Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Lala
 A šta ako u izbornu trku klizećim startom utrči Marko Tica?
Kakav bi to duel bio: Beuković vs Tica!!!Grin

Ništa nije isključeno - setimo se samo kako je Tica skoro niotkud isplivao onomad za predsednika Skupštine LSS, dok su se ostali prepucavali oko mesta predsednika, on uredno prikupio potpise za kandidaturu, i 'hop' evo ga!
A nešto kontam, možda je moguć i trojni dogovor, da svi budu namireni funkcijama? Samo se uključi kadrovski ringišpil, pa se izrotiraju?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mrwa22250

Lala kaže:

A nešto kontam, možda je moguć i trojni dogovor, da svi budu namireni funkcijama? Samo se uključi kadrovski ringišpil, pa se izrotiraju?
kao uostalom u svim segmentima javnog zivota u srbiji bice opet ona stara;sjasi Kurta da uzjase Murta,a vi sto ste uzjahani pravite se da primecujete razliku;)
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

slavaplana
 Definitivno se prasina oko novog predsednika LSS digla nebu pod oblake a kad budete videli ko ce sa klupe da utrci u trku za predsednika onako anzeneral smejace te se tri dana !!!
Ja sam jos uvek u soku kad sam cuo ali nema veze jos neki dan pa cu i to da objavim!!!

Ko sve nece da ima zelju da zasedne u fotelju????

SMESNO!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislim da ce novi izbori povampiriti stari kadar i da lovci od istog nece imati nikakvu vajdu sto ce se odraziti na sve manje clanova u LSS i u ostalim Savezima koji su izgubili liniju vodilju kojom su krenuli a najvise mislim na LSCS koji je lepo krenuo ali se u kalkulisanju i resavanju tudjih problema izgubio u svojim problemima koje nema vise ko da resava!!!

slavaplana
 Vise me mrzi da pisem i da neka svoja crna vidjenja oko LSS iznosim javno jer se do sada bukvalno tako i odigravalo ali mi djavo ne da mira jer kad bude propao definitivno 14.12.posle kostitutivne skupstine kako rece Tica sve ce mnogo biti lakse...............

U razgovoru veceras sa jednim dobrim prijateljem i poznavaocem lovstva u Srbiji slozili smo se zajedno da je ova Skupstina koja je zakazana za decembar mesec bila poslednja sansa da LSS opstane i prezivi gasenje u narednom periodu ili ce nastaviti da funkcionise sa svega par udruzenja na koja ce pasti vrlo brzo.....
Radi se o cinjenici da umesto da POLITIKU drze van LSS i da se u Srbiji ona nikako sa namerom ne uvlaci u LSS dosli smo do cinjenice da je LSS postao plen STRANAKA koji sada i u njemu zele da imaju svoje ljude nevezano za predhodno znanje i iskustvo makar u vodjenju udruzenja a da ne pricamo o necem visem kao sto je LSS???

U SRbiji se lovi kao so to deca rade u Kanadi i Americi ,zakon koji je donet se nepostuje i neprimenjuje a LSS umesto da se izborio za slobodnu prodaju oruzja i municije,vanjenjem lovnih dozvola kao na zapadu,lov lukom i samostrelom,pistoljem,mi smo dosli u situaciju da sve price oko struke i cinjenice da ce se struka jednog dana pitati sami sebe lazemo i svoju propast pod laznim izgovorom ili ne videci dokle smo dosli odlazemo i guramo glavu u pesak........

Amerikanci sa 14 god love vise i jednostavnije nego mi sa 30god????

Hocemo da zivimo kao u rezervatu nepostujuci propise koje su sami doneli a na drugu stranu bi da razvijamo lov ,lovstvo i tu privrednu granu???

Kako???

ovi sto sada sahranjuju LSS nasli su grobara koga favorizuju i koji ce kako sada stoje stvari staviti kljuc u bravu LSS...........

ne mogu da verujem sta se sve radi zarad beneficija i lagodnog VOLONTERSKOG rada u LSS????

Lov je izgubio svaki smisao i misljenja sam da ce u narednom periodu broj lovaca drzsticno opadati???

Umesto zabave i lepog druzenja podeljenost u udruzenjima,intrige,naruseni medjuljudski odnosi su se odrazili na sve pa i na lovstvo...........

Mulj smo dotakli pitanje je sta nas ceka ispod sa novom garniturom politicara kad zasednu u fotelje......to ce biti kraj jedne lepe price koja je trajala 115god..............

