Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Indjijanac

Aca Velika Plana kaže:

MENE ne mozes zavrnuti jer sam ujedno clan bio kod tebe i ujedno i lovio!!!
jos si imao i goste sa foruma dok ste lagodno lovili u brdu pod vabilicama i niko vam nije smetao a POSTENI GRADJANIN MOSA LOVOCUVAR vam je CUVAO vabilice!!!

Aco izneo si jako veliku optužbu koja se tiče ovog foruma i njegovih članova !
ili moraš da izadješ sa konkretnim argumentom,ko je i kada bio i na koji način lovio,ili da se javno u sledećem upisu izviniš za to što si napisao.Što se mene tiče imaš rok 24 sata da to odradiš inače ćeš završiti sa ovim forumom zauvek.
Indjijanac
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Aca Velika Plana
 Nemoj ti pravnik od mene da trazis dokaze nego od tvog drugara Slave,necu ja da vam iznosim nesto ovde sto mi ne prilici,Slavi sam ja sve rekao i on je sam potvrdio da sam u pravu 100 % sto se tice mene i ovog problema i sto se tice vabilica! a zna se ko je najvise lovio prepelice u Staro Selo,normalno nisam ja vec tvoj drugar i njegova grupa! !!
prema tome S'TOBOM nemam NISTA!

Sto te zanima njega pitaj!

uostalom sto se odma javljas?? da nisi mozda ti bio ucesnik jednog takvog lova??

a ko je lovio i koliko su vabilice radile sve se zna,cak i narod nije mogao da spava on nespodnosljive buke!!

ipak nismo samo mi prebrojavali divljac elektronskim uredjajima!

Smean
ika
sve se zna,imas celo Staro selo kao dokaz,pa idi od kuce do kuce pa pitaj! a ima i jos mnogo mnogo toga sto se moze naci,niste bre vi ljudi jedini pravi a mi svi krivi,pa ne moze to tako... Odobreno Vaistinu

slavaplana
 VOdobrenoise na temi VOZD-LOV RAKINAC!!!!

Aca Velika Plana
 Posto neznam tacan datum lova i ko je dolazio s time cu se JAVNO za to IZVINITI,ali da je neko lovio,lovio je pricalo se i po selu,trestalo je po kafanama,pa zato i iznosim ove detalje,a naravno ako Slava ovo negoduje onda za mene nije ni COVEK,ni POSTEN LOVAC kao sto on prica! mozemo da pricamo sta hocemo,ali kada ste se dotakli srzi tebe pa mora neko da vam zabiberi corbu,niste bre vi jedini pravi a svi okolo vam krivi i mutavi! prevrsena je svaka mera sto se toga tice,ako hocemo pravo da teramo onda idemo svi ili niko a ne ovako kako vi radite!

to moze malo da se zaCenzurisano sto te tice ljudi kao sto sam ja,Slava zna kakav sam,necu da trpim nepravdu od nekoga ako taj isti ne gleda prvo sebe pa druge!
No no no
Mnogo ljudi vam se dici sto se tice vasih druzenja,zezancije,ali mnogo ljudi vam daje i zamerke jer ste malo neposteni prema onima koji iznesu nesto sto nije u vasu korist,POSTEN covek gleda obe situacije,a NEPOSTEN samo sebe! Ja sam uvek izlazio na kraj sa time da uvek prvo gledam sebe pa druge!! Ovu nepravnu da oprostim necu nikome jer je malo bezobzirno to sto je neko mesao licne interese sa drugim osobama,da mi od mene i mojih drugara kako mi Slava kaze napravili KOLATELARNU stetu!
Malo bezobrazno! li malo vise!! ??

Sad
takvi ljudi za mene ne kostaju ni zutu banku! Sad

Ja sam bio i bicu posten prema svima,ali znate onu izreku "OKO ZA OKO,ZUB ZA ZUB"
ko dira moje dostojanstvo a ne gleda svoje dzaba njemu 100 pravnika i sudija i kadija ako nije progledao prvo svoje dvoriste!!!

Slavu,Mosu, i nekog drugog nisam nikada UVREDIO,sta vise imao sam postovanja prema obojici s time da je Mosa drugovao sa mojom familijom,pogotovo sa mojim dedom,komsije su posto Mosa ima korene kod mene u komsiluku odakle mu je i majka,da bi umesao svoje prijatelje u neke interese koje nema blage veze sa zivotom i sa njima i iste te ZAUVEK izgubio je stvarno krajnje bezobrazno!

