Zoran Popovic je kao zakonski zastupnik kako cujem podneo prijavu protiv predsednika L.U.iz Ivanjice Micka za neplacanje clanarine LSS??
Nadam se da je Popovic to uradio protiv svih predsednika koji su clanovi LSS jer su njih 99% uplacivali znatno manju clanarinu od realnog broja svojih clanova ALI SA ODLUKAMA SVOJIH SKUPSTINA!!!
SPISAK koji je javno objavljen oko placanja clanarina od 2009-2012god jos niko nije demantovao ili osporio pa cu dati sebi za pravo da je isti ORIGINALAN i da prikazije realno stanje po udruzenjima dok neko ne dematuje istu informaciju!!!
Najbolje bi bilo da se Popovic sam udalji sa mesta predsednika LSS i da se posveti svom poslu na fakultetu!!!
Ne da se zaglibio vec nije svesan u sta je sve upao i trebace mu bar 5 godina da izadje iz sudnica u sudskim postupcima koji ga ocekuju!!!
CLANARINA U LSS I GAZDOVANJE LOVISTIMA SU SASVIM DVE ODVOJENE STVARI!!!
Lično sam ubeđen da će cela situacija da se rasplete tek posle nove dodele lovišta, kao što sam već ranije napisao opstaće samo savezi koji rade u interesu lovaca i za dobrobit lovstva uopšte. Mnogima smeta Lovački savez centralne Srbije koji je relano i najozbiljniji novo osnovani savez. Lovci su imali interes da ga osnuju i osnovali su ga. Nisam nešto primetio da loše funkcionišu. Lično sam ubeđen da će centralni savez polako ali sigurno da se razvije u više nego respektivnu organizaciju. Šta će biti sa LSS i LSV e to ćemo tek da vidimo. Ove dve organizacije će morati pod hitno da se iz temlja transformišu ili će doživeti krah i to veoma brzi krah. Ovo ne vide pojedini rukovodioci ovih saveza a bilo bi dobro da otvore oči širom i realno sagledaju situaciju. Autistično ponašanje, zatvaranje očiju pred istinom je veliki problem. Nekim ljudima jednostavno nije mesto u rukovodećim organima LSS, jednostavno nije. Kad neko počne da stavlja svoj lični intere iznad interesa organizacije vreme je da ode. Članstvo se osipa, puca po svim šavovima to se tako ne radi. Veoma mi je žao zbog svega što se dešava u LSS ali brate mili il da neki odu il da grobar počne da kopa rupu, nažalost.
Za otvaranje ove tabele potrebno je da na računaru imate instaliran Microsoft Excell. (Kada krene preuzimanje, kliknite na 'Open' da bi otvorili i samo pogledali tabelu i podatke, ili na 'Save' ako želite da tabelu sa podacima sačuvate na svom računaru). Pažljivo čitajte, naročito napomene koje objašnjavaju šta koji podatak predstavlja u tabeli.
Podaci izneti u tabeli nisu zvanični, a verodostojnost podataka može da potvrdi samo LSS. Preciznost cifara je intrigantna, i po tome postoji velika verovatnoća da su podaci tačni, pa bih voleo da se ovi podaci ili zvanično potvrde, ili demantuju!
Ponavljam pitanje za odgovorne ljude iz LSS: DA LI SU PODACI KOJI SE NALAZE U TABELI TAČNI ILI NISU?
Ne iznenadjuje me izostanak reakcije - šta da kažu? Iz više LU su mi kolege javile, da su podaci vezani za njihovo LU tačni. Ja ne mogu da tvrdim da su ti i svi drugi podaci 100% precizni, ali ponavljam da je takva preciznost podataka u tabeli prosto začudjujuća, ne verujem da bi neko napamet mogao tako šta da smisli, i to još za period od 4 godine.
Naše je da pitamo, a odgovorni iz LSS bi trebali da odgovore; možda oni upise na forumu ne tretiraju ozbiljno, i ne reaguju, ali ne mogu da se prave kao da ovog foruma i upisa na njemu nema.
Može neko da ignoriše upise ovde, može da prolazi pored foruma kao pokraj turskog groblja, može da okreće glavu ili da zabija glavu u pesak - pitanja lovaca članova foruma Srbijalov itekako postoje, a kontraproduktivno je ignorisati to.
Potpuno se slazem Lalo simptomaticno je to da se podaci koje imamo za neka LU sa juga Srbije potpuno slazu sa onima iz tabele a to sto ih neko ignorise i ne zeli da se suoci sa problemom,ima leka Ivica sa maricom
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
Dobro jutro i dobro nam Bog dao.
