Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
slavaplana
 LSS je otvoreno stajao i dan dana stoji iz poslusnih i podobnih predsednika L.U. a to je dokaz i poziva na Skupstinu LSS koji je vise nego ocigledno bio SELEKTIVAN!!!!

Zasto POPOVIC ne demantuje ili bilo ko iz LSS spisak uplacenih clanarina ???

Kako je Djukicevo udruzenje sa uplacenih 20 clanarina dobilo poziv za Skupstinu pa i neka udruzenja sa Juga Srbije bez jednog jedinog dinara uplata prema LSS??/

Radili ste sta ste hteli i kako ste hteli po sistemu sto manje lovci znaju manje ce da pitaju i da se interesuju!!!

Koji su rezultati proekta ISHRANA SRNECE DIVLJACI koji je aktuelan od doba ZIVOINOVICA i koji su rezultati,koliko je do sada para otislo na taj proekat LSS,ko je sve ukljucen ??

Ako je na 10 grla trofejna vrednost u rangu 9 sa boljom ishranom to su smesni rezultati za koje idu MILIONI lovackih para i efekat je slab!!!Jedno grlo vise nadohnadjuje cenu kostanja trofeja koji se prehranjuju!!

Smesno!!

Vazno je da se pare okrecu u zacaranom krugu par pojedinaca i svi zadovoljni!!!

Objavite spisak medalja i pehara koja su to udruzenja kostala LSS 12.500EURA u 2011god???

To su BAHANALIJE pojedinaca koje svi mi placamo!!!!

Sramota!!!

Evodija
 Slavo, ono sa jajima je protuprirodni blud. JA sam već optužen zbog toga, a biću verovatno još. Smean
Zato mislim da je najbolje da ONI brzo zgrabe svoja JAJA u šake pa bežžžž Rodeo. to se kod nas kaže : "Biće njake, biće njake"CompHoemo jo

Lala

Sremac75 kaže:Kada pričamo o propustima države vezano za odsustvo javne rasprave povodom zakona, postavljam pitanje tebu A. Ćeraniću kakva je rasprava vođena povodom Statuta LSS iz 2009. godine?

Da dodam: isto pitanje važi za statut LSV, koji je usvojen, ako se dobro sećam, avgusta meseca (u sred sezone godišnjih odmora, i van glavne sezone lova, kada je vrlo teško okupiti lovce). Ja kao lovac nikad do usvajanja nisam imao prilike da vidim predlog statuta, ni LSS ni LSV, a i kasnije, kada je statut LSV usvojen, mi smo ovde na forumu imali problem da dodjemo do primerka statuta, pa smo jedva iskopali jedan, skenirali ga i podelili medjusobno u elektronskoj formi. Sećaš se, Sremac?
Dan danas, na sajtu LSV stoji samo Statut, ali Pravilnika koji se primenjuju u radu LSV nema postavljenih, iako moraju da postoje! Ali o tome ćemo na temi LSV, a ne ovde.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Slavo, zamolio bih te, da batališ upetljavanje političkih partija u ovu priču, i uvlačenje lovstva i lovaca u politiku i obrnuto. Šta me se tiče ko je član ove ili one partije, ni ja tebe ni ti mene nismo pitali za te stvari, a nismo pitali ni bilo koga drugog, tako da to ostavimo po strani.
Znam da će Ćeranić sada da kaže 'sve je politika!', na žalost, dobrim delom je tu u pravu, a ja hoću upravo obrnuto, da politiku razdvojim od lovstva i lovaca. Neka političari 'love' u svojim 'lovištima' (biračko telo i glasovi birača), a lovci neka se drže svojih lovišta i divljači.
Za zainteresovane, evo da se izjasnim: nisam član ni jedne partije, politiku ne volim i smatram je jednim od zanimanja koje traže najtvrdji stomak i često najdeblji obraz, a najgora mi je definicija politike kao 'veštine mogućeg'.
Dakle, bez politike i političara, kada su lovstvo i lovačke organizacije u pitanju. Za sada barem na forumu, a kasnije, daj Bože, i u praksi.
Možda je u ovom slučaju primenjiva ona parola studenata iz '68: 'budimo realni, tražimo nemoguće!'. Smile

