NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
mihailo |
Objavljen 26.02.2011. 17:08
|

Veteran

Upisa: 572
Pristupio: 05.10.2010. 10:39
|
slavaplana kaže:
Necemo da komentarisemo ovu HARMONIJU medju delegatima za nedelju!Sve sto imamo recice mo javno ali u ponedeljak!Pa ko prezivi neka prica!!!!!!!!!!!!!!!!!!JOOOOOO DRUZE TITO STO NEVIDIS STA RADE OVA DECA TVOJIH GENERALA I OBAVASTAJACA !!!!
POLOVINA SLUZBE SU LJUDI U LOVSTVU I VISE!!!!!!!!!!!
Sve dokazani i više puta provereni drugovi.
Reče jednom drug Kardelj "daj gejaku pendrek tako ćeš ga se najpre rešiti"i onda dođe 5 plenum SKJ na Brijunima,pade drug Leka a bio je dobar komunista.............. |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 26.02.2011. 17:38
|

Lovčina

Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
Oće biti dotle i gotov slavospel o uspešnom ućešću na sajmu lova u Salzburgu i visoko postignutim pregovorima i podršci koju nam združeni lovci združene evrop pružaju.
Valjda nas tamo neko iz našeg saveza predstavlja, onako kako i doliči, ne moguće da nismo uzeli učešće u takvoj manifestaciji.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
|
|
|
paninm |
Objavljen 26.02.2011. 17:54
|

Stari član

Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
mozda nije bilo predvidjeno finansijskim planom- bilo je pametnijih rashoda |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 26.02.2011. 18:08
|

Lovčina

|
  ima toga i u Austriji a čisto sumnjam da nije predviđeno planom, čim nas sutra ošišaju čućemo i ko je bio u delegaciji i kakve smo sve uspehe požnjeli.
Imam neke ljude na sajmu sad ću probam da proverim.
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 27.02.2011. 12:43
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Što se mene tiče meni je dovoljno rekao gospodin Knežić u komentarima na naslovnoj strani!! Nemju onovolje i vremena da se sa nama dopisuju, ma .................bolje mi je da šutim...g.....na su to sve!!! 
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 27.02.2011. 13:54
|

Lovčina

|
Samo opušteno, bez nervoze, ponašajmo se kao da se nas ništa ne dotiče, posebno kad pristignu informacije sa sednice, ja evo sad ranim kucove sa slaninom, al ne dam im kožuru, ko zna možda mi zatreba, kad objave informacije, da ne polomim i ovo malo zuba što imam.
Kako god da bude znam da neću biti sretan, šta ću takav sam, ček da dodam i ono obavezno na kraju ,,NISAM JA KRIV,,.
|
|
|
|
paninm |
Objavljen 27.02.2011. 18:10
|

Stari član

Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
LU Aleksandrovo kaže:
Samo opušteno, bez nervoze, ponašajmo se kao da se nas ništa ne dotiče, posebno kad pristignu informacije sa sednice, ja evo sad ranim kucove sa slaninom, al ne dam im kožuru, ko zna možda mi zatreba, kad objave informacije, da ne polomim i ovo malo zuba što imam.
Kako god da bude znam da neću biti sretan, šta ću takav sam, ček da dodam i ono obavezno na kraju ,,NISAM JA KRIV,,.
sto bi reko temudzin "aha" |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 27.02.2011. 18:20
|

Lovčina

|
Nek menjaju naslov teme u kako onaj naš banaćanin reče, DA LI JE LOVAČKI SAVEZ SRBIJE NIKADA JAČI I JEDINSTVENIJI
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 27.02.2011. 19:27
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Da li je Skupština LSS gotova?
Šta je bilo interesantno?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 27.02.2011. 20:11
|

Lovčina

|
Izgleda da je prošla, u besprekornom redu, sve je jednoglasno usvojeno, i nije bilo primedbi.
Pa na skupštini mora da bude tako, kod nas lovaca one imaj svečarski karakter, sastanci upravnog odbora su već druga priča.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 28.02.2011. 07:29
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ma mi smo stoka koju treba samo goniti!
Što je jači bič, stoka bolje sluša!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 28.02.2011. 09:13
|

Lovčina

|
Skupština je i sada kao i nebrojani put do sada pokazala svoju neefikasnost i svoju nesposobnost, a što je posebno zabrinjavajuće i šokantno da to čini u jednom od presudnih dešavanja i transformacija koja su već započela a najveći deo tek stoji pred svim lovcima Srbije, te time na neki način i zapečatila svoju sudbinu i sudbinu lovačkog saveza Srbije u očima mnogih svojih članova. Ne mogu se ovoga puta za to osuđivati čelni ljudi saveza, ovoga puta oni zaista nisu krivci, delegati su ti koji su svojim ćutanjem, odobravanjem i nezainteresovanosti jasno dali do znanja da im do saveza nije baš mnogo stalo, izgleda da svako ima sopstveni plan za sebe i da je glavna poenta da se izgura još ovo nekoliko meseci do dodele lovišta na gazdovanje, a onda kud koji mili moji.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 28.02.2011. 09:23
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Sve je to uvezano, moj Cuciću, i delegati, i rukovodstvo, i uprave LU, i ovaj i onaj. Svima je sve potaman.
Čoveče, ni jedna reč kritike ili samokritike! Sve u redu, svoji smo, pa nećemo valjda sad da tu nešto ovo-ono...
Nego, jel se kuva negde neki paprikaš, da bataljujem ovo pisanje, pa da predjem na krkanje? Od toga me neće boleti glava, a jedino mogu da se razočaram, ako kuvar zabrlja ukus.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 02.03.2011. 14:47
|