E malkice novosti, i obraćanja nepreobraćenima.
Šta da radim i kako da pomognem DrPiću.Ja mu uterujen sreću u .... a on izmiče, kao doduše i neki drugi.Ja se pomerim a oni kukaju.Pa ljudi, kolege, dogovorite se.Hoćete li ili nećete.Jeste li zainteresovani ili niste.Hoćete li da ucenjujete ili nećete.Tužite li ili ne.Ko vama zabija nož u leđa.Vi se sami na svoje sečivo nabadate.Koja ste vi sekta da sami sebe mučite.
Dragi, nepismeni profesore, pa vi neznate Zakon o divljači i lovstvu, ne umete ni da čitate ( a drago mi je što to ne znaju ni vaši advokati, sudije i penzioneri ), vidite ja nisam vi, malkice odskačem, i ako se ja budem pitao ( preko onih koje nisam ni pomošljao da zloupotrebljavam u borbi da svako odgovara ama za jedan zloupotrebljen lovački dinar što se profesore ne odnosi na vas, vi ste to uradili milionski indeksirano ) vi bi ste već odavno bili u zatvoru a znate i zašto.
Pošto imate upliva u medije, organizujte javni nastup, vi svi sa jedne strane a ja ( malo sam neskroman ) sa druge strane - verujte biće vas sramota i imena i prezimena a kamoli šta ste uradili a doći ću sa izjavama, podacima, zapisnicima
Rezimiram zbog svih koji ne znaju a malo ih je.
Ponuđeno je LSV i LSS da odganizuju polaganje lovačkih ispita u skladu sa ZoDiL i Pravilnikom o lovačkim ispitima,sva potrebna dokmentacija spremljena, sortirana samo da gospoda dođu - Nije imalo mogućnosti, da malkice oni to sagledaju, procene, zajebavaju i mene ali i svoje saradnike i LSCS a pogotovu 500 mladih lovaca, da još malo ucenjuju, da se podrugivaju državi koja im je dala tu mogućnost.Sada, pošto ste nepismeni ( što ste inače i pre bili dragi profesore ) kao i vaši poltroni, tužite, pretite, plačete.PLAČI MALA PLAČI.Ispiti idu, u skladu sa ZoDiL i Pravilnikom o lpvačkim ispitima, i jeftinije nego sa vama.
Pozdravljam vas i želim mnogo uspeha u radu ( iako mislim da vam mahinacije idu više na ruku ) i predlažem da ostvarite svoje pretnje i da organizujete te Saveze po Vojvodini da lovci vide kako funkcioniše vaša ličnost.
Doći će do izmena Zakona i vi to znate ali neće biti vama na ruku i to znate jer niste legitimni predstavnik lovaca Srbije
Pozdravljam kolege lovce iz Vojvodine, zahvaljujem se na svakoj reči podrške, apelujem da budu što jedinstveniji u ostvarivanju aktivnosti da sve bude bolje i lepše i više lovački.Lovstvo ćemo urediti bez sumnje ali po redu.Prvo DrPić i sateliti a onda možda i mi ostali.Nemojte dozvoliti da DrPić unosi seme zla i u vaše redove.
Pozivam javno svako udruženje iz Srbije- NI DINARA ZA LSS DOK SU OVI KOJI SU NA VLASTI, NEMATE RAZLOGA DA PLAĆATE NIKOM ZA NIŠTA.SVAKU POMOĆ IMATE BESPPLATNO U LSCS BEZ IKAKVE OBAVEZE.NEMA PARA ZA ONE KOJI TUIM PARAMA KUPUJU SKUPE OPTIKE I KARABINE A POLA LOVACA SRBIJE LOVI ( AKO IMA ŠTA ) TROFEJNIM ORUŽJEM.Da ne zaboravim kada LSS bude bez njih svaki dinar članarine koji nova skupština bude usvojila platićemo i zaklećemo se da je LSS nacionalna asocijacija a mi svi ostali samo bliži, regionalni savezi.Ne damo pare niti DrPiću niti njegovima a za sve ostalo ima razgovora.A ti profesore iskoristi još malo nema još mnogo.
Dobronamerni iz stručne službe na žalost moraju da trpe da pare odleze a ne dolaze ali svi moramo to da prekinemo.Dosta je bilo i lopovluka, samovolje, zloupotreba a ponajviše neznalica.
