Sve znam i sve shvatam ali ovi se ne krste sto bi rekli u mom selu..Ovo su odradili u mom LU svaka im cast..Ni Tito da je ziv ne bi mogao bolje a tata Sloba je za njih mala beba..Ali oni su svi iz tog perioda,samo su menjali dresove od potrebe do potrebe,znaci ponikli su svi iz iste skole i kuhinje..Pa sta ja onda ima da mislim i razbijam glavu..Ali opet dokle postoje neznam kako sebe vise da nazovem,dal budala,ludak,ljudi kao ja borba ce trajati..ako treba do u nedogled..
Riba od glave smrdi al' je rep tera kroz vodu Ovo šta se sve izdešavalo i šta će sve još da se desi je blago rečeno sramota ( ima i težih reči) . Da oni nemaju repove iza sebe , koliko ja razumeh 80-ak ( možda i manje ) davno bi oni u tiganju završili . Mnoga udruženja t.j društva svojim članovima ni izbliza ne predstavljaju situaciju kako izgleda i šta se dešava tako da obični lovci i neznaju kako sve ovo funkcioniše bitno im je da idu u lov ,a što reče neko to što divljači nema, pa priroda kriva prvo poplave pa suše još i jaka zima .
Sa ovima se treba izboriti problem je što je malo onih koji to i hoće jer koliko ja vidim malo se i ovde ljudi uključuje u raspravu .
Za ovo treba dosta živaca čestitam VAM na svemu što obelodaniste i protiv koga se borite a prvenstveno ZA ŠTA SE BORITE , svima da vas nenabrajam ima vas ....
Dosta sam iščitao materijal za narednu skupštinu LSS i ne mogu da se čudu načudim.
Toliko laži i upiranja prstom u druge-kao navodne krivce za stanje koje su sami izazvali u lovstvu Srbije u životu nisam video.
Jadno i bedno od grupe koja se predstavlja kao zaštitnik nacionalne asocijacije ( čak i taj naziv u izmenama Statuta su pozajmili od onih na koje kukaju ).
zDrPić u zapisniku sa smed.skupštine tvrdi da je smena i zamena članova UO. NO i Suda časti rađena na osnovu predloga Saveta lovnih regiona a u nastavku objašnjava da sednica Centralnog lovnog regiona nije održana.
Između ostalih moje navode da su računi za knjigovodstvene usluge naduvavani i da je ugovor sklopljen bez odluke UO LSS potvrđuje donošenjem odluke na njegovom UO da se sklopi ugovor za iste poslove koji je više nego duplo jeftiniji - KO JE SADA U PRAVU.
Pošto nikada u predhodnom periodu nije priznanja delio uz saglasnost i odluku nadležne Komisije koja se inače nikada pre i nije sastajala sada se setio pa donosi odluku na UO što nikada ranije nije činio ( swarowski i karabin ) KO JE OPET U PRAVU A KO KAŽE DA NIJE ZLOUPOTREBLJAVAO UO I FUNKCIJU.
Po pitanju kredibiliteta pojedinih nepodobnih bolje da ćuti bio je niko i ništa u lovstvu Srbije dok ga baš onaj na koga najviše kuka nije predložio u komisiju za naučni rad. Neka se seti da nije ni lovnu osnovu znao da uradi već su mu je vraćali na doradu.
Sam sebe nikada nije umeo ni da predstavi jer je svaka druga reč bila zamuckivanje.
Koji je auto vozio, sa kim se viđao, ko ga je primao zna cela Srbija - NIKO jer je to i bio.Sve što je sada duguje onom koga je prodao ( doduše nije jedini ) a ko ga je predložio za sekretara u Kragujevcu u pozorištu.TO JE I RAZLOG NJEGOVOG ANIMOZITETA PREMA ŠUMADIJI JER OD TADA VUČE KOMPLEKS NIŽE VREDNOSTI.
