NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
Banatski Fazan |
Objavljen 11.02.2011. 22:07
|

Stari član

Upisa: 208
Pristupio: 02.11.2010. 06:54
|
Ej, ako sam dobro razumeo onda je Beukovic galamio. A sto to toliko stalno cinicno pitas, kao "jel mozda bio UO LSV-a?"
Pa sta sad, na UO LSS nema predstavnika LSV-a?
I ako nema, otkud ja znam, prenosim sta sam cuo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 11.02.2011. 22:18
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Aman bre čoveče, nema cinizma. Ne znam, pa pitam. Šta se bre svako malo brecaš?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Banatski Fazan |
Objavljen 11.02.2011. 22:28
|

Stari član

|
Pa jel Beukovic ne ucestvuje u radu UO LSS-a? |
|
|
|
Banatski Fazan |
Objavljen 11.02.2011. 22:36
|

Stari član

|
Mozda ga i nisam dobro razumeo, mozda nije Beukovic, al neko je pravio galamu. Sad sam proverio, Beukovic i nije clan UO LSS-a, samo Grdinic.
Eto, to sam cuo. Valjda ce se javiti jos neki koji su nesto culi, pa da nam prenose, Lalo? |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 11.02.2011. 22:45
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Polako momci, nema razloga za dževu!
Upravo je to problem, što se igramo gluvih telefona u nedostatku zvaničnih informacija!
A kako bi drugačije, kad zvanični ćute, dovijamo se kako ko zna da izmuze makar nešto što zanima sve nas lovce!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 11.02.2011. 23:06
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Upravnom odboru su po mojim informacijama bili prisutni i Radosavljevic i Djordjevic Milutin i sastanak je protekao u "Konstruktivnom "razgovoru!Niko nikoga nije napadao vec je protekao kako treba bez tenzija!!Normalno Tomica i ostali traze kako ce da naprave nesto novo i sada razmisljaju naglas i na upravnim odborima Saveza koji verovatno nece pomoci odvajanja od postojeceg saveza ali nemaju nista protiv da se u okviru ovog saveza naprave ispostave po Srbiji koje ce zadrzati kontakt sa maticnim savezom !Po meni to nema logike i ako odluce da se pocepaju pravi svako sebi teren i sam sebi buduce clanstvo!! savez nece tako lako da dozvoli da Ovi ocepe Sumadiju od matice tek tako !nece ih priznati i nece ima dozvoliti da ih medjunarodne asocijacije tek tako priznaju !!
Bice tek tu veselo sta ce se raditi u buducnosti!!Samo PARE I PARE I PARICe su u igri!!! |
|
|
|
Banatski Fazan |
Objavljen 12.02.2011. 08:02
|

