|
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
| bturjane |
Objavljen 10.10.2012. 19:00
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
Sve sam probao nista se ne vidi
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 10.10.2012. 19:05
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Malo strpljenja, biće vidljivo, imamo tehničkih problema, zbog veličine tabele, tj. fajla. Rešićemo to.
Kako god, tabela je krajnje zanimljiva, a pokreće milion pitanja, ako su podaci tačni!
Inače, podaci iz tabele su navodno zaključno sa 30.06. ove godine, dakle, do smederevske skupštine. Ovo je toliko jako, ako je tačno, da može pokrenuti mini zemljotres!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| antijajara |
Objavljen 10.10.2012. 19:05
|

Mlađi član

Upisa: 27
Pristupio: 07.02.2012. 11:27
|
Sremac kaze:
"Ja nekako ne mogu da poverujem da bi bilo ko, pa čak i g.Beuk, bio sada spreman na nešto slično ovome što Lala piše.
Kakvo god ja mišljenje imao o njemu, ne verujem da bi dozvolio da oni koji govore sve najgore o njemu, ispadnu u pravu.
Jer onaj koji bi sada pristao na bilo kakav kompromis, koji podrazumeva ostanak ZdrPa i švrake na bilo kakvoj lovačkoj funkciji, ne bi bio ništa drugo nego ljiga ljudska, smrad, p.zda!
A da ne govorim o izdaji pre svih lovaca Vojvodine, ali i onih koji su bratski pozdravljeni na Futoškoj skupštini!
Nije valda g.Beuk baš takav?"
A ja cuo da si ti dobar poznavalac lovackih prilika? Pa ti si naivan! |
| |
|
|
| bturjane |
Objavljen 10.10.2012. 19:09
|

Stari član

|
Ce da bude veselo kad se otklone tehnicki a nastanu protivzakoniti problemi proizasli iz sumaglice slike kolko god da je iz nepoznatog izvora svaki borac protiv bezakonja u svom LU barata nekim ciframa oko lovnih karata i ostalih muljanja sa njima
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 10.10.2012. 19:10
|

Moderator

|
Ovo ovde izneto u tabeli nema neke velike veze, bar što se tiče 2012. godine, sa lovnim kartama; ima veze sa članarinom i članstvom u LSS.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| bturjane |
Objavljen 10.10.2012. 19:38
|

Stari član

|
Kako nema veze pa do ove godine je lovne karte izdavao LSS a njemu su uplacivane pare i lk i clanarine,znaci 09,10,11god.
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 10.10.2012. 20:12
|

Moderator

|
I za 2011. godinu je lovne karte izdavalo Ministarstvo. Biće ti mnogo jasnije, kada uspemo da prikažemo tabelu, da bude vidljiva, shvatićeš šta hoću da kažem. A inače, da ima muljanja i sa lovnim kartama, to stoji.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| bogoljub |
Objavljen 10.10.2012. 20:25
|

Veteran

Upisa: 710
Pristupio: 08.09.2010. 22:27
|
Ko je smestio Zeki Rodžeru i njegovom pomoćniku $ 
http://www.youtub...H9f8qUrF6w
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 10.10.2012. 20:47
|

Moderator

|
Tabelu koju smo pominjali možete preuzeti i pogledati ako kliknete na sledeći link:
http://www.srbijalov.com/download/Cla...9_2012.xls
Za otvaranje ove tabele potrebno je da na računaru imate instaliran Microsoft Excell. (Kada krene preuzimanje, kliknite na 'Open' da bi otvorili i samo pogledali tabelu i podatke, ili na 'Save' ako želite da tabelu sa podacima sačuvate na svom računaru). Pažljivo čitajte, naročito napomene koje objašnjavaju šta koji podatak predstavlja u tabeli.
Podaci izneti u tabeli nisu zvanični, a verodostojnost podataka može da potvrdi samo LSS. Preciznost cifara je intrigantna, i po tome postoji velika verovatnoća da su podaci tačni, pa bih voleo da se ovi podaci ili zvanično potvrde, ili demantuju!
Ponavljam pitanje za odgovorne ljude iz LSS: DA LI SU PODACI KOJI SE NALAZE U TABELI TAČNI ILI NISU?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| bogoljub |
Objavljen 10.10.2012. 21:15
|