Lala
 Kako saznajem, za sutra (petak) 25.10. u poseti LSS-u će doći predstavnici profesionalnih lovaca Južnoafričke Republike. Ovo je izgleda uzvratna poseta (prethodno je rukovodstvo LSS koji nisu profesionalci nego volonteri bilo tamo u gostima i u lovu).

Siguran sam da će lovcima amaterima Srbije biti veoma zanimljivo predstavljanje profesionalaca iz JAR, tim pre što kod nas vlada ogromno interesovanje lovaca za lov antilopa, gnua, laFova i ostalih sitnih životinja, a čini mi se da je poseban interes iskazan za lov na babune? Sve u redovima stoje lovci da idu na južnu hemisferu u lov! Smile
Pa još ako LSS i profesionalci iz JAR potpišu ugovor o saradnji... Javlja mi se već ideja o nekom projektu 'Ishrana antilopa' ili nešto slično, možda bi profesionalcima trebala stručna pomoć experata iz Srbije, za neku simboličnu nadoknadu?!

Eeee.... Jel neko gledao seriju 'Selo gori, a baba se češlja'?

Ima još novosti: za danas je u 14h u jednom mestu pored Novog Sada u lovačkom domu zakazan sastanak predstavnika LU iz Vojvodine koja nisu članovi LSV (ona grupa 6 izbačenih i još nekoliko, ja ih onako za sebe zovem 'žigosani' ), a čujem da će i Marko Tica i još neki članovi UO LSS biti prisutni. Kanda će biti pokušaja da se 'žigosani' privole da 'promene dres', pa da članarinu umesto u LSV ubace u (polu)praznu kasu LSS!
Lepo je to, kad se ljudi sastaju i razgovaraju; nije mi daleko od pameti da predstavnicima 'žigosanih' budu nudjene i neke funkcije u LSS, samo da bi prihvatili članstvo! Uostalom, neki su ako se ne varam već i plaćali članarinu za LSS (LU Novi Sad, LU Pančevo...), a sad je kanda broj vojvodjanskih lovaca koji nisu članovi LSV (a naročito njihovi novci) postao vrlo primamljiv za ekipu iz LSS, pa su kanda urgent poslali Marka Ti(či)cu da svojom diplomatskom veštinom presaldumi ove ljude iz vojvodjanskih LU. Ume Marko da priča, ume i da obeća pa da zaboravi... A sekundiraće mu, ako dobro naslućujem, g.Pero Šušnjar iz LU NS, član UO LSS, koji je ostao upamćen po onoj nezgodnoj izjavi o nekakvoj 'madjarizaciji lovstva u Vojvodini' ili tako nešto slično. Jooooojjjjjj, ako Marku uspe da uvuče neko LU u LSS, eto nama mogućeg kandidata na decembarskim izborima u LSS!!! Imaće opasan argument u rukama, da je dopunio kasu saveza, uvećao članstvo (koje se drastično osulo), itd. itd.

Valjda predstavnici 'žigosanih' LU imaju dovoljno mudrosti i iskustva, da donesu pravu odluku, koja će biti u interesu njihovih lovaca.

Sve u svemu, zanimljiva dešavanja!

slavaplana
 Kodnas ima toliko babuna da ce lov biti neminovan jer su se mnogo namnozili.............Grin

Lala
 Slavo, veruj mi na reč, kad vidim šta se sve dešava u lovstvu, neki put sam sebi ličim na babuna, naročito kad znam da i neki moji novci odu za kojekakvu ljutu za*ebanciju ljudi koji 'volontiraju' evo već godinama, a neki možda i decenijama!!!

Najsladje je kanda zezanje o tudjem trošku.

slavaplana
 i volontirace i dalje kako sada stvari stoje.

Kod mene u selu i SVESTENIK radi kao volonter jer nema platuGrin

A slucaj VOLONTERSKOG rada u Nemackoj biskupa koji je od VOLONTERSKOG RADA renovirao i ulozio cak 31 milion eura..........eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e to je posao!!

milenko0609

Lala kaže:
Kako saznajem, za sutra (petak) 25.10. u poseti LSS-u će doći predstavnici profesionalnih lovaca Južnoafričke Republike. Ovo je izgleda uzvratna poseta (prethodno je rukovodstvo LSS koji nisu profesionalci nego volonteri bilo tamo u gostima i u lovu).

Siguran sam da će lovcima amaterima Srbije biti veoma zanimljivo predstavljanje profesionalaca iz JAR, tim pre što kod nas vlada ogromno interesovanje lovaca za lov antilopa, gnua, laFova i ostalih sitnih životinja, a čini mi se da je poseban interes iskazan za lov na babune? Sve u redovima stoje lovci da idu na južnu hemisferu u lov! Smile
Pa još ako LSS i profesionalci iz JAR potpišu ugovor o saradnji... Javlja mi se već ideja o nekom projektu 'Ishrana antilopa' ili nešto slično, možda bi profesionalcima trebala stručna pomoć experata iz Srbije, za neku simboličnu nadoknadu?!

