Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Vuki
 Kako su progresivnu transformaciju uradili komsije Hrvati i sve uredno funkcionise celu deceniju
http://lovistarh....spx?id=213

Evodija
 Vi SAŠA!
Na nekoj sporednoj temi (pre neki dan) na engleskom Bravo 2 jeziku napisali ste da u BJRM vo Skopje (HOLIDAY IN) u vremenu 28.februar - 02.mart 2013 biće sednica CIC-a Jugoistočnu Europu.
I NIŠTA VIŠE.
Pa me interesuje: Ko ide ? Kako se putuje ?Dali opet isti sastav ista kola, isti vozač ? Dali će te čekati ove NAŠE?.
Pošto NEDOLAZITE sutra kod komšija, dal će te ih čekati?
Imam jedan CD za CIC, ali nemogu ovima dati da nose, neće im se svideti šta je na njemu.
Nemojte se tamo svađati da nas sramotite (ako Vi Saša idete).
Cao poljubac

Van temeNazad na temu

Vuki

Evodija kaže:
Vi SAŠA!
Na nekoj sporednoj temi (pre neki dan) na engleskom Bravo 2 jeziku napisali ste da u BJRM vo Skopje (HOLIDAY IN) u vremenu 28.februar - 02.mart 2013 biće sednica CIC-a Jugoistočnu Europu.
I NIŠTA VIŠE.
Pa me interesuje: Ko ide ? Kako se putuje ?Dali opet isti sastav ista kola, isti vozač ? Dali će te čekati ove NAŠE?.
Imam jedan CD za CIC, ali nemogu ovima dati da nose, neće im se svideti šta je na njemu.
Cao poljubac

Van temeNazad na temu

Da On i onaj drugi odnodno jos uvek prvi su tamo kod komsija na CIC-u za Ist EU...

slavaplana
 Popovicu ove godine i LSCS ce biti clan CIC-a ako bude sluha i ako budemo to izglasali na prvoj sledecoj Skupstini LSCS !!To ce biti moj predlog na prvom U.O. sledece nedelje i predlog delegata iz Starog Sela Skupstini LSCS????

Dosta ste nas sve zajedno zajebavali i vreme je da se konacno posvetimo sebi i radu u udruzenjima!!!

LSCS je igubio dosta vremena i deo clastva baveci se LSS i problemima koji nikako ne mogu da budu nasi!!!!

Bojkot Skupstine LSS dok se ovo rukovostvo ne dozove pameti i samo uvidi da mu vise nije mesto u LSS!!!

Lazi i odmane su kratkog daha kao i laganja oko dodele lovista kako bi LSS prikupio jos neku clanarinu???

Ove godine ce te imati ispod 30.000lovaca???

Ja sam Vam obecao 1.500lovaca manje i to sam i uspeo da odradim????

Ako nastavite da lazete i da se u govorima na Skupstini hvalite kako ste mnogo jaki i kako ste uspeli da zadrzite clastvo sledi nova kazna i jos jaci rad na terenu!!!LSCS nikako ne moze da bude PANDAM LSS i nije napravljen sa tom namerom!!

LSCS je pokazao za sta je osnovan i koji su mu ciljevi!!

Prevazisao je ocekivanja i zelje pojedinaca da ne uspe u tom pogledu??
Gledamo se svi u oci i Vi skrecete pogled jer ste obmanjivali lovce,lagali ste ih ,kao sto ih i sada lazete.....videcemo ukoro ko je u pravu!!!

Broj clanova to jasno pokazuje!!!Vas se smanjuje a Mi rastemo iz dana u dan i sve smo jaci!!!

