Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Gedza66

temudjin kaže:

Prema tome upise mogu da shvatim samo kao salu jer ako su ozbiljne tvrdnje, Gedze, Slaveplane i drugih onda su stvarno zalutali kao guske u magli!!!!
Zato Kenguru!!!

Pošto Temuđin > Kenguru<, smatra da sam zalutao kao guska u magli, evo jedne sličice diplome LSS iz 2002 godine (nosi datum iz te godine a kada je izdata, to samo bog zna), koja je izdata u Vlasotincu.

Baš me interesuje mišljenje Tamuđin > Kenguruu< o validnosti ove diplome. Verujem da stručna služba LSS ima evidenciju o polaganju lovačkog ispita od ovog datuma.

i47.tinypic.com/6zleoh.jpg

B)
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

ficha007
 Gedžo, validna je kao što je validna ona čuvena diploma iz Inđije, u LU kod našeg druga Indjijanca, gde je lovočuvar krivotvorio diplomu i naveo da je školu "odradio" u Šapcu...ccc, a upravnik lovišta ( čitaj: VL d.o.o )ništa nije preduzeo, i još gore šumarsko-lovni inspektor kaže da je sve OK.SadShockBesan
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Lala
 Temudjin neće moći da ti odgovori, Gedžo, jer je banovan na izvesno vreme (nekoliko dana). Posle toga ćete imati priliku da nastavite polemiku.
Ako je ovaj slučaj sa diplomama dospeo do tužilaštva (u predistražnom ili istražnom postupku), ne znam da li je i koliko pametno da se iznose dokumenti i dokazi ovde na forumu.

Procenite sami.

Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Gedza66
 I da nije banovan, odgovor bi bio - ne razumem - na valjda aboridžanskom.

To je trebao razumeti još jula 2010. godine, kada je dobio dopis (zavedeno u delovodniku LSS pod 557/2010), sa molbom da nam pruži pomoć povodom ove pojave.

Sem hladnog pismenog odgovora, nikakvog interesovanja više nije bilo????

A očekivanja su bila da će ako niko drugi, bar sekretar iskoristiti svoj autoritet kod nadležnih državnih organa i pokrenuti adekvatnu istragu i postupak za utvrdjivanje odgovornosti tih "resavaca".

Ništa od toga. Čak ni usmenog ili pismenog interesovanja nakon dopisa.

Pa valjda je ovom pojavom oštećen i LSS, ako su očigledno problemi udruženja van interesovanja stručne službe LSS.

Zato više nema kinte od vlasotinčana a bogami neće je ni biti dok su oni ovakvi!No no no

Indjijanac
 da je iskoristio svoj položaj i pokrenuo adekvatnu istragu i postupak ,verovatno bi kao i ja u Indjiji kada sam zatražio od škole iz koje je lovočuvar doneo diplomu i po dobijanju odgovora da je diploma očigledni falsifikat,kada sam ga prosledio predsedniku LU,upravniku lovišta (doo VL) i Inspektoratu PSPŠV,posle neodržane skupštine (nedostatak kvoruma jer su videli da im je tu kraj),6 ljudi iz UO LU podneli su disciplinskiu prijavu protiv sekretara,samo je sad problem što novo LU nema još pravilnik o disciplinskoj odgovornosti,tako da mora prvo statutarna komisija da donese predlog,pa da ga skupština prihvati,a na skupštinu im se neide.Dragoljupe

E problem je u tome što se na vreme treba ograditi i reći NJET kao Tito StaljinuSrbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 Gedzo i posle LSS trazi od tvog udruzenja da plati clanarinu LSS ???

Da nije smesno bilo bi zalosno!!!

Ova diploma nije videla LSS !!!

Sigurno je za njeno izdavanje LSS izdao i fiskalni racun???

Kakva diploma takavo i pacanje!!!!!!

Sve se radilo na divlje bez evidencija i nije ni cudo sto je dokumentacija o radu LSS pre 90-tih NESTALA iz LSS !!!Sada kad treba da dokazes da si lovacki ispit polagao sedamdesetih godina kako to da odradis????

Sta je para proslo kroz LSS ja samo mogu da nagadjam!!!!

Sta je sve bilo pre 20 godina kada su drmali kao mali bogovi????