Veteran

|
Al se ovde sta je sa 2011? A neki sami sebe pozivaju stvarno svašta.Slučajno su postali malo senilni pa zaboravili kako im se zove udruženje.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 10.10.2012. 21:24
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
antijajara kaže:
Sremac kaze:
"Ja nekako ne mogu da poverujem da bi bilo ko, pa čak i g.Beuk, bio sada spreman na nešto slično ovome što Lala piše.
Kakvo god ja mišljenje imao o njemu, ne verujem da bi dozvolio da oni koji govore sve najgore o njemu, ispadnu u pravu.
Jer onaj koji bi sada pristao na bilo kakav kompromis, koji podrazumeva ostanak ZdrPa i švrake na bilo kakvoj lovačkoj funkciji, ne bi bio ništa drugo nego ljiga ljudska, smrad, p.zda!
A da ne govorim o izdaji pre svih lovaca Vojvodine, ali i onih koji su bratski pozdravljeni na Futoškoj skupštini!
Nije valda g.Beuk baš takav?"
A ja cuo da si ti dobar poznavalac lovackih prilika? Pa ti si naivan! 
;)

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 10.10.2012. 21:25
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Vlada pravnik je presao na mesto zamenika nacelnika pravne sluzbe opstine Palilula kako cujem!!!
Pozdrav za njega!!
Spaso se na vreme!!!Nece vise imati glavobolje sa lovcima!!!!
Ovi sto su ostali neka razmisljaju!!!
Jedna stvar mi nije jasna a radi se o neformalnom sastanku čelnika saveza ispod mosta na Beski koji jeste bio i kako cujem DVOJICA KOLEGA SU SE DOGOVORILA da lovacke ispite svako radi u svom delu !!!Popovicu nepada napamet da podnese ostavku sto mu je dodatni minus jer mora biti NAJUREN sa svih funkcija u lovstvu Srbije uskoro a nece se zabaviti!!!
Druga stvar jeste izjava Beukovica da LSCS ako hoce da polaze lovacki ispit lovci SEDNU U AUTOBUS i dodju do Vojvodine????Smesno!!!Sada na polaganje lovackog ispita ceka oko 550 lovaca iz LSCS !!!To je preko 10 autobusa jer gos.Beukovic NECE DA UZIMA POSAO LSS I SVOM KOLEGI POPOVICU????
LSV je zvanicno zatrazio misljenje Ministarstva kako da postupe po zahtevu LSCS koji je zatrazio da se polaganja organizuju u Kragujevcu ispred komislije LSV i Beukovic je dobio POZITIVAN ODGOVOR jer Zakon jasno kaze da svi koji imaju pravo da organizuju polaganje ispita to mogu da vrse na celoj teritiriji tako da BOJAZNOST BEUKOVICA sta ce na to reci nadlezno Ministarstvo i lovni ispektori sa teritorije Srbije NESTOJE!!!
Mislim da su VEZIRI PONOVO PODELILI SRBIJU NA PASALUKE U KOJIMA CE VLADATI!Kad su NJIHOVI INTERESI u pitanju Beukovic i Popovic nemaju smetnje !!Slazu se i tu su jedinstveni!!!
Ovo sto se desava LSCS-u jasno pokazuje da se sputava i jasno pokusava da se sistem koji je zaziveo URUSI!!!
Takodje javno kazem da je RUKOVODSTVO LSCS mnogo puta pruzalo ruku LSS nepotrebno i samim tim je pokazalo svoju SLABOST i neodlucnost da krene svojim putem i da se otkaci vise od LSS !!
Tomica je u vise navrata to pokusavao i svako ko kaze da nije LAZE!!!
Beukovic nas je nazvao NEDONOSCETOM i ovim svojim postupkom je sebi zatvorio mnoga vrata u Centralnoj Srbiji!!!
