Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
DakiNS
 Koliko sam video dotičnoj gospođi je ispaćeno na ime ugovora o delu navedeni iznos pa me jako interesuje za koju uslugu

Lala
 Nisam mislio na tebe, da si upisao nešto loše, DakiNS.
Upis sa ružnom aluzijom, sam izmenio, bez ljutnje bilo ko.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 I ja bih da se priključim ovom brodu što se zove LSS. Neznam baš kako, obzirom da se u ovoj našoj zemlji stručno znanje i zvanje ne plaća, eto ja sam spreman da iz zadnjeg reda podignem dva prsta...evo neću ništa da komentarišem, neću ni da protivrečim sve će biti kako oni kažu, samo za malo veću platu...Ja sam skroman, samo jedno milionče, može i manje, treba da platim stanarinu, struju, internet i telefon...Pa kada tonemo da potonemo svi zajedno dostojanstveno....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sremac75
 A i navuko si se na juneći močung nedeljom!
Smeko
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Jank

Sremac75 kaže:
A i navuko si se na juneći močung nedeljom!
Smeko

Pa jesam šta ću kada je lepo...ali skuuuuupo brale....a platice male..
Zato mislim ako neko može da pomogne da i mi svakog vikenda kusamo biftek a ne samo pileću supu....Smeko

paninm
 a pa ti bi preko reda na mala vrata, tesko ce to tebi uspeti,treba da imas puno radnog iskustva na rukovodeci polozaj, brez tog ,nema masni prasici za mladici.Raanj

Jank

paninm kaže:
a pa ti bi preko reda na mala vrata, tesko ce to tebi uspeti,treba da imas puno radnog iskustva na rukovodeci polozaj, brez tog ,nema masni prasici za mladici.Raanj

Ma treba politička podobnost kolega kartograf a ne radno iskustvo, ali nećemo o politici nego o lovi,,, MISLIM LOVU.....HA HA...Bye

paninm
 aaaa,i lova se lovi. ta divljac se tesko vata, treba imati dobru opremu za to.srbijalov

DakiNS
 Gledam i ne mogu da verujem moraću da menja, digitron njih 11 zaposlenih svojim (ne)radom koštali su nas SVAKI oko 63.000,00 slovima šezdesettrihiljade E V R A godišnje!

Sremac75
 DakiNS na plate je otišlo nešto oko 21.000.000,oo dinara
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

paninm
 vidim i ja dakins da je i tvoj verni pomagac u lovu(na tvom avataru) vrlo zbunjen,ni on ne razume zasto se za kinologiju izdvaja ta mizerija od 5,8 dinara po lovcu u LSS.

peda
 No comment NervozanFrown

DakiNS
 Delimično se slažem sa Livađanom, a zašto? U bilo kojoj firmi ,udruženju ili mestu gde je neko zaposlen i dobija platu za svoj rad, taj rad se kontroliše, a samim tim i nagrađuje ili sankcionira, samo kod nas a istakao bih posebno u LSS zaposleni koji su bili plaćeni (a i sada su) za obavljanje svojih radnih zadataka ne samo da ih nisu obavljali kako treba nego su i radili suprotno interesima poslodavaca to jest nas lovaca, pa im je i pored svega i to malo nego nastavljaju da nas lažu mažu. Umesto da rade u interesu lovaca zahvalni na po meni prevelikim platama i rasipanju novca u nepoznatim smerovima, i poznatim a rasipanje je rasipanje,oni počeli da taje ignorišu zahteve nas lovaca. Koliko mi je poznato postoji jedna narodna poslovica da ni DŽukela neće ujesti ruku koja ga hrani. L S S znam da čitate ove postove razmislite dobro pre nego bilo šta uradite ili kažete a ukoliko postoji imalo časti priznaće te sve i kopati rukama i nogama da to ispravite. Vreme neumitno teče a vama ističe.

paninm
 Svaka cast aleksandrovo lepo receno,mozda ce ovi iz LSS uvideti sve to i nagraditi te sa Srebrnom Medaljom za zasluge(nadam se da bar na tome ne stede) Bravo 2

Lala
 Momci, ovo što pišete, jako prija mojim očima. B)
Meni se čini da su se ovi iz LSS malo trgnuli u zadnjih par meseci, ali nisam siguran da li je to uradjeno na vreme, i na pravi način. Ako je neko mislio da pomeri stvari na bolje, trebao je to da uradi dosta ranije, preko članova-lovaca, da izadje pred lovce sa punom istinom i presekom stanja, pošteno i bez ulepšavanja, i da to stavi na sto, na uvid javnosti. Siguran sam da bi takav potez dobio podršku lovaca. Ovako, kad se i dalje igraju zakulisne igre i igrice, kada članovi i dalje (pored nekih stvari koje su objavljene, hvala Bogu) ne znaju punu istinu i situaciju, kada se forsira kritika važećeg zakona, kada na videlo polako izbijaju neke afere poput srndaća-prvaka, 'lovne tajne', kada se zgražavamo nad postupkom vezanim za osiguranje lovaca, kada čitamo (konačno) kolike plate su deljene, kada mi obični lovci konačno vidimo tokove novca u savezu... Zašto to nije objavljeno na vreme, kad se dešavalo, nego baš sada? Da li je ovo u sklopu neke kampanje, vezane za skupštinu LSS 27.02.? Nisam paranoik i nisam pristalica teorija zavere, ali ne mogu da dokučim, šta je bio problem da se neke stvari objave mnogo ranije. Nije niko mutaw, da ne zna da sabere 2+2.
Uzdržavam se detaljnijeg komentarisanja, jer ne želim da na bilo koji način utičemo (ako ima uticaja) na ponašanje delegata na skupštini LSS. Hoću da vidim, kakav stav će imati naši predstavnici u skupštini, da li će delegati pogledati materijal za skupštinu. Ili će doći da se siti izdivane, da se pitaju za zdravlje, da pozdrave 'kontinuitet informisanja' preko Lovca... bolje da ne redjam.