Lala
 Temudjin je u svom profilu izmenio svoje predstavljanje, tako da više nije 'Boban, lovočuvar i posmatrač ptica', nego je sada 'Aleksandar, trenutno zaposlen u stručnoj službi LSS'.

Popravlja se! Grin
Mislim da ima još malo do isteka vremena na koje je banovan (99 sati), pa ćemo moći da nastavimo razgovore na ovoj temi, izmedju ostalog i o potezima koje je LSS preduzeo kada je saznao za ove falš diplome u Vlasotincu.

elko
 Propustio sam dosta upisa i žučnih rasprava ali nije mnogo ni propušteno.
Iako nisam sve detaljno iščitao ispravio bih Ćeranića povodom iznetog podatka o prebacivanju para u prošlim vremenima Kragujevcu, kako reče.
U Kragujevcu postoje dva LU ( Šumadija i Srebrnica ) a novac koji je prebacivan odnosio se na preuzete fazana iz fazanerije LU Šumadija od strane LSS ( po odlukama Komisije LSS kojima se pomagalo udruženjima širom Srbije ) a koja je inače nekada bila pod ingerencijom LSS ( davno ) i sporazumno prebačena na LU Šumadija.
Bilo je i nepovratnih sredstava kao pomoći ali ne u značajnoj meri i u proteklih 10 godina ne iznose ni 10% od sredstava uplaćenih LSS na ime članarine.
U organima LSS do mog izbora u NO LSS 2010 godine nije imalo predstavnika LU Šumadija iz Kragujevca preko 10 godina tako da je bespredmetno tražiti šablon kako reče Ćeranić.
LU Šumadija je podržavala izbor Tomičin na mesto podpredsednika i uvek će to činiti kada budu u pitanju korektni i pošteni lovni radnici bez obzira iz koje sredine dolaze.

U cilju informisanja javnosti kako reče Ćeranić trebalo bi izneti podatke o visini pomoći LU u proteklih 10 godina za nabavku divljači kao i ukupnu visinu uplaćenih članarina LSS od strane LU.
Odgovorno tvrdim da je prosek manji od 10 % od ukupne sume uplaćenih članarina.
Pozivanje na Zakone, Statute je samo bacanje prašine u oči jer je LSS i pojedinci u njemu godinama unazad sve to kršio puneći privatne džepove pojedinaca.
Ako bude potrebno počeću da navodim i detalje ali ne bih ponavljao već više puta rečeno i pisano.
Udeo svakoga u prošlim vremenima i rezultati koji su vidljivi svima ( ne treba biti nikakav specijalista )pa i mene samog ili Ćeranića je srazmeran mestu na kojem se ko nalazio u LSS i vremenu na njemu provedenom.
Po pitanju volonterizma u izradi planskih dokumenata ne treba se mnogo pozivati na moral jer i tu ima dosta što nije bilo moralno.Radilo se i džabe ali se i naplaćivalo na ruke mimo LSS to zna i Ćeranić ali i njegove kolege.
Rezultat su lovišta puna divljači, stanje u LSS, situacija u LU, kadrovska struktura u lovstvu, bezbroj prijava širom Srbije bilo da se radi o LU ili savezima a protiv samovolje, zloupotreba i sl.
Ispiranje usta nikome ne treba kada se uglavnom sve zna.Bez - Dobar dan zla ženo i javljanja na prozivke.
Da valja ne valja, da smo svi krivi jesmo, samo nismo isto krivi i nismo bili isto plaćeni i to jeste kamen spoticanja već duže vreme.
Da stručna služba izlazi iz okvira profesionalizma - izlazi i sada ali i pre i to je problem.
Da žele da se sačuvaju privilegije, žele a zašto to i ptice znaju ali ne zna tica ( šalim se ).
Pozdrav posle dužeg vremena.
PS nema vraćanja na staro pa ni pomoću teče to kako se radilo i šta se radilo to je bruka koja i neće ali i ne treba da se vrati.

