elko kaže:
Ako LSV uđe u priču dogovora sa ovom garnituraom iz LSS definitivno LSS nikada neće postojati kao nekada,...
Teško da bi neko iz LSV imao petlju da posle svega krene u neko novo paktiranje sa sadašnjom garniturom iz LSS. Ne bi ih oprao ni Dunav ni Tisa.
Nisu ni ovi iz LSV cvećke, daleko od toga, ima i tu još kako diskutabilnih poteza i ambicija. Ali mislim da naročito posle futoške vanredne skupštine, nikom u LSV ne pada na pamet da više okreće drugi obraz.
Čuo sam i ja da je juče na štandu LSV na sajmu bilo itekako burno. I da nije bilo samo problema na relaciji Beuković - Tica i Popović, nego da je kanda bilo nekih strelica i prema predstavnicima državnih organa, ali ne iz LSV. Ovo je u domenu neproverenih informacija, ali ne isključujem kao moguće. Poznavajući verbalne kapacitete Beukovića i glasovne mogućnosti, ne sumnjam da je imao svoj 'one man show', (žao mi je što nisam mogao juče na sajam da vidim to, suprugi bio rodjendan). Očito da pojava i priča Marka Tice kod njega (Beukovića) izaziva nalet adrenalina. Za utehu, siguran sam da nije jedini kojem pripadne muka kada čuje filozofiranje aktuelnog predsednika skupštine LSS. A još kada na okupu bude i ostatak ekipe iz LSS, onda je show garantovan!
Dakle, mislim da nema ni primisli o tome, da bi LSV krenuo u neku novu avanturu sa sadašnjom garniturom u LSS. Dovoljno puta su Pažin, Beuk, Deja i ostali bili izigrani od strane rukovdstva LSS, da bi im ovi iz LSV bilo šta poverovali. Uostalom, i Elko se jednom bio fino nasankao na priču i obećanja Popovića & co, pa zna kako to izgleda.
Mogu Popović i Tica sada da pričaju šta hoće, da tvrde da nije ništa radjeno, da se ništa nije desilo, mogu da obećavaju da će biti dobri i da neće bežati iz škole i da će slušati, džaba. Čak i da postave čarobne magnetiće u LSV, ne vredi - prošao voz. Moguće je da su filozofi iz LSS shvatili da su se preigrali, i da podnete prijave (i krivične i prijave inspekciji) neće ostati bez posledica po njih, pa sad možda pokušavaju da amortizuju to. A da su zabrljali, mislim da jesu i to debelo, samo ne znam da li se više zaglibio Popović ili Tica. Tu je 'mrtva trka' ko je više zgrešio.
Novce koji ovima iz LSS kanda jako nedostaju će, sva je prilika, morati da potraže od svojih 'smederevaca' koji su im aplaudirali za onu brljotinu od skupštine. A vidim da zbijaju redove; sad je 'vaistinu voskresnuo' Djukić, pa se uzvrteo Videnović, pa Tatović tu i tamo ima neki javni nastup... U celoj priči mislim da se najmudrije postavio Ćeranić - verujem da je njemu ama baš sve kristalno jasno, i da je sagledao mogući epilog, pa sad ćuti i radi ono za čega je zadužen, u okviru mogućnosti koje trenutno obezbedjuje LSS.
Ne sumnjam da će Popović i Tica imati još svojih batrganja i pokušaja 'vadjenja', ali predaleko se otišlo u celoj ovoj priči. Nema natrag, oni koji su odgovorni za stanje u LSS, moraju da podnesu račune, a ne da se vade.
[movie=youtube]13Rs1XqZyBo[/movie]
Lovac sd kaže:
Gos'n Lalo,nisu svi smederevci isti!!!
Lepo sam napisao da mislim na 'smederevce' koji su im aplaudirali za onu brljotinu od skupštine.
A o lovcima iz Smedereva mislim isto što i za ostale lovce iz drugih gradova: da je većina njih čestiti ljudi.
Lovac sd kaže:
Gos'n Lalo,nisu svi smederevci isti!!!
Lepo sam napisao da mislim na 'smederevce' koji su im aplaudirali za onu brljotinu od skupštine.
A o lovcima iz Smedereva mislim isto što i za ostale lovce iz drugih gradova: da je većina njih čestiti ljudi.
Ma malo sale Gos'n Lalo!Naravno da u Smederevu ima finih i postenih ljudi,ali barabe se nakupilo.....