Lala
 LSS će postojati u nekom obliku, i na neki drugi način, to sam siguran. Ali nema više ništa 'in bianco', svaki dinar koji LSS dobije od lovaca će morati da debelo zasluži. Lovac-pojedinac, i njegovo LU sada su postavljeni (konačno) u centar zbivanja. Nema više ništa 'pod moranje' (moraš biti član LSS, moraš da koristiš cenovnik LSS, moraš da budeš pretplaćen na Lovac, moraš da poštuješ pravilnike LSS, moraš ovo, ono...). U tom smislu, ovo predstavlja otvaranje mogućnosti za LU, ali i preuzimanje odgovoronosti lovca-pojedinca za poslovanje LU = kako skrojimo, tako ćemo nositi. Pre godinu dana sam napisao, da će doći vreme, da LU mame nove članove (kakva 'upisnina', to je prošlo vreme, možda još ove godine). Isto tako će i LSS morati da agituje i pridobija i stara i nova LU za članstvo u savezu. Moraće da ponudi neku opipljivu korist za članove, a ne samo demagoške priče tipa 'krovna organizacija', pomoć u radu (kakva konkretno?), zastupanje pred medjunarodnim organizacijama... A šta ako ja neću da me neko zastupa, nego hoću lično da se pojavljujem? Ko će da mi zabrani? Ako se radi o lovnom turizmu, može LU da se vrlo lako poveže sa agencijama (domaćim i stranim), i da radi taj posao, čak ne da može, nego će morati, da bi uspešno poslovalo. A ako mi treba neki stručni posao, ima stručnjaka dovoljno, izaberemo najpovoljniju ponudu za odredjen posao, i gotovo. Svakako se stručni poslovi plaćaju, pa ako već plaćam, onda ću da biram kome ću i za čega da platim.

Lala
 Aleksandrovo, veruj mi, da je meni kao pojedincu sasvim svejedno, da li ću platiti članarinu mom LU, ili ću taj novac platiti nekom drugom. Ja za lov godišnje izdvojim oko 50 000 dinara najmanje (bilo da sam član LU ili nisam), pa za te pare hoću da imam mogućnost izbora.
A skupština 27.02. ima šansu da napravi prekretnicu u ponašanju i načinu rada LSS. Iskreno se nadam da neće prokockati šansu, i da zbog nekoliko meseci opstanka 'status quo', reskiraju budućnost LSS. Molim Boga, da bude dovoljno razuma i pameti kod delegata i rukovodstva.

paninm

Aleksandrovo, veruj mi, da je meni kao pojedincu sasvim svejedno, da li ću platiti članarinu mom LU, ili ću taj novac platiti nekom drugom. Ja za lov godišnje izdvojim oko 50 000 dinara najmanje (bilo da sam član LU ili nisam), pa za te pare hoću da imam mogućnost izbora.
A skupština 27.02. ima šansu da napravi prekretnicu u ponašanju i načinu rada LSS. Iskreno se nadam da neće prokockati šansu, i da zbog nekoliko meseci opstanka 'status quo', reskiraju budućnost LSS. Molim Boga, da bude dovoljno razuma i pameti kod delegata i rukovodstva.

lalo,jesi rekao da neces svojim komentarima da utices na delegate Chut

Inace ,neznam jel ste primetili,ali u zvanicnim novinama LSS,uopste nema samokritikovanja,izgleda da kod njih greske ne postoje,sve sto rade je odlicno. Vrlo "objektivno" informisanje lovaca.
Uvodni clanak mi izgleda kao da ga je pisao Sekretar CKKPJ , jednostavno ti dodje da povices " Zivio Drug Tito-Dole Burzuji-Zivila Radnici svi naroda i narodnosti Jugoslavije-Zivela Komunisitcka PArija "Bravo 2 , stvarno nadahnjuje Sve Proletere Da se ujedine u Sveobuhvatnu Borbu za bolje sutra. Stari
Sreca da jos cuvam moju crvenu pionirsku knjizicu. Na zalost maramu i kapu sad odavno izgubio Vrlo tuan

Lala
 Paninm, nemam ja pojma da li uopšte mogu da utičem na nekog ili na nešto. Možda mogu, a možda i ne mogu, nemam način da to izmerim. Pa i tvoji postovi su stvarno dobri u zadnje vreme, ima dosta stvari u njima, koji se poklapaju sa mojim mišljenjem. Ne moram ja uvek da kukuričem prvi Grin, samo što me bukvalno 'navučete' diskusijom, da se uključim.
Do daljnjeg, Chut

paninm

LU Aleksandrovo kaže:
paninm i ja sam bukvalno posle čitanja uvodnog članka osetio blago uzbuđenje, al ne želim da ti kažem kako se završilo po tom pitanju a po pitanju novina ostalo sam samo prelistao, nisam ih čak ni snimio da ih imam u arhivi.

aaa,sta kazes nisi ih ni snimio-ee pa ja imam privilegiju da ih opipavam uzivo,a ne virtuelno.
a jesi zapazio koliko kosta oglasni prostor?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,765,761 posete www.srbijalov.com