Istina je i da su preneta sredstva LU iz Fonda u 2012 godini po projektima veća nego visina sredstava koja je LSS vraćao u LU i to višestruko ako ne i desetostruko.
A valjalo bi objaviti ko je konkurisa, ko nije i zašto nije i ko je i za to kriv ( ja nisam a Ćeranić zna ko je ), ko je dobio i zašta i koliko.U cilju javnog informisanja treba objaviti i koliko je predsednika LU prisustvovalo sednici Saveta Centralnog lovnog regiona u Lapovu - Straževivi i kako su odluke donešene bez kvoruma a i to je zasluga tečinog deteta.

bogoljub
 Pošto sam ostao bez teksta evo jedne sličice.
bogoljub priložio:
9459_505462746164891_376685928_n.jpg

Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

slavaplana
 Slavoljub Stojadinovic

: office, Vlada

Lovackom Savezu Srbije

ul.Alekse nenadovica 19

11000 Beograd

del.broj 2\12

14.09.2012god.

pred.Zoranu Popovucu

sekretaru Aleksandru Ceranicu

pravniku Vladi Mladenovicu

pred.Skupstine Marku Tici

Zahtev za dostavljanje podataka

Postovani,kao clan LSS preko L.U.Pomoravlje Plana iz Vlike Plane sa brojem clanske karte No 018315 i na osnovu Statuta LSS koji garantuje JAVNOST U RADU UDRUZENJA obracam Vam se sa zahtevom za dostavljanje sledecih podataka koji se ticu samog rada LSS i njegovih organa a radi se o sledecim podacima koje molim da mi dostavite u roku od 15 dana od dana prijema zahteva:

1.Zapisnike sa sednica Lovnih regiona ,sem Istocnog ,koji ste mi Vec dostavil a odnosi se na period pre odrzavanja skupstine u Smederevu od 30.06.2012 na kome ste donosili neke odluke na koje se pozivate na samoj Skupstini LSS pa me interesuje sta se na ostalim Regionima diskutovalo i kakve su odluke donete ,koliko je udruzenja bilo prisutno na samim sednicama koja su to udruzenja i koliki je broj udruzenja za sve Lovne Regione koje cine sama udruzenja??

(Potreban KVORUM za odrzavanje sednica Regiona) ....pozvano.....prisutno ..........ima ili nema kvoruma....?

2.Zapisnik Verifikacione komisije sa same skupstine LSS iz Smedereva od 30.06.2012god iz koga se vidi tacan broj delegata kojima je verifikovan mandat za skupstinu LSS ???

3. Spisak upucenih poziva delegatima za skupstinu LSS za 30.06.2012god po udruzenjima i imenima delegata koji ih prestavljaju???

4. Spisak upacenih clanarina za clanove LSS ( sva udruzenja ) za period od zadnje 4god sa brojem uplata LSS po udruzenjima na osnovu Vasih podataka koje posedujete?

5.Spisak iskljucenih udruzenja iz Istocnog lovnog regina i tacan naziv i broj udruzenja koji clanarinu nisu platili do sednice istocnog lovnog Regiona u Lozoviku koja je odrzaa 19.06.2012god kao i tacan broj udruzenja za svaki region koja su eventualno skljucena iz Regiona do odrzavanja skupstine LSS u Smederevu???

6.Spisak udruzenja koj su posle napustanja Skupstine u Smederevu udruzenja iz Vojvodine i Centralne Srbije ostala u sali da punopravno odlucuju i koliko njih je punopravno odlucivalo i koliki je potreban KVORUM bio za to, da li je utvdjen potreban kvorum i da li je pred .skupstine na zahtev Delegata iz Nisa to uradio postujuci poslovnik o radu Skupstine????

7.Koliko para ima trenutno LSS na svom racu???

8. Da li je tacno da je vise od 100 tuzbi podneto LSS za nezakonit rad i odlucivanje ,krsenje Statuta i propisa oko iskljucenja udruzenja iz sastava LSS?

Nadam se da ce te u propisanom roku odgovoriti na ovaj moj zahtev sa adekvatnim podacima koje ce te mi dostaviti na osnovu JAVNOSTI U RADU LSS!!!

S postovanjem

Stojadinovic Slavoljub s.r.

