|
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
| slavaplana |
Objavljen 19.02.2013. 21:29
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.02.2013. 21:30
|

Lovčina

|
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 19.02.2013. 21:32
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
[xhide]Sad sam namerno sakrio ovaj upis, da malo razmišljaju šta sam napisao, mora da sam nešto mnogo važno postavio, čim sakrivam! 
Baš me zanima koga li će naći da se uloguje, pa da im prenese šta je ovde skriveno napisano! Kad oni mogu da sakrivaju skupštinski materijal, mogu ja da sakrijem upis i da ih zeznem malo!
1:0 za mene! [/xhide]
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.02.2013. 21:41
|

Lovčina

|
Nisam siguran sta na sve ovo kaze ona BABA kojoj Popovic DR.Zoran ostade duzan bure ??
Kako ona gleda na donosenje izmena statuta LSS i poslovnika o radu koji stupa ODMAH na snagu????
Tica nesto kanda rece da nece vise nikoga da cuva kad ne lezi vraze on ispade jos gori nego sto ga Beuk nazva u Futogu????
Nije on lisica...on vise po stavu lici na tvora.......kad ga osetis tad je vec kasno!!! |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 20.02.2013. 09:06
|

Lovčina

|

tik-tak 
Popovicu pitaj Beukovica da li smes da objavis Skupstinski materijal??? |
| |
|
|
| elko |
Objavljen 20.02.2013. 10:12
|

Stari član

Upisa: 302
Pristupio: 20.07.2011. 10:51
|
Prosledio sam kao materijal admin.timu foruma Prijavu protiv z.popovića kako ne bi postojala sumnja šta je navedeno u prijavi.
Skoro identičan tekst upućen je i policijskoj upravi u Beogradu i nežto drugačiji ( širi ) na adresu Ministarstva za državnu upravu - Inspekcijskom nadzoru.
Verujem da će biti objavljen na mestu gde treba, a potpisan je punim imenom i prezimenom i kao člana NO LSS bez obzira na smenu i osporavanje kao rezultat rada smederevske skupštine.
Ne mislim da je greška nekoga smeniti samo to treba uraditi na statutara način koji je više nego očigledno prekršen.
U svakom slučaju smena pere škobića sa mesta predsednika NO LSS je daleko statutarnija i ispravnija pa se isti još uvek deklariše kao nosilac te funkcije a u materijalu za narednu skupštinu LSS potpisao se sa samo još dva člana NO - gde su ostali isparili samo on zna.
Na kraju mislim da je apsolutno nevažno ko se nalazi na kojoj funkciji već je važno šta je i na koji način radio u ime onih koji su ga birali.
Možda će neko osporiti pojedine navode u Prijavi što bi mi bilo posebno drago a u interesu utvrđivanja prave istine u delovanju predsednika LSS. |
| |
|
|
| elko |
Objavljen 20.02.2013. 10:19
|

Stari član

|
Ponovo molim administratore da objave spisak uplaćenih članarina pre 30.06.2012 i spisak pozvanih delegata za skupštinu u Smederevu. |
| |
|
|
| bturjane |
Objavljen 20.02.2013. 10:50
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
[xhide]Lalo ako si im reko [/xhide]
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 20.02.2013. 14:19
|

Lovčina

|
Posto Mi ne uzivamo ugled i cast u svojim sredinama kao Zoran DR.Popovic da ne kaze da nismo dzentlmeni i ljudi bez morala LSS ostavljamo rok do sutra do 14h kako bi se Popovic konsultovao sa Beukovicem i Skupstinski materijal objavio na sajtu LSS kako bi lovci i javnost bila blagovremeno upoznata sta ce se desiti na Skupstini 16.03. i koji scenario LSS planira da sprovede u delo!! !
Da posle ne kazes da ti nismo dali sansu da sam svoju gresku ispravis imas jos 24h jer si nama sa SRBIJALOVA jako simpatican !!
Od sutra posle 14h neces vise imati sansu da svoje Skrivanje skupstinskog materijala na bilo koji nacin prikazes kao moralan cin LSS i samog sebe!!!
Ipak su ADMINISTRATORI sa ovog foruma fer i posteni igraci koji postuju zakon ,koji vole sa prijateljima da podele informacije,koji za razliku od tebe nemaju sta da kriju !!!!
Popovicu imas rok do sutra do 14h!!!!!!!!!!!!
Budi covek ko sto nisi pa skupi petlju i objavi Skupstinski materijal sam da lovacka javnost vidi u cijem interesu radi LSS???
Budi musko bar jednom pa ispostuj Zakon o udruzenjima koji jasno kaze da je rad LSS i udruzenja JAVAN sto stoji i u Statutu LSS???
Analizom materijala od strane Nas forumasa Skupstina LSS moze da bude samo hvalitetnija i bolja!!!!!
Da ljudima otvorimo oci do 16.03.!!
Prosli put si se provukao pre Sedereva jer smo mislili da nema sanse da FALSIFIKUJETE potrebnu vecinu za donosenje odluka sto ste Vi i ucinili ali sada nece biti pardona!!!!
Sve sto si slagao vratice ti se kao bumerang!!!!!
Mi tebi ne dugujemo nista ali ti LOVACKOJ JAVNOSTI I LOVCIMA DUGUJES ISTINU!!!!!!! |
| |
|
|
| elko |
Objavljen 20.02.2013. 14:30
|