Pozdravio bih javno Iliju Elezovica predsednika Lovackog Saveza Kosova i Metohije sa zeljom da ne naseda na pritiske LSS i Zorana Popovica koji javno preti tuzbama,prijavama,ispekcijama i posle svega sto je radio udruzenjima sa Kosova i Metohije a to je Skupstina u Smederevu koja ne da je donosila nezakonite odluke vec je LSKM ISKLJUCILA IZ SVOG CLANSTVA a zahvaljujuci njima Zoran DR.Popovic je postao redsednik LSS i njihovi glasovi su bili tas na vagi !!!
Sramota Popovicu cime se ti sve sluzis ali PARA LSCS NEMA I NECE IH BITI SVE DOK SI TI NA CELU LSS!!!
Ni dinara!!!
Kupi BUS-PLUS jako je jeftin jer ti sluzbeni auto nece trebati kad LSS nema vise para za gorivo!!!I pesacenje je zdravo!!Ipak si ti lovni radnik moras da vodis brigu o zdravlju!!!
Koristim ovaj upis da zamolim nadležne u LSS, da podnesu neopozive ostavke na funkcije i lepo odu jer preti blokada i prestanak rada nacionalne asocijacije i to samo zbog nekolicine ljudi.
-Da li je tačno da je juče i danas u toku dana predsednik LSS Popović u više navrata zvao predsednika LS KiM Elezovića, i da je vršio pritisak na njega, zbog toga što je omogućio polaganje lovačkih ispita za nove lovce, koji su članovi LU iz sastava LSCS?
- Da li je tačno, da je tom prilikom pominjano nekakvo valjda figurativno 'zabijanje noža u ledja' i slično?
- Da li je tačno, da je pominjan u nekom kontekstu i 'Vuk Branković' - kosovare neko nazvao tako?
- Da li je tačno da je čak i čuvena moralna gromada Marko Tica uzeo sebi za pravo da zove Elezovića i da mu spočitava polaganje lovačkih ispita za mlade lovce iz LU u sastavu LSCS?
- Da li je tačno, da je u telefonskom razgovoru rečeno da LSV nije hteo da organizuje polaganje za LSCS, zbog LSS?
Voleo bih da vidim odgovore na ova pitanja!
Jeste Lalo, tačno je i sramota.
Dok im je Ilija Elezović kao čovek koji drži do zadate reči, čak i po cenu urušavanja svog ugleda valjao ( glasao za njihove predloge ) nije bilo važno da li je i LS KiM ili bilo koje društvo sa Kosova i Metohije registrovan u APR - u a svi znamo i kada je bio rok.A kada je počeo da sluša glas razuma lovstva i lovaca onda su se setili na sm.skupštini da i na taj način smanje skupštinski kvorum u cilju postizanja kvoruma za odlučivanje ( POŠTO I TO NIJE BILO DOVOLJNO NISU POSLUŠALI PREDLOG NOVICE STEFANOVIĆA I TOMISLAVA TRAJKOVIĆA IZ J.REGIONA O POTREBI UTVRIVANJA KVORUMA ).
Ko si ti marko tica, u kojem LU plaćaš članarinu, kojem Savezu se opredelilo tvoje udruženje, na čiji račun plaćaš struju i da li je istina da si istu krao, šta imaš od škole i da li je istina da si falsifikovao diplomu.
Trebao bi da odgovoriš kako bi svi lovci znali istinu.
Da li si lažov ne moraš da odgovoriš.
Odgovori zorane popoviću: Da li je istina da od svojih para nisi kupio optiku swarowski i pol.aut.karabin.Da li si lažov ne moraš da odgovoriš.
Ne moraš da odgovoriš ni da li si i zašto uzurpirao ingerencije UO LSS, Komisija, rasplaganja lovačkim parama i sl - to mene ne interesuje, obrati se u 29.Novembra.
kako vas nije sramota, nagovoriću gospodina koga ste zvali da vas tuži za uznemiravanje( bahatost ) da vam se oduzme oružje.vi da nekog nazivate Brankovićem, da držite moralne pridike, vi, MORALNI PATULJCI I KOROV SRPSKOG LOVSTVA.
Za sve što iznesem imam i dokaze ako sumnjate tužite me.Znate ko sam.
