|
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
| Zure |
Objavljen 13.02.2013. 22:06
|

Član

Upisa: 56
Pristupio: 26.11.2010. 13:11
|
Lalo! upis 5012 ti je ekstra nakitio si kako jeste.Izvini ja nisam dobio za džabe licencu platio sam je 5000 din.Neznam na koga si mislio ,,Sada sa licencom vrata su mi otvorena u celoj EU,, jer je izdata od lovačke komore. |
| |
|
|
| trap |
Objavljen 13.02.2013. 22:20
|

Mlađi član

Upisa: 39
Pristupio: 17.02.2012. 16:36
|
postovane kolege,16.3.2013. u kovilovu se puca memorijal Vojislava Rakica i otvaranje sezone glinenih golubova.Molim sve kolege da se ukljuce i admin tim da podrze ekipu SRBIJALOV i pomognu nam da ponovo budemo prvi |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 13.02.2013. 22:48
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Zure kaže:
Lalo! upis 5012 ti je ekstra nakitio si kako jeste.Izvini ja nisam dobio za džabe licencu platio sam je 5000 din.Neznam na koga si mislio ,,Sada sa licencom vrata su mi otvorena u celoj EU,, jer je izdata od lovačke komore.
Ja ne znam da sam negde napisao ,,Sada sa licencom vrata su mi otvorena u celoj EU,, , ne znam gde si to pročitao, a obaška što to nije baš tačno, može eventualno da pomogne. Plaćanje licenci je stvar koja se u svakoj struci podrazumeva, pa i u lovstvu.
Ono što meni smeta, jeste vrlo tanko znanje kod nekih lovočuvara; bez uvrede, ali mislim da su ona pitanja za licencu lovočuvara zaista na nivou znanja jednog solidnog lovca pripravnika. Takodje, mislim da je smetnja način finansiranja lovovčuvarske službe, kao i izostanak svake inicijative i želje za radom kod dobrog dela lovočuvara. Rade samo ono i samo onoliko, koliko od njih traži poslodavac (uprava LU). Pa čak ni to ne rade kako valja!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Zure |
Objavljen 13.02.2013. 23:20
|

Član

Upisa: 56
Pristupio: 26.11.2010. 13:11
|
ja sam napisao,,sada sa licencom vrata su mi otvorena u celoj EU,, cini mi se da nisi razumeo upis,Licence smo dobili cinimi se da nam one u ovom trenutku nicemu ne sluze.Koliko para toliko i muzike. |
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 14.02.2013. 07:15
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
nažalost Zure u pravu si,ako si možda pratio dešavanja u Indjijskom LU ,ima primer,na konkursu 5 kandidata,izabran kandidat koji ni danas jedini od 5 nema licencu,a ni radno iskustvo,čak ni ne obavlja dužnost,samo se papirološki provlači kao lovočuvar,a poslove obavlja stručnjak kokošar
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 14.02.2013. 08:23
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Gedza66 kaže:
Ocigledno sam pravi baksuz. Prihvatim se obaveza u LU, kad ono uhapse mi predsednika udruzenja i upravnika. Uhvatim se lokalne politike i ucesca u lokalnoj vlasti, kad ono ode u "kapan" i bivsi predsednik opstine.
A da mi tebe, baksuze, predložimo na neku funkciju u LSS ili još bolje u LSV?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 14.02.2013. 08:53
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
uskoro se ocekuje informativni razgovor jednog gospodina iz LSS i POLICIJE kojoj treba da kaze sta zna i cega se seca????
Ovih dana sledi rasplet u LSS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pre Skupstine da se vidi sta je ko radio!!
Drzava mozda i polozi test oko LSS !!!
Nadlezni mozda i krenu nesto da rade u interesu lovaca!!! |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 14.02.2013. 09:00
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Sremac75 kaže:
Gedza66 kaže:
Ocigledno sam pravi baksuz. Prihvatim se obaveza u LU, kad ono uhapse mi predsednika udruzenja i upravnika. Uhvatim se lokalne politike i ucesca u lokalnoj vlasti, kad ono ode u "kapan" i bivsi predsednik opstine.
Sremac obavezno Gedžu predložiti za počasnog člana u BP i kod izgleda da je Gedža formula kako se rešiti i . A potom malo u goste kod Slave u VP ., i onda obavezno u više organe kod LoSoVa I LoSoSa na završno čišćenje.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| kelt |
Objavljen 14.02.2013. 09:11
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
gedzo aj dodji malo u goste u Pancevo mi dzaba krecili izgleda
|
| |
|
|
| elko |
Objavljen 14.02.2013. 10:45
|