Neka navede sve svoje funkcije pre tog datuma u lovstvu Srbije i ne samo on, mogu i svi njegovi najverniji pomagači, takođe neka navedu i rezultate u lovstvu.
Moto koji je njima najbliži mogao bi da se prevede u : POSVAAJ, NAPUNI DŽEPOVE, KORISTI TUE KAO SVOJE, LAŽI AKO ŽELIŠ DA PREDHODNO BUDE U TVOJU KORIST.
JAD I BEDA.
i takav da bude neko i da nekog predstavlja.Sramota za sve lovce i časne ljude.
Biće još toga jer ću analizirati i objaviti razloge i tužbe protiv njega koje on sam potvrđuje naknadnim radnjama i to u skupštinskom materijalu.
saja rudnik kaže:
Posle brljotina na skupstini mog lovackog udruzenja i nacina na koji je to sve zamisljeno i izvedeno mogu samo da kazem da taj takozvani LSS stvarno i nezasluzuje da postoji a kamoli vise da se pominje.Drugo,ljudi koji ga vode moraju malo da se zapitaju da li imaju imalo savesti i morala ili su samo pare vazne??Gospodo pa ako su pare samo vazne onda stvarno treba da robijate za sve ono dobro i lepo sto ste nam cinili,sto nam cinite a nadam se da necete ciniti i ubuduce..
Cenjeni kolega, a i ostali, nudim jednu opkladu:
Vodim na ručak i piće, ako neko u onim stenogramima sa sednica UO LSS za 2012. godinu, pronadje da je negde bilo reči o lovcima, lovu, lovištima i divljači!!! Ja sam čitao sve redom, o svemu oni 'divane', ali o divljači i lovištima kojima navodno gazduju preko LU, najmanje ili nikako!
Ali je zato maltene svaka druga rečenica posvećena parama!
Svadjaju se koliko je ko uplatio, koliko je ko uzeo, kad je uplatio, da li je minus knjigovodstveni ili stvarni... Navodi se da su u dve godine imali VIŠKA PARA - nekih silnih miliona u dve godine (proverite u stenogramima), ali nisu smanjivali članarinu, da pare ostanu LU članicama, nego se baškarilo, a posle stisli minusi u poslovanju...Pročitajte stenograme sa sednica UO, kad je trebalo da se uradi revizija poslovanja (odluka iz Smedereva?), oni raspravljaju na UO da ne angažuju spoljnog revizora (skupo im?), nego hoće da sami sebe kontrolišu da oni formiraju revizorski tim, i da to predstave kao revizorski izveštaj!!! Pa posle čitanja tog stenograma mi je pripala mučnina, da se ispovraća čovek. Valjda će i neki od 'smederevaca' progledati posle toga!
Pazi samo borbu za jedinstvo lovaca, evo šta piše u stenogramu sa UO LSS iz decembra:
'Z. Popović: Treba videti kako bi simulacija izgledala, detaljno treba razraditi, ne možemo to sad ovako bez papira. Informisanje mora da se plati, gde je član, nas to ne zanima, osiguranje ako hoće ili neće, ne mora, ali infomrisanje mora, to je razlog svih dešavanja. Predlog je da bude 600 dinara članarina sa 200 dinara za informisanje i imamo predlog iz materijala. M. Tica: Da li može gradacija za vojvođanska udruženja? P. Škobić: Ništa, ko će tamo ko će ovamo, neka se opredele, te su nas stvari o dovele ovde. Jesu li oni u Srbiji gde su, ko ima problem sa tim?'
I to kaže Pero Škobić, koji je legalno i legitimno smenjen sa mesta predsednika NO LSS?
Znači, ja moram da se opredelim, ili sam član LSS ili sam član LSV? Ovde se više ne zna ko bolje radi u cilju razbijanja jedinstva lovaca u Srbiji - beogradjani u klin, novosadjani u ploču, a izmedju su lovci! Biram da ne budem član nigde!
O čemu mi pričamo? Krovni savez? Perjanice lovstva?
