Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Lala

charuga kaže:
dacu i 2k ako pruzaju jos neke usluge..ehhe
malo Van teme

Ja jesam blesav neki put, ali ti si me prešišao! ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

paninm

Danas sam cuo:

Sutra sazvan vanredni Upravni odbor LSS-a, vec drugi u 10 dana, sto znaci da gori.

A sto se tice clanarine prema LSS ili LSV-a, cujem da ce bit cak neke ponude, kao:
za 300 dinara si clan
pa za 500 si clan pa jos neka pogodnost
pa za 1000 si clan i rade ti Lovnu Osnovu i Godisnji Plan Gazdovanja za tri godine.

To je trac.

Jel mi iz vojvodine treba dva saveza da placamo?

chaki
 a Vojvodina je gde?
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Lala
 LSV je deo LSS. Nema dve članarine. A kad budu dodeljena lovišta direktno LU od države, onda ne mora da bude ni jedne, a može da bude i 5, ako se budu osnivali neki novi savezi, regionalni ili neki drugi. Kako koje LU donese odluku, svako odlučuje za sebe. 

temudjin
 Poštovani članovi i gosti foruma, u poslednje vreme je primetan napor državne dministracije u pokušaju gašsenja saveza. Pojedinci iz Uprave za šume, generalnog inspektorata i J.P. Srbijašume nude kule i gradove svakom udruženju koje ne bude član saveza. Istovremeno nude pogodnosti, menjanje granica lovnih područja, ostajanje lovišta u postojećim granicama, sredstva iz fondova, padanje pečenih sšva sa neba ....

Sremac75
 Šta nude za istupanje iz Saveza?
Savez, kao i do sada, ne nudi ništa za ostanak u Savezu!
Čak traže i članarinu, nezvanično od 300-1000 dinara!

Ajde da razmislimo o ponudama, pa da vagamo?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sniper Hunter

temudjin kaže:
Poštovani članovi i gosti foruma, u poslednje vreme je primetan napor državne dministracije u pokušaju gašsenja saveza. Pojedinci iz Uprave za šume, generalnog inspektorata i J.P. Srbijašume nude kule i gradove svakom udruženju koje ne bude član saveza. Istovremeno nude pogodnosti, menjanje granica lovnih područja, ostajanje lovišta u postojećim granicama, sredstva iz fondova, padanje pečenih sšva sa neba ....

Konkurencija stize!KoTuKogaDim

peda
 Sta se nudi ??? Nama niko jos nije nista ponudio ???

Sremac75
 Ne znam, izgleda da je temudjin ponovo postao Boško Buha!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

draza
 Grin

Lala
 Meni ponudjeno jedino da uplatim članarinu do 10.02. za moje LU. Ponudu još vagam, sutra odlučujem. Od ostalih pogodnosti, ponudjeno mi je da idem na radnu akciju, koju sam ponudu morao da odbijem zbog bolesti.
Inače, ništa drugo - tanke su ponude. A ministarstvo nije ponudilo ni toliko - samo šalju pravilnike, a konkretno (cash, pogodnosti, i sl.) nema ništa. 

temudjin
 Ministarstvo je ministarstvo, eto toliko dobro rade da drzavni
revizor samo podnosi prijave. Tu je i autobus iz Novog Sada koji svakog jutra dovozi sinove nasih naroda i narodnosti da rade na stvaranju lepe njihove. E mozda zato smeta savez... ili

Lala
 Državni revizor jeste podneo prijavu i protiv ministarstva poljoprivrede, ali ne znam da je bilo nekih problema u upravi za šume, koja je nadležna za lovstvo. Prijave se odnose na nepravilnosti oko načina trošenja budžetskih sredstava, što jeste veliki minus, svakako.
Ali to nema nekog direktnog uticaja na lovstvo i propise o lovu. Barem ja ne vidim vezu.
Nemoj mi Novi Sad dirati, tu sam slab! Odmah se nakostrešim, ordinarni lokalpatriota!Grin

slavaplana
 Ja sam dobio uplatnicu da do 15.02 platim prvu ratu clanarine!!!
Ti temudjine stalno pominjes neki gratski prevoz,ja pominjem tramvaje i voznju po Beogradu razgledanja radi ma ti si sigurno neki kontrolor karata u GSP-U?Priznaj??????????

Sremac75
 Nazad na temu
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Sremac, Preki Sud
nemoooojjjj čikoooooo Grin

Sremac75
 Razmišljam da otvorim novu temu "Temudjin i njegove priče" pa da nemamo ovih problema!

P.S.
Temudjine puno te je pozdravio D.P.!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Shvatio sam ja kako temudjin piše: jedan dobar upis, pa nekoliko off topic, pa opet tako. Treba biti strpljiv, pa sačekati da dodje 'u fazu' sa pisanjem. Moramo čoveku dati prostor da se razmaše na svim temama koje ga interesuju. Samo da ne provocira i da ne bude arogantan.

temudjin
 Predlažem temu: Besplatni, 80000,pravni saveti lovackim udruzenjima.
Pozdrav D.P. uz poruku - Dug je zao drug!! Vlada Djurdjević iz Aranđelovca je pravi sagovornik za lovište Bukulja oupss...

Teme se predlažu na posebnoj temi!
Admin Power

slavaplana
 Temudjine interesuje me tvoje misljenje o Pajkicu koga jedino ne pominjes u upisima????Ali iskreno????Ako moze???

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,098 posete www.srbijalov.com