Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
ficha007
 Lalo da li je Octavia ili Superb? Za Superb su skuplje.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Gedza66

Lala kaže:
Zanimljiva je činjenica da predsednik LSS Popović nije našao vremena, ili nije našao za shodno, da dodje na proslavu jubileja 90 godina postojanja ni kod LS KiM, ni kod LSV!?!?

Mslm, stvaaarnoooo...
Da se nije prepaNuO dočeka, ne daj Bože?
Ili Škoda Octavia stvarno ima samo letnje gume?

Ružno je to - on misli da je time iskazao svoj odnos prema rukovodstvu tih saveza, a ja mislim da je time pokazao koliko mu znače lovci u obe pokrajine.
Nisu rukovodstva savezi!

Daj Lalo ne diraj coeka. Kakva slavlja i jubileji, vidis da su pocela hapsenja i zamisli kako je ljudima koji imaju putera na glavi. Pa jos Temudjin o Upravi i bekstvu onog sa skvociom na S. Nas Temujdin ima sanse da bude ko g. Forcan. Par izjava u pravo vreme na pravom mestu i "Jelen BG" je "njegov".

Jedan drugarski savet za Z.P, M.T i P.S (sa skvocicom). Ako ste do sada, nemojte to vise ciniti. U Vlasotincu su juce pljackasi pokusali i doziveli tesko ranjavanje sa smrtnim ishodom. Tragedija je da smo mi to platili zivotom mladog coveka iz Uprave (policije).Neka mu je slava i hvala!
Bice nas sve vise a vi ako ste to cinili, vratite oteto. Ljudski je pokajati se i bice oprosteno.

Kazu moje stare Gedze: Oteto, prokleto!!!!!!KrstiKrstiKrsti
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Evodija
 Znao sam TEMUINE (WD) da ćeš doći.Smeko . Pa sredio si ti to još u Visokim Tatrama.
Skidam kapu ika kao predstavnik CICA i FACA. Preneo si lovcima pozdrav iz JEvrope. "Mi smo za vama".
što kaže Kuvar daj šta bilo, da se ne sramotimo.Smean
Jesul te ugostili ko da SI iz INOSTRANSTVA???ROFL
Jesi li im reko "ja iz Kandahara"Rodeo

Evodija
 Zahvaljujem i drugu Tomici na poklonu, čuturici (punoj) u ime jednog dela lovaca Šumadije. Bravo 2
Jesu li te ubedili da već jednom platiš članarinu LSS, da vas ne zovu "šahisti".Glavu o zid
Tomice mi smo uplatili još u martu ove godine. ali su parePilot
SAD STALNO PRIČAJU VRATIĆEMO LOVCIMA - OĆE ŠIPAK.

Indjijanac
 Confused
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Evodija
 Temuđine (u ostavci) već drugo "pametnije" jutro očekujem da se javiš sa utiscima o Rodjendan LSV.
Jel bilo - "svi smo ovde samo njega nema". Mislim Zorana. NE ZDrP-a. Zorana Živojinovića.
Pa sastali ste se vi njegovi najbliži saradnici, Kuvar, Tomica, Ti.
Možda još neko, šta znam. Dal je Kuvar plakao kad ga se setio!Cry
Dal znaš zašto ZDrP dođe u Zrenjanin u lov , baš onda kad Pažin ode u u gostinski lov po Bačkoj sa Kuvar
Što mu je to teško palo. Kaže "sigurno mi sprema smenu" Ja neverujem na neviđeno. On bi ga ugostio, pa jedna "tajna",pa izveštaj iz Kragujevca, pa ......Diskusija
Javi se Temuđineeee.....MolitvaBrzo se vraćam

saja rudnik
 Izgleda mi da su se svi sad nesto ucutali..Dal je pocela prpa ili sta vec ali nema oglasavanja nikakvih od vrli nam rukovodioca LSS-a..Videcemo dokle ce to da traje ali bilo bi lepo da se vise nikada i neoglasavaju sa tih funkcija.Ocigledno da je vreme za korenite promene u LSS-u a bogami i u svim ostalim faktorima naseg lovstva.Ocigledno je takodje da ljudi koji nisu spremni da prihvate novine i da se uhvate u kostac sa problemima u ovim turbulentnim vremenima i nezasluzuju da vode pocev od udruzenja pa sve do vrha LSS-a.Dobar deo te stare garde naseg lovstva treba da ode sa scene,jer je OCIGLEDNO da ih je pregazilo vreme i da se sada igra po nekim drugim pravilima.Proslo je vreme drpanja para od nas lovaca-mucenika.Sada treba nesto i da se ulozi i svog dzepa a bogami i nesto treba da se zna pre svega o lovstvu a drugo o ekonomiji.Drugovi,VREME JE da polako ali sto brze sidjete sa POZORNICE ali bez BISA,da se zavese polako spuste i da nam svane nova ZORA,da krenemo napred pa sta se uradi.Kom obojci tom opanci...
Saja Rudnik