Stari član

|
Slavo, tako nekako sam i ja cuo, kao sto sam i objavio ukratko, da su nemocni prema osnivanju novih saveza, ali da budu pod pokroviteljstvom LSS-a. E sad, da li ce LSS moci od tih novih Saveza da trazi neku naknadu da bi bili pod njihovim pokroviteljstvom, to sumnjam!! I da ce mozda slicno i u Vojvodini biti.
Nisam dobro razumeo juce, kada sam pisao da je galama neka bila, al po mojim informacijama nisam konkretno mislio na galamu kao vikanje ili dranje, nego da je neko nekome bas kako treba pokazao njegove granice, al saznacu vise danas, pa cu detaljno pitati. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 12.02.2011. 15:04
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
slavaplana kaže:
Normalno Tomica i ostali traze kako ce da naprave nesto novo i sada razmisljaju naglas i na upravnim odborima Saveza koji verovatno nece pomoci odvajanja od postojeceg saveza ali nemaju nista protiv da se u okviru ovog saveza naprave ispostave po Srbiji koje ce zadrzati kontakt sa maticnim savezom !Po meni to nema logike i ako odluce da se pocepaju pravi svako sebi teren i sam sebi buduce clanstvo!!
Pravljenje ispostava LSS po Srbiji bi predstavljalo dodatne troškove za poslovanje, dodatno zapošljavanje novih administrativaca, koji bi mogli, ako se postave pogrešni ljudi na ta mesta, da se pretvore u lokalne 'male bogove' u lovstvu. Mislim da ideja o ispostavama predstavlja samo pokušaj pariranja idejama napuštanja saveza, i da nije dobra. LU će biti inokosni korisnik lovišta, ako LU odluči da bude član LSS, biće, ako odluči da pravi sa drugima neki drugi savez, opet će biti tako. Možda u budućnosti bude u Srbiji Lovački savez Srbije, pa onda možda, recimo, neki Savez lovaca Srbije, pa možda Asocijacija lovaca Šumadije, pa možda Udruženi lovci Vojvodine... Ko zna? Pa neka se sva ta udruženja i asocijacije i savezi, medjusobno takmiče sa onim šta nude potencijalnim članovima - ko bude bolji, pošteniji, jeftiniji, brži i pametniji, imaće više članova. Nije problem čak i ako LU u svojim statutima imaju odredbu da je LU član LSS po difoltu; statut je akt koji može vrlo jednostavno da se promeni.
Utakmica, gospodo iz LSS, nema više monopola. Neće nestati LSS, ne bih ni voleo da nestane, ali će morati debelo da promeni i politiku, i priču, i ponašanje svojih zaposlenih i rukovodstva, a bogme će morati drastično da smanji apetite za parama. Konkurencija čini svoje, čak i potencijalna.
Šta god i kako god da bude, nadam se da će lovci imati pameti da ne dozvole da im se na novčanike zakače neki koji bi samo da uzimaju, a za uzvrat 'dali su lovište na gazdovanje, koje su DOBILI od države na korišćenje'. Dali smo nešto što nije naše, nego je državno, pa smo za to što nije naše, ubirali članarinu. I tako je to išlo godinama, decenijama. Sad je LSS u problemu, zato što znaju šta dolazi, a navike se teško menjaju. Predsednik, sekretar, predsednik skupštine, članovi UO, svi ostali koji su u organima saveza, moraju POD HITNO, za svoje dobro, da naprave zaokret od 180 stepeni, inače, ode članstvo za svojim interesom, a vi se prepucavajte posle sa kime god hoćete, ako budete imali sa kime, i ako vas neko uopšte bude slušao.
Isto, što sam napisao, važi i za LSV.
Lala će, u svakom slučaju, ostati ovde gde je.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
ohotnik |
Objavljen 12.02.2011. 15:14
|

Veteran

Upisa: 618
Pristupio: 02.12.2010. 13:55
|
Lalo za upis  |
|
|
|
charuga |
Objavljen 12.02.2011. 17:30
|

Veteran

Upisa: 580
Pristupio: 26.10.2010. 13:43
|
to sestriceeee..
lalo da si pametan to sam znao,ali ovoliko,to je novost i za mene..
zauzet sam ovih dana,samo rokaj..rokacu i ja...
..............
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 12.02.2011. 17:44
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Lalo nemam komentara...tako treba...ničija nije gorela do zore....bravo samo tako....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 12.02.2011. 18:48
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
..ovo je MOJ SAVEZ ...tu su mi svi koji mi u lovstvu nešto znače!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
temudjin |
Objavljen 12.02.2011. 19:25
|

Stari član

Upisa: 414
Pristupio: 21.01.2011. 19:22
|
Po Lalinim rečima lovačka autonomija može samo u Vojvodini.
Na sve to cinično zove ljude iz ministarstva (Beograda) na kafu.
Što se tiče administracije, eto opet Lala sa bogatim lovačkim iskustvom, čovek koji očigledno sve zna o lovu i lovstvu (ili se barem kao takv predstavlja) žali unapred ljudi da ne prave regionalne saveze. Dosta Lalo, dosta pisanja o državnoj divljači o crtanju granica, o savezu koji eto nije nacionana institucija jer je nastao pre autonomije. |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 12.02.2011. 19:37
|

