Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
elko
 Ili je ovaj forum toliko omražen od strane smederevaca, drpića, svračića i ostalih ili jednostavno niko ne sme da se javi upisom koji bi demantovali sve upise koji etiketiraju rukovodstvo LSS kao generator zloupotreba a najčelnije stavljaju pred ozbiljnim pitanjima za koliko su to para prodali lovstvo Srbije.
Samo sam krenuo da čitam zapisnik sa sastanka Istočnog lovnog regiona i odmah mi se smučilo.Ko je zoran popović u lovstvu Srbije.Epizoda, loša, kopija ne znam čija, da li ima oca da li je i On lovac, ko mu je u familiji lovio, lažni car šćepan mali , sramota za lovstvo to je sigurno.on da otvara tri fronta, protiv LSCS, LSV, stručne službe.Da ima imalo morala, ljudskosti da nije bezobrazno iskoristio sve privilegije, lovačke pare, da nije našim parama kupio te stručne timove možda bi i mogao ponekad da ode u lov.Ovakav kakav je i koliko vredi budite uvereni ni to neće moći jer i ne zaslužuje.A onaj tamo do njega što krade struju, falsifikuje diplome, što i nezna kako je vodio pojedine sastanke, što nije bio dovoljno koncentrisan on će da mu pravi društvo, kao i najveći deo njegovog stručnog tima koji mu pomaže da razgradi LSS, da uništi lovstvo.Para nema , koliko ste uzeli uzeli ste.Uvek dođe kraj svim lopovlucima, pre ili kasnije.
Kakva je porodica čoveka koji uradi toliko zla jednoj organizaciji, zar niko iz okruženja takvom čoveku nije mogao da kaže šta radi i gde to vodi.Kakav je to čovek.Zar na tim našim velikim školama ne uče ljude i ljudskosti. Nisu rogovi srndaća i neki kilogram hrane po Adi, Barajevu i ko zna gde lovstvo, istorija,Zar lovni radnici ne čitaju gde je počelo, kada, sa čime su se lovci u svojoj istoriji sve sukobljavali, ko su bili nosioci postanka i promena.Nema para Dr.P-ići. Prošlo je vreme drpisanja, optika, karabina, što ste uzeli uzeli ste.Neće biti ni dnevnica, podmetanja računa za privatne ručkove, ( prestalo se da pražnjenje kase za knjigovodstvene usluge), neće biti takvih u lovstvu Srbije.U to budi sigurani svi.Samo mi je ostao čemer što su vas pojedini doveli takve kakvi ste da napravite toliko zla i podela u lovstvu Srbije.Nisi samo ubio oca da budeš najveći, nije najgore ni što si se ti okružio sitnim lopovima i šićardžijama, ma kakvi.najgore je što si srušo moralnost jedne ozbiljne, stare organizacije čiju vrednost nikada nisi ni prepoznao, što si lovce suprostavio jedne drugima

bogoljub
 Ostali su bez teksta a uskoro i bez slobode.Zatvor
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

gruja
 elko,dobro je sto nisu svi ljudi lovci,ali je tuzno sto nisu svi lovci LJUDI!!!

slavaplana
 Slavoljub Stojadinovic

: office, Vlada

Lovackom Savezu Srbije

ul.Alekse nenadovica 19

11000 Beograd

del.broj 2\12

14.09.2012god.

pred.Zoranu Popovucu

sekretaru Aleksandru Ceranicu

pravniku Vladi Mladenovicu

pred.Skupstine Marku Tici

Zahtev za dostavljanje podataka

Postovani,kao clan LSS preko L.U.Pomoravlje Plana iz Vlike Plane sa brojem clanske karte No 018315 i na osnovu Statuta LSS koji garantuje JAVNOST U RADU UDRUZENJA obracam Vam se sa zahtevom za dostavljanje sledecih podataka koji se ticu samog rada LSS i njegovih organa a radi se o sledecim podacima koje molim da mi dostavite u roku od 15 dana od dana prijema zahteva:

1.Zapisnike sa sednica Lovnih regiona ,sem Istocnog ,koji ste mi Vec dostavil a odnosi se na period pre odrzavanja skupstine u Smederevu od 30.06.2012 na kome ste donosili neke odluke na koje se pozivate na samoj Skupstini LSS pa me interesuje sta se na ostalim Regionima diskutovalo i kakve su odluke donete ,koliko je udruzenja bilo prisutno na samim sednicama koja su to udruzenja i koliki je broj udruzenja za sve Lovne Regione koje cine sama udruzenja??

(Potreban KVORUM za odrzavanje sednica Regiona) ....pozvano.....prisutno ..........ima ili nema kvoruma....?

2.Zapisnik Verifikacione komisije sa same skupstine LSS iz Smedereva od 30.06.2012god iz koga se vidi tacan broj delegata kojima je verifikovan mandat za skupstinu LSS ???

3. Spisak upucenih poziva delegatima za skupstinu LSS za 30.06.2012god po udruzenjima i imenima delegata koji ih prestavljaju???