Samo LOVA, PARE, samo to i ništa više!
Grešim: hoće i još nešto - da ih niko ništa ne pita za trošenje para i način rada. Da lovci kušuju i ne postavljaju nezgodna pitanja na koje nemaju odgovore. Bave se ljudi sami sobom...
Informisanje mora da se plati, da mogu da se samoreklamiraju i plasiraju one gluposti od tekstova kao što beše onaj 'Zašto biti član LSS' u kojem kažu da će dodela lovišta ići preko LSS, to mora da se plaća, a osiguranje baš i ne mora, šta ima veze ako se neko povredi u lovu, ili ne daj Bože bude ranjen ili nešto gore, ne mora da se osigura, ali MORA da plati ono pisanje u 'Lovcu'. Vraćaju ponovo svoje glasilo na grbaču lovaca. Ima da ga kupiš i platiš, i tačka! Vezana trgovina: članstvo+novine! A jel neko pitao lovce, da li oni hoće to?
Posle će im puna usta biti brige o lovcima, o lovištima, o divljači, te naučni projekti od kojih zaista ne vidim nikakvu vajdu za obične lovce, ali se direktno finansiraju lovačkim parama (pročitajte u stenogramima).
Samo čekam da saznam nazive i teme projekata. Imam i ja jedan projekat za koji bih da tražim sredstva, zove se 'Uticaj sunčevih pega na dužinu skoka buve kod lisica', kao i analizu pod nazivom 'Korelacija procenta vlage u zemlji i brzine kretanja lovca po oranju'. Izučavam te dve teme, a podatke ću da prikupljam empirijskom metodom!
Kako nemam neki kurton da ga stavim na glavu da i ja u ovoj Srbiji budem neki k....c za 48 sati bi resio ovaj problem j.....a u zdrav mozak 80.000 cestitih ljudi. Nisu oni ni za Lazu ni za zatvor nego za goli otok. A mi bre treba da se organizujemo izadjemo na ulice i obrisemo dju... ko gumicom. Ni jedan jedini put u stenogramima nisam procitao rec DIVLJAC,PAS,PRIHRANA isl....samo PARE i cerupanje njih zanima.Svu bi im imovinu uzeo i dedovinu ako treba za svaki lovacki dinar koji su ZDRPili.....uf
kempi kaže:
Kako nemam neki kurton da ga stavim na glavu da i ja u ovoj Srbiji budem neki k....c za 48 sati bi resio ovaj problem j.....a u zdrav mozak 80.000 cestitih ljudi. Nisu oni ni za Lazu ni za zatvor nego za goli otok. A mi bre treba da se organizujemo izadjemo na ulice i obrisemo dju... ko gumicom. Ni jedan jedini put u stenogramima nisam procitao rec DIVLJAC,PAS,PRIHRANA isl....samo PARE i cerupanje njih zanima.Svu bi im imovinu uzeo i dedovinu ako treba za svaki lovacki dinar koji su ZDRPili.....uf
Cenjeni kolega, a i ostali, nudim jednu opkladu:
Vodim na ručak i piće, ako neko u onim stenogramima sa sednica UO LSS za 2012. godinu, pronadje da je negde bilo reči o lovcima, lovu, lovištima i divljači!!! Ja sam čitao sve redom, o svemu oni 'divane', ali o divljači i lovištima kojima navodno gazduju preko LU, najmanje ili nikako!
Ali je zato maltene svaka druga rečenica posvećena parama
Zar vama nije jasno da LSS vise interesuje clanarina i njen priliv nego situacija u lovistima kojim jos uvek gazduje LSS????Nigde u troskovima nisam video stavku GUMENE CIZME KOMADA 10 za STRUCNU SLUZBU i PREDSEDNIKA??
LSS i Strucnjaci idu samo u gostinjske lovove svojom obucom ili u cipelama a u terenu jos nisam cuo da je neko od njih ikad obisao neko loviste???