elko
 Različiti su pristupi u načinu rada i organizovanja Saveza kao i u odnosu prema članovima Saveza.
LSCS se koncepcijski razlikuje sa mnogima u ovom trenutku a stožer upravljanja predstavlja spoj iskusnih i mladih ljudi.
Ni na jednom sastanku nije dolazilo do bilo kakvih polarizacija sve je kao nekad - kada je časna reč bila zakon.
Nema dnevnica, svako se dočeka kao najravnopravniji ako dođe u sedište Saveza, i svako mora da se oseća da je došao u svoju kuću, UO i Skupštine se organizuju gde god ima želje da se to organizuje a ima previše želja da se organizuje u ovom ili onom udruženju.Ima troškova, gorivo, sajmovi, sednice organa ali to nije vezano za uski krug ljudi.Ko god da je došao vezano za izradu planskih dokumenata ima isti tretman kao da je došao predsednik Skupštine.
Ni jednom LU nisu naplaćeni troškovi goriva ili dnevnica kod organizovanja obuke ili polaganja lovačkih ispita, a cena sveukupna je najniža u celoj Srbiji.Nije tajna LSCS nema ni jednog dinara zarade od polaganja lovačkih ispita računajući i obuku već samo trošak obzirom da se najveći deo prebacuje LSKiM gde ljudima ne cvetaju ruže a i to je malo ali nemamo više.
Nema nikakvog plaćanja na ime pomoći ili izrade planskih dokumenata udruženjima.Marku je neto plata 39.000, dinara treba je povećati i to je ušlo u plan ali oko 10%.
Sekretar je volonterska funkcija po svim osnovama, kao i svi osim zaposlenih.
Postoje mnoga udruženja koja su mnogo više dobila ili preko Glasnika ili odlikovanja nego što je visina upalćene članarine.
Za sada vlada veliko poverenje u rad svih organa i službe a uzajamni odnosi između udruženja i Saveza su čista desetka.
Zbog pznate situacije i neprepoznavanja puta kojim se ide od strane LSS još nije dovoljno urađeno u poboljšanju klime, fondova i organizovanosti u udruženjima ali i to će se rešiti.
Ne postoji ni jedna želja da se putem članarine nekom pune džepovi ili da se neko bavi sitnim ličnim interesima.
Zato će predlog članarine za 2013/2014 biti 350,00 dinara u koji je uključeno i osiguranje, 4 broja novina, rad službe bez dopunskih nameta.
Možda u ovom trenutku to deluje kao utopija, videćemo.

Lala
 Časopis 'Balkanski lovac' u izdanju novosadskog 'Dnevnika', iz pera urednika Dušana Knežića objavio je intervju sa Aleksandrom Ćeranićem, pod naslovom 'Tražiću odgovornsot Popovića i Tice, podnosim ostavku'.

Intervju smo postavili na naslovnu stranu Srbijalov.

U intervjuu se pored teme o situaciji u LSS, itekako dotiče tema o lovnom zakonodavstvu, koncepciji lovstva i ostalih srodnih tema.
Mislim da je ovo jedan od onih sa potencijalno najviše novih ideja, koje će verovatno izazvati dosta polemike medju lovcima i u stručnoj javnosti.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

elko
 Par pitanja za smederevce

Da li članovi vaših udruženja znaju da je kasa LSS od dolaska popovića olakšana za skoro 900.000, dinara na ime više plaćenih knjigovodstvenih usluga?Kakva je uloga pera škobića u tome?
Zašto je tek 18.07.2012 godine odlukom (gle konačno da o tome donese odluku nadležan organ ) izmenjen ugovor , odnosno potpisan nov o vođenju knjig.usluga i smanjen sa 50.000,00 dinara na 22.000,00 dinara mesečno.Čiji je to bio interes bio ?

Zašto je tek u drugoj polovini 2012 godine UO lSS počeo da donosi odluke o priznanjima, odlikovanjima, peharima i medaljama? Gde su odluke UO iz predhodnog perioda kada je godišnje na te svrhe trošeno blizu 2.000.000,00 dinara.Gde su predhodne odluke o istom ili predlozi nadležne Komisije.Kome je bilo u interesu da se tako radi i da se samovoljno krši Statut LSS.

Od kada LSV nije član LSS.
Kako mogu biti legitimne bilo koje odluke organa LSS kada su za njih glasali ( ili pak nisu ) predstavnici LSV koji nije član LSS od dana donošenja Statuta LSV ( po izjavi popovića )

Ko je i iz kakvih interesa dozvolio da u 2011 godini LSV uplati, zbirno, članarinu za udruženja iz Vojvodine u iznosu od 60,00 dinara po članu kada taj iznos ne postoji u ni jednoj odluci Skupštine lSS.Otkuda i na osnovu koje informacije LSS prihvata uplatu za određen broj lovaca bilo kog udruženja kada nema nikakav dokument na koji bi se pozvao ? Da li je ikada dostavljena faktura LSS od strane LSV na ime poslova koji su urađeni od strane službe LSV a na ime kojih je LSV vraćen iznos od uplaćene članarine po odluci Skupštine LSS iz 2011 godine? KOME JE BILO U INTERESU DA MENJA I NE POŠTUJE ODLUKE SKUPŠTINE LSS? KO JE OBMANUO LOVCE OSTALOG DELA SRBIJE DA SMO SVI ISTI I RAVNOPRAVNI U POGLEDU FINANSIRANJA I PREDSTAVLJANJA ODNOSNO UPRAVLJANJA LSS A DA SE POŠTUJU ODLUKE SKUPŠTINE LSS KADA JE TO NEVIENA LAŽ I OBMANA.