Stari član

|
Sasvim je u pravu jedan kolega, izuzetno častan lovac, bivši član UO LSS ( po popoviću i ostalima ) kada je izneo stav da više nikada u kontekst LSS ne treba pominjati popovića, ticu, škobića i slične već ih deklarisati kao grupu koja predstavlja ono najgore i najlošije u lovstvu Srbije.
Kao grupu koja samo ima za cilj da živi na tuđoj grbači, da puni svoje džepove tuđim novcem, što bi rekao narod da bude parazit na lovačkoj grbači.
MORAM REĆI DA JE POTPUNO U PRAVU i nikada više neću u kontekstu LSS pomenuti predhodno spomenute. |
| |
|
|
| Gedza66 |
Objavljen 20.02.2013. 19:18
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
slavaplana kaže:
...............................
Popovicu imas rok do sutra do 14h!!!!!!!!!!!! 
................................................................
Brate Slavo, jasno i glasno pitanje????
Ja bih samo zamolio prozvane da nesto kazu i o alternativi!!!????
Mislim, odnosno pitam se, imaju li lovci Srbije neku alternativu (bas bih zeleo da procitam brata fichu)?????
Pitanje je u skladu sa trenutno i jedino aktuelnim pitanjem: Ima li Srbija alternativu ili je jedini odgovor samo Evropa i jedino Evropa ili ima li tu ima mogucnosti za jos par snosaja (UAR, pa Katar, pa Angola, pa,....)?????
Mada ili to pitanje u vezi ove nase "bolesti" treba uputiti ili traziti odgovor od tece i nadleznih???? Nije naodmet da o tome koju rec prozbori i nas Temudjin.
Verujem da bi njihov izricit i nesumnjiv odgovor odagnao mnoge zablude, evidentno mnogo nas ili VAS zabludelih!!!???
Sta ti mislis o tome ili,,,,,, da li o tome treba uopste rasmisljati ili se podrazumeva da LSS, LSV i ostali visi, i bogom dani pojedinci nemaju altrernatrive???!!!
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 20.02.2013. 21:13
|

Lovčina

|
[xhide]Svi clanovi foruma koji to budu zeleli dobice u elektronskoj formi Skupstinski materijal LSS ,Zapisnike sa svih U.O. LSS u 2012god i zapisnik sa N.O. LSS treba samo da dostave meil na P.P. na koji zele da ima se prosledi isti jer je postavljanje citavog od 6 MB isuvise veliko za sajt!!Pozdrav svima!!!Od sutra sledi analiza istog posle 14h kao sto sam i obecao!!!![/xhide] |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 20.02.2013. 21:38
|

