Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Indjijanac
 [movie=youtube]Kuo8VPyFwAk[/movie]
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac
 [movie=youtube]Ng0Ce1VICp8[/movie]

elko
 Po pitanju obraćanja Sudu časti naveo bih sledeće:

Da je to jedno od rešenja jeste ali uz uslov da se sve događa kao u normalnim sredinama, društvu.
Sadašnji Sud časti nije legitiman jer su pojedini predstavnici zamenjeni na nestatutaran način na smed.skupštini kao inače i čalnovi UO i NO.
Umesto smenjenih popović je u te organe postavio svoje poltrone a ako neko insistira koji su neka pogleda Zapisnik sa smed.skupštine.
Između ostalih u UO je ušao i bivši predsednik Radne grupe koja nikada nije završila povereni posao - izvinjavam se nije ga obnarodovala iz samo predsedniku Radne grupe znanih razloga, takođe u UO, NO, Sud časti su kooptirani ljudi kako bi mogli da u svojim sredinama pokrivaju zloupotrebe i pljačku lovaca Srbije od strane najodgovornijih iz LSS.Svi mimo Statuta, a u normalnoj situaciji ne bi nikada bili izabrani kao predstavnici lovnih regiona kao što nisu ni bili ni predlagani ni birani.
Ušli na mala vrata, podrepaši i sada neka nemo slušaju i aplaudiraju.
Ako bude interesovanja otvoriću temu koja će obuhvatiti i njihov uticaj u svojim LU, ponašanje u Radnoj grupi, malo rođačkih-kumovskih veza i eto priče.
Da se obratimo Sudu časti gospodina popovića.Ma kakvi.
I kolega Avdo, koji se kleo u z.živojinovića i zato dobio na poklon karabin ( poluautomatski ) je bio bolji.Ako ništa drugo ono prepoznatljiviji.Nagradno pitanje - Ko je sada predsednik Suda časti u LSS a ko je bio pre.
Situaciju u LSS treba da reše sami lovci ali onom motkom
Koliko su podrepaši čuvari leđe popoviću toliko je i on njihov čuvar jedni bez drugih nemogu.
Da nije bilo njega ni oni nikada ne bi bili tu gde su zato se uzajamno čuvaju.

Lala
 Ispustio sam iz vida tu činjenicu, da je i Sud časti promenjen nakon Smedereva.
Pošto je to tako, onda moje razmišljanje o obraćanju Sudu časti gubi smisao, jer bi se time samo indirektno dao legitimitet nečem što ja mislim da je nelegitimno.
Možda će moje razmišljanje dobiti smisao, kada se formira pravi Sud časti.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 I kako rekoste da se zove taj sud?Shock
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

elko
 Moj druže Lalo!

Kad se pomene moral dovoljno je da neko pogleda upise na ovom forumu i da mu sve postane jasno.

Kad pomenemo moral dovoljno je setiti se popovića, tice, đukića, škobića pa da ti se prevrne utroba od muke.
Sve sami neljudi, ogrezli u lažima i prevarama , u sitnim zloupotrebama.Samozvani predsednici kao škobić, patološki lažovi kao tica i popović koji falsifikuju Zapisnike sa skupštine koju su oni napravili i instruisali pa i to nisu dobro uradili.
U Vojvodini kažu da je članarina 200, da Milkov nije smenjen, da su članovi UO iz LSV validni, legitimni a u listu Lovac tvrde suprotno da ceo LSV nije više član LSS jer nije usklađen Statut LSV sa Statutom LSS, da je tica u Futogu poručio - seća li se ko tih reči, da LSV što pre uplati članarinu LSS, da se borio za racionalizaciju i reforme.Sve laži da više ne možeš da utvrdiš gde je istina.
Nadzorni odbor validnom odlukom, smenio škobića sa mesta predsednika a on se i dalje predstavlja kao predsednik jer nije on predsednik NO LSS već predsednik NO zorana popovića.
Gde je tu moral, obraz i čast.
Sve što sam napisao je gola istina i spreman sam da je u svakom trenutku i pred Bogom i narodom ponovim ali i dokažem.
E moj druže Lalo.

boro
 I pre Smedereva se vodila politika odabira i selekcije podobnih kadrova u svim organima. I u LSS i u sestrinskom LSV. Malo je pojedinaca koji su mogli biti izabrani u organe mimo volje večitih predsednika. Ti članovi su morali da misle i rade onako kako im se kaže a najbolji su bili oni koji ne misle. "Samo sjede nako"!
Zato je samovolja u radu i uzela toliko maha i zato se i nalazimo tu gde smo sad.