Ko ima pravo da blati one koji su se borili protiv takvog načina rada ( pročitati transkripte sa sednica Skupštine LSS, UO LSS i NO LSS ) a da se taj isti istovremeno bavi zloupotrebama ogledanim u nepoštovanju odluka organa LSS.

VOLEO BIH DA JAVNO ODGOVORE SMEDEREVCI SADAŠNJ ČLANOVI UO LSS ILI SAMA GOSPODA IZ VRHA GRUPE KOJA IZ SAMO NJIMA ZNANIH CILJEVA UPROPAŠTAVA LSS.

Hajde da me malo poduče oni koji to znaju, a ima ih koji znaju pa su još moralni

- koliko se godišnje uštedi od kućnog budžeta ako se ne upotrebljava svoj auto, svoje gorivo, ako sam ne plaćaš registraciju, popravke i slično.Ako o tuđem trošku ideš na more i planine.

- koliko košta ta čuvena optika Swarowski C6 i koliko to iznosi recimo pehara, medalja, ili sličnih proizvoda ( da znaju svi lovci kako bi počelli sa sakupljanjem pomenutog pošto nikada neće imati para da to kupe na pošten način i od svoje plate kao recimo uvaženi predsednik grupe )

- ili koliko košta recimo karabin Browing Bar ( možda nije dobro napisano, a nisam ga nikad ni video ) i koliko to dana knjiženja ili odlikovanja vredi pa da svi prionemo na posao.

Ovo nema veze sa odlukama UO LSS koje su imale sličan epilog. Svaka je slučajnost nenamerna.

VOLEO BIH DA MI ODGOVORE ONI NAJKOMPETETNIJI KOJI IMAJU I NAJPOUZDANIJE INFORMACIJE.

Baš sam se raspitao.

Za kraj gde to ima da se milioni para, svake godine od 500.000,00 dinara pa naviše, a koje daju lovci Srbije godinama kroz članarinu, daju za projekte o kojima niko ili skoro niko nema pojma u smislu realizacije i rezultata?Koliko je to hrane, ko je iznosi, proizvodi, ko vodi kartice , ko popisuje ostatak na kraju godine, broj odstrela pre i posle i slično,trofejnu vrednost ne bih da pominjem.

Da li smo Mi lovci normalni?

NA OVO PITANJE BIH VOLEO DA MI ODGOVORI ONAJ KOJI TO RADI I KOME NAJVEĆI DEO TIH PARA PUNI DŽEPOVE.
AKO NE ZNATE KO JE TAJ NEMA VEZE DOVOLJNO JE DA GA PODRŽAVATE.NA KRAJU NE MORATE VI SVE ALAL VERA SMEDEREVCI

Ako mi neko javno odgovori na pitanja bez farbanja i uvijanja tek onda ću prihvatiti da je put kojim nas grupa vodi onaj pravi i da je on vođa sve dotle on je za mene kriminalac, lažov i još koješta.

slavaplana
 Ko da ti pise odgovor ??/Lepo Pazin kaze na Skupstini LSV-a ako svih 18.000 lovaca iz Vojvodine krene nesto da pita on na ta pitanja nema kad da odgovara????ROFL

Lala
 E Slavo, u vezi ovoga, Pažin juče reče na skupštini LSV i nešto što mislim da ima itekako veze sa načinom rada o kojem Elko piše: naime, na Sremčeva pitanja o trošenju sredstava, na direktno pitanje o donaciji od 450.000 dinara koju je LSV uplatio Poljoprivrednom fakultetu, dobili smo od Pažina odgovor da se radi o donaciji za Poljoprivredni fakultet u Zemunu, a ne u Novom Sadu, a povodom organizacije Simpozijuma o lovstvu koji je održan u martu 2012. godine.
Šta je tu čudno?
Prvo, iznos je popriličan, a mislim da nije bio predvidjen fin. planom za 2012. godinu.
Drugo, što može da ima veze i sa odnosima izmedju saveza, u naučnom komitetu su kao jedni od ključnih članova navedeni dr Miloš Beuković i dr Zoran Popović, dok je kao sekretar simpozijuma naveden mr Dejan Beuković (od oca Miloša).