Sto se nervozan Slavo!??Predsednik L.U Fazan iz Lozovika je Emil Zivkovic,a za tog Mikija prvi put cujem od tebe!Ako imas nesto,javi se na pp,glupo je da ovde kvarimo forum...
Chaki nema potrebe za polemisanjem jer ne mogu da kažem da nisi u pravu, ali sam isto tako mišljenja da su gospoda iz LSS u nok daunu i da se jedva drže na nogama.
Postoje ljudi koji bi rado menjali dres, "prodali veru za večeru" ali ti odgovorno tvrdim da ima i onih koji ne bi podlegli takvim iskušenjima. Ne valja sve ljude trpati u isti koš samo zato što je situacija u društvu generalno takva.
Sa druge strane druže, seti se oktobra 2000 godine. Nisu ga dobili ni mudri Mićun, Koštunica, Vuk, Zoran...dobili su ga mladi ljudi iz "Otpora" koji su bili to vezivno tkivo koje je uvezalo "matoru i iskusnu" opoziciju koja nije znala gde udara od svoje pameti i iskustva.
Jedan mlad čovek sigurno ne može da prevrne "Juga" em zato što je sam i nema snage, em zato što će ga gomila "starih i iskusnih" odgovarati i govoriti da je to nemoguće.
Par mladih ljudi će ga oboriti a "matori i iskusni" će i dalje stojati po strani i čekati da neko drugi obavi to umesto njih.
Lepa je druže moj ta Sun Tzuovska taktika, ali ništa mi ovde za sve ove vekove nismo naučili od toga nego da se radi samo na o-ruk i na buku.
Opet kažem ne želim da polemišem sa tobom jer si dobrim delom u pravu, ali se ja trudim da razumem i ostale ljude kojima je dogorelo više i neke stvari ne mogu da svare. Džaba ti onda nekom takvom propovedaš da ćuti, da se ne odaje, da bude taktičar...Ljude boli nepravda i onda ne mogu da se kontrolišu.
A boli ih jer vide da ih neko vara, da im maže oči, da je sve bajno, sjajno, bajka od lova, a stvarnost udara u glavu.
Šta misliš da su ovi iz LSCS tako sastančili i mudrovali, pa onda pravili strategije, igrali šaha...kada bi oni osnovali svoj savez.
Nikada. Nego ljudi poludeli više, presekli, i odradili posao. Doviđenja i prijatno. E tako stvari treba rešavati ovde. Lomiti preko kolena, jer je filozofija jalov posao.
Moje mišljenje. Ne mora da znači da sam u pravu u opšte. Dozvoljavam da me neko ubedi u suprotno.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
"...Raspored jedinica i raspored poteza oružanih snaga ne smeju biti prerano otkriveni.
To znači da informacija ne sme da procuri u javnost. U ratu se mora menjati raspored jedinica, baš kao što i voda menja svoje stanje prilagodite se situaciji kada se sukobite s neprijateljem, ne dozvolite mu da otkrije vaše namere. Zbog toga neprijatelja treba proceniti umom, a situaciju osmotriti okom..."
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
"...Kada ratujete, čak i ako pobeđujete, ako to traje duže vreme, vaše snage će oslabiti a oštrica vašeg napada biće otupljena; ako izvedete opsadu nekog utvrđenog grada, to će vam iscrpeti snagu. Ako vašu vojsku duže vreme držite na otvorenom prostoru, ostaćete bez dovoljne količine osnovnih zaliha.
Oružane snage nose u sebi loš predznak ako ih koristite duže nego što je to potrebno, biće velikih stradanja. Kao što je rečeno: Oni koji vole da se bore i tako iscrpljuju svoju vojsku, ne mogu izbeći vlastitu propast.
Kada vaše oružane snage oslabe, oštrica vašeg napada otupi, vaša snaga se iscrpi a vaše zalihe se istroše, druga strana će iskoristiti vašu nemoć i dići se na noge. Tada vam ni mudri savetnici, ako ih imate, ne mogu pomoći da stvari do kraja preokrenete u svoju korist.
Prema tome, čuo sam za brza i neuspela vojna dejstva, ali nikada nisam čuo da je dugotrajan rat urodio plodom. Nijednoj naciji dugotrajno vojno angažovanje ničega dobrog nije donelo.
Rečeno je: budi brz kao grom koji udara pre nego što čovek i pomisli da stavi šake na uši, brz kao munja koja sevne brže od treptaja oka..."
pa to je parafrazirano ono što je Chaki pričao i zato sam i rekao da je čovek u pravu i da u onome što govori ima istine, ali ima i našeg "podneblja" pa je i te stvari potrebno ukalkulisati u konačnu računicu zvanu LSS.