Cak i ti Slavo znas i sam kakva je situacija,zato ako je nesto nepravilno u ovome sto sam rekao i neistina mozete me udaljiti sa foruma,tek onda cu imati misljenje o tebi kad budem video sta ces reci!

Indjijanac
 Aco poštujem tvoje izvinjenje,a javio sam se odma zato što je izrečena optužba na račun"forumaša",znači nemoj nikad da svrstavaš sve u isti koš,da li je iko od forumaša ikad učestvovao u takvom lovu kod Slave?

Kad mene spomenu ja sam bio samo jednom na hajci kod Slave,u januaru 2012 godine,a tad se prepelice ni ne love ni ne prebrojavaju.

Ja odgovor nisam dobio,a ako si to izneo i to tvrdiš onda moraš to imenom i prezimenom jer mnogo ljudi prati ovu diskusiju,a sad si pred zidom ili imena ili povlači sve što napisa ?

IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Aca Velika Plana
 Rekoh ti ja ,Slavu pitaj za odgovor on ce ti reci! Odobreno

i ko kaze da je optuzba?

sam ja nekog tuzio pa da bude optuzba,ja sam samo naglasio sta se radilo i kako,daleko od toga da sam ja tuzio,nisam ja ta vrsta coveka za koju me ti smatras. Pozovi Slavu pa neka ti odgovori na to,a da su lovili lovili su,ko neznam,samo je napomenjeno FORUMASI ,tako su dali naziv! pa to cak zna i cela sekcija Staro Selo. Confused

Slavo zasto ne odgovaras na moja pitanja? ako sam ja bio uljudan da odgovorim na tvoja odgovori i ti na moja! Odobreno

Demantuj ove tvrdnje ako nisam u pravu! Odobreno

bogoljub
 Može čovek da promaši ulicu i broj a može i Temu koju ste očigledno promašili.Pa zato ako nije problem NESTAJE LI LSS.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Aca Velika Plana

bogoljub kaže:
Može čovek da promaši ulicu i broj a može i Temu koju ste očigledno promašili.Pa zato ako nije problem NESTAJE LI LSS.

Odobreno jbg kolega,osetio sam se prozvanim onim dokumentima,a i odgovore jos dobio nisam... Confused

Lala
 Aco, ne mešaj forumaše u tvoju priču. Ja prepelice u Starom Selu nikad nisam lovio. U hajkama na šakala sam bio, i bože zdravlja, išao bih ponovo.
Forumaši su ljudi koji pišu ovde, a kada je lov onda su sv samo lovci, bez obzira pisali ili ne pisali na forumu.
Jesi li ti znao da se prepelice lovile tako kako pišeš, imaš li dokaz? Ili očekuješ da ti neko poveruje na reč? 'Ne znaš datum', 'Priča se po selu', 'Znaju svi', 'Treštalo je' nije dokaz, nego je najobčnije naklapanje.
Od svih dokaza (dokumenata, izjava) videh samo onaj izvod iz zapisnika sa UO vašeg LU, gde se govori o brojanju migratorne vrste divljači uz pomoć vabilice. Dve stvari za koje će se svako ko iole poznaje lov smejati.
A možda se neko i neće smejati kad pročita da se u tom pismenom izjašnjavanju pozivate na Instrukciju uprave za šume, gde nema ni govora o tom 'brojanju migratornih vrsta', a još manje o korišćenju elektronskih vabilica.
Pa mi reci, jeste li utvrdili brojno stanje migratornih vrsta? Jeste lii zimi brojali patke?
U ovim tvojim optužbama ima svega, a meni je, iskreno, najsmešnije kad si napisao da se kod SLave lovilo na vabilicu, a da si ti tada bio član, i da si lovio.
Ume čovek neki put i sam sebe da pošteno zezne. I još jedna stvar: za rad LU odgovara predsednik LU, vodi računa o tome. Ne petljaj ovaj forum u vaše rabote.

