|
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
| slavaplana |
Objavljen 22.01.2013. 21:27
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Kako ce Djukic sada kada LSCS nije propao kako je najavljivao???
Djukicu izbori za mesne zajednice se ocekuju a to isto predlazem i Djordju Donicu iz Velike Plane koji na tim i samo tim izborima prolazi sigurno!!
Milutin i sekretar koga necu da imenujem rade kampanju to je sigurno!!
Zika veliki strucnjak i Upravnik koji stoji kao vojnik na strani LSS jos nije nista shvatio ali ima kad!!!Samo da poplacamo kazne u Plani zbog njega i on ce svatiti gde je pogresio kao Popovic jednog dana!!
Sve odluke sa ovog U.O. bice objavljene 1 aprila na sajtu LSS elektronskom lovcu koji osecuje samo uze rukovodstvo LSS,kad stavlja nove tekstove!! |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 22.01.2013. 21:29
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Jesi li siguran Slavo da će uopšte shvatiti?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 22.01.2013. 21:31
|

Lovčina

|
Oce!!!Malo kasno ali bolje ikad nego nikad!!
Djordje Donic da me je slusao bio bi najbolji predsednika u 100km !!
Slusao je Ziku ,Milutina i Neopozivu ostavku koja se sama povukla i tako ce da prodje kao Popovic!!!Isto i malo gore jer sud radi punom parom!!Kazne stizu!! |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 22.01.2013. 21:33
|

Lovčina

|
eeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
POPOVICU TVOJ U.O. TI NE USVAJA PREDLOG TVOJE RADNE GRUPE DRUGE DO SADA???
KO TI JE SADA ZASMETAO????Nadamo se treca radna grupa PA MUSKO da bude u obostranom interesu!!
Sto neposlusaste VLADU PRAVNIKA sta vam je rekao u dopisu pre odlaska??
POVETARAC??? |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 22.01.2013. 21:41
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
[movie=youtube]yWas9AhmBkA[/movie]
Odgledajte spot do kraja, pojavljuju se i neki u prugastim odelima...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 22.01.2013. 21:42
|

Lovčina

|
Ovo je signal nadleznom Ministarstvu da svaki dogovor sa Popovicem i ovakvim LSS nema perspektive i da je njegova smena jako blizu tako da ulaziti u neke robinse veze i obecanja pojedincima nema vise ni smisla a ni veze!!
Kao sto svi imamo prilike da vidimo sve manje lovaca i udruzenja podrzava to sto slobodno mogu reci POPOVIC,SKOBIC,ZIVKO,GLIGA pokusavaju na silu da proguraju uz TATOVICEV BLAGOSLOV preko radjaka!!!
TO NIJE U INTERESU LOVACA!!
LSS mora da opstane ali u drugoj formi koja POPOVICU I EKIPICI nikako ne odgovara!! |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 22.01.2013. 21:53
|

Lovčina

|
Sta ce mo sa Ceranicem koga nikad nema kad treba??
Nemoj da si tuzan Ceranicu i meni u Velikoj Plani kazu da sam cinkaros i izdajnik ??
Nije to nista a nezaboravi da pobednici pisu istoriju uvek!!
Ove ce zaboraviti do sledeceg Sv.Jovana ko su i sta su!!
Jedno dobro ispovedanje i bices ti kao nov veruj mi !!!
Mislim na ispovedanje kod UBOPOKA???
Pop ovde vise ne igra ulogu!!!Pantelicu urednice gde si ti????
IZVINJAVAM se ZOOTEKI sto sam ga propustio u predhodnim upisima!!
Dogura ti do penzije???MASALA!!!
A trebao si odavno da lezis......u banji ......na oporavku...... ???
Godine su ucinile svoje!!!!!
Sta te briga!!!
Kako ces Ti da zivis od male pezije jer ti ni plata u LSS nije bila velika???Kakav ti je prosek ???Jer imas citav radni staz da ne fali nesto ??kao para u LSS???
Brineme sve to???
Kako ce STOJAN VOZAC DA IZADJE BABI NA OCI???? |
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 22.01.2013. 21:58
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
[movie=youtube]kjMLTiWaCfA[/movie]
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 22.01.2013. 22:05
|

Lovčina

|
Kad se budu delili zlatni ordeni u LSS setite se nas koji smo bili na rubu otadzbine kad je to trebalo....mislim na ove nove kad dodju!!!
Setite se TICE I njegovih zasluga pored Tesle koje malo ko zna ,setite se Djukica koji plati 20 clanarina LSS a sedi u organima upravljanja ...sta ce covek malo udruzenje....!!!
Setite se skupstine u Smederevu ZAKNSKE I LEGALNE koju je JEREMIJA SNIMIO kamerom od posticajnog fonda Ministarstva koji je investiciju odplatio posle prve tezge!! |
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 22.01.2013. 22:09
|

Lovčina

|
možda nisam trebo postaviti ovu pesmicu.
bojim se da nepostane himna na ovoj temi
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 22.01.2013. 22:24
|

Lovčina

|
I zatvor je za ljude!!!
Ko nije bio ....ima kad.....polako!! |
| |
|
|
| elko |
Objavljen 23.01.2013. 09:09
|