LSCS je zarad pokusaja da se LSS promeni i da prihvati LSCS izgubio i kod svojih udruzenja OSNIVACA dosta jer ako polaganje lovackog ispiuita LSCS nije u stanju da sprovede u Kragujevcu a to moze LSV i LSS pitanje je koje mi se postavlja sta znaci biti clan LSCS koje nije nadlezno i ne moze da odradi osnovnu stvar za svoje clanstvo???
LSS tu dobija poene zahvaljujuci LSV koji umesto da dodje i pokupi KAJMAK za preko 500 lovaca a to je preko 750.000din daje sansu LSS da ucvstti svoju poziciju u Centralnoj SRbiji i vrati se na velika vrata jer su se Beukovic i Popovuc dogovorili da se ne mesaju jedan drugom u atar a sve pod pretnjom LSS da ce od udruzenja iz Vojvodine traziti da budu direktno clanovi LSS i da ce Popovic ogranizovati polaganje ispita u Vojvodini!!
Ova sacica ljudi koja vrslja u lovstvu Srbije ponovo vraca sebi moc i zeljene privilegije !!!
LSCS je ponovo ostavljen na milost i nemilost !!!
LSCS ako iz svega nije izvukao POUKU NETREBA VISE DA POSTOJI JER STALNO IDE U PRVI RAZRED I NE VIDI DALJE OD NOSA!!!
Jedno je sigurno LSV nikada ne bi ponovo pozvan u U.O. LSS da se tamo nalaze 5 clana U.O. iz LSCS jer Popovic nema vecinu u tom slucaju !!!
Pazin je pozvan da bez potrebne vecine sa clanovima U.O. samo da FASADU tj.pokrice Zoranu Popovicu kako bi isti rekao da su i Vojvodjani u LSS samo TOMICA I LSCS stalno nesto traze i zakeraju jer nisu u pravu!!!
LSV je ponovo Tomicu pustio niz vodu ali neka tako treba kad LSCS nije imao petlju da presece i da se vise za sva vremena OTKACI od LSS i krene svojim putem vec stalno trci oko LSS da se stvari izmene i da se ako moze situacija ispravi zarad lovaca i lovstva!!
Tu je greska i ona ce nas kostati u daljem radu !!!
Nije preseceno kad je trebalo i sad je djavo dosao po svoje!!
Ako u buducnosti Beukovicu bude zavisilo nesto od LSCS na Skupstini LSS sigurni budite da podrsku nece imati jer je ponovo seo i dogovorio se sa Popovicem zarad njima poznatih interesa a ne lovaca i udruzenja !!!
Pazina zovem dva puta danas ali mi se nejavlja da ga pitam sta znaci ovo oko polaganja lovackog ispita ??/Mozda se Vojvodjani GADE na novac LSCS???A sta ako i resimo ZAINAT da dodjemo u LSV da lovci polazu lovacki ispit???Hoce li nas mozda vratiti pod nekim trecim izgovorom???
Ja da se pitam ja LSS ne bi davao ni truncicu para ali Vojvodjani im daju infuziju na ovaj nacin!!!ALAL VERA!!!Sto se javno svadjate i pljujete kad duvate svi zajedno u jednu tikvu???? |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 10.10.2012. 21:29
|

Lovčina

|
Neka LSS JAVNO NA SVOM SAJTU DEMANTUJE OVE TABELE AKO NIJU TACNE ILI AKO SE NEPOKLAPAJU SA ISTINITOSCU PODATAKA KOJE IMA LSS!!!
MARKO TICA NEKA JAVNO KAZE KAKO SU DELAGATI POZIVANI I KO LAZE DA SU SVI POZVANI??/Neka dematuju nesto???
Ova tabela pokazuje kako LSS LAZE I KAKO LOVCIMA PRICAJU PRICE Popovic,Tica,Djukic,Pantelic i ostali kojih je hvala bogu malo!! |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 10.10.2012. 21:34
|

Lovčina

|
DA LI SU PODACI IZ TABELE TACNI ILI NISU???? |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 10.10.2012. 21:35
|