Vidovdanska 14

11324 Staro Selo

tel 060 0 841 843

Slavoljub Stojadinovic

elko
 Šta više reći o srljanju, zloupotrebama, falsifikovanju, nepoštovanju Kodeksa, nemoralu, evidentnoj podeli i grupašenju u službi LSS,činjenju i podsticanju svega onoga što nije lovačko i moralno od strane grupe koja sada upravlja LSS.
Kako se lovci Srbije, koje predstavljaju njihovi delegati i organima upravljanja u LSS, ne upitaju na koji način ih neko predstavlja i sa kojim ciljem i zašto se ne dozovu i ne uskrate poverenje onima koji i dalje dozvoljavaju popoviću, tici, škobiću i sličnima da rade to što rade na štetu ukupnog lovstva Srbije a isključivo zbog svoje lične koristi.

Šta reći o predhodno pomenutima kada ne postoji ništa moralno sa aspekta lovstva što su do sada uradili ili nastavljaju da rade.
Možda nisam u pravu pa bih voleo da me iko demantuje objavljivanjem dokumenata koji daju drugačiju sliku o njima suprotno mojim saznanjima i mišljenju.
Kako tumačiti:
- Učešće popovića u donošenju ZoDiL, hvalospeve Saši Draginu, potpisivanje predloga Zakona mimo odluke ijednog organa LSS, zanemarivanje učešća LU u javnoj diskusiji i učešće u pripremi predloga bez organizovanja javne rasprave na najširem lovačkom nivou.
- Donošenje Statuta LSS ( važećeg ) na način, a zbog isključivo svojih ličnih ciljeva popovića, nepoznat u demokratskoj praksi ( znaju svi i kako je donet i na koji način i znaju da je to urađeno nezakonito i mimo svih usvojenih akata LSS )
- Uvođenje sistema dvojake članarine ( na predlog popovića a zbog kupovine podrške delegata iz LSV za svoje predloge ) i principa različitog i neprincipijelnog finansiranja LSS i participiranja u upravljanju.
- Lažno prikazivanje uplata i tako usvojene članarine kao pokušaj da se lovci obmanu kako je članarina ista za sve ( neka bilo ko pokaže dokumenat da je LSS izvršio povraćaj članarine po odluci o visini članarine za 2011 LSV po osnovu finansiranja rada Slušbe LSV od uplaćenog iznosa)
- Nepoštovanje i flargantno kršenje Statuta LSS od strane popovića prilikom dodele i nabavke priznanja, pehara, medalja i slično, zaobilaženje UO u tim prilikama iz razloga koji samo mogu da ne naslute oni koji su isti kao on.
- Neprikazivanje pojhedinih troškova kako bi se kupila naklonost i podrška predsednika Skupštine LSS i knjiženje privatnih bahanalija popovića i njegovih istomišljenika kao troškova sednica Regiona.
- Prihvatanje cena i plaćanje istih za vođenje knjigovodstvenih usluga LSS koje su višestruko veće od uobičajenih, opet iz razloga koje samo slep čovek ne može ili neće da vidi.
- zloupotreba prilikom sazivanja sednice skupštine u Smederevu ( postoji spisak pozvanih - lojalnih i nepozvanih koji nema ama baš nikakve veze sa uplatom članarine prema LSS.
- Falsifikovanje zapisnika i odluka i te nelegitimne i nelegalne skupštine kako po pitanju usvajanja članarine
( 200, 500, 200 + 300 ) tako i po pitanju smene Dejana Milkova iz NO ili obmanjivanja i tog broja prisutnih da se smena pojedinih predstavnika u organe LSS vrše na predlog Saveta lovnih regiona što je čista laž i obmana.
- Zloupotrebe u sazivanju Saveta lovnih regiona, falsifikovanje kvoruma i na taj način donošenja odluka koje nisu i ne mogu biti legalne ( recimo sednica Savete centralnog lovnog regiona u Lapovu - Straževica kada nije bilo prisutna ni trećina članova Saveta i to po popovićevom spisku pozivanja ).
- Nepoštovanje odluke NO o smeni pera škobića sa mesta predsednika ( zna se zbog kojih razloga ) koja je sto posto legalna i za koju postoji više nego dovoljno svedoka.
- šta reći o izjavi tice na proslavi jubileja LSV da više neće da stoji iza lopova u LSS i da će sazvati skupštinu LSS u starom legalnom sazivu - još jedna istina ili laž.
O čemu više da se priča kada je LSS i oni koji ga sada vode u pitanju, da neće možda neko, neki rođak ili rođaka da povuče krivične prijave protiv popovića i tice, ili prijava Ministrastvu pravde i državne uprave od strane članova NO LSS, LU i LSV.
Ko god da se svrsta sa popovićem i njemu bliskima njemu nije mesto u lovstvu a kamoli u LSS.
Pravda je spora ali sigurno dostižna.
Zar iko od lovaca misli da su prijave napisane bez stvarnih dokaza i saznanja.Ko bi se igrao na takav način i sebe dovodio u poziciju da bude tužen zbog iznošenja neistina i laži.
Ni jedno LU ne sme i ne treba da podlegne pretnjama popovića i njegovih saradnika, protiv kojih se još uvek vode krivični postupci, da plaćaju članarinu na osnovu nelegalnih, nelegitimnih i osporenih odluka bilo kog organa LSS.
Kada oni odu iz lovstva Srbije i urede se odnosi kakvi priliče lovcima Srbije nikada neće doći u pitanje finansiranje LSS i postojanje LSS kao nacionalne asocijacije lovaca.