Po vama, nikogovići, jer samo to prezime zaslužujete Branković je onaj koji vama ne titra a ne onaj koji brine o interesima 500 i više mladih lovaca.Da nije možda interes ekonomski LSCS da se obavi polaganje na zakonit način.Pozivam da se objavi informacija ako nije tačna - polaganje lovačkog ispita u organizaciji LS KiM i našom saradnjom košta 1100,00 dinara sa teorijskom pripremom i izdavanjem Uverenja.To vas boli.E neće svi da budu lopovi.Da ne zaboravim nije bilo plaćanja kao do sada, sipanja goriva i dnevnica za predsednike i vama lojalne .
Kome vi to pretit.Iliji Elezoviću koji je zarad vaših interesa i svoje ljudskosti možda pogazio osnovna načela lovačkog kodeksa, koji je u trenutku pomislio i pokajao se da se dešava nešto što će doneti boljitak lovstvu Srbije.
Ko ste vi, predstavite s, DrPići, svračići,dukići,.
Može i obrnuto - vi koji zloupotrebljavate lovačke pare, lažete, kradete - ali vas oslobađaju jer ste vratili pare odakle ste ih neovlašćeno uzeli.
Korov je korov, od toga nikada nećete moći da se oslobodite.
Pisao bih do ujutru ali sam toliko razočaran.
Od jada i bede koji se nazivaju zoranom, markom, i ostalima i koje Temuđin javno pozvao da daju ostavke.
IDITE IZ LOVSTVA, NE TREBA TE NI LOVCIMA NI UDRUŽENJIMA.
VI STE ZLO SRPSKOG LOVSTVA, NEŠTO NAJGORE ŠTO SE DESILO OD POČETKA ORGANIZOVANOG LOVSTVA SRBIJE.ZA VAS JE I Z.ŽIVOJINOVIĆ SAMO BEBA.
-Da li je tačno da je juče i danas u toku dana predsednik LSS Popović u više navrata zvao predsednika LS KiM Elezovića, i da je vršio pritisak na njega, zbog toga što je omogućio polaganje lovačkih ispita za nove lovce, koji su članovi LU iz sastava LSCS?
- Da li je tačno, da je tom prilikom pominjano nekakvo 'zabijanje noža u ledja' i slično?
- Da li je tačno, da je pominjan u nekom kontekstu i 'Vuk Branković' - kosovare neko nazvao tako?
- Da li je tačno da je čak i čuvena moralna gromada Marko Tica uzeo sebi za pravo da zove Elezovića i da mu spočitava polaganje lovačkih ispita za mlade lovce iz LU u sastavu LSCS?
- Da li je tačno, da je u telefonskom razgovoru rečeno da LSV nije hteo da organizuje polaganje za LSCS, zbog LSS?
elko kaže:
Jeste Lalo, tačno je i sramota.
Dok im je Ilija Elezović kao čovek koji drži do zadate reči, čak i po cenu urušavanja svog ugleda valjao ( glasao za njihove predloge ) nije bilo važno da li je i LS KiM ili bilo koje društvo sa Kosova i Metohije registrovan u APR - u a svi znamo i kada je bio rok.A kada je počeo da sluša glas razuma lovstva i lovaca onda su se setili na sm.skupštini da i na taj način smanje skupštinski kvorum u cilju postizanja kvoruma za odlučivanje ( POŠTO I TO NIJE BILO DOVOLJNO NISU POSLUŠALI PREDLOG NOVICE STEFANOVIĆA I TOMISLAVA TRAJKOVIĆA IZ J.REGIONA O POTREBI UTVRIVANJA KVORUMA ). Ko si ti marko tica, u kojem LU plaćaš članarinu, kojem Savezu se opredelilo tvoje udruženje, na čiji račun plaćaš struju i da li je istina da si istu krao, šta imaš od škole i da li je istina da si falsifikovao diplomu.
Trebao bi da odgovoriš kako bi svi lovci znali istinu.
Da li si lažov ne moraš da odgovoriš. Odgovori zorane popoviću:Da li je istina da od svojih para nisi kupio optiku swarowski i pol.aut.karabin.Da li si lažov ne moraš da odgovoriš. Ne moraš da odgovoriš ni da li si i zašto uzurpirao ingerencije UO LSS, Komisija, rasplaganja lovačkim parama i sl - to mene ne interesuje, obrati se u 29.Novembra.
kako vas nije sramota, nagovoriću gospodina koga ste zvali da vas tuži za uznemiravanje( bahatost ) da vam se oduzme oružje.vi da nekog nazivate Brankovićem, da držite moralne pridike, vi, MORALNI PATULJCI I KOROV SRPSKOG LOVSTVA.