Evodija
 LALO! taj skrnavi statut LSV (kome fali samo slikaKuvar) je jedino što još možemo i moramo iskoristiti.itanje
Znaju oni to ali misle neće ga niko poteći. Ali se varaju.Pravilo
OSEĆAJU DA Brzo se vraćam

O radu LSV ćemo pisati na odgovarajućoj temi
Srbijalov Admin Tim

nenadx
 Nejavljam se često na ovu temu iz moralnih razloga.Naime već dugo nisam član nekog LU,...ali ponekad...Na ovaj dan kada mnogi u regionu slave, te kada svako ima svoj razlog da veruje u nešto..čak i kada je dosta suprostavljeno,a ustvari zavisno od ugla sagledavanja , reka bih (doduše ništa značajno):LSS i LU bi trebale da čine jednu celinušto bi biolozi rekli simbiozu,ali su u prirodi poznati razni interesni odnosi, pa je neko domaćin,a neko parazitira od mikro do makro plana..U ovom slučaju LU finansiski održavaju savez(e).Sve tačke, podtačke, članovi.služe za kanalisanje, ali i zamagljivanje funkcionisanja sistema. Dok se neuspostavi system koji će zadovoljiti interese lovaca, LSS, LSCS, LSBP ili bilo koji LS će biti parazit ili bar maligno telo udruženjimaAko ovdašnji članovi (foruma) moraju da izigravaju istražne organe i savest šireg sistema, to može da znači par stvari, a najvažnija je da on nefunkcioniše. Osnovno pitanje je uloga saveza i njegova svrha postojanja. Namerno sam skoro na temi iastorijat lovstva.postavio podatak da su LU stvorile LS, što znači da nepostoji pitanje ko je stariji-jaje ili pileSavez je servis lovaca, koji ako odbija da polaže račune svom domaćinu podleže sankcijama,.Kada se došlo do zamena uloga,pa lovci moraju da daju novac, polažu račune i dobijaju oceneNaravno lovci hoće da love,a ne da prave herbarijume.Za ostalo im je potrebna struka, ekspertiza titulu elita se podleže ocenjivanju..Izgleda da taj formirani iskrivljeni ugao sagledavanja daje slobodu i prostor svima da žive u svojim ubeđenjima (a narod naj.ba,da izvinete na izrazu).Nažalost mišljenja sam da bi se nešto značajnije pokrenulo,pored sistemskih,zakonskih,socijalnihnormi, potrebne su i moralne, pa ako hoćete i nacionalne, koje su u ovom trenutku naše istorije poprilično potisnute.E sad vi nastavite,nisam valjda nešto poremetio.
Dobar pogodak

mrwa22250
 LSS je ogledalo drzave koja bi takodje trebalo da bude servis gradjana a nije.plasim se da bitnih promena nece biti bez starog alata-govnjive motke

Lala

temudjin kaže:
...vec 20 godina LSS odlaze reorganizaciju i transformaciju a narocito je to vidljivo posle gasenja Lovackog saveza Jugoslavije.
Lovacki savez Srbije kao pravni sledbenik nije uspeo (do sada) da se konstituise kao Nacionalni savez, da podsetim rec nacionalni znaci da objedini sve subjekte u lovstu (sto bi rekli pravna i fizicka lica).

Konstituisanje LSS kao nacionalnog saveta nije bilo moguće uraditi normalno izvesti, jer je, sudeći prema dopisima koje smo objavili, sve do 2010. godine LSS radio (valjda u organizacionom smislu) po samoupravnom sporazumu (videti obraćanje Popovića ministru unutrašnjih poslova, postavio sam to u upisu br.4005 na 201. strani na ovoj temi).
Samoupravljanje je ukinuto, ako se ne varam, jedno 20-ak godina pre toga!!! Ali to nije smetalo ljudima iz LSS, da SAMOUPRAVNO rade. I to su izgleda shvatili bukvalno, pa su sami upravljali! I nije im padalo na pamet da se otkače od samoupravnog sporazuma i samoupravljanja!!! Ko vam je kriv sada? Ministarstvo? Uprava za šume? Pera ložač, ili Pera Detlić? Sami ste krivi za sve što vas sustiže. Posle je na brzinu donet novi Statut...