Moderator

|
Slavo, razumem ja tvoju rezigniranost i ljutnju, ali te molim da ne rušiš sve mostove prema LSV. Nadam se da u LSV ima dovoljno trezvenih ljudi i mudrosti, da neće izigrati LSCS.
A odluke futoške Skupštine LSV su obavezujuće za rukovodstvo LSV.
Žalosno bi bilo, da u godini u kojoj LSV proslavlja jubilej 95 godina postojanja, na proslavu ne dodju šumadinci, a da ostane masna fleka na obrazu LSV!
Kada su u pitanju mogući novi momenti na relaciji LSS-LSV, samo mogu da citiram onu narodnu poslovicu 'ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju'.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 10.10.2012. 21:41
|

Lovčina

|
Neka Beukovic pozove svog kolegu Popovica sa kojim ima jako dobru saradnju na projektima i savetovanjima koje zajedno sprovode!!!Nemam nista protiv da i LSCS dodje ali bez mene jer ja ne sedim na dve stolice!!!
Ako ima je bolji LSS od LSCS neka slave sa njima nemam nista protiv!!
Ticu i Djukica neka stave na vrh sofre!!!Popovica na celo!!!
To je bruka i sramota sta se radi i kako se hvata prikljucak sa novom vlascu!!!
BRZO SMO ZABORAVILI SVA PONIZAVANJA I BLACENJA OD LJUDI IZ LSS!!!!!
Ako tako treba ja necu da ucestvujem u tome !!
Lepo je Beukovic rakao da mi ovde SERENDAMo na forumu a oni se lepo nadju u kafacetu jedu i piju i sve se dogovore za dva sata a mi se svadjamo zbog tih istih i jos im dajemo besplatne savete i materijal za novine GRATIS!!!! |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 10.10.2012. 21:46
|

Moderator

|
Slavo, prikoči!!! Pročitaj PP!!!
Nemoj da u besu napraviš još veći cirkus.
Koliko sam uspeo da saznam, nezvanično, danas je bio UO LSS, gde su bili i delegati iz Vojvodine, i na tom sastanku nije bilo saglasnosti da vojvodjani plate još para - delegati iz LSV su to izgleda odbili, i bila je izgleda prilično vruća atmosfera. Nemam detalja - valjda će LSS poštujući zakonsku i statutarnu obavezu o javnosti rada, objaviti stenogram, kao što je to bilo učinjeno pre godinu-dve, posle našeg pritiska.
Naravno, vojvodjani su, bez šumadinaca, preglasani na UO (šta su drugo očekivali?). Koji će biti dalji koraci, čuće se i videće se! Koliko se šuška, spremljen je scenario i za ovakve slučajeve, ali zaista više ne verujem 'in bianco' nikome!
Vidi situaciju: 'smederevci' preglasavaju vojvodjane, dok se šumadinci ljute na te iste vojvodjane, koji su odlaskom na UO poštovali Statut? Nije bitan sam čin odlaska, nego ono što se tamo dešavalo! Još da kažem: ipak imam još poverenja u Pažina, a ako grešim, nećete mi trebati vi da me nakrpite, sam ću sebe popljuvati!
A tabela i podaci iz nje?
Pa to će Popović i Tica časkom da objasne!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 10.10.2012. 21:46
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kolege koliko se sećam predsednik LSV je g.Pažin . Da li mislite da će brukati svoju sedu glavu zarad ZdrP-a.Mislim da je suviše pametan da ga navuče jedan ZdrP. A koliko znam niti ima ovlašćenja niti moć da nešto dogovara sa ZdrP-em. Meni lično se čini , ako je i došlo do nazovi "dogovora" između njih , da su u stvari jedan drugom prodavali muda pod bubrege. Mislim da odlazeći ZdrP je u stanju da obeća da će sutra biti nedelja, a inkognito ličnost iz LSV da ćje juče bila subota. Sve mi se nešto čini da su tvrdili pazar ali tako da maksimalno izvuku korist a još više da zavuku jedan drugom
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| bogoljub |
Objavljen 10.10.2012. 21:47
|

Veteran

|
Kažu da Vrana Vrani oči nekopa.A i da ko drugome jamu kopa sam u nju padne.Izgleda da jedu i piju zajedno i troše naše pare.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 11.10.2012. 07:41
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
na slepo se kladim u šta hoćete da će odgovor na tačnost tabele ili izostati ili će biti taktički iz kojeg se neće videti dali je tačna ili ne
|
| |
|