Eeee.... Jel neko gledao seriju 'Selo gori, a baba se češlja'?

Ima još novosti: za danas je u 14h u jednom mestu pored Novog Sada u lovačkom domu zakazan sastanak predstavnika LU iz Vojvodine koja nisu članovi LSV (ona grupa 6 izbačenih i još nekoliko, ja ih onako za sebe zovem 'žigosani' ), a čujem da će i Marko Tica i još neki članovi UO LSS biti prisutni. Kanda će biti pokušaja da se 'žigosani' privole da 'promene dres', pa da članarinu umesto u LSV ubace u (polu)praznu kasu LSS!
Lepo je to, kad se ljudi sastaju i razgovaraju; nije mi daleko od pameti da predstavnicima 'žigosanih' budu nudjene i neke funkcije u LSS, samo da bi prihvatili članstvo! Uostalom, neki su ako se ne varam već i plaćali članarinu za LSS (LU Novi Sad, LU Pančevo...), a sad je kanda broj vojvodjanskih lovaca koji nisu članovi LSV (a naročito njihovi novci) postao vrlo primamljiv za ekipu iz LSS, pa su kanda urgent poslali Marka Ti(či)cu da svojom diplomatskom veštinom presaldumi ove ljude iz vojvodjanskih LU. Ume Marko da priča, ume i da obeća pa da zaboravi... A sekundiraće mu, ako dobro naslućujem, g.Pero Šušnjar iz LU NS, član UO LSS, koji je ostao upamćen po onoj nezgodnoj izjavi o nekakvoj 'madjarizaciji lovstva u Vojvodini' ili tako nešto slično. Jooooojjjjjj, ako Marku uspe da uvuče neko LU u LSS, eto nama mogućeg kandidata na decembarskim izborima u LSS!!! Imaće opasan argument u rukama, da je dopunio kasu saveza, uvećao članstvo (koje se drastično osulo), itd. itd.

Valjda predstavnici 'žigosanih' LU imaju dovoljno mudrosti i iskustva, da donesu pravu odluku, koja će biti u interesu njihovih lovaca.

Sve u svemu, zanimljiva dešavanja!

Videćemo šta će nam ponuditi, uglavnom ćete čuti novosti iz prve ruke.........
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

slavaplana
 sta bi na sastanku?????????Grin

Lala
 Bio je danas najavljeni sastanak u mestu Ledinci, kraj Novog Sada. Prisutni su bili Marko Tica, predsednik Skupštine LSS, zatim Svetislav Tatović iz stručne službe LSS, Pero Šušnjar, član UO LSS, i predstavnici desetak LU iz Vojvodine (Novi Sad, Kikinda, Srbobran, Pančevo, Kovačica, Žabalj...). Zoran Popović nije bio, navodno da je bio sprečen obavezama na fakultetu?
Prilično buran sastanak, gde je iznošeno mnogo toga: počev od visine i strukture članarine za saveze (LSV i LSS), odnosa medju savezima, pa preko kritke aktuelnih zakonskih rešenja, pa način distribucije lovnih karata, pa nadležnosti saveza, ponovo izgleda provejava priča da je država kriva (rekao bih: svako vidi trun u tudjem oku, a u svom ne vidi balvan)... Sve u svemu mnogo tema. Na žalost, i sam sastanak je počeo u dilemi da li se radi o neformalnom sastanku, ili o zvaničnom skupu na kojem treba voditi neku vrstu zapisnika i doneti neke zaključke.

Sa sastanka je izveštavao urednik glasila LSV Jeremija Trifunović, koji se izgleda bio malo zaneo, pa se uključio u diskusiju, ali nije poznato u kom svojstvu, naročito kada je bilo reči o visini i strukturi članarine za LSV (obaveza kupovine glasila saveza).

Zapaženo izlaganje je, kako čujem, imao Arsen Kurjački iz Srbobrana, i Latinović iz Kikinde.

Takodje, znam da je i naš član Milenko 0609, iz Žablja, prilično upečatljivo i argumentovano govorio, pa su neki stariji učesnici sastanka rekli da se 'treba ugledati na mladje'.