Lala
 Pa, posle govora državnog sekretara Golubovića, na proslavi jubileja LSV, kada je rekao nešto u smislu da će država morati da preseče već jednom mučenje i agoniju u kojoj je LSS, nije ni čudo da su se ućutali.

Voleo bih da si u pravu što se tiče 'drpanja love', ali mislim da će to da potraje još neko vreme - suviše je slatka para, da bi se neko tek tako odrekao! A ima tu i imovine, pokretne, a naročito nepokretne!
Umesto 'kom opanci, tom obojci', pre će biti još neko vreme 'KOM OPANCI, TOM I DŽERI'! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

saja rudnik
 Lalo,jedno hipoteticko pitanje?Zamisli ovo,Lala,Sremac,Daki,Slava i ekipa na celu LSS-a????Sta bi bilo prvo sto bi ta ekipa uradila???Da li bi se drpalo???Ili koliko se ne bi drpalo???Ja sam siguran za mene da kada bih kojim slucajem nedaj boze bio na na nekoj funkciji u LSS-u da bi nekom letela glava a da bi neki zaglaviliZatvorsamo tako.Neki ne bi lovili u Srbiji vise nikad a za neke bi se dobrano pobrinuo da im se oduzme oruzje i zabrani lov.Dakle plan i program hipoteticki naravno..Da ce da se drpa jos koje vreme hoce sigurno,mala bara-mnogo krokodila..Dok se neiscedi sva bara nema vrdanja.Sve vise sam misljenja da funkcije u LSS-u moraju biti volonterske funkcije i da ljudi koji budu na celu,pre stupanja na funkciju moraju dokazati da imaju finansija i da nema plate u LSS-u..Samo da pogledamo ljude koji vode LS Norveske,Danske,Svedske,Britanije-sve veoma bogati ljudi.Stvar je prestiza u tim zemljama biti predsednik LS-a.
Saja Rudnik

Lala

saja rudnik kaže:
Lalo,jedno hipoteticko pitanje?Zamisli ovo,Lala,Sremac,Daki,Slava i ekipa na celu LSS-a????Sta bi bilo prvo sto bi ta ekipa uradila???Da li bi se drpalo???

HaHaHaSmeanROFL

'Ajd sad ozbiljno da odgovorim:
CenzurisanoHaHaHa

Evo, jednu stvar bi sigurno uradili: prvo bi Dakija poslali u neku banju (stariji čovek, kad može Djukić, što ne bi i Daki?)!Lovac 3

DakiNS
 Ne verujem da bi iko od nas želeo da radi u LSS ali bi zato bili doooobar nadzori odbor i pride ficha i Indjijanac koji knjigovodstvo drži u malom prstu, uh kakva bi to revizija bila B)itanjeNinjaZumSudijaZatvorPalica
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 i mi Zorana Popovića za trku imamoRodeo

Lala

saja rudnik kaže:
Lalo,jedno hipoteticko pitanje?Zamisli ovo,Lala,Sremac,Daki,Slava i ekipa na celu LSS-a????Sta bi bilo prvo sto bi ta ekipa uradila???Da li bi se drpalo???Ili koliko se ne bi drpalo???

Ma ne bi se puno drpalo, samo bi KRADUCKALI!!! ROFL

[movie=youtube]CFw_iF6Tx0M[/movie]

saja rudnik
 Ovakav ili slican odgovor sam i ocekivao od tebe Lalo ali vidim i Daki da je u istom kosu a kojem nadam se i ja pripadam.Nikada nisam padao na te funkcije niti cu.Uvek sam vise voleo da budem Delovodja,da se radi i poboljsa,dajem i davacu.Jedno je sigurno da bi bilo puno Zatvorza predjasnje,sadasnje i buduce...
Saja Rudnik

DakiNS

Lala kaže:

saja rudnik kaže:
Lalo,jedno hipoteticko pitanje?Zamisli ovo,Lala,Sremac,Daki,Slava i ekipa na celu LSS-a????Sta bi bilo prvo sto bi ta ekipa uradila???Da li bi se drpalo???