Stari član

Upisa: 302
Pristupio: 20.07.2011. 10:51
|
Odgovorno tvrdim
zoran popović kao predsednik LSS više puta je prekršio Statut LSS, prekoračio ovlašćenja koja su mu data Statutom LSS, zloupotrebio funkciju predsednika LSS, lažno prikazivao pojedine troškove poluprivatnih terevenki kao troškove sastanaka Južnog lovnog regiona, nedomaćinski je sklapao ugovor o vođenju knjigovodstvenih usluga za cenu koja je višestruko veća od uobičajenih za tu vrstu posla, nije imao validne odluke UO LSS za pojedine ugovore, zloupotrebio je i prekoračio ovlašćenja predsednika LSS kada su u pitanju dodela priznanja, odlikovanja i slično uz samovoljni odabir pravnog subjekta koji je ispručivao medalje, pehare i odlikovanja bez ijedne odluke UO ili naknadnog saglašavanja UO LSS sa njegovim samovoljnim odlukama.
Odgovorno tvrdim da je pomenuti gospodin imao podršku bivšeg predsednika NO koji o svim zamerkama na njegov rad koje su bile i predmet rasprave na NO LSS nije informisao Skupštinu LSS, nije radio u cilju suzbijanja kršenja Statuta LSS od strane predsednika LSS, nije kao predsednik NO na sastancima UO LSS ukazivao na kršenje Statuta LSS od strane najodgovornijih.
Sve ovo odgovorno tvrdim i u situaciji sam da isto i dokažem a svedoci su mi niko drugi do članovi NO LSS, odluke predsednika bez podrške u odlukama UO LSS, sklopljeni ugovori, kao i postupanje predsednika LSS gospodina zorana popovića.
Ko smatra da nisam u pravu, da lažem, da širim neistine neka me tuži, dokazaću da sam u pravu.
Ko zna, a zna da sam u pravu neka se odrekne takvog načina rada, podnese ostavku ili javno odgovori na sve optužbe i to konkretno jedno po jedno i neka pribavi saglasnost UO na takvo ponašanje.
Kako upis ne bi ostao nepotpisan
Dragan Guberinić,
bivši član NO LSS ( smenjen na osnovu navodnog a lažnog predloga lovnog regiona koji nikada to nije predložio a na koji se pozvao predsednik LSS i predsednik Skupštine LSS na Skupštini ( koja nije imala kvorum za odlučivanje ) u Smederevu 30.06.2012 godine.
Ko god da stoji iza ovakvog ponašanja najodgovornijih u LSS treba dobro da se zamisl zbog čega to radi i u čijem interesu.
Koga god ne interesuju predhodni navodi i ne želi da se rasvetli ponašanje predsednika LSS treba da se zamisli zboga čega su ga lovci birali na najodgovornije funkcije.
Sigurno je samo jedno - ničija ne svetli do zore, svako može da radi kako radi ali dokle će to će se videti, a otrežnjenje može biti veoma bolno i za one koji su ćutali i za one koji su aminovali. |
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 14.02.2013. 14:05
|

Lovčina

|
Jel to ovaj gospodin sa slike?
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 14.02.2013. 15:12
|