zoranp
 Dobri moj kolega Elko, izgleda da danas u Srbiji , istina i nije baš nešto tražena roba!!Cry
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

elko
 Nisam ni ja previše dobar, naprotiv problematičan i incidentan.
Rob shvatanja mojih pok.roditelja.
Ne mogu da shvatim šta je urađeno od Srpskih lovišta.
Samo ljudi koji su slepi ( ne fizički nego kao pretpostavka časti i ljudskosti ) ne vide kako je u lovstvu danas.
Možda sam ja i altruista pa mislim da će krenuti na bolje.
Ne možemo i ne smemo da se predamo, možda ja ponekad drugačije radim od razmišljanja, ne pratim impulse, moramo da nađemo snage, da animiramo sve drugove i prijatelje lova i prirode i da radimo drugačije.
Lako ćemo sa elkom, Lalom, Dakijem, Sremcem,Inđijancem, tobom i sličnima.Šta sa ostalima.
Zabludelo je zabludelo, mora da postoji način da se sve vrati na početak, na pravi put.

Kada čujem da LSS gazduje lovištima Srbije preko LU duiže mi se kosa na glavi.Pa to gazdovanje , način i rezultati su za zatvor, to je najveća krivica LSS i njenih najodgovornijih.Živela zooteka.

saja rudnik
 Vec 60 i kusur godina jedna garnitura ljudi,njihovih potomaka kao i njihovih ucenika i poslusnika,vedri i oblaci nasim lovstvom.Zbog toga,uveren sam dosli smo na grane na kojima smo.Plus od 2000.godine na ovamo imamo razne stranke koje takodje ubacuju valjda zbog raspodele plena,neke svoje tzv strucnjake u lovstvo koji takodje doprinose ovome u cemu sada pricamo.Takodje i nasa vrla drzava je doprinela ovome neradeci nista i necineci nista.Valjda tako treba po onoj NEDIRAM JA TEBE NEDIRAJ I TI MENE..Ovo i ovi sto sad predstavljaju nase lovstvo je dno dna i nadam se da nema vise gde nizbrdo da se ide.Ako drzava nepreduzme nista u vrlo kratko vreme bojim se da mi vise necemo ni imati lovstvo kakvo imaju makar malo uredjenije zemlje od nas a imamo sve uslove za to.S druge strane,pored svega sto je ovde receno pitam se da li i koliko smo mi krivi za ovu situaciju?Sem sacice ljudi koji se nesto busaju na ovom portalu ostale izgleda mi zabole uvo..Letargija je cudo a zahvatila je sve nas.
Saja Rudnik

Indjijanac
 O Temudjine,da nisi jope otišo u Kandahar?Shock

DakiNS
 Mislim da je sada na sceni kod LoSoSa jedna velika trgovina. Temudjine ne daj da te prevare, imaš čime da trguješ . Ako neko ima papire koji su u ovom momentu pravo blago onda je to temudjin. Mislim da će ZdrP i ostalo jato i dype da daju samo da ih se dokopaju. Veliki im je problem mislim to što trebaju da trguju sa dojučerašnjim članom ekipe koji je jako dobro naučio pravila igre. (setite se da obećanje ništa ne košta) Laž se toliko puta ponavljala da su je neki počeli posmatrati kao istinu a preveslavanje je verovatno posmatrano kao privilegija. Vreme će pokazati ko je bio najuspešniji trgovac.ika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 verovatno će ići nekom isprobanom metodom,zaplašivanje ili ubedjivanje,ako temudjin to preživi pokušaće fino da ga ubede da odustane,zatim ide metoda kupovine funkcijom ,a ukoliko ima putera na glavi sigurno je da će da pokušaju da ga razmažu kako bi ga diskreditovali ,a na kraju ide trgovina,pokušaće da što skuplje prodaju svju kožu.Jedno je sigurno povlačenje u njihovim mozgovima nepostoji.
NEDAJ SE TEMUDJINE,IZDRŽI DO KRAJA!Srbijalov
PS:malo je nezgodno vreme za sve ovo pošto su verovatno montirane nove zimske gume,ja sam imao olakšavajuću okolnost,vulkanizrsku fazu sam prošao sa letnjim gumama

elko
 Neproverena informacija.

Na prošlom UO ( kada je doneta odluka o početku javne rasprave na predlog Statuta LSS ) popović je izjavio predstavnicima LSV da oni nisu članovi UO LSS, i da njima direktno nisu poslati pozivi.