Kupovala su se i odela ....samo cizme im nisu potrebne a i sta ce im kad iz kancelarija ne izlaze???/
Slavo, ako ti je svastika kojim slucajem stucala, znaj da je od mene. Pa sto bre brate odjedared nabaca sav ovaj materijal. Pa taman zapamtim nesto na pocetku, isto zaboravim kada dodjem do kraja.
Ali neki biseri se ne mogu zaboraviti. U Izvestaju o radu predsednika ili Izvestaja o radu UO LSS ili u nekom stenogramu sa sastanka UO, pise:
"Po pitanju lovnih karti Vojvodjanski lovac je ponudio besplatnu distribuciju, a nase preduzece 50 rsd po lovnoj karti. Do sada oni nisu doneli nikakvu odluku ko ce vrsiti distribuciju. Mi smo rekli, ako je tako, neka distruibuira LSV za celu Srbiju, ali znajte da on dobija podsticajna sredstva od Pokrajinskog sekretarijata, a nas je to kostalo previse, jedan covek, skoro dva coveka stalno u akrtivnosti i auto na raspolaganju."
Pa stvarno da li ste normalni???? Znaci dosadasnja mogucnost za sva lovacka udruzenja oko Nisa (u precniku od 260 km), da lovne karte neposredno podizu u Niskom odseku za lovstvo, kod gosn. Zvizdana Nisovica, nije dobra po njih, vec bi to trebali ciniti preko beogradskog "Jelena", za skromnih 50 dinara po lovnoj karti????
Pa vi izgleda stvarno mislite da su lovci Srbije pravljeni mokracom u dope!!!???
Znaci Nislije bi za svojih 500/600 clanova trebali da iskesiraju zdrpu i komaniji 25.000,- do 30.000,- dinara, umesto da Novica to ucini pesice i bez dinara nadoknade.
Ili da Prokupcani za svojih 500/600 clanova iskesiraju zdrpu i kompaniji 25.000,- do 30.000,- dinara, umesto da sipaju auto gas za 500.- dinara i provozaju se do Nisa.
Pa na 130 km. juzno od Nisa su najudaljenija LU iz Preseva ili Trgovista. Za svojih do 300 clanova, oni bi morali zdrpu i kompaniji da iskesiraju po 15.000,- dinara a putesestvije do Nisa bi ih stajalo maksimum 2.000,- dinara.
Evo priznajem da ja nisam normalan, pa zato molim nekoga da mi objasni sta je u mom i interesu mog LU, ako je Vlasotince na 45 km. od Nisa. Godisnje trebujemo 500 lovnih karti.
Gedžo ima tu malo i želje da se ima uvid u tačan broj lovaca (po broju izdatih lovnih karata), a ne da se čeka kojiko će članarina biti uplaćeno!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac75 kaže:
Gedžo ima tu malo i želje da se ima uvid u tačan broj lovaca (po broju izdatih lovnih karata), a ne da se čeka kojiko će članarina biti uplaćeno!
Pa te infomacije mogu dobiti kad hoce. Pa to su javne stvari, zar ne??? A ako postoji taj razlog, to mogu ciniti i besplatno???
Nego, da te upitam nesto brate Sremac. Citam ovaj stenogram sa sednice UO LSS od 26.03.2012. godine i izvesni Z. Marinkovic kaze Goranu Janjicu iz Lebana: Znam Janjicu da pretprosle godine nisi platio clanarinu LSS, i to smo ti odobrili
Kako bre to odobrili ili kako se zaslusuje oprostaj od placanja clanskog doprinosa. Kako bre covek sedi u upravnom odboru a LU ciji je predsednik nije uplatilo dinara LSS, a verujem da je LSS tom udruzenju, te godine, ako nista drugo platio bar par reprezetacija???
Da li to znaci da pare Babusnicana idu Lebancanima, samo zato sto Draza iz Babusnice ne zove na krsnu slavu Zorana dr. Popovica.