Lovčina

|
 |
| |
|
|
| kelt |
Objavljen 14.02.2013. 17:33
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|

|
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 14.02.2013. 17:39
|

Lovčina

|
ili ovaj
|
| |
|
|
| bogoljub |
Objavljen 14.02.2013. 18:34
|

Veteran

Upisa: 710
Pristupio: 08.09.2010. 22:27
|
Ovaj gospodin sa slike me sve više podseća na nekog iz LSS još samo da se setim na koga.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
| |
|
|
| Gedza66 |
Objavljen 14.02.2013. 18:37
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
Sremac75 kaže:
Gedza66 kaže:
Nemo brate funkcije, alergican sam na njih. Ako imas neko mesto gde treba da se radi, tu sam. A da sam baksuz, jesam i nije sramota priznati . Ako se od ponedeljka pa u narednih mesec dana desi hapsenje bar jos dvoje, troje nevinih, onda sam zaista teska baksuzara.
Da iskoristim priliku i pozdravim panteliju (gosn pantelic iz lss) i obavestim ga o realizaciji planiranog. Izgleda da je (ili po dogovoru), podneta dokumentacija za clanstvo u LSS, sto je potvrdjeno prijemom u isti na poslednjoj sednici UO LSS (vidi odluku UO LSS o prijemu LU Svodje u clanstvo LSS). Plan stvaranja privida postojanja novcanih sredstava za gazdovanje lovistem (ribnjak pastrmki) ce se ostvariti i ista ce biti zadrzana par dana, sto ce se evidentirati na par izvoda banke. Ma ta sredstva ce biti dovoljna prilikom podnosenja dokumentacije za konkurisanje za gazdovanje nad novim lovistem, jer se sa pravom moze verovati da su ovi iz nadleznog ministarstva "retardirani", odnosno optereceni svojim kadrovskim problemima i taj privid ce proci ko nevina p.cka moje 46-godisnje zene. Ma garant da nece ni primetiti.
A nakon toga sve blagodeti gazdovanja lovistem su pred vama !!!! Vama pare od 41 clanskog doprinosa (41 x 600 = 24600), uvecane za usluge obavljanja strucnih poslova gazdovanja (upravnik-200.000,-) i cuvanja (lovocuvar-199.000,-) lovista a zeljnim pojedincima sa ovog podrucja , srnetina u neograniceno potrebnim kolicinama.
Priznajem da je plan pakleno skovan. Znas ti pantelijo da u ovom delu Srbije i nema neke inteligencije medju ljudima. Sve sto turci nisu pobili, dokrajcili svaba i komunisti , tako da je genetski materijal na granici sa covekolikim majmunima. Ocigledno je da tu ne mogu pomoci ni visegodisnja poznanstva sa Acom (Vucic) i Acom (Jovicic). Mozda da a mozda i ne???? Vreme ili istorija ce pokazati, ali nazalost, jedna strana ce pretrpeti i licne posledice. Nadam se da to nece biti ljudi sa juga Srbije, odnosno da li ste spremni na posledice????
Pozdrav i svako dobro!!!
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 14.02.2013. 18:45
|

Lovčina

|
To isto rade i kod mene u Plani!!Mute vodu ali dzaba!!!
Probali su sve samo da se broj delegata nekako namesti kako bi imali vecinu!!
U narednom periodu ne bi me iznenadilo da primaju i ribolovacka udruzenja samo da namaknu vecinu na Skupstini!!
Misljenja sam da Skupstinu LSS treba svesno bojkotovati i ne ici na istu tako da se zapitaju koga vise prestavljaju????
Ne ici i ne davati potreban KVORUM!!!????
Vojvodjani ako su trgovali pojavice se svi to je bar jasno!!!!!
Tada ce se videti ko se sa kim i sta dogovorio????!!!!
BOJKOT!!!!!!!!!!!!!!!! |
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 14.02.2013. 20:52
|

Lovčina

|
Baš me zanima šta se dešava sa novoformiranim LU koja su dobila lovišta na gazdovanje u Vojvodini?
Na skupštini LSV u futogu su sva podnela zahtev za prijem u članstvo LSV i LSS.
Da li će biti pozivani delegati pokojnih LU,ili novih LU koja su nastala cepanjem pokojnih?
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 14.02.2013. 20:58
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Indjijanac kaže:
ili ovaj 
....ili je to ovaj????

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| bogoljub |
Objavljen 14.02.2013. 22:27
|

Veteran

Upisa: 710
Pristupio: 08.09.2010. 22:27
|
Nekako me pamćenje baš u zadnje vreme i nesluži.Može bi da je taj a i nemora.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
| |
|