Indjijanac
 popovićevo i ticino tumačenje statuta je dobro poznata stvar i nadamo se da će nastaviti uZatvorda tumače statut,verovatno će ondaPismoko je član a ko nije.
ako se neumeša neko sa strane,ovo teranje kaprica pojedinaca već puno novaca košta prvo državu pa sve lovce zajedno.
Urušen je ugled KROVNE ORGANIZACIJE LOVACA SRBIJE,LOVNI TURIZAM doživljava krah,a država nema prihod od lovnog turizma koji nije zanemaljiv.Shock

[movie=youtube]gpeJQx-JncA[/movie]

Indjijanac
 kuku da nije ovako i u LSS

[movie=youtube]0ziNLWjBy3A[/movie]

[movie=youtube]OiOCfAEe-Kk[/movie]

slavaplana
 Kako bi ulepsali proslavu na Kosovu i Metohiji LSS je poslao ono najbolje sto ima da ih dostojno prestavlja!!

Na put su se spremili PANTELIC,DJUKIC i TICA koji su pre polaska uredno popunili putne naloge za dnevnice i i za gorivo posto se krenulo sluzbenim autom!!

Ovo samo govori da je crna trojka ponovo u sedlu i misljenja sam da iste treba vratiti sa prelaska sa Kosovom jer sire epidemiju i zarazni su lazima i podmetacinama kojima se sluze!!

nadam se da ce im rucak prijati jer da bar malo imaju morala i ljuckosti u sebi ne bi im palo na pamet da idu kod ELEZOVICa koga je licno TICA smanjujuci potreban kvorum koji nisu mogli da ostvare u Smederevu iskljucioiz LSS jer kako je rekao oni vise nemogu da budu delegti na Skupstini LSS!!!

kako sad ides Tico na Kosovo kad nepriznajete vise Savez Kosova i Metohije???

Djukicu kad se najedes dobro a tti pljuj po LSCS i po LSV-u da bar tamo ostavis utisak glasnogovornika!!

Pantelicu obavezno napravi par fotografija koje ce da izadju u glasilu LSS jer dva broja godisnje stizete da odradite glat!!!

Gde Vam je moral i cast????

Kakvi ste to ljudi koji jedno rade ,drugo misle a trece ocekuju???

U mom selu za takve se kaze da su seoski djilkosi!!!!

Tico ako budes jeo kao u Futogu gde sto te vise pljuju lovcitebi je apetit sve veci pazi da nepreteras sa unosom kalorija jer to se ne leci ni lekovima a ni strujnim terapijama u Kamenici!!!

ZIVEO DRUG TITO!!!!!!!!!!!!Pilot

Limun
 Cela istina!
Limun priložio:
577861_468842666488338_23162657_n.jpg

Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Indjijanac
 [movie=youtube]UmCjF-1V4RU[/movie]

saja rudnik
 Ma kakav sud casti,kakav moral,cast i dostojanstvo..Ova klapa nema ni morala ni casti niti dostojanstva nimalo u sebi..Da makar bilo sta od toga imaju u sebi otisli bi sami iz LSS-a..Mislim da ovde nema nikakve veze ni CAST ni MORAL ni POSTENJE ovde su samo pare u pitanu i nista drugo..Tesko je kurti da sjasi da uzjese Murta kad zna Kurta da nema vise plate,dnevnica,ruckova i besplatnih ruckova...Tesko ce Kurta da dozvoli da Murta zasedne pogotovu sto se Kurti smesiZatvorali ima Kurta i dalje kec u rukavu nekog Cenzurisano koji ce ga vaditi iz g..Cenzurisano,dobro se Kurta uhlebio i u nekoj stranci pa nece ni stranka da ga baci niz vodu..Kad sve to lepo Kurta pozavrsava,tek ce onda Kurta dozvoliti Murti da i on malo omasti brke..Ali Kurtu ce tad vec svi zaboraviti,posto ce Murta da postane Kurta...Cekace se drugi Murta i tako sve jovo nanovo..Ove siljokurane sto ga silje po ovom portalu ko vec zarezuje dva posto..Mogu da ga silje do mile volje..Dokle je Kurte i Murte uvek ce se naci vec neko ko ce da ga SILJI..Ali ni Kurta ni Murta nisu mutavi..I nad popom ima pop...Nad Kurtom i Murtom su....
Saja Rudnik

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,056,921 posete www.srbijalov.com