Sniperu pogledaj koliko kandidata za Savez hehehe. Zoki Zivoinovic idol mladih hehehe
Ovo je zemlja nad zemljama pa ovde covek posle 5 godina postane akcionar sa akcijama u vrednosti od 15 miliona eura a imao je godisnju platu dok je radio preko do 100000 eura i bio super placen.
Ovde u ovom slucaju koliko mi se cini niko ne ide na sredjivanje stanja vec da sedne u fotelju onog ko je smenjen hehehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
I Tata bi sine..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja gledam ove moje lovce koji nemaju da plate clanarinu a tamo neko u Beogradu trosi i nepita da lovac u 99% slucajeva nikad nije lovio dalje od svoje kuce 5 km!!!
Mislis da ljudi sa sela nevole da odu negde u lov ili da plata jelena ili svinju ako je nemaju u svom lovistu!!!!
Pa i ove dve kobasice koje ponesu su skupe!!!!!!!!!!!!!
Nisu fotelje problem nego maticni fondovi divljaci koji se smanjuju sve vise , prazna lovista i Savez koji uziva u blagostanju lovaca!!!!!
Sto Savez neode u neko udruzenje u lov koje je prazno!Znaju tacno kome i sta daju i gde love !!!!!!Po 15 god nisu usli u pojedina udruzenja a strucna sluzba ko da smo djavoli!!!
Nedaj boze i zato ce se to promeniti u Centralnom savezu gde plata MORA DA SE ZARADI NA TERENU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ne da dodju DRUGARI na polaganje lovackog ispita pojedu popiju i odu sa gomilom para u djepu a mi smo njihovi clanovi!!!
Kako bi nas drali da neplacamo clanarinu onako drugarski!!!
I na ovom forumu sam se obogatio!!!!!
Sta ce mi Savez u BG u!!!!!!!!!!!
To je sica za ovaj u Kragujevcu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Struka i rad na terenu i rezultati ako ih nema dovidjena pa zaposlis drugog,trecag pa koliko treba.......
pa Slavo jel bi ti isao u lov u prazno loviste. Ne bi sigurno pa nece ni oni. Jednostavno idu tamo dok ga ne isprazne. Takvih primera ima mnogo. Pa smao dvojica bivsih ministara imaju na dusi bar 4 lovista koja su bila puna a sada tamo nema nista.
Ako uspes u projektu imaces podrsku vecine lovaca ali ako budes krenuo da se provlacis po novinama kao ovi dosadasnji veruj mi tuci ce te vecina lovaca hehehehe.
Naroda ju dosta slatkih prica na pocetku a gorkih zalogaja kasnije jednostavno treba prvo obraz.
Mene samo ovo kosta iz svog djepa !!!!
Nikakvu korist nemam i to svi u Plani kod mene znaju !!!!!
Kod mene u udruzenju L.U.Pomoravlje moju sekciju je jedino kontrolisao republicki ispektor Djuic dva puta z adva meseca!!!
Kad sam mu trazio da me pismeni izvesti sta na terenu imaju ostale dve sekcije pre tri meseca jos nema odgovora a da nepricam da sam ZLo koje od kad je uslo u upravni odbora samo trazi neke papire ,racune i pravilnike a to niko neradi!!!
Da nepricam o privrednim prestupima i preksajnim postupcima koji su u toku zbog ljudi koji nece da pisu propratnice ili nisu 6 god napisali u osnovu nijedan podatak sta su radili u lovistu!!!!!!!
A uredno primaju platu a lovci placajte kazne!!!!!!!!!!!!!!!Kad ste glupi!!!!!!!!!!!
Ma znam ja Slavo tj cuo sam za tebe i samo se salim sa tobom malo.
Kamo srece da je vise takvih koji daju sebe i geldaju opsti umesto pojedinacnog interesa.
A za one batine se nisma salio heheheh citso da se ne pokvaris hehe
Samo napred Slavo
Vidim da je večeras i član temudjin bio na kratko na forumu... U 21:33 se pojavio posle dužeg odsustva, ali nije ostavio upis. Kakva slučajnost, da se baš večeras pojavi?
slavaplana kaže:
I Tata bi sine..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja gledam ove moje lovce koji nemaju da plate clanarinu a tamo neko u Beogradu trosi i nepita da lovac u 99% slucajeva nikad nije lovio dalje od svoje kuce 5 km!!!
Mislis da ljudi sa sela nevole da odu negde u lov ili da plata jelena ili svinju ako je nemaju u svom lovistu!!!!
Pa i ove dve kobasice koje ponesu su skupe!!!!!!!!!!!!!
možda bi bolje bilo da se iz BGa prebaci u Vlasotince ili Bačku Palanku možda
Vole i ljudi iz Beograda ali nisu svi ljudi isti ljudi!
ZNAČI AJKULA SE OPET PRIKRADA!!!!!--ĆE DA BIDNE OPET NEKIH MOZGALICA, PA DA ZEJEBAVA OBIČNU RAJU!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Čovek došao da pogleda šta se piše, verovatno je ili dobio od nekog signal za onaj Slavin upis, ili je pratio upise kao gost. Uopšte nije bitno, ima mogućnost da odgovori komentarom, ako hoće.
Šta će, čitaju i prate šta pišemo. Da je prazna priča, verovatno ne bi pratili, niti obraćali pažnju?
chaki kaže: 'Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
...A MOŽDA SE OPET VRAĆAJU ONA VREMENA KAD ĆE PAMET I POŠTENJE DA BUDU NA CENI, A BUDALE I FUKARE DA ODU NA "ZASLUŽEN ODMOR"...KO ZNA ...MOŽDA!!!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?