Dalje, šta o ulozi LSS kaže medjunarodni pravni konsultant iz Italije, Maria Teresa Cirelli, u svom izveštaju za Misiju UN za hranu i poljoprivredu, 2006. godine:

'...bilo bi važno ponovo razmotriti sadašnja ovlašćenja Lovačkog saveza Srbije, koji je do sada imao dominantnu ulogu u tom sektoru, i ako se ukaže potreba revidirati ih...'.

Kaže gdja. Cirelli dalje: 'Savez i njegovi članovi imaju iskustvo i sposobnosti koje se sada ne mogu pronaći na drugom mestu...'!! - E, ovu rečenicu potpisujem, to za šta su oni sve sposobni, to se retko vidja!

I ovo nije bilo dovoljno Popoviću i ostalima da shvate poentu, nego se baš na to mišljenje (i ostatak mišljenja) poziva kada se priprema za završnu fazu izrade Nacrta ZODL, u svom dopisu direktoru Uprave za šume 10.03.2009.! Pa se onda u citatu naglase, po meni, pogrešne stvari, a ključne reči se pokušavaju zaseniti boldovanjem sporednijih stvari. Možda je neko mislio da eksperti UN ne poznaju dovoljno dobro prilike u Srbiji, pa će neko da proba da zadrži staro SAMOUPRAVNO stanje??
Po mom mišljenju, pozivanje na taj izveštaj je klasično 'upucavanje u vlastitu nogu', ali 'ajd da ne budem ja najpametniji, pročitajte sami.
Danas će pacijent da dobije samo polovinu redovne doze dokumenata, pre svega zahvaljujući Ćeraniću i njegovoj konstruktivnoj diskusiji.

Evo tog dokumenta LSS:
Lala priložio:
cirelli.jpg

zoranp
 Počinjem da se već pomalo i divim tim ekipama iz LSS-a i LSV-a!!! ..to je ono po principu..evo skino sam gaće, trpaj nemoraš pitati, SAMO ME NE POMERAJ SA MESTA!!..DNO DNA!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 ...I DA ZNATE DO POLJSKE SMRDI!!GrinGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 [movie=youtube]i873WdhoBtI[/movie]

zoranp
 ŽIVIO ZORAN PREDSEDNIK!!!ROFLHaHaHa...NEK SE SVI VESELU U SVE AVLIJE!!..I NEK LUMPUJU I PIJADU ŠRICERE....Veselo 2iveliROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

ROE

temudjin kaže:

ROE kaže:
E, da, propustih da izlozim i kritiku rada Lovackog saveza Centralne Srbije:
Moje je misljenje da LSCS, imajuci u vidu njegove FINANSIJSKE/MATERIJALNE MOGUCNOSTI, KADROVSKU OSPOSOBLJENOST/BROJ ZAPOSLENIH i VREMENSKO OGRANICENJE/DUZINU POSTOJANJA izvlaci maksimum iz sebe.
Nekima se to moze ciniti malo, nekima malo vise, ali ja se uvek zapitam kakvo bi stanje u lovstvu Srbije danas bilo da je LSS koristio maksimalno njegove FINANSIJSKE/MATERIJALNE MOGUCNOSTI, KADROVSKU OSPOSOBLJENOST/BROJ ZAPOSLENIH i VREMENSKO OGRANICENJE/DUZINU POSTOJANJA...
Svakako ne kao ovo danas!