Kad saberem sve što sam čuo od troje učesnika sastanka, dobar deo diskusije se poklapa sa onim što smo svojevremeno pisali ovde na Srbijalov. A ja ne mogu da se otmem utisku da je ceo ovaj sastanak u stvari bio deo 'žurke' oko izbora u LSS, kako bi se na neki način vojvodjanska LU uključila u rad LSS, a možda i u funkciji obezbedjenja neke uloge za Marka Ticu u budućem deljenju karata.

Iz rukovodstva Lovačkog saveza Vojvodine nije bio niko prisutan.

milenko0609
 Pa evo i ja da se nadovežem, kao lice ispred svog LU Žabalj, svi pozvani predstavnici isključenih LU su dali svoje viđenje problema u odnosima između saveza i odnosa saveza - lu?

Mora sam da se javim za reč i govorim u ime mojih članova:
Izneo sam naš stav da mi nećemo i nemamo za šta da platimo niti jednom savezu jer je matematika jasna, ne bih je sada ponavljao (napisao sam je na temi LSV), ali sam je ugrubo izneo kako bi me svi mogli ispratiti, takođe sam naglasio da i sistem delegiranja u skupštini LSS nije uredu, a to je da nas par stotina imamo jednog delegata kao i neko lu koje broji 30 članova?
Rekao sam da mi hoćemo savez i jedan i drugi ali ne pod ovim uslovima i za ove pare.

Marko Tica je napočetku rekao da je članarina za LSS 600 din (300 savez,200 glasilo i 100din osiguranje) i da eto oni neće nikog da isključe do 31.11.2013. ali kako ide Izborna skupština(15.12.2013) bilo bi dobro da se uplati bar 300din i neki deo za glasilo????? Kako bi imali svoje delegate.

Na pitanje šta mi dobijamo za tu članarinu, odg. mi da su se u savezu borili za visinu lovne karte da bude 1000 din a ne 20 eura, da cenovnik bude upola manji za domaće lovce, da se pokrene licenciranje lovočuvara i i upravnika lovišta kako bi se izbegli tezgaroši ( a znamo na koga je mislio)...

Govorio je takođe pre mene gsn Latinović iz Kikinde, njegov naglasak je bio na zakonskom uređenju lovstva i nedovoljnom angožovanju oba saveza na uticaj krojenja istih tih propisa?

Predsednik iz LU Kovačice je između ostalog rekao ......plaćanje članarine prema savezima je isto kao kad bih ušao u kafanu - platio piće koje nisam ni dobio a kamoli popio....

Predsednik Srbobrana gsn Arsen Kurjački se obratio sa brojinim kritikama, između ostalog kako ne može članarina savezu da se plati u ratama. Kako se na njegovo pismo ranije upućeno savezima nisu ni udostojili da odgovore, dok se LSV obratio ali je odgovor bio kako se izrazio Arsen "okruglo al na ćoše".

Nakon toga se ubacio sa susednog stola kao u kafani, Urednik glasili LSV Jeremija koji je rekao kako posle ovakvih izjava on ipak ne zna sta je tema sastanka i o čemu on da piše (iako su svi govornici jasno govorili o problemima vezanim na relaciji saveza i LU), kako smo mi manjina od 88 LU kojih ima u Vojvodini, na šta mu je gsn Latinović odgovorio da ako on ne zna o čemu smo mi pričali i o čemu da piše - onda ne treba ništa ni da piše.

Marko T. je davao diplomatske odgovore i stalno trubio oko izborne skupštine i članarine.......

Po završetku sastanka kako bi izasli iz sale da se postavi klopa, na putu ka vratima, Jeremija je govorio Latinoviću kako se treba ugledati na mlade i pokazivao na mene, na sta sam se ja nasmejao i prisao, a onda je Jeremija pruzio ruku meni, a ja mu kažem: "Treba se ugledati na nas mlade" a on kaće "DA", A ja ga pitam "A sto si me onda banovao sa Lorista, a on će na to "A koji ti je nik- ja mu kažem Milenko0609, a on meni odg. "pa kad z.......š", ja u onako preko ramena odg ne zajebavam ja već pričam istinu.

Napolju me je par predsenikaa pitalo neka pitanja " A vi niste nigde članovi?" " a kako kupujete dozvole"??
Eto oni nisu znali da planska dokumenta može da radi i neko drugi kao sto je Lovoturs ili NP Fruška Gora.......

Pošto sam žurio kući klopu sam preskočio kao i donošenja nakakvog "zaključka", uredno se pozdravljao sa svim a Marko mi je par puta ponovio pa eto razmislite jos jednom o članstvu u Lss.....