Lovčina

|
Popovic Dr.Zorane nece tebi cika Slava nista???Ako objavis Skupstinski materijal???????????
Mozda malo.............?????
Malo vise.............????
[movie=youtube]MtNWpZv3qq4[/movie]
Odgledati do kraja!!!!! |
| |
|
|
| ficha007 |
Objavljen 21.02.2013. 07:25
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Gedza66:
"...Mislim, odnosno pitam se, imaju li lovci Srbije neku alternativu (bas bih zeleo da procitam brata fichu)?????..."
Imaju druže moj alternativu, ali iza njih kao u svakoj ozbiljnoj zemlji mora da stane država.
Država u lovstvu i dalje ćuti i time daje prostor "ovima" da se razmašu, da pokušaju da još na neki mutan način zadrže svoje položaje, ali...
Bez obzira na sve što rade samo tonu još dublje.
Moj omiljeni istorijski lik ( pored Živojina Mišića ), Dragutin Dimitrijević Apis ( pozdrav za Beybea ) često je citirao jednu i meni omiljenu izreku: "Tiha voda breg roni".
I ja mislim da je tako. I da je breg zvani LSS, pa i LSV dobrano "potkopan" tom vodom i da lagano počinje da se "odronjava".
Pogledajte vladu Bugarske. Podneli ljudi ostavke posle samo 10 dana demonstracija Bugara. Časno i moralno. Vratili su mandat narodu koji ih je odabrao da bi im bilo bolje. Pošto nisu ispunili očekivanja naroda, napravili su jedan moralan čin - podneli ostavke.
Ove ovde u LSS i LSV ne možeš ni puškom da oteraš. Zato što nemaju časti, poštovanja, obraza ni morala ni za trunku.
Oni su bre ko amebe i virusi. Samo se transformišu.
Ko bubašvabe. Preživeli bi i nuklearni udar.
Ukoliko se stanje u srpskom lovstvu ne promeni skoro, ja bih uradio sledeće ( da sam država )
1. Zaveo prinudnu upravu u LSS i LSV jer gazduju državnim dobrima na loš način.
2. Raspustio Skupštinu i sve organe
3. Ispitao krivičnu i parničnu odgovornost svih u strukturi organa ta dva saveza
4. Podeno krivične prijave protiv odgovornih
5. Izmenio ZODL u pogledu saveza - LSS je krovni savez ( nacionalni ) koji samo predstavlja lovce Srbije u inostranstvu, dok su svi ostali savezi "na tržištu" sa svojim uslugama, pa "kom opanci Tom i Džeri"
6. Na organima prinudne uprave bio bi zadatak izrade novog Statuta poštujući pre svega odredbe ZODL u pogledu ingerencija saveza, minimalni broj zaposlenih ( ne trebaju im po meni nikakvi organi sem eventualno Skupštine jer su im funkcije protokolarne u lovstvu )
6. Statut mora da oslikava realnost u Srbiji ( mislim u pogledu broja novih udruženja na teritoriji cele Srbije ) i nema više nekih regionalnih podela u tom smislu. LSS je predstavnih SVIH LU sa teritorjie CELE SRBIJE. Dosta bre više podela na Vojvodinu, užu Srbiju, centralnu...manimo se više toga. Te podele me strašno nerviraju. Sve je ovo SRBIJA i sva LU su u SRBIJI prvo. Kom savezu ( LSV, LSCS...) će gravitirati to zavisi pre svega od ekonomskog interesa LU i usluge koju im ovi ponude.
7. E, aj malo sad neko drugi. Umorih se od razmišljanja "na sabajle"
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 21.02.2013. 08:46
|

Lovčina

|

|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 21.02.2013. 11:28
|

Lovčina

|
  |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 21.02.2013. 11:32
|

Lovčina

|
Zahvaljujuci clanovima ovog foruma koji su dobili Skupstinski materijal i koji su nam ga ustupili na analizu u prilici smo da svi zajedno u 14h pogledamo deo po deo i analiziramo isti!!takodje smo u mogucnosti da isti svim clanovima posaljemo na meil koji to budu zeleli kako bi se uverili sta to radi LSS na sednicama U.O. i N.O. a sta se sprema za Skupstinu 16.03. u Beogradu i gde je tu interes obicnih lovaca????
Iz zapisnika sa u.O. iz 2012god ni jednom jedinom recju se ne pominju LOVCI ,DIVLJAC,LOSA SITUACIJA NA TERENU I U UDRUZENJIMA....pominju se samo pare od clanarine.....statut i clanarina......itd!!Videcete sami!!! |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 21.02.2013. 11:47
|

Moderator

|
Ima stvarno svega i svačega!
Ima npr. (parafraziram): ...a šta ako nam revizor nadje nešto? Bolje da mi sami napravimo reviziju!....
Ili: ... prijave podnose oni koji u svojim sredinama nemaju ugled...
Ima toga još!!!
Leleeeeeee majkoooooo!!!
Pa šta im je to trebalo??? Ja mislio, to ozbiljni ljudi, sa titulama, moralni, sve sam creme de la creme lovstva...
Bre, ovo treba da ide u nastavcima, kao 'Ljovisna', ovaj materijal! Ne sme se davati u većim količinama odjednom, jer može da utiče na zdravlje. U slučaju komplikacija obratite se vašem lekaru ili farmaceutu! 
Kompletan materijal može na mail - PORUČITE ODMAH! 
Zabranjeno za decu mladju od 18 godina!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 21.02.2013. 11:51
|

Lovčina

|
Nije ni cudo sto nisu hteli da objave Skupstinski materijal na svoj sajt!!!
Ovo je smejurija koju lovci moraju da vide pre same Skupstine i da kazu koju i mediji a i nadlezni organi!!! |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 21.02.2013. 11:56
|

Moderator

|
A tek cenjkanje oko članarine?!?
Kolika je članarina? Koliko si ti, XXXX, platio članarina? Kad si uplatio? Ma nemoj, a koliko si ti para uzeo na ime XXXX?
Jeste 500, nije 500 nego 200+300, ma dobro... Nek bude 600!!! 
Ma cirkus...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|