Nije loše: ne znam koliko para su uplatili kao donaciju ostali, recimo LSS? A još bolja vest je da će se sličan skup ove 2013. godine organzovati, gle čuda, baš u Novom Sadu! Baš me zanima koliko para će ove godine da izdvoje rukovodstva oba saveza od lovačkih novaca, da bi se po mom mišljenju dva najveća krivca za stanje u lovstvu prepuštali naučnom radu i, od kojeg lovci slabo ili nikako nemaju koristi, a lovišta im prazna? Pretpostavljam da svi iz naučnog ili organizacionog komiteta tog simpozijuma ne rade to samo iz ljubavi prema nauci, nego i zbog vrlo konkretnih naknada.

Evo najave na sajtu tog Simpozijuma:

http://www.huntsymposium.com/home/org...-committee
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Ko ce kome ako nece svoj svome??????HaHaHa

Lepo po sistemu ja tebi a ti meni a lovista prazna???

Ovi ljudi su pustili korenje i za smenu istih ni suzavcem lovci nece moci da ih se rese iz SAVEZA koji su od sluge postali gospodari!!Namena i osnivanje Saveza je uzurpiralo par ljudi koji zarad licnih interesa sve nas prave budalama a toboze rade kao VOLONTERI???

ja sam za varijantu da im odredimo plate ali NEMOJTE VISE KO BOGA VAS MOLIM DA BUDETE VOLONTERI???

STa bi tek radili da imaju PRIMANJA????Jaooo

ficha007

Lala kaže:
E Slavo, u vezi ovoga, Pažin juče reče na skupštini LSV i nešto što mislim da ima itekako veze sa načinom rada o kojem Elko piše: naime, na Sremčeva pitanja o trošenju sredstava, na direktno pitanje o donaciji od 450.000 dinara koju je LSV uplatio Poljoprivrednom fakultetu, dobili smo od Pažina odgovor da se radi o donaciji za Poljoprivredni fakultet u Zemunu, a ne u Novom Sadu, a povodom organizacije Simpozijuma o lovstvu koji je održan u martu 2012. godine.
Šta je tu čudno?
Prvo, iznos je popriličan, a mislim da nije bio predvidjen fin. planom za 2012. godinu.
Drugo, što može da ima veze i sa odnosima izmedju saveza, u naučnom komitetu su kao jedni od ključnih članova navedeni dr Miloš Beuković i dr Zoran Popović, dok je kao sekretar simpozijuma naveden mr Dejan Beuković (od oca Miloša).

Nije loše: ne znam koliko para su uplatili kao donaciju ostali, recimo LSS? A još bolja vest je da će se sličan skup ove 2013. godine organzovati, gle čuda, baš u Novom Sadu! Baš me zanima koliko para će ove godine da izdvoje rukovodstva oba saveza od lovačkih novaca, da bi se po mom mišljenju dva najveća krivca za stanje u lovstvu prepuštali naučnom radu i, od kojeg lovci slabo ili nikako nemaju koristi, a lovišta im prazna? Pretpostavljam da svi iz naučnog ili organizacionog komiteta tog simpozijuma ne rade to samo iz ljubavi prema nauci, nego i zbog vrlo konkretnih naknada.

Evo najave na sajtu tog Simpozijuma:

http://www.huntsymposium.com/home/org...-committee

Lalo, što zbog naknada, što zbog toga da danas-sutra kad se k..a više ne bude dizala se vrate na taj isti fakultet, pa ko vele da budu prisutni bar na ovakava način.

Čisto da im neko ne "izmakne" stolicu.ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

slavaplana
 LSS ce proci gore nego sto se to sada desava u LSV-u???Da se kladimo da ce clastvo u LSS i LSV-u da opadne za vise od 30%????

U LSV-u vec imamo slucaj da vise od 2.500 lovaca iz 6 udruzenja vec ima ili sprema odluku da ne plati clanarinu LSv-u od 1.200din???Pitaju se ljudi cemu toliki novac + udruzenja koja su direktno platila LSS ????Pazin i Beukovic ce debelo osetiti na finasiskom polju kako su ih lovci kaznili posle dodele lovista i jurice za bivsim clanovima kao i LSS koje su iskljucivali kako su hteli!!!