Lovčina

|
Ima li neko informacije o tome da se priprema transformacija i preregistracija lovačkog saveza srbije u organizaciju zadružnog tipa. Nešto sam načuo ali čovek nije znao najbolje da mi objasni.
moram da prelistam malo zakon o zadrugama da vidim koji bi im bio razlog za to.
|
|
|
|
Cadara |
Objavljen 02.03.2011. 15:06
|

Stari član

Upisa: 345
Pristupio: 06.10.2009. 13:30
|
Na Skupštini LSS -a formiran je ''stručni'' odbor koji će uraditi predloge za izmenu Zakona o divljači i lovu i izmenu postojećih pravilnika. Svi izveštaji su usvojeni jedino su predstavnici centralnog regiona bili protiv. Toliko sam saznao.
Uglavnom očekuje nas vruće leto što se tiče LSS-a i sve oko toga. |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 02.03.2011. 16:00
|

Lovčina

|
Bolje da su formirali Vrhovni štab za izmenu zakona i pravilnika, Nisu to uradili dok su se pitali a sad će da urade, a država će da se sa njima zeza, koga oni to zajebavaju i kome mažu oči, da opravdaju lovu koju će da mazne ,,stručni,, odbor, normalno formiran od njih, da onom babcu ekonomu malo olakšaju posao pri izradi završnog računa i izveštaja.
U kom svetlu se sad vidi sekretar LSS Ćeranić. Isterujući pravdu što nije ušao u minisarstvo čovek ušao u LSS, svaka čast na stručnosti al mi se sve čini da je svojim isterivanjem pravde počeo da zavija sve lovce u crno.
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 02.03.2011. 19:44
|

Lovčina

|
Oće admini da zaključaju ovu temu do sledeće skupštine, zar nema više ništa da se kaže ili doda.
Makar sad nešto lepo, sve je prošlo ko podmazano po loju. Trebalo bi da budemo fini pa bar da im čestitamo na glatko izvojevanoj pobedi nad svojim članstvom.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 11.03.2011. 07:52
|

Moderator

|
Našao sam jedan dosta interesantan članak na drugom lovačkom sajtu, baš u vezi naziva ove teme. Autor članka će verovatno biti poznat onima koji čitaju lovačke časopise.
Pročitajte obavezno, evo linka:
http://www.lovcisrbije.com/index.php/...d-lss.html
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 11.03.2011. 08:01
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Lala kaže:
Našao sam jedan dosta interesantan članak na drugom lovačkom sajtu, baš u vezi naziva ove teme. Autor članka će verovatno biti poznat onima koji čitaju lovačke časopise.
Pročitajte obavezno, evo linka:
http://www.lovcisrbije.com/index.php/...d-lss.html Znači pošto je sva krivica svaljena sad već na bivšeg ministra jer rukovodstvo LSS se nije na vreme probudilo i reagovalo sada imamo novog ministra pa onda JURIŠŠŠŠŠŠ na njega kako je jedan u.ro tako drugi neka briše
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 11.03.2011. 08:18
|

Moderator

|
Pa mslm da u članku ima poprilično primedbi i na rad LSS, naročito od strane Tomice Radosavljevića. Ostale izjave mi liče na 'naknadnu pamet'.
Rečeno je u članku da će se formirati novi Savez u centralnoj Srbiji (to znamo od ranije već), i da će 'priznavati LSS', šta god to značilo, i da će novi savez biti formiran po uzoru na Vojvodinu. Da li to znači da će ostati u okviru LSS, ne znam.
Znam samo, da LSV ima preko 20 hiljada članova, a da u centralnoj Srbiji ima oko 30 hiljada - znači, od 84 hiljade članova LSS, ako ovo bude kako piše, 50 hiljada će biti u dva regionalna saveza. Da li će ti savezi biti 'pod kapom' LSS, ili će imati vrlo visok stepen samostalnosti ili pak punu samostalnost, ostaje da sačekamo i vidimo.
Po mom mišljenju, ne bi valjalo da sad krene opšta moda osnivanja regionalnih, pa još nekih drugih saveza (sve do opštinskih, ovde je neko postavio i tu temu). Usitnjavanje samo može da poveća troškove administracije, i da i poskupi dodatno lov, za članove. Mada, ako neko hoće i može da plati, nije zabranjeno.
O svemu ipak na kraju, poslednju reč će dati LU, koja su sad došla u epicentar zbivanja. Sve zavisi od LU, i to je dobro, ali neće biti dobro, ako uprave LU ne budu detaljno informisali članove-lovce, pa da lovci kažu svoje, a uprave LU da rade u skladu sa stavom lovaca. Obzirom na lošu praksu, da se informisanje loše sprovodi, bojim se da neke uprave LU ne dodju u iskušenje da ovakve kapitalne odluke donose sami.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|