Do tada LSS ovakav i sa ovakvima nije i ne može biti legalan predstavnik svih lovaca Srbije već samo onih koji i dalje podržavaju kriminal, zloupotrebe, falsifikovanje i stavljanje ličnih interesa iznad lovačkih - klektivnih.
I ne može niko da se zavarava da će se tako predstavljati pred bilo kime pa ni pred predstavnicima države ili međunarodnim institucijama.
Previše je priča otišla daleko da bi se neko povukao ili izvukao iz svega što je uradio.
Prvo popocić i klika napolje pa onda kako ćemo dalje.

mrwa22250
 Kolega na ovom forumu se ne bavimo politikom!

Srbijalov Admin Tim

mrwa22250
 sorry ponelo me;)nece da se ponoviChut

Lala
 Sve što je Elko napisao stoji, uz dodatak da ne mislim da će moći da se reši unutar lovačke organizacije; prošlo je vreme kada se ova bruka mogla držati unutar saveza, i kada su se rešenja mogla naći unutar saveza.
Sada je, po mom mišljenju, krajnji momenat da država (državni organi) preuzme komandnu palicu, i napravi reda, pre svega po osnovu prijava protiv pojedinaca, a posle toga da o rezutatima i o saznanjima u vezi rada lovačkih organizacija ta ista država obavesti detaljno kompletnu lovačku javnost - da se ne bi desilo da 'vuk pojede magarca', i da bude 'puj pike ne važi'. Suviše daleko je otišlo sve ovo, i neko mora da snosi odgovornost za dobrano urušavanje saveza.
Takodje mislim, da se iza različitih vidjenja načina vodjenja lovne politike krije daleko prozaičniji nečiji interes, a to je, vrlo moguće, imovina saveza, koja nije mala! Ovaj momenat ne bi trebalo gubiti iz vida, po onoj staroj maksimi 'kad tražiš motiv, prati trag novca'! Ne optužujem nikog direktno, jer ne mogu da dokažem ovu moju tezu, ali upozoravam na mogućnost!
Pored prozaičnih (materijalnih) interesa, još kako stoji i teza o nekim ljudskim sujetama.
Sve ovo sadašnje ćutanje, ili nečiji rad 'u senci', ja vidim kao pripremu za godišnju skupštinu saveza.
Čak i ako Popović, Tica i ekipa 'prežive' godišnju skupštinu (što ne verujem), ostaje pitanje kako dalje, sa (po mom mišljenju) ozbiljno poljuljanim poverenjem većine lovaca u svoj savez!

Gedza66

Lala kaže:
Sve što je Elko napisao stoji, uz dodatak da ne mislim da će moći da se reši unutar lovačke organizacije; prošlo je vreme kada se ova bruka mogla držati unutar saveza, i kada su se rešenja mogla naći unutar saveza.
...............
Sada je, po mom mišljenju, krajnji momenat da država (državni organi) preuzme komandnu palicu, i napravi reda, pre svega po osnovu prijava protiv pojedinaca, a posle toga da o rezutatima i o saznanjima u vezi rada lovačkih organizacija ta ista država obavesti detaljno kompletnu lovačku javnost ......................