HaHaHaSmeanROFL

'Ajd sad ozbiljno da odgovorim:
CenzurisanoHaHaHa

Evo, jednu stvar bi sigurno uradili: prvo bi Dakija poslali u neku banju (stariji čovek, kad može Djukić, što ne bi i Daki?)!Lovac 3

Ma obanjaću ja tebe prvom prilikomLovac 3

Lala
 Ma pusti ti Dakija, Šajo, nego da mi vidimo šta ćemo sa Sremcom, taj se već uvalio u delegatsku fotelju skupštine LSV, samo da bi nervirao naše istaknute lovne radnike!!!!
A i Slava, taj je još dalje otišao, član UO LSCS - on je zadužen za komunikaciju sa LSS, ali trenutno ima smetnje na vezama!!! ROFL

E moj Šajo, ne znaš ti kakvi su to likovi... Vidi ovu sliku, posle skupštine LSV iz Futoga: drug Sremac, uhvaćen na delu sa lovom u koverti (mytho & corruption)!Eto kako bi radili - po vrlo jednostavnom receptu - preferiramo CASH!
Često mi se po glavi vrti rečenica mog jednog poznanika doktora, koji ima običaj, da kad mu pacijent kaže 'doktore, kako da se odužimo?', odgovori sa 'od kada su Feničani izmislili novac, zahvalnost nije problem!'.Grin
Jedina je nezgoda što je Sremac posle tu lovu iz koverte (jedna crvena) uplatio na račun svog LU, čisto da mene zezne, da ne mogu da ga cimam po forumu! Pločica 'Srbijalov' na grudima, a u koverti novčanice!Smean
I to na moje oči!!!
Lala priložio:
dsci0130_1.jpg

saja rudnik
 Ma Lalo Nikola je cudo..Mora to vino cuveno da ima nekog uticaja na te funkcije..OdobrenoA nesto mu tanka i ta koverta..Smean,otanjila ta korupcija nesto..Presrean..a za Dakija nema frke,valjda i mi Sumadinci mozemo da zavrsimo neku banju u sumadiji za naseg istaknutog CLANA..Grin..Kad mogu ovi iz LSS-a da arce nase pare za razno razne zajebancije onda mozemo i mi malo da pripomognemo..GrinGrin za jednu banju..
Saja Rudnik

DakiNS
 Šta znači ta jebanja. Nisam tamo išao ni kada sam morao, ali valjalo bi tek toliko da se proveri ko plaća račune za tamo nekeDim

Indjijanac
 [movie=youtube]U0U1f7o8q3s[/movie]

Gedza66
 U LU iz Vlasotinca je danas, odnosno veceras, stigla neka lovna "inspekcija", sa namerom utvrdjenja da li LSS nestaju LU ili da li ovakva LU trebaju ostati bez LSS (u trenutnom izdanju).

O kompetenciji pristiglih cu diskovati nakon zavrsetka, ali prvi utisci mi govore da ih je put od 176-376 km "razbio". Mozda su ljudi imali nekih malera u putu ali prvi utisak je da ih je putovanje zaista "razbilo".

Nisu se predstavili ali iz price vidim da se odazivaju na Lala, DakiNS, Slava, Sremac, Indjijanac, Ficha, Rancer i par "inspektora" iz Velike Plane. Imali smo obecanja da ce se pojaviti i 'inspektor' Limun, kao i Nikola Vojinovic sa ekipom.

Ovi poslednji su zbog sve veceg obima posla "opravdano" zauzeti ili odsutni a da li ce se pojaviti tokom sutrasnjeg dana (?), ce vidimo. Zbog "inspekcija" u hvatanju zeceva ili po Minicevu, bice im oprosteno ukoliko se ne pojave.

Prvi eksperimenti su uspeli. Dakijev "vulkan" je sjebao par domacina a Sremacko vino je pobralo najvece ovacije.

"Inspekcija" ce trajati jos dva dana i tek onda cemo biti u prilici da procitamo "nalaze". iveliRaanjRotiljTri prsta 2
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,056,553 posete www.srbijalov.com