Dragi kolega ROE upis je tacan no da dodam, vec 20 godina LSS odlaze reorganizaciju i transformaciju a narocito je to vidljivo posle gasenja Lovackog saveza Jugoslavije.
Lovacki savez Srbije kao pravni sledbenik nije uspeo (do sada) da se konstituise kao Nacionalni savez, da podsetim rec nacionalni znaci da objedini sve subjekte u lovstu (sto bi rekli pravna i fizicka lica).
Najveca greska rukovodstva Saveza je brzinsko donosenje Statuta 2009. godine koji pravi umesto da resava probleme. Naravno tu je predsednik saveza koji je pomesao tri funkcije u sebi koje su prirodno razdvojene - profano - strucno i narodno - koristi se cak i izraz gradjansko lovstvo ha..ha..ha.. naravno slag na torti je ??? ko je dopustio da se nacrt zakona o divljaci i lovstvu bez javne rasprave pretvori u predlog i da se prva prava javna rasprava vodi u Narodnoj Skupstini bez uticaja (u tom periodu) lovacke organizacije.
Izlaz iz krize je vrlo jednostavan i kratko glasi vreme je za promene..... promene rukovodstava, statuta, zakona , pravilnika.... eto za pocetak da pokazem kako to nije tesko, javno sam podneo ostavku na mesto sekretara - sto nije samo moralni cin vec cin kosmickog bola zbog konstatacije >Kako je lovstvo sistematski unisteno od idiota<.
Temudjin alias Aleksandar Ceranic
p.s.
Za idiota, hvala Dostojevskom!

Ostaje mi da se samo slozim sa Vama, kolega, u svemu, i da se nadam da imate ispravne kriterijume vezano za to koga smatrati idiotom u ovom slucaju... Smile
Ostavka na mesto sekretara-mozda i moze da bude Vasa opcija kad govorimo o ovakvom LSS-u, ali se nadam da cete uvek imati mesto sefa ili clana strucne sluzbe LSS-a, pogotovo nakon (nadam se brze i efikasne) reorganizacije, jer poverenje gore pomenutih lovnih radnika sirom Srbije svakako imate.
Hvala Vam, u svakom slucaju, na slaganju i neslaganju i na saradnji uopste sa clanovima ovog foruma!

slavaplana

temudjin kaže:

ROE kaže:
E, da, propustih da izlozim i kritiku rada Lovackog saveza Centralne Srbije:
Moje je misljenje da LSCS, imajuci u vidu njegove FINANSIJSKE/MATERIJALNE MOGUCNOSTI, KADROVSKU OSPOSOBLJENOST/BROJ ZAPOSLENIH i VREMENSKO OGRANICENJE/DUZINU POSTOJANJA izvlaci maksimum iz sebe.
Nekima se to moze ciniti malo, nekima malo vise, ali ja se uvek zapitam kakvo bi stanje u lovstvu Srbije danas bilo da je LSS koristio maksimalno njegove FINANSIJSKE/MATERIJALNE MOGUCNOSTI, KADROVSKU OSPOSOBLJENOST/BROJ ZAPOSLENIH i VREMENSKO OGRANICENJE/DUZINU POSTOJANJA...
Svakako ne kao ovo danas!

Dragi kolega ROE upis je tacan no da dodam, vec 20 godina LSS odlaze reorganizaciju i transformaciju a narocito je to vidljivo posle gasenja Lovackog saveza Jugoslavije.
Najveca greska rukovodstva Saveza je brzinsko donosenje Statuta 2009. godine koji pravi umesto da resava probleme. Naravno tu je predsednik saveza koji je pomesao tri funkcije u sebi koje su prirodno razdvojene - profano - strucno i narodno - koristi se cak i izraz gradjansko lovstvo ha..ha..ha.. naravno slag na torti je ??? ko je dopustio da se nacrt zakona o divljaci i lovstvu bez javne rasprave pretvori u predlog i da se prva prava javna rasprava vodi u Narodnoj Skupstini bez uticaja (u tom periodu) lovacke organizacije.
Izlaz iz krize je vrlo jednostavan i kratko glasi vreme je za promene..... promene rukovodstava, statuta, zakona , pravilnika.... eto za pocetak da pokazem kako to nije tesko, javno sam podneo ostavku na mesto sekretara - sto nije samo moralni cin vec cin kosmickog bola zbog konstatacije >Kako je lovstvo sistematski unisteno od idiota<.
Temudjin alias Aleksandar Ceranic
p.s.
Za idiota, hvala Dostojevskom!
--

Temudjine kao covek koji je SEKRETA LSS sve objavljene papire do sada si licno morao da ZAVEDES u delovodnu knjigu LSS???
Takodje ni jednom jedinom recju ne osporavas verodostojnost istih a zadnje dve godine od donosenja Zakona pominjes kako je Zakon donet bez saglasnosti LSS kako nije bilo javne rasprave i kako u Upravi za sume rade nestrucni ljudi ,kako su se pravilnici donosili bez ucesca LSS,kao sto imaju prilike svi da vide nije bas tako!!

