|
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
| Sremac75 |
Objavljen 23.11.2012. 23:10
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Nije vreme da se bude na kraj srca!
Šta bi trebali da rade lovci koje godinama ebu u mozak?
Kritika je svakako bila opravdana tako da nemaš pravo da se ljutiš!
A ako je tačno ovo što si napisao, onda se doooobro zamisli ko ti "radi o glavi".
Forum Srbijalov svakako ne!
Da nije "Kum Vujica"?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 23.11.2012. 23:12
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
temudjin kaže:
Dobro, gospodo forumasi, jos jednom da se zahvalim na iskazanim brigama i komentarima. Ponavljam sva sreća da se lako ustanovi ko je šta rekao i kada.
Sledi tekst urednika internet izdanja LoSoSa.
 Izvinjavamo se zbog načinjene tehničke greške. Dalje sledi ispravljen tekst.
Aleksandar Ćeranić se obratio prisutnima u uvodnom delu konferencije, sledećim rečima: "Lovački savez Srbije kao institucija i lovačka udruženja imaju problem što nije razdvojeno držanje oružja od nošenja oružja i predlažem da se u novom zakonu razdvoji držanje od nošenja oružja i da nošenje bude uz lovnu kartu ministarstva."
Izjava Aleksandra Pantelića: "U komercijalnom lovu, ako lovac poseduje lovnu kartu i dozvolu za lov, ima pravo nošenja oružja koje važi samo u terminu naznačenom u dozvoli za lov.Kao član nacionalne lovačke organizacije, što se dokazuje potvrdom LSS na osnovu evidencije o članstvu LSS, lovac stiče pravo nošenja oružja, kao aktivan i punopravan član lovačkog udruženja, odnosno lovišta kojim udruženje gazduje, gde je u obavezi da učestvuje u nizu radnih i lovnih akcija koje se ne mogu obavljati bez lovačkog oružja, kao alata i sredstva za obavljanje niza planirani+''žh poslova i sprovođenje lovne osnove. Lovac stiče pravo nošenja oružja na godišnjem nivou, obnavljanjem članstva u lovačkom udruženju i u nacionalnoj lovačkoj organizaciji LSS. Naveo bih pozitivne primere iz našeg okruženja, gde važi pravilo da nema nošenja oružja, ako niste član nacionalne lovačke organizacije, kao što je u Hrvatskoj. Lovački savez Srbije će se zalagati da se ovi stavovi uvrste u tekst budućeg zakona.
Ali ponavljam sve ovo više nije važno jer je forum Srbijalova izgubio prijatelja.
Ovako nešto je već drugi par opanaka . Temudjine nemoj se čuditi reakcijama, iskreno bio sam iznenađen ali od Zooteke me ništa nemože začuditi , njemu se toliko osladilo da se navukao kao narkić. Od mene imaš izvinjenje iako je upis bio u svetlu vrlo bezobrazne izjave.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| temudjin |
Objavljen 23.11.2012. 23:12
|

Stari član

Upisa: 414
Pristupio: 21.01.2011. 19:22
|
Lala kaže:
Rasčistite prvo unutar saveza šta vam je činiti, i ko kome tamo 'jamu kopa', i šta ko i za koga radi, pa tek onda držite moralne pridike drugima.
Sram vas bilo sve tamo u LSS!
Lalo ovo takođe važi i za administratore foruma jer dozvoljavaju postavljanje lažnih informacija a dobro znaju da su lažne.
Sram Vas bilo tamo u Srbijalovu.
Raščistite da li ste portparoli Uprave za šume.
Sram Vas bilo još jednom!
Administratori foruma nisu u mogućnosti da proveravaju i utvrdjuju tačnost informacija u upisima, a nije im to ni posao. Za tačnost informacija odgovara onaj koji ih napiše.
Srbijalov Admin Tim |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:13
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Pantelija je VASKSAO!!!!
ALFA I OMEGA !!!!!
Covek koji vuce konce iz senke!!!!
Skobic bar to javno radi!!!! |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:15
|

