Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
saja rudnik
 Nacuo sam nesto a i koliko znam bilo je i nekih dogovora da se formira nezavisan Lovacki Savez Sumadije bez ikakvog uticaja LSS-a,ali posto smo mi narod takav kakav smo,mislim da od toga nece biti nista,mada sam ja iskreno veliki pobornik toga.Istina je to sto se kaze 3.Srbina a 5.partija,tako je i sa lovackim udruzenjima u Sumadiji i odprilike i sa ljudima koji ih vode.Sve u svemu nas obicne lovce tu niko nikada nije nista pitao a niti ce koliko vidim.Para vrti gde burgija nece,prodaje i vera za sitne pare a kamoli za velike..Kao i mnogi drugi ovih dana razmisljam dal da uopste uplacujem lov,da li i dalje da se zamlacujem oko svega.....Ali samo jedno znam..u lovu nikada nisam doziveo neki los trenutak,upoznao sam puno ljudi medju kojima neke danas mogu nazvati prijateljima,uzivao sam u carima i blagodetima prirode..to niko nemoze da mi otme i izbrise iz secanja..Sa LSS ili bez njega..boli me uvo vise...Secanja mi niko nemoze oduzeti..

slavaplana
 Ako Tomica i Rudinac zajedno sa Kraljevcanima ne naprave nov Savez SADA bez LSS nista nisu uradili!!Sad je sansa da se osamostale od matice i podignu hvalitet ponuda za clanstvo a Mi da olucimo kome carstvu da se priklonimo po sopstvenom izboru!!Neznam da li je prosao predlog da clanska karta Saveza bude 600din za ovu godinu????

Sremac75
 Šta je bilo na UO LSS?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Jank
 Koliko mogu da vidim ovde je tema "Nestaje li LSS......

Rastanak....nestaje....
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sremac75
 Ups
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Zašto ovi iz LSS ne postavljaju na svom sajtu izveštaj sa senica UO? Makar da su postavili dnevni red...Bile su 2 sednice za 10 dana, a nema informacija o čemu su raspravljali, šta su zaključili i odlučili... Stara praksa. 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Pa kako bre Lalo da postave te informacije kada nemaju Administratora, mislim imaju nego mu mala plata pa ne može čovek sve da drži ažurno ....
A mi ovde mlatimo lovu pa još kad nas podmite ovi što žele da postanu Belo_svetski prvaci.....ha ha ha ...pišemo do mile volje...Smeko
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Banatski Fazan
 Slazem se potpuno, Lalo. To je vec sramota sta rade, da svoje clanstvo aman o nicemu ne informisu, nemam reci. Ako nekog ne poznajes medju njima, ne saznas bas nista. I za to jos da placamo?

Lala
 Valjda će ukapirati, da ovako kako rade, ako nastave, neće im trebati ni sajt, jer će slabo koga imati da informišu.
Dugačak je put od dupeta do glave. Izgleda mnogo duži, nego put od Kandahara do Ulan Batora.

Banatski Fazan
 Pa da, a izgleda ni u Kandaharu niti u Ulan Batoru nisu culi da postoji Internet i sajt i sve, da informisu lovce itd.............

Sremac75
 Meni se čini da oni informacije daju samo slučajno, ako se neko zayebe pa objavi!
Ili ako imaju neki interes (uglavnom zbog lične promocije) da info bude plasirana!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Izgleda da ima istine u tome, Sremac. Objave neoprezno nešto sa jednim ciljem, pa kad izadje i štošta drugo, onda padne vadjenje fleka, ali džaba... 

Sremac75
 Problem je tehnološki napredak!
Internet je čudo!
Svakakvi ljudi vise na mreži i čačkaju po raznim informacijama!
I još gore, komentarišu ih!

A kako je lepo bilo brez interneta!
Pošalju Lovačke novine i sve cveta, račun se puni, milina jedna.....

PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 Ma kome da daju informacije vama , pa ko ste vi. Pa niste vi taj nivo .Najviše sekiraš čoveka kada ćutiš ili mu sve odobravaš i samo se smeškaš, a i dalje radiš po svome. E to vam je drage kolege stav tog rukovodstva mudro ćute jer su shvatili da kada progovore vidi se koliko vrede pa da im ne bi pala cena ćute. Kada smo pokušavali da doznamo kolika im je plata koju mi dajemo ni A .

Sremac75
 Zato što je veeeeeliiikaaa!
Nisu ludi da priznaju!
Ali iskopaće Bili i to, samo polako!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 Slavo, daj izveštaj sa UO LSS!
Kako se proveo g.Sekretar?
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Postavio sam to pitanje, izemdju ostalih, u upisu na temi 'Izabrano novo rukovodstvo...'. Svašta se priča, ide dotle da su plate najodgovornijih u savezu na nivou plate predsednika Srbije, ja prosto ne verujem da je to moguće, ma otkud, siguran sam da će na skupštini LSS, ili na sednici komisije za materijalno finansijska pitanja LSS, ili na sednici Nadzornog odbora, neko postaviti to pitanje, da se članovi informišu i o platama, pa da već jednom prestanu špekulacije.

DakiNS
 E onda će te videti zašto se tako grčevito bore da ostanu sigurno im plata nije 28000 posle 30 godina staža u državnoj službi

Banatski Fazan
 Cuo sam danas da je juce na UO LSS-a razgovarano na temi clanarina, a odluceno je da ce ona biti 600 dinara, 500 + 100 za nesto, nisam dobro razumeo zasta, nisam imao vremena da pitam, pitacu sutra. Osim toga je izasao pravilnik o Lovocuvarskoj sluzbi, bice objavljen ovih dana na sajtu min-a, a najznacajnije je da na jednog Lovocuvara idu 20 000 ha u ravnicarskim lovistima, a 15 000 ha u brdskim.

Dozvolice da se Sumadinci okupljaju u njihovim (valjda novoosnovanim) savezima, bar mi tako prenose, a Slava ce znati valjda vise o tome da nam prica. A i u Vojvodini nije bas tako lako, kako cujem, i tu se neki protive LSV-u. A Beukovic je navodno sou pravio!!

Toliko ukratko, pa valjda ce se jos saznati.

Lala

Banatski Fazan kaže:
A i u Vojvodini nije bas tako lako, kako cujem, i tu se neki protive LSV-u. A Beukovic je navodno sou pravio!!

Toliko ukratko, pa valjda ce se jos saznati.

Gde je to šou napravljen? Jel bila možda sednica UO LSV? Nemam nikakvih saznanja ni o čemu.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,369,162 posete www.srbijalov.com