Nista mi nije jasno, pa ako bi neko hteo da pojasni ovo.
U prilog dugo smišljane ( ipak je on zDrpić - naučni radnik ) izjave da protiv grupe koju on predstavlja rade oni koji nemaju kredibilitet ide činjenica da njegovoj grupi pripadaju oni koji su se bavili kriminalnim radnjama ( nažalost pojedini su i oslobođeni ) u ranijem periodu, neki čija materijalna situacija datira od ratnih događanja na prostorima BiH i Hrvatske ( to će stići na naplatu kad tad ) a kao šlag na tortu tom korpusu pripadaju i oni kojima je oružje oduzeto zbog podnošenja krivičnih prijava i oni koji u dokolici falsifikuju uverenja o položenom lovačkom ispitu i lovne karte ( tek toliko da im se nađe pošto su lovačke zabave provaljena stvar ).
Alal vera domaćini, jeste pravi i imate pravo da pričate o tuđem kredibilitetu.
Kad smo kod vašeg morala što javno ne objavite koliko je sredstava leglo iz budžetskog fonda a u kojima zDrpić igra glavnu ulogu i najviše uzima da lovci jasno vide na koga i zašto treba da se ugledaju ili povrh svega zašto perjanica ne objavi koliko je iz zajedničke kase svih lovaca Srbije - od članarine otišlo na projekat ishrane srneće divljači, ko je uključen, ko je koliko uzeo i kada su i gde objavljeni rezultati
naučnog rada naše elite
Koliko je više plaćeno za knjigovodstvene usluge od dolaska zDrpića na mesto odakle nemilice šamara lovačku kasu.
Neka objave po kom su kriterijumu udruženja predstavljena na smederevskoj skupštini i kakav će kriterijum važiti za narednu - SA KOLIKO SE UPLAĆENIH ČLANARINA U ODNOSU NA BROJ LOVACA STIČE PRAVO DA ZdRPIĆA OSLOVLJAVAMO SA PREDSEDNIČE 5%, 10%, 20% valjda je dosta.
Ne bi bilo zgoreg da se jave kolege lovci iz Surdulice i objave kakav je imenovani strelac na divlje svinje i u kakvim je odnosima njegov odstrel sa lovačkim kodeksom.
Da li se neko seća zDrpićevih predavanja kada je svaka druga reč bila sa pauzom i mucanjem, doduše mucanje je uglavnom nestalo a zamenilo ga je drpisanje i to bez pauze.To se zove nadgradnja.
Lalo pa ne očekuješ valjda da pored toliko brige oko para brinu i o divljači,fondovima, radu u udruženjima, sveukupnim stanjem u lovstvu.Ne mogu oni sve sami.Oni će o parama i svojim džepovima a mi o divljači a i šta će nam pare za divljač neka se sama brine o sebi, AKO ZAPNE DAĆEMO IM U CILJU OPSTANKA I REPRODUKCIJE NEKU KNJIGU NAUČNOG RADNIKA, ZBORNIK SA SAVETOVANJA, U KRAJNJEM SLUČAJU SKUPŠTINSKI MATERIJAL, GRANULE PARDON KONFETE OD BUŠENJA SILNIH RUPA PRILIKOM KORIŠENJA ZdRPIĆEVIH NAUČNIH RADOVA.
Hoće drugačiji Zakon, da nam ponovo vraćaju crkavice koje nisu uspeli da potroše.Nije im dobra država koja je za godinu dana u lovišta vratila više nego oni za 10 godina.Ko sme da dira pare kojima raspolaže Grupa i Služba.
A novine moraju da se uplate, i mora urednik da se promoviše i da se vrati zooteka sa starim glumcima to je najvažnije što se odlučivalo na UO Grupe.
Što da vraćaju viškove para koje su sakrivali od organa upravljanja, da smo umeli sa njima ne bismo ih dali njemu i njegovima.Nema tu hoću - neću .....