Fico ne sumnjam ja ni u ciju dobru nameru. Jedan Slava recimo se bori kao lav trosi energije koliko svi ostali zajedno ali misljenja sam da to radi malo previse otvoreno. Mlad je pa ce nauciti da bude strpljiv. Jedan Lala stari lisac koji je u poslu naucio da se bori na svakave nacine to recimo uradi potpuo drugacije. Ne podilazim Lali cujemo se cesto pricamo otvoreno o svemu. Zna moj stav o svemu sto se desava i u 95% se slozimo. Jedan Daki recimo takodje zna da stane i zna da pecne kad treba a to peckanje vise boli nego sve drugo sto se objavi o njihovom radu.
Sto se matorih tice poslusajte nekad matorce. Mudrost koju poseduju znaci ponekad. Uostalom kad si se vec dotakao 2000 i dogadjaja iz tog vremena. Da su tada kliknci isli sami i da nisu slusali starije sve bi bio sad kao sto je bilo pre tog dogadjaja veruj mi.
Ne kazem ja da sva ova borba nije dobra cak naprotiv mislim da je odlicna ali ono sto zameram je previse otkrivanja poteza. Malo da se kvarnije islo do sad bi druga se pesma pevala. U to sam 100% siguran.
Srbin je generalno covek KRATKE pameti i ne pamti dalje od 7 dana. Ako podsetis da desavanja od pre 10 dana on kaze da to nije tacno i da toga nije bilo. Ako mu i dokaz stavis pred njega on i tada ne veruje. Da sam u pravu samo prelistaj novine svaki dan i videces o cemu pisem.
Zao mi je samo sto je previse energije potroseno a kad se sve sabere rezultat ce biti neresen u najboljem slucaju za nas ili gubimo sa minimalnom razlikom a sansi MILION o preckama i stativama da ne pricam.
borba bez pobede nije borba osim ako nije prijateljska utakmica oa ovo sigurno nije prijateljska tekma heheheh jer prijatelji sa vrhom LSS nismo ( bar ja nisam)
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
"...Stoga je mudar onaj general koji hranu otima od neprijatelja. Svaki kilogram hrane otet od neprijatelja ravan je dvadeset puta većoj količini hrane koju nabavljate sami..."
Hajde da parafraziramo: mudar je onaj savez ( general ) koji članove, LU ( hranu ) otima od neprijatelja ( drugog saveza, u ovom slučaju LSS, pa i LSV ). Svako LU, član LU otet od LSS, LSV ravan je 20x većoj količini LU, članova LU koje imate u svome udruženju...ili tako nekako
"...Srbin je generalno covek KRATKE pameti i ne pamti dalje od 7 dana. Ako podsetis da desavanja od pre 10 dana on kaze da to nije tacno i da toga nije bilo. Ako mu i dokaz stavis pred njega on i tada ne veruje. Da sam u pravu samo prelistaj novine svaki dan i videces o cemu pisem...."
Totalna istina . Kao da je Njegoš napisao .
A što se Lale i Dakija tiče stari su to , da ne kažem , vidim da će da bidne
ficha007 kaže:
"...Stoga je mudar onaj general koji hranu otima od neprijatelja. Svaki kilogram hrane otet od neprijatelja ravan je dvadeset puta većoj količini hrane koju nabavljate sami..."
Hajde da parafraziramo: mudar je onaj savez ( general ) koji članove, LU ( hranu ) otima od neprijatelja ( drugog saveza, u ovom slučaju LSS, pa i LSV ). Svako LU, član LU otet od LSS, LSV ravan je 20x većoj količini LU, članova LU koje imate u svome udruženju...ili tako nekako
Vidis kako mladost brzo uci hehehehehe. e sad zamisli koliko njih bolo bas ta cinjenica da su mnogi presli u LSCS i da mnogi nisu hteli sa LSS. pa to boli vise od svega. Da se cutalo i radilo na pridobijanju do sad bi prisli svi a to je udarac koji boli mnogo.
U svakom slucaju razumemo se i previse samo su godine problem. Ima onaj vic o maldom i starom biku ako ga znas cisto da te podsetim hehehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?
INTERMAKER OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42
Podunavac
Podunavac Offline
· 17.11.2025. 20:08
Поздрав другари. Дуго ме није било.
krilas Offline
· 25.07.2025. 13:27
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!