVOG UDRUZENJA I SEDI U U.O.???? Gde to ima????

DakiNS

temudjin kaže:
Posle duge i teške bolesti u subotu 30.06. u 12 časova konstatovana je klinička smrt pacijenta L.S.S.

Posle duge i teške a na momente i rizične istrage konačno su se identifikovali vandali koji su opljačkali i urnisali a i iživljavali nad tekovinom jedne časne i viteške organizacije koja vuče korene 116 godina LOVAČKIM SAVEZOM SRBIJE. I pored pokušaja predstavnika preko 50 000 poštenih lovaca da spasu u poslednji čas tekovinu naši dedova , nekolicina bezobzirnih i nečasnih ljudi u pratnji podrepaša sprečili su spašavanje. Lično očekujem od buduće vlade i bivšeg ministra policije a budućeg mandatara da naredi raščišćavanje situacije i krivce privede pravdi.Mislim da kolega temudjin može da odigra ulogu Hitne pomoći i reanimacije u poslednjem času.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 Može, ako hoće i ako sme ... treba biti čist da u nekoga upreš prstom, a da si sa istim tolike godine u istom košu!!Hmmm...dobar izazov!!
Samo novi ljudi!!!Odobreno
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 Dok sam sabrao utiske,informacije i dogadjaje u skorijoj prošlosti smučilo mi se ,jer su neki ljudi tako nisko pali da to i nije za priču.
Nego da krenem od početka,posle krajnje nekorektnog ponašanja predsednika skupštine LSS čije ime nije vredno ni jedne tačke u upisu,izbacivanja iz članstva mnogih lu pa čak i braće sa KIM,oduzimanja mandata,prava na reč delegatima na skupštini ,usledilo je povlačenje svih ljudi koji su isto mislili,a koji su predstavnici bezmalo 40.000 lovaca što je više od polovine lovaca u Srbiji,pored 53 čoveka koji su "verifikovani" izašli su i svi "neverifikovani" delegati LSCS i još mnogo ljudi koji su kao i ja bili gosti koji su pratili rad skupštine.
U sali su ostala 4 delegata iz LSV-a koji su verovatno iz nekih ličnih ubedjenja ili interesa odlučili da se nesolidarišu sa kolegama.MAKSIMOVIĆ DRAGAN iz Pančeva koji je na zahtev predsednika skupštineizabran u radno predsedništvo,BOJER TODOR iz Kovačice,PETROVIĆ STEVAN-EČIKA iz Bačkog Gradišta i PETAR ŠUŠNJAR iz Novosadskog udruženja koji je izlazeći na binu u prolazu prebacio zameniku predsednika LSV*NEKA VAM JE NA ČAST MADJARIZACIJA SRBIJE* a što je čulo mnogo delegata koji su se tu zatekli.Neznam šta mu to može značiti,ali je verovatno zaboravio da su sa Vojvodjanima i braća iz šumadije,i još drugih udruženja.I naravno da nezaboravimo ako su se neki već odrekli i izbacili braću sa Kosova i metohije,mi ih se nikad nećemo odreći.Pored nabrojanih je u sali ostao kao gost i Ferenc Irmenji ,verovatno sa namerom da prati dalji rad sednice.

Sniper Hunter
 Čitam i ne mogu da verjem a isto tako jedva se uzdržavam da sve te ....iz LSS ne počastim nekim pridevima koji nisu za forum ,treba ih sve pohapsiti i dovesti nove ljude ,početi iz početka sve ,sa ovima ni minut više to su krvopije Srpskog lovstva!!!

huntinggirl1
 temudjin kaže:

tragedije, ali posle nje ide otvaranje testamenta...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Indjijanac
 naslici se jasno vidi kako delegati koji napuštaju skupštinu izlazeći bacaju svoje akreditacije na ujem te
Indjijanac priložio:
ddddd_2.jpg

Sniper Hunter

huntinggirl1 kaže:
temudjin kaže:

tragedije, ali posle nje ide otvaranje testamenta...

Testament otvaramo ako ima nekog nasledstva a ovi nam ostavili šta?Prazne kase i probleme i još čerupaju sta stignu dok ne odu......

DakiNS
 Da su kase prazne to znamo ali me strah dugova koje su ili će još napraviti. Ajde neka mi neko kaže gde je u stvari DrP zaposlen ako je volonter u LSS

Lala

Indjijanac kaže:
PETAR ŠUŠNJAR iz Novosadskog udruženja koji je izlazeći na binu u prolazu prebacio zameniku predsednika LSV*NEKA VAM JE NA ČAST MADJARIZACIJA SRBIJE* a što je čulo mnogo delegata koji su se tu zatekli.

Nekome glava služi da nosi kapu, a nekome da glavom razmišlja.
Ovo što je rečeno, je izgleda u omalovažavajućem kontekstu, a još gore je što je to izrekao čovek koji je iz višenacionalne Vojvodine, i koji je tamo predstavljao svoje LU. Ako njegovo LU ne reaguje na ovo, neko može pomisliti da podržava ovakav stav, što mislim da nije tačno, jer sigurno i u njegovom LU postoje lovci članovi, koji su madjarske nacionalnosti.
Očekujem da i u ovom slučaju reaguje Sud časti LSV, i Sud časti Šušnjarevog LU. Izjava potpuno van ljudskog i lovačkog kodeksa! Hoćemo li se po lovištima početi deliti po nacionalnosti? SRAMOTA!!!
Nije uopšte naivna izjava, mislim da je vrlo opasna, a izrečena je na skupštini LSS. Niko od delegata tamo nije bio u lično ime, nego kao predstavnik lovaca svojih LU, i nije delegiran da tamo propagira svoje lično mišljenje i stav, nego da prenese stav svog LU. Tim pre očekujem da se HITNO ograde svi od ove izjave, jer ćutanje može da se shvati i kao odobravanje.

Podsećam da sam pre neki mesec, jednog bivšeg člana našeg foruma ja lično trajno banovao zbog slične ili iste izjave. Milion posto sam siguran da sam dobro postupio, i ponovo ću to uraditi, bude li bilo ko ovde prebrojavao ljude po nacionalnosti, ili im kopao po genetici.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 Ne treba mu bolji posao od volonterskog rada u LSS živi bolje nego predsednik Švajcarske konfederacije

slavaplana
 Bruka i sramota !!!

Tako treba!!!!

Pricali smo i ukazivali na vreme!!!Sada je kasno!!!

Nema povratka na staro ali NEMA NI PARA LSS!!!!

To ce njih najvise da zaboli!!!!Oticice oni sami iz LSS kad nebudu imali clanove i PARE od clanarina!!!!Nece se zabaviti dugo!!!!

DakiNS

DakiNS kaže:
Da su kase prazne to znamo ali me strah dugova koje su ili će još napraviti. Ajde neka mi neko kaže gde je u stvari DrP zaposlen ako je volonter u LSS

antijajara
 Receno je ovde ko je iuz vovjodine glasao za popovica, a isto tako i neko pomenu da ta garnitura navodno predstavlja samo oko 15 ooo lovaca. Koja su to udruzenja, da li ko zna???

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,937,065 posete www.srbijalov.com