Trazice oni udruzenja svecom???

Polako samo???

Kad sam rekao da je sa 300din LSCS prosle godine trn u oku mnogima nama nije palo clastvo NAPROTIV broj udruzenja se povecao????

slavaplana
 BOJKOT SKUPSTINE????Danas sam ucinio jedno dobro delo???4 delegata manje na skupstini LSS koji nece da idu???Nece ljudi da ih vise lazu i zloupotrebljavaju???

Pametno!!!!!Odobreno

temudjin

Evodija kaže:
Vi SAŠA!
I NIŠTA VIŠE.
Cao poljubac

Van temeNazad na temu

Postovani,
ovi Vasi nisu prisustvovali. Vozac je bio isti. CD mozete poslati postom na adresu CIC-a.
Sasa
p.s.
Ovi Vasi iznose smesne informacije o clanstvu LSV u CIC-u! Kada pocne njihova prica o radu LSV a to se odnosi i na informacije o radu LSCS (naravno da ne bude zabune i na druge saveze) covek se okrece oko sebe i misli da nije u skrivenoj kameri!!

slavaplana
 Temudjine ja mislim da ti molis boga da Skupstina LSS ne prihvati tvoju ostavku???Ako vec ides sa mesta sekretara LSS ucini to dostojastveno ,spali sve mostove za sobom i skloni se vise???

To je po meni ljucki i casno???

LSS je imao preko 80.000 lovaca ???Koliko ih ima sada???POPOVIC je iskljucio 19 udruzenja a koliko je to lovaca????Zapitajte se kako radite???Gde su vam clanovi????

Koliko je imao presle godine???Videcemo za 2 godine koliko je clastvo u LSS???

LSCS ako bude sve kako treba prima u svoje redove MLADENOVAC,ARADJELOVAC.....i ostale koji to budu zeleli???

350din DZABE?????

LSCS mozda nema LOVNE VELICINE i kao LSS,LSV ali ono sto imamo mi POSTUJEMO i nismo optereceni parama kao neki Savezi????

Opusteno pa su nam i U.O. u LSCS dosadni jer nemamo problema i diskusija koje nas svadjaju????

Sve se zavsava u par recenica????

DO duse nemamo ni dnevnice ,ruckove,i mob o trosku lovaca.....evo ja sam malo pre sipao gorivo u svoj auto sutra za put???

Jer se secas ti,Popovic,Pantelic,Tatovic kad ste Vi sipali gorivo u svoj auto za svoje pare????

Lako je pojedincima dok se voze sluzbenim autima a ko to placa???

Troskovi vozila dok nije krenulo opadanje clastva i smanjenje troskova nikog nije bilo briga da prati??

Ako kazem javno da je jedan visokopozicionirani radnik LSS zaustavljen u svom autu posle duzeg vremena jer se setio da malo provoza i svoj auto kome je registracija samo 7 meseci istekla sve Vam je svima jasno???Isti je pusten da svoju glupost ispravi od strane nadleznih organa(Policije) !!Igrom slucaja moj prijatelj ga je pustio jer je zaboravio i kad auto treba da registruje???

To se meni nebi desilo jer nemam sluzbeni auto????

Do 16.03. cu se potruditi da sto vise ljudi ne dodje na Skupstinu LSS???

Obecao sam znatan brom lovackih udruzenja koji vise nece placati clanarinu LSS jer je ista na DOBROVOLJNOJ BAZI I DODELA LOVISTA SA CLASTVOM NEMA NIKAKVE VEZE A DOKAZ ZA TO SU UDRUZENJA KOJA GAZDUJU I PORED POPOVICEVIH DOPISA I VRACANJA DRZAVI TIH ISTIH LOVISTA????

LSS neka stedi svaki dinar kako bi isplacao izgubljene sudske postupke???Nemojte se razbacivati ??Cuvajte dobit iz predhodnih vremena trebace Vam????

slavaplana
 LSS da slavi dan kad se promenila VLAST NA POSLEDNIM IZBORIMA????Ovi novi hapse ali ne stizu.....ali polako......ima vremena doci ce i lovstvo na red.......mnogo ima precih i vecih pljacki nego sto je to slucaj sa LSS???

Sami ce te Vi da bezite iz LSS kad nestanu pare????

Sad Vas ni suzavcem lovci ne isterase dok ne potrosite ovo malo sto je ostalo???