Kad ne umemo i nismo izgleda pismeni neka to oni rade u naše ime, nas će manje da boli glava.Brinu oni o nama.
Eto odgovora zašto treba biti član Grupe.
DA. HOĆE I DISTRIBUCIJU LOVNE KARTE PA DA ČEKAMO KADA ĆE ON DA SE VRATI SA PUTA KAO IZ BUGARSKE KOD POLAGANJA LOVAČKIH ISPITA , I KADA BUDE DOBRE VOLJE DA NAM UDELI.DA NEĆE I DA SE NAMESTIMO.Ko je ono pričao u Natalincima one nebuloze oko jednopolnih brakova.
Hoće gospodin da ucenjuje, da bude važan, e nema od toga ništa.Distribuciju mogu da rade privredna društva.Ko je zaposlen u njihovom.
Vazno je da je 2.000.000din prebaceno na Jelend D.O.O koje nema ni jednog zaposlenog??malo li je A sto se tice Nucno-Istrazivackog rada on se nastavlja???Preko 400.000din mora da se izdvoji od lovackih para jer je to lovcima sada najbitnije pored svinjskog gripa????
popovic i jos par ljudi da ne zaboravim Beukovica godinama u nazad rade na proektima i istrazivackom radu ali ja kao obican lovac ne vidim te rezultate ???Lovista prazna,divljaci nema a i proekat ISHRANE SRNE koji Popovic godinama vodi nije dao nikakave rezultate????Ishranom su dosli do rezultata koji jedva da uticu na bolje rezultate sto moze lakse i jeftinije da se postigne ostrelom jednog grla vise???
Ono stoto je Popovic radio oko povecanja broja SRNECE DIVLJACI sta bi sa tim proektom kojimje LSS platio debelo???
Koliko se broj divljaci povecao????
Naprotiv smanjio se????
bojim se da ce njima sva nauka spasti na to kako da ubede udruzenja da im nesto uplate. neznam samo dali im oni moji nesrecnici uplatise mimo lsv-a
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
Pozdrav borcima za slobodu Srpskom Lovu.
Od dece sto moje sto tudje ovih dana ne mogu na red da stignem pred kompjutor i da procitam sta mi se desava oko mog zivotnog hobija, mamu im svima deciju.
Vidim da se po dobrano zahuktalo , jer i nalozena je dobrim gorivim cepanicama ova nasa Lovacka lokomotiva.
Ne treba se mnogo srditi ili jediti ako i bude i ako ne bude kvoruma na zakazanoj sednici 16og marta, resice se u oba slucaja pitanje vodjstva LSSa za svagda , to mogu odgovorno da iznesem . Koliko god se rukovodstvo koprcalo da i dalje jasi na celu kolone i da se za nesto pita , u oba gore navedena slucaja dovoljan je jedan jedini predlog na sednici o povernju istim i tu im je krajolik.U slucaju da isti predlog izostane po bilo kom osnovu, idu licno i personalno prijave ko vrata sa svim argumentima
I posle predloga, toga naravski, idu svakom po na osob prijavice onako lepo slozene po tablici recopisa od pravne radionice.
To bi donekle bio lek za ovo traumatozno stanje , sto rece gospodin iz Srem da se nema nista stem.
Ovakav scenarijo se odigrao i sad dobija svoja oblicja u nekoliko LU u Zapadnoj Srbiji, znam jer dosta putujem sto po Srbiji , Republici Srpskoj i Crnogorici a povremeno i Horvatskoj i Slavjeniji. Izgleda da smo od sve dece najgori.
Ma pokazacemo mi svima da nismo dzabe bili u klupi ....