Stari član

Upisa: 302
Pristupio: 20.07.2011. 10:51
|
Biće dogovora oko budućnosti i novog načina ustrojstva LSS, njegove uloge, finansiranja i t.d. ako se mnogi budu dozvali pameti, mnogi otišli da ih moje oči više ne vide, ako se bude radilo i gledalo u pravcu razvoja lovstva, bogatijih lovišta, bolje organizacije lišene svega što je i na ovom forumu mnogo puta apostrofirano kao lovački neprimereno i nemoralno.
Način u interesu lovstva Ja tebi Ti meni pa puj pike ne važi ne dolazi u obzir barem što se tiče mog načina razmišljanja ali i načina koji slede mnogi u LSCS.
Onome ili onima koji su doveli do ovakvog stanja, nejedinstva, podeljenosti i gubitaka na svakom planu nema mesta u lovstvu Srbije a kamoli u dogovorima.Može dogovor u smislu kada se podnose ostavke, vanredna skupština sa predstavnicima svih LU, privremeno rukovodstvo, nov Statut i redovni izbori.
Kako neko misli da se usvaja Statut koji nije dobio podršku UO LSS ( krnjeg ), kako nova Radna grupa ( koja po redu ) i kada će ponovo javna rasprava.
Ako neko misli da taj ko zna koji novi predlog ne treba da ide na javnu raspravu grdno se vara ili se opet nešto valja ispod žita kao po ko zna koji put.
Ako je istina da je škobić napustio sednicu,lično mislim da je to korak ka njegovom udaljavanju iz lovstva uopšte a nije mi ni jasno u kom svojstvu je i prisustvovao ( možda kao samozvani predsednik NO ).
Postoje nagoveštaji i da se jedan- znate koji , urednik sa televizije zajedno sa zootekom uključuje u pokušaje razbijanja pojedinih udruženja članova LSCS, slično scenariju iz Ivanjice, i još ponekih udruženja iz Zapadne Srbije.Vade iz naftalina svoje stare proverene ali i kompromitovane kadrove kako bi opet zajahali.
Pozdravljam ih i predlažem da odustanu jer od toga nema ništa osim njihovog novog kompromitovanja i ovog puta nećemo ćutati već će se neke pričice objaviti i u sredstvima javnog informisanja koje su čini mi se najčitanije. |
| |
|
|
| elko |
Objavljen 23.01.2013. 13:27
|

Stari član

|
Kosam ja ispod lovačkog neba.
Još jedan koji jedno priča a drugo rai!
Još jedan u nizu onih koji se bave utopijom.
Šta sam uradio a da su bar većina bili zadovoljni
Gde dosežu naše želje da bude bolje, uređenije, bogatije
Kako protumačiti zabludele koji su se po rečima marka tice vratili pod okrilje LSS a trebali bi da se priklone LSCS.
čestitam marku tici i zoranu popoviću na takvoj akciji.uspeli su.
Povlačim se iz takve priče.ja nisam mogao da privučem LU Aranđelovac u LSCS.Izgubio sam.Nisam na istoj razini.Nismo se razumeli.
Naišli ljudi na razumevanje kod zorana popovića i marka tice, saglasio se pero škobić a dao saglasnost gligica, advokat, i živkica.
Izvinjavam se Stojanu koji u tome na sreću nije učestvovao.
Epilog:
Ti isti koji su slikani u zootekinoj slici kao članovi i prisutni na UO u glasili LSS, kao ljudi kji su odblokirali LSS rade što i njihovi mentori.
Preko 100 falsifikovanih diploma o položenom lovačkom ispitu, oduzeto oružje, podnešene krivične prijave, alal vera, pravi članovi- učesnici u rau UO LSS.Alal vera marko tica, e jesi vratio prave u okrilje LSS.Spram sveca i tropar.
Ne znate gde se to dešavalo.
Pitajte marka i zorana.
Niste pogodili, nisam ja loš kao što pričaju, neću ja da vas zamajavam.Nije daleko Aranđelovac.Vratili se u jato kome i pripadaju ali ne lovci već njihovi vrli predstavnici.
Kakav predsednik takvi i prisutni.E jesi smenio i izabrao prave ( lažima da je to predlog Saveta lovnog regiona ) postavio si imenjake, i istomišljenike.Upravo rade ono za šta će mnogi u upravi LSS i odgovarati.
E moj marko, što ih bar ne nauči kako da se sakriju.
Kakvi članovi takav i UO LSS.
Hvala za pažnju, sram vas bilo bitange. |
| |
|
|
| elko |
Objavljen 23.01.2013. 13:37
|