Lovčina

|
Sutra kad Popovic vidi ove upise odmah Temudjin ima da dobije 20% na platu !!
Otezani uslovi rada!!!!!!
Pantelic dobija pohvalu sigurno ako je ovo rekao!!!
Dobar MALI!!!!!!!!!!!!!!! |
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 23.11.2012. 23:16
|

Admin

|
temudjin kaže:
Lala kaže:
Rasčistite prvo unutar saveza šta vam je činiti, i ko kome tamo 'jamu kopa', i šta ko i za koga radi, pa tek onda držite moralne pridike drugima.
Lalo ovo takođe važi i za administratore foruma jer dozvoljavaju postavljanje lažnih informacija a dobro znaju da su lažne.
Koje su lažne informacije svesno postavljene!
Ja sam načisto da nisam ničiji portparol! (raščišćeno)

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 23.11.2012. 23:17
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
temudjin kaže:
Dobro, gospodo forumasi, jos jednom da se zahvalim na iskazanim brigama i komentarima. Ponavljam sva sreća da se lako ustanovi ko je šta rekao i kada.
Sledi tekst urednika internet izdanja LoSoSa.
 Izvinjavamo se zbog načinjene tehničke greške. Dalje sledi ispravljen tekst.
Aleksandar Ćeranić se obratio prisutnima u uvodnom delu konferencije, sledećim rečima: "Lovački savez Srbije kao institucija i lovačka udruženja imaju problem što nije razdvojeno držanje oružja od nošenja oružja i predlažem da se u novom zakonu razdvoji držanje od nošenja oružja i da nošenje bude uz lovnu kartu ministarstva."
Izjava Aleksandra Pantelića: "U komercijalnom lovu, ako lovac poseduje lovnu kartu i dozvolu za lov, ima pravo nošenja oružja koje važi samo u terminu naznačenom u dozvoli za lov.Kao član nacionalne lovačke organizacije, što se dokazuje potvrdom LSS na osnovu evidencije o članstvu LSS, lovac stiče pravo nošenja oružja, kao aktivan i punopravan član lovačkog udruženja, odnosno lovišta kojim udruženje gazduje, gde je u obavezi da učestvuje u nizu radnih i lovnih akcija koje se ne mogu obavljati bez lovačkog oružja, kao alata i sredstva za obavljanje niza planirani+''žh poslova i sprovođenje lovne osnove. Lovac stiče pravo nošenja oružja na godišnjem nivou, obnavljanjem članstva u lovačkom udruženju i u nacionalnoj lovačkoj organizaciji LSS. Naveo bih pozitivne primere iz našeg okruženja, gde važi pravilo da nema nošenja oružja, ako niste član nacionalne lovačke organizacije, kao što je u Hrvatskoj. Lovački savez Srbije će se zalagati da se ovi stavovi uvrste u tekst budućeg zakona.
Ali ponavljam sve ovo više nije važno jer je forum Srbijalova izgubio prijatelja.
Posle svega, više nisam siguran da je prijateljstvo bilo iskreno sa tvoje strane!
Tehnička greška?!? Ma hajde... 'Oće to, 'oće... Pa kako to bre može da se desi? A da ipak ti, Temudjine, porazgovaraš sa Pantelićem? Ovo je teški gaf, slučajan ili nameran, ne znam, a ne 'tehnička greška'! A ako je sudiiti prema upisu našeg kolege lovca iz Hrvatske, netačno je izgleda navodjenje tamošnje prakse i propisa, kao 'pozitivnog primera'!
Kako može neko da 'tehničkom greškom' potpiše osobu koja to nije rekla? Ili je i to u LSS moguće?
Zamisli da ja, Temudjine, nekom čudnom 'tehničkom greškom' postavim upis pod tvojim nickom? Šta bi mi (nam) uradio? Poderao bi nas, eto to bi uradio!
Nemoj da se igramo žmurke.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 23.11.2012. 23:17
|

Admin

|
temudjin kaže:
Lala kaže:
E sada više ne razumem ništa. Pa svi smo na sajtu LoSoSa čitali zvaničnu informaciju i ja ne vidim da je Lala postavio lažnu informaciju.
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:18
|