E POSLE VISE NEMA?????

RAZLAZ???

REZERVNE POZICIJE SVI IMAJU I BOG TE VESELIO?????

slavaplana
 Svojevremeno je na NISOVOJ PUMPI U VELIKOJ PLANI kod Gorana Sestica svracao jedan visokopozicionirani funkcioner LSS koji jos spomenik za zivota od LSS nije dobio???

Radi se o prolasku kroz Planu gde je isti sipao bezin na racun LSS i Kinoloskog saveza jer je igrom slucaja vozio TASTU U BANJU pa da obice sluzbeno i neka udruzenja u blizini ,da malo lovi ako moze i da se pojavi na Kinoloskoj manifestaciji na koju je pozvan??Ugodilo se kao bog da i tasyu poveze???
Uzeo je tom prilikom i racune koji su vise nego duplo vredeli od onoga sto je sipao u svoj auto za LSS i Kinoloski savez a verovatno od zene nije smeo da trazi novac za odvozenje taste u banju!!

Spoio je lepo i korisno!!

Sestic je i dan danas svedok ove istinite price koju prica mladim lovcima zajedno sa kolegama koji su jos Bogu hvala zivi i zdravi i secaju se vrlo dobro!!

slavaplana
 Posle posete LSS Novom Selu i tribini koju je organizovalo L.U.Vozd-Lov Rakinac i njegov predsednik Jovica Golubovic u ovom udruzenju u kome sam jednom prilikom zatekao licno Tatovica koga sam tad i zvanicno upoznao u ovom udruzenju posle svega javila se ideja da se i MIGRATORNE VRSTE DIVLJACI prebroje na nacin kako bi se LSS sto precizniji podaci dostavili??

Na tribini lovci su sigurno imali sta da cuju od Djukica,Popovica,Mikija iz Smedereva a kasnije i Tatovica koji se prikljucio na veceri???

On ovakva savetovanja i tribine izbegava pre vecere????ROFL

Ume da se diskusija otrgne kontroli ???A lakse je sve to pratiti punog tanjira????Gladan
posto sam dosao do tog papira na osnovu Zakona o dostupnosti informacija od nadleznih organa u prilici sam da uskoro i objavim ovaj novi vid brojanja divljaci koji moze vrlo lalo da postane PRAKSA ili ti matrica rada u LSS???Struka pre svega?????

Zahvaljujem se svima koji su bili u Novom Selu kako bi lovci nesto iz postavljenih pitanja naucili sto se vidi iz nacina kako se u ovom udruzenju vodi racuna i o ovoj vrsti pernate divljaci???malo je ovakvih udruzenja koja posebnu paznju poklanjaju brojanju ???

Ja ne znam vise ni jedno ???Ali svim srcem podrzavaju LSS a to nije mala stvar na ovu krizu??
Popovic je sa sajma u Ns-u dojurio u Novo Selo a to nije mali put naravno o trosku lovaca??? Nije on dolazio u Novo Selo zbog sebe vec zbog lovaca????Edukacije i postavljenih pitanja???Zasto se kucici ne smeju loviti,sta ce mo sa lisicama,dozvole za lov su velike itd......

Lepo Popovic u svom govoru za Skupstinu LSS kaze da se u velikoj Plani samo pisu prijave a zasto???Ko su ti sto iste pisu kad nemaju kredibilitet u svojim sredinama....???

Ja sam malo seo i razmislio ....kad sam video ovaj papir......i pitam se....zasto je Mosa LOVOCUVAR napisao prijavu Republickom lovnom ispektroru Miomiru Djuicu iz Velike Plane???

Popovic ovakav nacin brojanja divljaci sigurno poznaje i mozda predlaze ovaj model ???ja to ne znamli znam da je Drzava u velikom problemu ako ovo bude praksa??

A sta zna Drzava kako to treba????Ovo je eksperimentalno- nauno- potkovana metoda koju LSS mozda i patentira ??Lova ima da pljusti????A i PRIJAVE???????Nema veze????