Sve čestitke kolega Elezoviću. Ne obraćajte previše pažnje oholosti i razumljivoj gubitničkoj žurbi zdrpića i svrakića. Zaboravljaju da je istina u vezi smederevskog vašara ali i u vezi drugih nedozvoljenih radnji, opštepoznata sve većem broju lovaca. U sledećoj prilici, verujem koliko sutra, upitajte te uspešne vladare naše lovačke sudbine: Čemu služe ovolike laži? uspešnost se vrednuje postignutim rezultatima a ne postiže se gnusnim prevarama. Da li u klupku iskazanih prevara osim zeca, odnosno, u ovom slučaju, vidljivoga vapaja uplašenih gubitnika, leži nešto mnogo, mnogo kapitalnije? Čemu toliki strah? pa vlast je promenjiva kategorija. E, o tome strahu će istinske činjenice progovoriti, one i progovaraju po vasceloj Srbiji.
Lala kaže: Postavljam pitanja:
...
Voleo bih da vidim odgovore na ova pitanja!
Ovo pitanje mi je posebno zanimljivo, jer su prethodnih nedelja naglo počele da kolaju priče, o nekakvoj 'trgovini' izmedju LSS i LSV, a na štetu šumadinaca; pa je pominjan jedan restoran u Beški, i nešto što je neko nazvao 'tajna večera'. Ja nisam verovao u mogućnost neke trgovine, i napisao sam tada da ipak verujem Pažinu, da neće odstupiti od onoga što je započeto na skupštini LSV u Futogu.
Moram da kažem da sam pre desetak dana prvi put ove godine bio u LSV, i da su me tom prilikom i Beuković i deda Deja, sa kojima sam evo posle 3 godine 'forumašenja' imao ozbiljan razgovor, dakle, tada su me uveravali da oni hoće da organizuju polaganje za šumadince, ali da to bude u NS (rekli su mi i svoje razloge za tako nešto, ali mi je to bilo malo nategnuto, moram da priznam).
Ako je tačno da je telefonom Elezoviću rečeno ovo što sam naveo, onda neko ne govori istinu: ili oni koji tvrde da LSV nije hteo da odradi ispite za šumadince, ili Beuković i Deja Milkov, koji su meni govorili nešto drugo? Prosto ne znam kome da verujem! A bilo je priče ranije da je šumadincima od strane vojvodjana (ljudi iz vrha rukovodstva LSV) bila obećavana sva podrška, uključujući i polaganje lovačkih ispita!
Zbog održavanja dobrih odnosa izmedju lovaca šumadinca i lovaca vojvodjana, mislim da ovo mora pod hitno da se razjasni! Ne treba ni vojvodjanskim lovcima ni LSV-u da se 'vuku repovi' ovakvi, pa da ih sutra neko proziva za, u najmanju ruku, nekolegijalnost i neprincipijelnost! I to zbog koga?
Pozivam rukovodstvo LSV da razjasni šta se dešavalo, i otkloni mogućnost mrlje na obrazu vojvodjanskih lovaca, i njihovog saveza.
Ako neko u NS ili BGD možda misli ili pokušava da funkcioniše pomoću nekih uslovljavanja, šemama 'ja tebi, ti meni', neprincipijelnim 'tajnim' dogovorima, dilovima u vezi zona uticaja u lovstvu Srbije (mislim teritorijalno), i sličnim stvarima, to ne može i neće biti dugog veka.
Dogod je u Vojvodini -a, bice i tajnih vecera i ja tebi ti meni, dodjem ti - dodjes mi dilova... Da se ne lazemo. Ali zasto pazin cuti?
Zašto ćuti??? Moramo se vratiti na izbore u LSV u maju 2007. Tada je protiv kandidat -, u bio g. Letić. Već 2o11, kandidat sa mesta broj sedam (7) dolazi na mesto broj jedan (1) i sa grupom svojih "jurišnika" (tako ih od milja zove ) menja dres i prelazi "knami". To je bio prvi dil ti meni - ja tebi. Isplata "jurišnika" išla je kasnije..... Čujem da je na zadnjem UO LSS doneta odluka o članarini u LSS, i da je za LSV ostalo 200,oo ali da ovi nedaju više od 60,oo, A GDE SU NAŠI NOVCI
To se zna, kako je predsednik LSv uz pomoc dosao na celo, to i moj deda zna. Ali, pitanje je zasto covek za koga svi pricaju da je posten i da ima obraz (tako bar kazu), odjednom udje u kuhinju, tako bar izgleda
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.