4. Spisak upacenih clanarina za clanove LSS ( sva udruzenja ) za period od zadnje 4god sa brojem uplata LSS po udruzenjima na osnovu Vasih podataka koje posedujete?

5.Spisak iskljucenih udruzenja iz Istocnog lovnog regina i tacan naziv i broj udruzenja koji clanarinu nisu platili do sednice istocnog lovnog Regiona u Lozoviku koja je odrzaa 19.06.2012god kao i tacan broj udruzenja za svaki region koja su eventualno skljucena iz Regiona do odrzavanja skupstine LSS u Smederevu???

6.Spisak udruzenja koj su posle napustanja Skupstine u Smederevu udruzenja iz Vojvodine i Centralne Srbije ostala u sali da punopravno odlucuju i koliko njih je punopravno odlucivalo i koliki je potreban KVORUM bio za to, da li je utvdjen potreban kvorum i da li je pred .skupstine na zahtev Delegata iz Nisa to uradio postujuci poslovnik o radu Skupstine????

7.Koliko para ima trenutno LSS na svom racu???

8. Da li je tacno da je vise od 100 tuzbi podneto LSS za nezakonit rad i odlucivanje ,krsenje Statuta i propisa oko iskljucenja udruzenja iz sastava LSS?

Nadam se da ce te u propisanom roku odgovoriti na ovaj moj zahtev sa adekvatnim podacima koje ce te mi dostaviti na osnovu JAVNOSTI U RADU LSS!!!

S postovanjem

Stojadinovic Slavoljub s.r.

Vidovdanska 14

11324 Staro Selo

tel 060 0 841 843

Slavoljub Stojadinovic

;: lovac, office, Vlada

bogoljub
 Samo se ti nadaj Slavo teško da ce ti stici odgovor jer LSS ostao bez teksta a uskoro i bez svega ostalog.SudijaZatvor
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

bogoljub
 Ova garnitura u LSS umesto da je prethodnu stavila iza Zatvor
nastavila sa praksom starog rukovodstva i dovela sebe u Zatvor
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

bturjane
 Nema nista od te ljubavi Slavo,odgovorice ti ali malo sutra vidis da su poceli po seoskim vasarima da jure i vrbuju ljude za podrsku,znas kad kola krenu nizbrdo tesko se zaustavljaju a kako para nema pocinju lesinari medjusobno da se ujedaju i napadaju i svako gleda svoju g...cu da izvuce i sto vise opere a Vreme ide Zatvor je vrlo blizu pa sad opsta bezanija i skrivanje dokaza a ti bas zapeo za krunske dokaze ROFL pa di sad kad je najgusce e jesi i ti neki kvorumi te kolko je prisutno sta te briga niko te ne dira idi i lovi sto bi reko upravnik u LU Bojnik
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

bogoljub
 Dali rukovodstvo LSS ima svog čuvara?
http://www.medio....mp;id=5152
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

elko
 U prilog razmišljanja da niko iz LSS neće poslati odgovor na Slavino pismo prenosim da je LU Šumadija iz Kragujevca poslala dopis u LSS sa zahtevom da se dostave svi zapisnici i odluke koje se tiču statusa pomenutog LU u LSS i to odmah nakon smederevske blamaže ( izvinite skupštine kako je neko naziva ).Do dana današnjeg nema odgovora.Javnost i informisanost u LSS su čista laž i obmana evo i zašto; Prilikom usvajanja izveštaja o radu NO kada je predsednik bio D.Konstadinović a koji se ticao vremena kada je revizorska kuća vršila reviziju zbog zloupotreba Z.Živojinovića i tadašnjeg a možda i sadašnjeg ( ne zna se ) sekretara LSS Aleksandra Pantelića i sadašnjeg čini mi se glavnog urednika lovačkih novina LSS doslova je prenešeno i napisano ( ima u materijalima skupštine ) da revizorska kuća nije mogla da dovrši posao jer nije mogla da dobije pojedina dokumenta od stručne službe LSS toliko o javnosti.
Ovih dana pomalo razmišljam o smederevcima i postavljam pitanje: kolege lovci da li znate da ste usvojili članarinu kao za vreme Z.Živojinovića a evo kako : 500 dinara za ništa, bez osiguranja od 100 dinara bez novina koje koštaju za 6 brojeva čini mi se oko 300 dinara - 12 brojeva 600 dinara , što iznosi 1200 dinara bez povratka u LU ni dinara alal vera tako se radi.
Baš bi Dr.P-iću odgovaralo 80.000x500,00 što iznosi samo 40.000.000,00 dinara a nikome ne polaže račun divota jedna.