Prestaje ovde na ovoj temi svaka dalja priča o ovome, imate temu 'LU Vožd' i LU 'Pomoravlje' pa nastavite tamo.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kelt
 Kako ono rece Aca mi imamo naseg predsednika Grin ovo je cist dokaz kako se u ovom jadnom drustvu napreduje. malo se šlihtaš predsedniku a on ce da zazmuri, a mozda te postavi i na neku funkciju, nikad se nezna.Smeko jednom neki opozicionar upito nekog srpskog seljaka kada ce da glasa za njega, a ovaj mu odgovori; "pa cim dodjete na vlast"Smeko
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

kelt
 etiketa se lako dobije Aco i nikad se ne obriseGrin mi imamo naseg predsednikaRespekt
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Lala
 Aco, ovo ti je poslednji upis na ovoj temi, koji ti je prošao ovako.
Ti si postavljao upise, ti daj i odgovore, ili povuci napisano, ili da ja lepo obrišem sve tvoje budalaštine na ovoj temi, a tebe da udaljim sa foruma, što mi se čini kao možda najbolja ideja? Ili da ostavim Slavi, to je najpoštenije, da on odluči?
Ne znaš šta si lovio, a znaš da je bila vabilica? Kako si bio u lovu u kojem ne znaš šta si lovio? Znaš da su lovili forumaši, ali nisi siguran ko, i kada? Sram te bilo... Lovili su lovci, a za mene je svako pošten dok se ne dokaže suprotno, a pisanje onih gluposti o prebrojavanju migratornih vrsta divljači na vabilici, uz pozivanje na Instrukciju Ministarstva, je takva glupost da ja to nikad ne bih izjavio, a kamoli potpisao. Mislim da će ta izjava ući u antologiju, i da će se prepričavati medju lovcima, kao doprinos očuvanju fonda divljači u vreme suše!! Naučno dostignuće, jbt!!Iznenadjen Glupost na kvadrat!! Verovatno ste i kerove vodili, da lovački psi obilaze vabilicu i proveravaju kontakt sa akumulatorom, da nije spala klemna? Pa kad prnu prepelice, a vi na brzinu izbrojite...
Jesi li ti to našao mene da malo 'u mozak'? Nemoj da vredjaš ničiju inteligenciju tvojim izjavama i tvojim ili bilo čijim pričama za malu decu, molim te.

A ovo je vrh tvojih bisera, Aco:

Aca Velika Plana kaže:
jbg kolega,osetio sam se prozvanim onim dokumentima,a i odgovore jos dobio nisam... Confused

U kojim od dokumenata si se ti pronašao, da bi se osećao prozvanim? U onim dokumentima koji govore o postavljanju i pronalasku vabilice, ili u onim koji govore o vraćanju vabilice od strane policije? Što bi se ti osećao prozvanim, ako je sa tvoje strane sve OK? Sam sebe pokopavaš izjavama, brži ti jezik od pameti. Smetaju dokumenta? Pa što ne kažeš, *ebeš dokumenta, ignorisaće se to garant, važno je da si ti živ i zdrav i prav!
Jesi li ti to našao mene da malo 'u mozak'? Nemoj da vredjaš ničiju inteligenciju tvojim izjavama i pričama za malu decu, molim te.
Šta su sve ljudi spremni da urade, zbog jednog akumulatora za traktor, to je čudo! Lovci imaju veliku ljubav prema muzici širom Srbije, a kako kaže naš narod: 'nije lopov onaj koji krade, nego onaj kojeg uhvate u kradji'.

Ako nastaviš sa lupetanjem, letiš sa foruma, pa onda kukaj kome god hoćeš na Facebook da ti skine ban.
Tema je 'Nestaje li LSS'.

Lala
 Elem, povratak na temu.

Koliko sam ja uspeo da saznam, vrlo su male šanse da godišnja skupština LSS koja je zakazana za 16.03. (za manje od 10 dana), uopšte otpočne rad. Razlog: vrlo teško će se sakupiti potreban kvorum!
Ne znam kojom magijom će uspeti da privuku dovoljan broj delegata. Možda jedino ako pribegnu čudotvornim magnetićima koji na brojilu...upssss.... na brojanju daju željene rezultate.

Aktuelno rukovodstvo LSS po svemu sudeći nema nameru da bilo šta promeni u svom pristupu i odnosu prema LSV i prema LSCS. Istovremeno, ni ta druga dva saveza ne pokazuju želju da popuste, iako bi se i njima imalo štošta prišiti, kada su medjusobni odnosi u pitanju: ZA SVADJU UVEK TREBA NAJMANJE DVOJE!
A imam osećaj da je lovcima pun nos i saveza, i rukovodstava, i uništenih lovišta, i prepucavanja, i besparice, i svega ostalog, i da nema ili ima vrlo malo volje i entuzijazma da se radi, čast izuzecima. Izgleda mnogo ljudi diglo ruke od jalovog truda, šta god da urade, uvek se nadje neki majstor koji to upropasti, počev od krivolovaca i lovokradica, pa na dalje, preko inertnih ili nesposobnih, pa možda i korumpiranih uprava po LU, preko nezainteresovanih delegata u savezima do ovakvog rukovodstva saveza, koje se zakucalo glavom u zid, bez ideje kako dalje, odnosno, jedina ideja je izgleda kako produžiti još koji mesec ili godinu u foteljama.