Stari član

|
Uh, zaboravih.
Vedete LSS, aleksandar pantelić i Vukić Kostić organizovali polaganje lovačkih ispita u LU Branko onović u Arilju.
Uzeli pare.
Doveli u zabludu preko 50 kandidata, časnog Mileta Jevgenijevića da rade po pravilnicima i odluci LSS.
Postoje zapisnici, potpisi sve kao da je u redu.
Avaj.
Tatović ih ne šljivi ni za jotu.Nisu bili imenovani od strane LSS, lagali, podmetnuli, orobili lovce a nema diploma o položenom lovačkom ispitu.Ne da Tatović- sigurno je i u pravu.Radili mu iza leđa.Uostalom ko to da očekuje od pantelića i Vukića Kostića.
Nisu pomogle ni intervencije.
Šta da se radi.
Sva dokumentacija ide Upravi za šume, LSS, policijskoj upravi.Srećno gospodo bez licence.
Ne razumete.
U LSS polovina stručnih lica nema licencu za izradu planskih dokumenata i organizovanje polaganja lovačkih ispita.
Živela zooteka - eto zašto je potrebno biti član LSS, privatnog saveza Zdrpa, svračića i našeg pekice.Uplaćujte pare dok smo tu u A.Nenadovića.
Sve zakasnele uplate idu preko CZ. |
| |
|
|
| elko |
Objavljen 23.01.2013. 13:38
|

Stari član

|
Oprostite forumaši na slovnim greškama.Nisam sklon ali se dešava. |
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 23.01.2013. 15:11
|

Lovčina

|
elko kaže:
Uh, zaboravih.
Vedete LSS, aleksandar pantelić i Vukić Kostić organizovali polaganje lovačkih ispita u LU Branko onović u Arilju.
Uzeli pare.
Doveli u zabludu preko 50 kandidata, časnog Mileta Jevgenijevića da rade po pravilnicima i odluci LSS.
Avaj.
Tatović ih ne šljivi ni za jotu.Nisu bili imenovani od strane LSS, lagali, podmetnuli, orobili lovce a nema diploma o položenom lovačkom ispitu.Ne da Tatović- sigurno je i u pravu.Radili mu iza leđa.Uostalom ko to da očekuje od pantelića i Vukića Kostića.
Šta da se radi.
Sva dokumentacija ide Upravi za šume, LSS, policijskoj upravi.Srećno gospodo bez licence.
Ne razumete.
U LSS polovina stručnih lica nema licencu za izradu planskih dokumenata i organizovanje polaganja lovačkih ispita.
Živela zooteka - eto zašto je potrebno biti član LSS, privatnog saveza Zdrpa, svračića i našeg pekice.Uplaćujte pare dok smo tu u A.Nenadovića.
Sve zakasnele uplate idu preko CZ.
ma šta kažeš?
ja mislim da se takvo lažno predstavljanje i ostalo učinjeno u zakonu jednom reči zove PREVARA
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 23.01.2013. 15:19
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
elko kaže:
Ne razumete.
Meni ja najvažnije da naš dobri Pepa75 ima licencu, pa makar ostao kao verovatno jedini do sada koji je morao 'na popravni'! Bolje biti i ponavljač, nego biti bez licence!
Neka je živ i veseo Pepa, za sve ostale se ne bih sekirao i brinuo toliko!
Ja sam njegovo padanje na prvom izlasku jedva preživeo, od stresa, a zbog drugog polaganja nisam noćima spavao od brige! One čike iz komisije, naročito onaj jedan sa naočarima su prosto ulivali stra' kod mene, ali na sreću, Pepa se hrabro suočio sa dinamikom razvoja populacije, i rasturio komisiju - ostali ljudi zaprepašćeni! 
Zooteka ima overeno od scenariste i urednika da može da edukuje sitnu dečicu, što je svakako lepo i korisno, a verovatno donosi i dobar honorar! Bilo bi lepo saznati koliko od te dečice postanu lovci kasnije?
U Šidu, kako čujem, predlagano je da se vrši edukacija lovaca, a baš je Zooteka bio u igri. Još ako bi lovce edukovao kako se pišu tekstovi za novine, slični onom 'Zašto biti član?', gde bi nam bio kraj?
Ili bi bolje bilo da je naslov 'Zašto biti DRUG ČLAN'?!?!?! 
[movie=youtube]xbvRe34VAW0[/movie]
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 23.01.2013. 17:17
|

Lovčina

|
elko kaže:
Uh, zaboravih.
Uzeli pare.
Avaj.
Šta da se radi.
Ne razumete.
Sve zakasnele uplate idu preko CZ.  |
| |
|
|
| Evodija |
Objavljen 23.01.2013. 22:06
|

Stari član

Upisa: 499
Pristupio: 27.06.2012. 21:59
|
Temuđine, samo ti možeš da nam pomogneš.
Čuo sam jednu priču od izvesnog 
POŠTO ZNAŠ DETALJE INTERESUJE ME TVOJ STAV:
Dali je tačno, da je izvesni gospodin Milorad Perović, 2006. godine, polagao lovački ispit u Srbobranu.
Dali je tačno, da je te godine postao potPrecednik CIC-a.
Šta se po tvojoj (Sekretar LSS) evidenciji prvo desilo.
Dali je tačno da je on kao i ti ( za 300 eura) privatno član CIC-a,
a da mu je Živojinović od Koraćice overio papire (LSS).
Sve je navodno išlo preko g. Jočića (MUP) |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 23.01.2013. 22:25
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Uh JBT pa mi izgleda otvorismo Pandorinu kutiju