Lala
 Elko, izgubio si iz vida, da u vreme Z. Živojinovića i one pronevere, nije postojao Zakon o udruženjima, koji garantuje javnost rada svakog udruženja, pa i LSS.
U tom smislu, ukoliko nema odgovora na pismeni (pisani) zahtev za podatke o radu nekog udruženja, postoji sada mogućnost da se protiv tog udruženja podnese prijava upravnoj inspekciji.
Okolnosti su danas malo drugačije, nego što su bile, a nadam se da su toga svesni i u LSS-u, i da se niko neće igrati i rizikovati primenu ozbiljnih kaznenih odredbi koje Zakon o udruženjima predvidja u slučaju nepoštovanja javnosti rada.
Navedena zakonska obaveza važi kako za LSS, tako i za bilo koje LU. Samo što mi se čini, da mnogo ljudi još uvek nije svesno da je prošlo vreme kada se moglo nekažnjeno vršljati po svom ćefu u lovstvu i u lovačkim organizacijama. Pa kad jedan nagrabusi, onda će valjda saznanje o mogućnosti debelih kazni doći do mozgova ljudi, koji krše zakon.
Verujem, bez obzira na sve, u snagu pravne države; ako i tu veru izgubim/izgubimo, onda možemo komotno da se vratimo u prvobitnu zajednicu, ili da napravimo od Srbije neki novi 'divlji Zapad' i anarhiju.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Gedza66

Lala kaže:
Elko, izgubio si iz vida, da u vreme Z. Živojinovića i one pronevere, nije postojao Zakon o udruženjima, koji garantuje javnost rada svakog udruženja, pa i LSS.
U tom smislu, ukoliko nema odgovora na pismeni (pisani) zahtev za podatke o radu nekog udruženja, postoji sada mogućnost da se protiv tog udruženja podnese prijava upravnoj inspekciji.
Okolnosti su danas malo drugačije, nego što su bile, a nadam se da su toga svesni i u LSS-u, i da se niko neće igrati i rizikovati primenu ozbiljnih kaznenih odredbi koje Zakon o udruženjima predvidja u slučaju nepoštovanja javnosti rada.
Navedena zakonska obaveza važi kako za LSS, tako i za bilo koje LU. Samo što mi se čini, da mnogo ljudi još uvek nije svesno da je prošlo vreme kada se moglo nekažnjeno vršljati po svom ćefu u lovstvu i u lovačkim organizacijama. Pa kad jedan nagrabusi, onda će valjda saznanje o mogućnosti debelih kazni doći do mozgova ljudi, koji krše zakon.
Verujem, bez obzira na sve, u snagu pravne države; ako i tu veru izgubim/izgubimo, onda možemo komotno da se vratimo u prvobitnu zajednicu, ili da napravimo od Srbije neki novi 'divlji Zapad' i anarhiju.

Ili da se kolektivno preselimo u neki geto, na teritoriji neke pravne države. Severozapadni deo Kanade bi bio idealno mesto za tako nešto.

Kada, šta i gde je pogrešeno, nije mi poznato ali definitivno, mi smo društvo anarhije i bezakonja! Dokle će biti tako, samo bog zna! Krsti

PS. Ne tako davno, u zatvor od šest meseci se išlo za preprodaju jednog teleta. A sada?
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

slavaplana
 kako da se nesto promeni kad vidite i sami da pojedincima DRZAVA daje pare da kupuju firme ,da samo podobni isplivavaju i da samo partiski odnosno BEZBEDNJACi i ljudi bliski rezimu NAPREDUJU a ostali tavore i zive kao mi od prvog do prvog u mesecu!!MILIONI su OPLJACKANI AFERE SE SAMO OTKRIVAJU ili se namerno u pojedinim trenucima nesto aktuelizuje kako bi se narodu skrenula paznja sa bitnih i zivotnih problema koje imaju!!!Mi smo BANANA DRZAVA i to je tacno kad imamo 50% NEPISMENOG stanovnistva a hocemo da menjamo nesto na bolje???Kako i jos bolje SA KIM??????

Indjijanac
 Zatvormnogo postao popularan ovaj smajli
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Sremac75
 Čujem da su u LSS-u dobili pozdrav od PS "29. novembar" Beograd!
Zatvor je sve bliže!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

slavaplana
 "29 novembar" jel to nije neki praznik????

Zovu LSS u goste o drzavnom trosku!!!

Lala
 Ja znam da je bila mesna industrija '29. novembar', imali su dobre salame neke; da nisu odande zvali ove iz LSS, da neko dodje na degustaciju?Hmmm
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bturjane
 Prolazio sam ja pored jedne elegantne gradjevine u "29.novembra" a ispred sve same lepotice Marice neznam kojom bi krenuo u "lov"
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

chaki
 nadje se tu i neki Ivica pored Marice hehehe mislim tu u 29.XI
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Sremac75

Lala kaže:
Ja znam da je bila mesna industrija '29. novembar', imali su dobre salame neke; da nisu odande zvali ove iz LSS, da neko dodje na degustaciju?Hmmm

Drug Glavni je opet u pravu!
I ja mislim da će neko dobiti salamu da degustira....ili bar kobasicu!Sudija
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

bogoljub
 A pre toga i lisice.Pravi lovački rekvizit.Dragoljupe
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,069,081 posete www.srbijalov.com