Lovčina

|
Kad da dodjem u LSS za potvrdu?????
U Nedelju lovim pa ako moze preko veze????????
Da pitam Popovica????
Sta sam sve napisao o LSS ja mogu da ocekujem da lovim sa tom potvrdom oko 2345god!!!
OCE POSTA DA POGRESI JEDANPUT..................................... |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 23.11.2012. 23:20
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
temudjin kaže:
Lala kaže:
Sramim se kao član LSS, ako ti je lakše, što ovako nešto može da se objavi na sajtu LSS.
Kod nas na Srbijalov nema potpisivanja upisa tudjim imenom/nickom, pa bar nemam razloga da zbog toga crvenim.
Prenosom/citatom sajta LSS mi postajemo portparoli Uprave za šume? Opaaa... veselo!
Citat sa zvaničnog sajta LSS nije lažna informacija. Ako je to neko postavio na sajt, a nije tačna informacija, onda će pre biti da neko iz LSS daje lažne informacije. Razmisli malo.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 23.11.2012. 23:22
|

Admin

|
Ispravljeno i na sajtu LSS-a!
http://www.ecolss.com/press_konferenc...s_2012.htm

|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:23
|

Lovčina

|
Kako to da u LSS ne vole TEMUDJINA????????????
Pa njega Popovic kad vidi on se usplahiri i pocne da u govoru pravi vece pauze nego jedan cika iz politike??????
Ostali koji podrzavaju Popovica kad ga vide ne znaju dal su posli ili dosli u LSS?? |
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 23.11.2012. 23:24
|

Admin

|
Babuni bre....pardon, baroni bre!

|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:29
|

Lovčina

|
Ostavljas Nas Temudjine sad kad nam je najteze i kad imamo samo 3176 clanova??/
Kako ce mo Mi dalje Ja nisam pametan????
Voleo si Nas samo dok je bilo para kao i u LSS i sad razlaz??? |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 23.11.2012. 23:29
|

Admin

|
A i Zooteka se žestoko prosuo, brate lupa ko Maksim po diviziji evo i zašto:
"U komercijalnom lovu, ako lovac poseduje lovnu kartu i dozvolu za lov, ima pravo nošenja oružja koje važi samo u terminu naznačenom u dozvoli za lov.
Ako idem u komercijalu tamo tek dobijam dozvolu za lov.Da li da oružije šaljem brzom poštom jer po njemu imam pravo nošenja samo u terminu naznačenom na dozvoli, a šta posle lova kako sa oružijem kući? Davno nisam pročitao gluplju stvar, nije to samo glupo .To je nadareno glupo
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:31
|

Lovčina

|
Svi smo mi LSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislim na zgradu u Nemanjinoj............VREDNI FORUMASI!!!!!!!!!!!!!

Icicemo svi u komercijalu BRZOM POSTOM!!!!!!!!!!!!! |
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 23.11.2012. 23:33
|

Admin

|
Članarina mora da se plati ili ...................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................
će gospoda ostati bez primanja!

|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:35
|

Lovčina

|
OBAVESTENJE ZA LOVCE SITI EXPRESA
Molimo lovce da bukiraju svoje termine kad i gde love kako kuririma ne bi pravili guzvu u kombijima!!
Ko zakasni sa rezervacijom ide na krov !!O bezbenosti na krovu nismo nadlezni!!!
HVALA STO KORISTITE NASE USLUGE!!!!!!!!!!!! |
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 23.11.2012. 23:39
|

Admin

|
[movie=youtube]wHwql7T8-po#t=12s[/movie]

|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 23.11.2012. 23:42
|

Admin

|
A sada drage moje kolege da vas obavestim da su nas LoSoSi navukli ko staru čarapu. LoSoSi svaka vam čast veliki ste igrači a i brate podmukliji od zmije. Lepo ste odigrali sa lažnom temudjinovom izjavom, i tako ga oterali sa foruma. Posle ladno izvinjenje i teraj po starom sa igračem više. Zabludelu ovčicu vratiste u stado . Skidam kapu.
|
| |
|