|
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
| Sremac75 |
Objavljen 23.11.2012. 23:45
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Svi ćemo mi morati da budemo drugovi članovi!
[movie=youtube]xbvRe34VAW0[/movie]

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 23.11.2012. 23:48
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ja bih na spavanje, ali ne mogu bez bajke...
Sanjaću potvrdu iz LSS, a u nedelju ću da drhtim u lovištu, jer nemam potvrdu, pa mož' da mi naidje kontrola, a ja grdan bez potvrde...
Posle u 'Lovcu' glasilu LSS možda pročitam naslov 'LALA BEZ POTVRDE!'. Ko će da me opere posle?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 23.11.2012. 23:49
|

Admin

|
DakiNS kaže:
A sada drage moje kolege da vas obavestim da su nas LoSoSi navukli ko staru čarapu. LoSoSi svaka vam čast veliki ste igrači a i brate podmukliji od zmije. Lepo ste odigrali sa lažnom temudjinovom izjavom, i tako ga oterali sa foruma. Posle ladno izvinjenje i teraj po starom sa igračem više. Zabludelu ovčicu vratiste u stado . Skidam kapu.
Ma Daki...ebe se meni ko tamo koga lažno citira, vraća u stado, itd..... svi su oni isti....svi su pišali u istu tikvu godinama, a kada je tikva pukla (nema para) sad se kao svađaju, podmeću...a u stvari nas i dalje zaebavaju!
Nikoga ko ne želi samnom mi nije žao....živ bio i sretan put za Kandahar!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 23.11.2012. 23:50
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ej Lalo pa ti imaš sedamdesetak km do tamo će ti po Zooteci već uzeti oružije.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:51
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Kako cujem JAT otvara varedne linije !!!!!!!!!!
Do duse bez sletanja samo iskocis gde treba da lovis!!!
Ovi sto rade padobrane vracaju se sutra na posao!!!!
Namenska industrija ima da procveta!! |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 23.11.2012. 23:53
|

Moderator

|
Ja u nedelju u lov nosim praćku! Ne smem da reskiram da nosim pušku, nemam potvrdu LSS!
Da li se prut za ražnjić zašiljen računa kao oružje, pa da se na vreme prijavim sam, bolje to nego da me 'apse?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:54
|

Lovčina

|
U nedelju radnici LSS krecu u kontrolu potvrda!!
Ko nema istu bolje sam da se ubije nego da ga privode u sluzbene prostorije u LSS!!!
Konopce i o prvu granu!!!
Plasim se da lovci sledece nedelje ne idu u lov jer svi ima da vise ko sismisi!!! |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 23.11.2012. 23:55
|

Admin

|
Možda te puste ali bez brice jer je i to oružije . Ima da zubima kidaš slaninicu ili da vidiš ako neko ima dozvolu da ti iseče ražnjić
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 23.11.2012. 23:56
|

Admin

|
[movie=youtube]f6D0EROr0N4[/movie]

|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.11.2012. 23:57
|

Lovčina

|
Prutic ces dobiti po guzi!!! |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 24.11.2012. 00:00
|

Moderator

|
Za forumaše posebno birano drvo ORAJ sa lepom šarom, da se okače, kad nemaju potvrdu!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| slavaplana |
|

Lovčina

|
I ova koferencija je uspela kao ona u Titelu pa bi predlozio ljudima iz LSS da od sada organizuju igranke po udruzenjima!!PRELA!!!
Tu bi sigurno imali uspeha!!Treba ostvariti kontakt sa clanstvom!!!!ili ti SPOJ!!!!!!!!!!!! |
| |
|
|
| Lala |
|

Moderator

|
Za forumaše posebno birano drvo ORAJ sa lepom šarom, da se okače, kad nemaju potvrdu!
One preko 1,80 m visine kačimo na višlje grane, a one kraće forumaše na niže, ionako će da se istegnu!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| zoranp |
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Možda ću ispasti glup, ali po meni ste digli veliku prašinu zbog ničega, ili ja nisam nešto dobro razumeo!! ...zar nije logično da čovek koji se bavi lovom,a neće da bude član udruženja, uzme lovnu kartu od ministarstva, pa nabavi i oružje, bude u obavezi da bude član bilo koje organizacije koja ima veze sa lovstvom???....u suprotnom šta tog čoveka čini lovcom i našim kolegom??..za mene je predlog sasvim logički, jer mora neko imati nekakav, da tako kažem nadzor nad lovcima, bilo da su članovi udruženja, ili da love kao slobodni strelci, ali uz članstvo u LSS. LSV ili LSCS..nevidim, šta je tu loše??...uz to se u potpunosti slažem i sa tim da je zakon potpuno nedefinisan oko držanja i nošenja oružja!!..po meni ovaj put ste temudjina bez razloga nagrdili!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 24.11.2012. 00:03
|

Moderator

|
Ma nismo mi nikog nagrdili, nego je 'tehnička greška'!
Ne razumeš, Zoki, da je članstvo u bilo kom udruženju gradjana DOBROVOLJNO! Ustavom zagarantovana sloboda udruživanja, a ne OBAVEZA!
Kontrolu oružja u vlasništvu gradjana vrši MUP, a ne udruženja gradjana!
Malo si pobrkao stvari... Hoću li ja sutra biti tvoj kolega, Zoki, ako ne budem član nekog LU?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| zoranp |
Objavljen 24.11.2012. 00:06
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Lalo slažem se oko nadzora oružja, ali sa tim oružjem taj čovek ide u lov na divljač i on mora biti član neke lovačke organizacije, baš zato jer se te organizacije bave uzgojom, zaštitom i odstrelom iste, znači po meni mora se biti član ili LU ili nekog opd saveza...a onaj ko neide u lov nemora da bude ni član !!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 24.11.2012. 00:08
|