Sto se Ministrojstva (tj. Derzave nam nase mile) tice, tu je stvar po njihovom pitanju zaokruzena i jasna, tako da nece da se mesaju u nase LS izbore rukovodecih tela i organa jer im sada ne predstavljamo nekog bitnog u odnosima prema svemu vezanom za lovstvo u celini. Oni su sebe zakonima i uredbama zaokruzili po svemu bitnom i vaznom za poslovanje i dobijanje dobiti u svakom svom segmentu posedovanja, tu mislim na lovno turisticke komplekse, nacionalne parkove, lovne bogate divljaci revire , zatvorena lovista i pratecu infrastukturu itd. da ne nabrajam.
A ono sto je preostalo , e to , eto Vama gospodo lofci pa se drpajte kako znate i umete, al" kartu ili ti ulaznicu u taj bioskop ima da platite, da znate.
Ovaj prosledjeni i predoceni materijal sa sednica LSS-a je samo po sebi pun dokaz kakvi smo u sustini i kome smo dali sudbinu u ruke .
Sad samo polako i pamet u glavu pa da vidimo kako cemo dalje , a sto se kolicine komandanata tice tu je stvar jasna , ko god je naravno Vojsku sluzio, na deset hiljada vojnika ide jedan general i po jedan njegov zamenik i tacka .
walter kaže:
Odlomak iz memoara kojise još pišu
Zoran Živojinović u odgovoru A. Panteliću
"Aco, izdrži još malo, ako bude išlo sve po planu LSS će da nestane, a kad nema leša nema ni slučaja, "pojo vuk magarca". Onda neću morati da se krijem po vinogradima, a Dačić će možda biti i premijer"
Odlomak iz memoara koji se još pišu
Zoran Živojinović u odgovoru A. Panteliću
juče se ponovo pojavio na forumu pa sam se setio ovog njegovog upisa od 19.04.2012 post 2262
[movie=youtube]2kis2CkfHj4[/movie]
Nadam se da ce se Lss oglasiti sta je jutros bilo na sastanku u Ministarstvu gde ih je direktor Grbic lepo primio?Posto Lss nece ni ove godine dobiti distribuciju lovne karte kako bi morala da udruzenja koja to ne zele ipak da na neki nacin budu ucenjena da najpre budu clanovi Lss pa tek onda da dobiju lovnu kartu sto je jedna od ideja Lss jutros je Lss jasno receno da trnutna situacija mora da se uvazi a to je postojanje vise saveza?Popovica brine i Lss strucna slusba i lovocuvari koje Ministarstvo treba da izdvoji pod deo sektora za varedne situacije i resi tako problem lovocuvara koji bi se delom finasirali preko lovne karte a delom iz budzeta!Ovaaaaaaaakav scenario je izvestan!!Lss nikako nece moci da racuna na dodelu lovista i prednos prilikom dodele istog kao sto to kazu ljudi iz Lss u Zovu!!to je obmana lovaca i puste zelje pojedinaca iz LSS koje koriste ovaj momenat kako bi na prevaru navukli lovce da plate nesto vise clanarinu pod izgovorom buduce dodele lovista koje ce ici preko LSS??
Od toga nema nista i Zakon moze samo u kozmetickim delovima da dozivi promenu kao i pravilnici ali vracanja na staro NEMA i NECE GA BITI ma koliko LSS pokusavao da sebi vrati nadleznosti koje mu ne pripadaju!!!
I povereni poslovi mogu da se dovedu u pitanje pa polaganje LOVACKOG ISPITA ako za to bude sluha moze se dati u nadleznost KOMORE koja bi znatno bolje i hvalitetnije organizovala citavu pricu nego sto je to slucaj sada!!!
Vazno je da N.O. LSS predlaze da se protiv KOMORE podnesu krivicne prijave i registracije iste???
N.O. sebi daje za pravo da vodi politiku kao i LSS koji se tu vise nista ne pitaju???
Umesto da gledaju gde su milioni otisli iz LSS N.O. sebi daje za pravo da u izvestaju za Skupstinu na smesan nacin izvesti lovce sta je to N.O. radio????
Kakv predsednik takav i LSS !!NEZAKONIT!!!!!!!Smenjen ,ponizen i bez kredibiliteta!!!
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.