Smučilo se više i meni pisati o tome - sve je maltene rečeno što se moglo kazati, a da se piše o nekim otvorenim sumnjama u korupciju, nesposobnost ili kriminal, u to ne mogu da ulazim, jer nemam dokaze, osim golih sumnji. Rezultati daju osnov da se i o ovome razmišlja, ali momci u LSS imaju recept: ako neko zatraži reviziju poslovanja, ONI će formirati revizorsku grupu!! Kladim se da će, kad budu iskontrolisali sami sebe, reći da je sve OK.
Kao što je i kod njihovih kolega u LSV, njihov Nadzorni odbor rekao da je sve OK, pa makar rebalans finansijskog plana (plan donosi Skupština) bio uradjen bez održavanja skupštine.

Za sve loše oko saveza i lovstva će biti opet verovatno kriv loš Zakon, a da niko neće postaviti ni osnovno logično pitanje: na osnovu koje odluke nekog organa saveza je Popović (sa svojim kolegom iz Vojvodine) onomad dao saglasnost na predlog ZODL, kada se onako veselo smeškao pred kamerama RTS za 'Dnevnik', u društvu tadašnjeg ministra Saše Dragina (trenutno u pritvoru, zbog malverzacija)? Niko čak ni to osnovno i logično pitanje ne postavlja?!? Nego se rasprava rasplinjuje oko svega i svačega, ne mogu da se slože čak ni oko toga da li je neko častio ručak, ili nije. (vidi stenograme sednica UO LSS). Za državu je, sa njenog stanovišta, verovatno jedino meritorna činjenica da je Popović (i njegov vojvodjanski kolega tadašnji) zastupnik lovaca, a lovci neka vide šta će i kako će sa onima koji eventualno nešto rade na svoju ruku.
Ali zato taj isti Popović i ekipa oko njega čini sve da krivicu za stanje u lovstvu prebaci na Zakon! E pa gospodo, ima taj zakon svojih manjkavosti, ali ima daleko više dobrih strana, a najveći problem je u nesprovodjenju ili fingiranju sprovodjenja, i u opstrukciji. Mi smo izgleda majstori u tom poslu, da smo u stanju da obesmislimo i najbolji zakon, da uništimo sve što imamo, samo radi svoje 'pozadine' u fotelji, spremni smo da žrtvujemo opšti interes radi parcijalnog ili pojedinačnog. I da sve to zavijemo u oblandu 'demokratske procedure', da parcijalne ili lične interese sakrijemo iza odluka nekih vajnih organa, u kojima počesto sede isti onakvi, kakvi su i oni na vrhu; pa sve to lepo zapakujemo i onda da mašemo pred nosom lovaca i države, kako smo jedino i samo mi ispravni, a sve drugo ne valja?

Sve je to ista škola mišljenja, u savezima! Čekam još da LSCS povuče neki potez koji će ličiti na njihove kolege iz LSS i LSV, pa da priča bude kompletna. A ima nekih naznaka...