Lovčina

|
zašto dosta??? .. s kojim si argumentom kolega ti pobio sve ovo što je dosada napisano, pa da nekoga ušutkavaš ??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Igor |
Objavljen 12.02.2011. 19:47
|

Moderator

Upisa: 264
Pristupio: 05.02.2009. 20:16
|
E ovako stoje stvari.
Necu vise nikog da opminjem da ne pise gluposti jer i sami vidite da ovakva diskusija ne vodi nicemi.
Zamolio bih Aleksandra Ceranica ( temudjin) da nam da konkretne podatke o savezu a ne sve neka muljavina ovaj onaj itd.
Izadjite jednom sa pravim resenjem koje je korisno po lovce.
Sto se tice vocnjaka i blanko dozvola taj posao treba da odradi Ivica Dacic tj. MUP i ovom prilikom ih javno pozivam, da bi vec jednom resili taj problem.
Ovom prilikom pozivam i Dr Zorana Popovica da iznese svoj stav javno ako ne zeli ovde na forumu platicemo termin na RTS-u ili bilo kojoj drugoj televiziji.
Dosta vise prepucavanja hocemo nesto konkretno.
Budi svoj, samo svoj........
|
|
|
|
temudjin |
Objavljen 12.02.2011. 20:02
|

Stari član

|
Admin kaže:
E ovako stoje stvari.
Necu vise nikog da opminjem da ne pise gluposti jer i sami vidite da ovakva diskusija ne vodi nicemi.
Zamolio bih Aleksandra Ceranica ( temudjin) da nam da konkretne podatke o savezu a ne sve neka muljavina ovaj onaj itd.
Izadjite jednom sa pravim resenjem koje je korisno po lovce.
Sto se tice vocnjaka i blanko dozvola taj posao treba da odradi Ivica Dacic tj. MUP i ovom prilikom ih javno pozivam, da bi vec jednom resili taj problem.
Ovom prilikom pozivam i Dr Zorana Popovica da iznese svoj stav javno ako ne zeli ovde na forumu platicemo termin na RTS-u ili bilo kojoj drugoj televiziji.
Dosta vise prepucavanja hocemo nesto konkretno.
Neka istraga krene ali da obuhvati i druge naročito osnivača Igora. Igore,
ko god ovde mulja, proziva, i kakva su to crvena slova, kraljevska,
Aha
Bolje ne piši imena i prezimana dok ne proveriš sve podatake.
Ovako pozivam nadležne da istraže rad internet portala registrovanog
u inostranstvu koji već godinama prenosi lažne informacije.
Jel može ovako Igore[/i] |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 12.02.2011. 20:08
|

Lovčina

|
Admine B)
...ko god ovde mulja, proziva, i kakva su to crvena slova, kraljevska,
Aha
presvetli ja prozivam, a sad me opet prosvetli šta ja to muljam.??...jel ti odgovara ova bojica...oooo premudri..??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
temudjin |
Objavljen 12.02.2011. 20:10
|

Stari član

|
Javno pozivam nadležne organe, tužilaštvo za tehnološki kriminal, da istraže rad internet portala registrovanog u inostranstvu koji već godinama prenosi lažne informacije. |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 12.02.2011. 20:14
|

Lovčina

|
.. jel treba da ti skupimo neke potpise podrške za to..pa da vidimo ko je u pravu...konačno
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
temudjin |
Objavljen 12.02.2011. 20:17
|

Stari član

|
zoranp kaže:
 .. jel treba da ti skupimo neke potpise podrške za to..pa da vidimo ko je u pravu...konačno 
Potpisi nisu potrebni većina ljudi zna samo za tastaturu.... |
|
|