Kao sekretar i covek od ogromnog iskustva,znanja,i uticaja koji je nesporan na lovce NISI NISTA PREDUZEO da se LSS ne nadje u situaciji u kojoj je sada jer tok je radjeno i dok je bilo sluha da se politika i interesi i tebe i ostalih poklapaju sa politikom koja je bila vodjena sve je bilo OK!!

Kako su se PARE u LSS smanjile i vise nema da se iz LSS deli i sakom i kapom ,pobunio si se vec kada je sve gotovo i kada LSS vise nikada nece vise biti onaj stari i neprikosnoveni faktor u lovstvu Srbije!!

Sa LSV-om ste za 60din po lovcu kupili mir na SEVERU ,JUG ste tolerisali tako sto ste pojedincima dozvolili da rade sta hoce i kako hoce a Janic je primer za to,i sada je neko drugi kriv???

Tvoje pravdanje i pokusaji da se sa teme skrene paznja sada su zakasnela reakcija !!!

Pravdanje i AMNEZIJa koju pokazujes ili to krijes meni govore da LSS vise nije pod uticajem STRUCNE SLUZBE koja je vedrila i obacila jako dugo!!!

Umesto da radi STRUCNA SLUZBA JE VODILILA POLITIKU U LSS KOJA JE VAMA ODGOVARALA!!!!

Zasto niko prosle godine nije napustio LSS kd ste videli da POPOVIC UPROPASCAVA LSS???

Ko se pobunio i to sve izneo u Medije od VAs???

Ipak si ti SEKRETAR!!!!

To mozda ne zvuci kao neka funkcija u udruzenjima ali u LSS je to PLACENA FUNCIJA koja za sobom vuce i neku odgovornost!!!

kako to da je Popovic vise od 8 meseci potpisivao dokumenta i prestavljao se kao ODGOVORNO LICE U PRAVNOM LICU a da za to nije imao VLASCENJE na papiru???

Zasto ste to skrivali od lovaca???

I sad kad je sve isplivalo ti pravdas sebe !!!

morao si znatno ranije da se suprostavis i da progovoris jer znas mnogo a CUTIS i temu skreces na neke beznacajne stvari !!!

Interesuje me tvoje misljenje o novom direktoru Uprave za sume gos.Perici Grbicu iz SRBIJASUMA koji je danas imenovan na tu funciju na Vladi ???Sta mislis o SRBIJASUMAMA i o pojedincima to znam ali o ovom coveku ja znam jako malo pa me interesuje misljenje i ostalih sa foruma???Zanam da ima 62god i da je rodom iz Morovica???To je sve???

Lala
 Eee ovo je novost, da je postavljen direktor Uprave za šume!!!
Ako je rodom iz Morovića, onda znači da je sremac!

kelt
 mozda je i BosanacGrin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sremac75
 Verovatno je Bosanac...moj kum je Grbić i Bosanac!
Ne znam da ima sremaca Grbića!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 A da li ima sremaca Beukovića?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

punisher
 Koliko je meni poznato Perica Grbić je iz perioda Milana Rodića koji je nekada bio direktor Srbijašuma.
Radi se o vrhunskom inžinjeru i stručnjaku koji je jedno vreme bio u nemilosti nekih ljudi, po meni njihovom sramotom, jer je zaista dobar inženjer koji je bez osnova stradao u stranačkim igrama.
Po meni dobar, ako ne i odličan izbor.
E sad kolega Temuđin možda ne misli tako.
A što se tiče porekla, ako me sećanje ne vara mislim da je iz sela Filipa Višnjića, Višnjićeva, ali možda je Slavo i iz Morovića.
E sad Kelt da li je Bosanac ili Sremac...ko znaSmile

Sremac75

DakiNS kaže:
A da li ima sremaca Beukovića?

Milioni! HaHaHa
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,062,922 posete www.srbijalov.com