elko
 Svuda može doći do devijacija.U vremenima koja su nas sveukupno snašla i gde su mnoge vrednosti izgubile značaj lov i lovstvo je predmet interesovanja samo malog broja ljudi.
Neko ima svoje razloge koji su altruistički - oni pravi a postoje i Oni koji svuda traže svoj interes i priliku da napune svoje džepove.
Kada kažem da je mali broj lovaca zainteresovan u dovoljnoj meri za dešavanja u lovstvu onda mislim i na onu većinu koja samo gleda da skine pušku sa klina, raspali vatru, prigovara nečijem radu ali kuloarski, nikada ne pita svoje predstavnike kuda su ih doveli i gde misle dalje.
Po pitanju naznaka da određeno ponašanje može da se desi i u LSCS odgovorio bih kratko.Može, jer sve što vidiš u svetu nadaj se u veku.
Ali zasigurno neće skoro jer se politika i ponašanje ljudi koji se nalaze u sistemu upravljanja LSCS od osnivanja do danas nije promenilo ni za jotu.U svim udruženjima u kojima se dešavaju redovni izbori ( nigde nije bilo vanrednih ) lovci su ukazivali poverenje dosadašnjim predstavnicima što uveliko znači da su zadovoljni putem kojim se udruženje vodi.
Sigurno je daleko od idealnog, treba još puno rada, promene ponašanja i odnosa ali se ide u tom pravcu.
Juče je održan UO LSCS, usvojen je predlog odluke za Skupštinu LSCS, koja sledi do kraja meseca, da članarina prema Savezu iznosi 350,00 dinara u koju je ugrađeno osiguranje lovaca, Lovački Glasnik LSCS ( 4 broja ) i sredstva za rad službe i funkcionisanje Saveza.I dalje sva pomoć i rad službe u pogledu izrade planskih dokumenata, projekata i bilo koje druge pomoći za članove Saveza ne podrazumeva bilo kakvo dopunsko plaćanje.
Usvojen je zaključak da se niko od pozvanih za predstojeću Skupštinu LSS ne odaziva niti prisustvuje ( misli se na pozvane predstavnike udruženja koja su članovi LSCS ) sve dok se kvorum i broj mandata Skupštine LSS ne vrati na nivo pre smederevske skupštine.Normalno radi se o preporuci a svako udruženje je slobodno da samo odluči o tome bez ikakvih pritisaka.
Ostaje i dalje privrženost očuvanja LSS kao reprezenta i nacionalne asocijacije ali u drugačijem obliku i sa drugim ljudima na čelu.
Složio bih se sa Lalom i drugima da je dosta toga rečeno, da smo se svi već umorili ponavljajući jedno te isto bez vidljivih rezultata ( mislim na gluvoću onih na čije je adrese mnogo toga upućeno ) i da bi mnogo više lovaca trebalo da se uključi i u rad foruma po ovim temama ali i u sopstvenim udruženjima.

Na sajtu LSCS će koliko sutra izaći odluke jučerašnjeg UO LSCS.

Lala
 Ne ponavljam ja stalno jedno te isto, jerbo mi dogadjaji po savezima konstantno daju novog materijala i povoda za pisanje. Najnovija moda: da se ne bi pisalo o dešavanjima po savezima, sakrivaju se informacije. Tu prednjači LSV, koji ima po mom mišljenju najgore informisanje 'od sve dece'. Toliko se trude da sakriju sve što se dogadja, da to već prelazi maltene u paranoju!

A ne kapiraju da ne vredi sakrivati probleme i dešavanja, nego je jedino ispravno probleme rešavati, a o dogadjajima istinito i pravovremeno informisati.

Elko, hoćete li postaviti materijal za skupštinu LSCS na svoj sajt?

slavaplana
 Sta kaze Temudjin na nov nacin brojanja MIGRATORNE DIVLJACI???

temudjin

slavaplana kaže:
Sta kaze Temudjin na nov nacin brojanja MIGRATORNE DIVLJACI???

Opet baronisanje Slavaplane. No što se kaže žalosno je odgovarati na primitivne upise!

slavaplana
 Sinoc je doneta odluka da kao preporuka LSCS udruzenjima iz naseg clastva bude da ne idu njihovi delegati na Skupstinu LSS ??Selektivno je LSS poslao pozive ponovo udruzenjima iz Centralne Srbije kako bi se posle oprali da su ipak nekog zvali za skupstinu???

Odlucujte i radite ako bude potrebne vecine ali bez udruzenja iz Centralne Srbije!!!

Cestitam javno predsedniku Urosu Djokovicu 4 mandat u Kraljevu!!!
Od 53 delegata 52 glasa...malo li je???Odobreno

slavaplana
 Upis moze da bude primitivan ali zapisnik govori vise od reci???

Mozda je i on primitivan???Grin

PEZ

Lala kaže:

Koliko sam ja uspeo da saznam, vrlo su male šanse da godišnja skupština LSS koja je zakazana za 16.03. (za manje od 10 dana), uopšte otpočne rad. Razlog: vrlo teško će se sakupiti potreban kvorum!

Lalo, koliko je u ovom trenutku pametno ne odrzati skupstinu odnosno bojkovati istu?
Hoce li se na taj nacin doci do smene Popa i njegove svite? Naravno da nece, svaki savez vuce na svoju stranu i gleda sopstvene interese a o ocuvanju LSS nema ni govora.Mozda je vreme da se i naslov teme promeni "Nestao je LSS"
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,053,178 posete www.srbijalov.com