Lovčina

|
temudjin kaže:
Dobro, gospodo forumasi, jos jednom da se zahvalim na iskazanim brigama i komentarima. Ponavljam sva sreća da se lako ustanovi ko je šta rekao i kada.
Sledi tekst urednika internet izdanja LoSoSa.
 Izvinjavamo se zbog načinjene tehničke greške. Dalje sledi ispravljen tekst.
Aleksandar Ćeranić se obratio prisutnima u uvodnom delu konferencije, sledećim rečima: "Lovački savez Srbije kao institucija i lovačka udruženja imaju problem što nije razdvojeno držanje oružja od nošenja oružja i predlažem da se u novom zakonu razdvoji držanje od nošenja oružja i da nošenje bude uz lovnu kartu ministarstva."
Izjava Aleksandra Pantelića: "U komercijalnom lovu, ako lovac poseduje lovnu kartu i dozvolu za lov, ima pravo nošenja oružja koje važi samo u terminu naznačenom u dozvoli za lov.Kao član nacionalne lovačke organizacije, što se dokazuje potvrdom LSS na osnovu evidencije o članstvu LSS, lovac stiče pravo nošenja oružja, kao aktivan i punopravan član lovačkog udruženja, odnosno lovišta kojim udruženje gazduje, gde je u obavezi da učestvuje u nizu radnih i lovnih akcija koje se ne mogu obavljati bez lovačkog oružja, kao alata i sredstva za obavljanje niza planirani+''žh poslova i sprovođenje lovne osnove. Lovac stiče pravo nošenja oružja na godišnjem nivou, obnavljanjem članstva u lovačkom udruženju i u nacionalnoj lovačkoj organizaciji LSS. Naveo bih pozitivne primere iz našeg okruženja, gde važi pravilo da nema nošenja oružja, ako niste član nacionalne lovačke organizacije, kao što je u Hrvatskoj. Lovački savez Srbije će se zalagati da se ovi stavovi uvrste u tekst budućeg zakona.
Ali ponavljam sve ovo više nije važno jer je forum Srbijalova izgubio prijatelja.
Ja vec trazim drvo!!!!!!!Lalo ti idi malo dalje a ti Sremcu slikaj Nas sve zajedno pa i ti sebi nadji granu!!!
Ti Daki posto si lagan i nema sanse da se sam obesis sacekaj Zokija da ti se okaci na noge!!
Zoki ti nadji bukvu i to jacu da ne bi ocepio otoku!!!GORI GORA.......!!! |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 24.11.2012. 00:08
|

Admin

|
zoranp kaže:
Možda ću ispasti glup, ali po meni ste digli veliku prašinu zbog ničega, ili ja nisam nešto dobro razumeo!! ...zar nije logično da čovek koji se bavi lovom,a neće da bude član udruženja, uzme lovnu kartu od ministarstva, pa nabavi i oružje, bude u obavezi da bude član bilo koje organizacije koja ima veze sa lovstvom???....u suprotnom šta tog čoveka čini lovcom i našim kolegom??..za mene je predlog sasvim logički, jer mora neko imati nekakav, da tako kažem nadzor nad lovcima, bilo da su članovi udruženja, ili da love kao slobodni strelci, ali uz članstvo u LSS. LSV ili LSCS..nevidim, šta je tu loše??...uz to se u potpunosti slažem i sa tim da je zakon potpuno nedefinisan oko držanja i nošenja oružja!!..po meni ovaj put ste temudjina bez razloga nagrdili!! 
Zoki nešto si preskočio u čitanju.
Izjava Aleksandra Pantelića: "U komercijalnom lovu, ako lovac poseduje lovnu kartu i dozvolu za lov, ima pravo nošenja oružja koje važi samo u terminu naznačenom u dozvoli za lov.Kao član nacionalne lovačke organizacije, što se dokazuje potvrdom LSS na osnovu evidencije o članstvu LSS, lovac stiče pravo nošenja oružja, kao aktivan i punopravan član lovačkog udruženja, odnosno lovišta kojim udruženje gazduje, gde je u obavezi da učestvuje u nizu radnih i lovnih akcija koje se ne mogu obavljati bez lovačkog oružja, kao alata i sredstva za obavljanje niza planirani+''žh poslova i sprovođenje lovne osnove. Lovac stiče pravo nošenja oružja na godišnjem nivou, obnavljanjem članstva u lovačkom udruženju i u nacionalnoj lovačkoj organizaciji LSS. Naveo bih pozitivne primere iz našeg okruženja, gde važi pravilo da nema nošenja oružja, ako niste član nacionalne lovačke organizacije, kao što je u Hrvatskoj. Lovački savez Srbije će se zalagati da se ovi stavovi uvrste u tekst budućeg zakona.
Ovo je samo ofiranje da prisile sve lovce da daju novce LoSoSima
|
| |
|
|
| Sniper Hunter |
Objavljen 24.11.2012. 00:11
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Zoki a šta da rade oni što neće da budu lovci nego samo da pucaju glinene ,da se i oni učlane u LSS?
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 24.11.2012. 00:11
|

Moderator

|
Pa dobro, tebi su logična i potrebna, a meni su potpuno nelogična i nepotrebna za lovce, ali možda itekako potrebna nekome u, npr. LSS, koji bi izdavao potvrde sa kojima možeš nositi oružje cele godine, ali samo svojim članovima.
Ako ti to razumeš, OK, ja prihvatam da sam ja glup i ne kapiram.
A još manje kapiram odakle nekom pravvo da to iznosi kao stav LSS, bez da se članstvo LSS izjasnilo o tome!
Tehnička greška!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|