Vidi se da su clanovi LSS po nacinu brojanja divljaci jer LSS ovako utvrdjuje potreban KVORUM U SMEDEREVU???Ista skola????HaHaHa

slavaplana
 Kad ne lezi vraze istalirano srestvo za brojanje divljaci bespravno je odneo gradjanin Mosa LOVOCUVAR i isto predao P.S .Velika Plana!!Iznenadjen
Popovicu LJUDI BEZ KREDIBILITETA U SVOJIM SREDINAMA KOJI TROSE NOVAC PORESKIH OBVEZNIKA kako kazes u svom govoru treba tebe i tvojih izjava da se ograde i zastite jer trujes javnost neistinama???
Temudjine sta ti kazes na savetovanje u Novom Selu koje je dalo ove rezultate??Ja nisam cuo za ovaj vid brojanja divljaci???Jaooo nastavak na temi VOZD-LOV RAKINAC!!!!!!!!!!!!!!!

Aca Velika Plana
 Oces li ti da kazes zasto je Mosa lovocuvar napisao prijavu Djujicu ili da ti ja kazem???

Pocinjes da mi igras na malom mozgu ovim koskanjem i prozivanjem,jel je nesto sporno da ja odem sada u polje i na SVOM autu namestim ozvucenje 500 wati, pustim PREPELICU bez oruzja pored sebe i opalim muziku do daske da tresti celo brdo radi prebrojavanja divljaci??? Ko ce da mi zabrani??? TI?? MOSA?? POPOVIC?? DJUJIC?? ZELENI??

ajde objasni???

Moja sloboda prava je da li cu ja da slusam Lepu Brenu,Cecu,Tomu ili nekog treceg ili da slusam svoju muziku???

ili jos lepse mozes objasniti kako ste vi lepo lovili pod 4 vabilice 3 godine u Starom Selu pa vam niko nista reko nije???

Kupovali akumulatore radi VABILICA preko UDRUZENJA!!! ??

MENE ne mozes zavrnuti jer sam ujedno clan bio kod tebe i ujedno i lovio!!!
jos si imao i goste sa foruma dok ste lagodno lovili u brdu pod vabilicama i niko vam nije smetao a POSTENI GRADJANIN MOSA LOVOCUVAR vam je CUVAO vabilice!!!

Dok vam CARIC nije zabranio da lovite u brdu jer uznemiravate divljac,pa sta da vam radim ja ,sami ste ga izabrali sami i trpite njegove prohteve,i oni su trpeli i cutali!!

PA SLAVO IMAM I JA JEZIK,NISAM JA NEKO KOGA CETE VI JEBATI DA BI DRUGE ZEZALI RADI LICNIH INTERESA!!! GRDNO SE VARATE!!! SAMO VAS CEKAM!!!

Ne trazi djavola postavljanjem ovih spisa i upisa ako demantujes da nisi umesan inace necu da zalim ja za povredu prava i dusevnu bol na koju se ti izvlacis jer NECU da dozvolim da BLATITE ime mog UDRUZENJA i MOJE SEKCIJE I NARAVNO MOJE IME I LOVACA KOJE STE VI NAPOMENULI U PRIJAVI ! ! !

Neka vam se drug Mosa uloguje posto ima nalog ovde pa neka on pise a ne da ovako radis jer ja onda i tebe stavljam kao podnosioca prijave i pomocnika Mose lovocuvara!

Pozdravi puno tvog druga Mosu i kazi mu da se ne brine za mene,jer prvo neka gleda svoje dvoriste a onda tudje,posto nijednu vabilicu nije prijavio u svojoj opstini a drestala je cela Plana i ostale vase sekcije! To je posten lovocuvar?? bezobzirno je gviriti u tudje dvoriste a u svojim Cenzurisano ne pocististe!

mi imamo naseg lovocuvara i naseg upravnika i presednike sekcija sa kojima se konsultujemo,presednika udruzenja a i naravno Popovica sa kojima smo lepo vecerali i odslusali predavanje i ovom prilikom da mu se zahvalimo za predavanje i posetu za koju je izdvojio vremena da dodje u nase L.U. na tribini u N. Selu!

Sve ima svoju meru ali ti si svoju prevazisao! Necu da trpim ove tvoje prozivke i marifetluke,jer nastojite i nase udruzenje da unistine nekim sitnicama i podmetacinama,ali malko ste se zajebali dragi moji,nije vama kriv ni Aca,Mika,Zika vec ste krivi sami vi sto drugi imaju lose misljenje o vama i prozivaju vas po kaficima i kafanama,ali nemoj da dirate lovce koji nisu krivi uopste za vase prozivke i jos gore preko njihove grbace da Cenzurisanote vase neistomisljenike! ! !

Toliko od mene!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,053,571 posete www.srbijalov.com