Suviše daleko je otišlo sve ovo, i neko mora da snosi odgovornost........................

Takodje mislim, da se iza različitih vidjenja načina vodjenja lovne politike krije daleko prozaičniji nečiji interes, a to je, vrlo moguće, imovina saveza, koja nije mala! Ovaj momenat ne bi trebalo gubiti iz vida,............

Ovome ne bih ništa dodao!!!!

Nego, još koliko ima do isteka bana kolegi Temulu (Temuđin)? Možda bi on imao neke kontrargumente upisima Lale i Elka?

Stalno se pitam zašto je Temuđin (Boban-lovočuvar i posmatrač ptica, odnosno Aleksandar-trenutno zaposlen u strasnoj službi LSS) izabrao baš ovaj nick. Na Boridžinskom dijalektu ime Temuđin (Temul), bi značilo: jurnuti naglavačke ili pogled u očima konja u trku koji juri kuda hoće, bez obzira na namere jahača.RodeoZbunjen

Indjijanac
 Temudjinu je ban skinut još pre par dana i idim da je ulogovan,samo neznam što se neuključuje u diskusiju?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala

Gedza66 kaže:
Stalno se pitam zašto je Temuđin (Boban-lovočuvar i posmatrač ptica, odnosno Aleksandar-trenutno zaposlen u strasnoj službi LSS) izabrao baš ovaj nick. Na Boridžinskom dijalektu ime Temuđin (Temul), bi značilo: jurnuti naglavačke ili pogled u očima konja u trku koji juri kuda hoće, bez obzira na namere jahača.RodeoZbunjen

Mislim da nisi u pravu Gedžo: koliko sam ja uspeo da se informišem, Temudjin je napravio malu zabunu, pa upotrebio reč 'Kenguru' (Cangaroo), a u stvari je trebao da upotrebi reč 'Klokan' ('Clo-caann'), što na jeziku jednog plemena (ljudožderskog?) u Amazoniji znači 'onaj koji je u pravu'! Ili ja nisam klokan?Grin
Reč 'kengur' i 'klokan' su sinonimi, a te životinje pripadaju rodu torbara, pa možda tu treba tražiti skriveno značenje, jerbo mi ova jurnjava po Srbiji za članarinama i podrškom delegata po lovnim oblastima pomalo liči na torbarenje. Možda nisam u pravu, ali ko zna...
Btw., torbarima pripada i ona avetinja 'tasmanijski djavo', najbešnja životinja; tu je i veliki kljunaš... Ubilo se za simboliku! Grin
Mogao bih se ja još zavitlavati, ali tema je ozbiljna.
Dakle, koliko ja znam, tokom januara meseca, tj. početkom druge polovine januara, moguće da će ipak uslediti očekivana reakcija državnih organa. Kanda su to namirisali i po savezima, pa otud i onaj intervju i izjave Pažina, za par dana dva puta, a valjda tokom cele 2012. se nije toliko oglasio!

bturjane
 Misljenja sam da bi reakcija drzavnih organa u ovom slucaju min.polj.itd trebala da bude mnogo brza i veoma britka u smislu udaljavanja svih iole povezanih sa ovom bulumentom u LSSu jer sto kaze Lala mislim da se nesto mrda iza brda i da se upravo zauzimaju busije za reakciju drzave i pocetnih pozicija za dalju akciju odrzanja na vlasti kako sam obavesten Zdrpic u tajnosti preko svojuh predsednika LUa utvrdjuje i proverava a i ubedjuje "neopredeljene"koliku podrsku i potporu ima kod obicnih"lovaca" a pogotovo pod plastom kao redovnih godisnjih skupstina LUa tako da bi drzava trebala mnogo energicnije i temeljnije da odreaguje na sva zbivanja oko "lovackih"para koje su dosad u ministarstu bile samo mrtvo slovo na papiru.
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

temudjin
 "Kako smo mi čudna bića: sedimo u paklu, na dnu tame, zato što se plašimo svoje sopstvene besmrtnosti." Rumi

Evodija
 Sremac ili ga briši, ili mu otvori novu temu,ili da i mi počnemo da pišemo......Njanjanja2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,055,397 posete www.srbijalov.com