Malo mi je konfuzno u glavi i ne mogu svega da se setim ali se nadam da sam vam dočarao kako je bilo.

p.s. Lalo - dodaj tamo još jednu zvezdicu. Smile

milenko0609
 Nemogu da nađem temu drugi pišu, pa ću stavit viđenje jednog uglednog lovnog novinara ovde:
http://www.lorist...rbije.html

Ako neko od admina zna gde bi trebalo ovo da stoji nek slobodno prebaci u pravu temu.

DakiNS

milenko0609 kaže:
Nemogu da nađem temu drugi pišu, pa ću stavit viđenje jednog uglednog lovnog novinara ovde:
http://www.lorist...rbije.html

Ako neko od admina zna gde bi trebalo ovo da stoji nek slobodno prebaci u pravu temu.

Milenko da li su u datom tekstu upotrebljene i "pesničke slobode"
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

milenko0609
 Čovek koji se ubacio na pola izlaganja, sa rečenicom :" ja neznam sta sa ovog sastanka da napišem za novine", a posle se raspiše na stranu i po, opet šta njega interesuje i šta on hoće da kaže.

Lala
 Ono što je Jeremija napisao je njegovo vidjenje sa tog sastanka, a akcenat je stavio na ono što on misli da je bitno. A ja mislim da je većina učesnika na sastanku, a verovatno i dobar deo onih koji nisu bili prisutni, i dalje u dilemi šta raditi. Plaćati članarinu za LSV (1200 din.), ili platiti članarinu za LSS (600 din.), ili platiti obe članarine, ili nijednu....

Čini mi se da najpametnije postupaju oni koji ne plate ništa i čekaju da se razjasni već jednom situacija u lovstvu, i u odnosima izmedju saveza, i u odnosima savez-LU, i u trouglu država-savezi-korisnici lovišta. Sve mi se čini da je u tom trouglu jedan ugao veoma tup!

Tica je pokušao da po ko zna koji put proda staru priču, samo što izgleda kupaca te priče ima sve manje. Doduše, njegovo i jeste da proba da proda tu priču koja je godinama pila vodu. U medjuvremenu se mnogo toga promenilo, ali oni teraju po starom. Samo se pitam šta će biti kada lovci u svojim LU počnu da sve glasnije postavljaju pitanja za čega se daje nekoliko hiljada evra godišnje - zašto te pare ne bi uložili u svoje lovište, ili u unos divljači, da bi imali šta da love?

Na kraju krajeva, zar nije pošteno postaviti pitanje 'ŠTA SE DOBIJA ČLANSTVOM U SAVEZIMA'? Finansirati i dalje nešto što zaista daje slabe ili nikakve rezultate nema smisla, pa sve od bahaćenja koje se takodje pominjalo. Finansirati na dva meste jedno te isto, mislim da još manje ima smisla, ali opet to je izbor onih koji tako rade.

Joooojjj kad je sve ovo počelo, kako smo dobro predvideli u kom pravcu će otići! Premotajte upise stare dve-tri godine na ovoj temi i na temi LSV.

Pozivanje na jedinstvo lovaca je OK, ali nije OK ako bude praćeno zahtevima za plaćanje, da bi imali delegata. Neko zlonameran bi mogao da postavi pitanje pošto je delegatsko mesto?! A još manje je u redu pozivanje na jedinstvo lovaca od strane čoveka koji je onomad u nekom kontekstu pominjao nacionalnu pripadnost jednog dela lovaca...

slavaplana
 Nezna ni Jeremija po kome ce...ovamo bi kritikovao LSV a radi za njih novine..ovamo bi kritikovao Ministarstvo a od njih dobi pare za kupovinu kamere............ovamo bi da kritikuje lovce i nerad a ljudi po nesto i pazare preko lorista ..................sta se tu moze............

jedino ovde na SRBIJALOVU nema zavisnih i ljudi kojima je neko ili nesto u obavezi da precutimo pa se iznose cinjenici i tacni podaci koji nikako ne odgovaraju nikome i to boli.............

slavaplana
 Marko Tica i ZOran Popovic mozda razmisljaju da zamene uloge u LSS????HaHaHa

Malo da se i Tica pita i da radi VOLONTERSKI????

Koliko je ono Pantelic imao dnevnica ????Jer bese nesto malo vise nego sto je bilo dana u toj godini ako se ne varam????

Te volontere treba VOLONTERSKI IZBACITI IZ LSS???ROFL

paninm

Marko Tica je napočetku rekao da je članarina za LSS 600 din (300 savez,200 glasilo i 100din osiguranje) i da eto oni neće nikog da isključe do 31.11.2013. ali kako ide Izborna skupština(15.12.2013) bilo bi dobro da se uplati bar 300din i neki deo za glasilo????? Kako bi imali svoje delegate.

pa jel nije prekinuta praksa u LSS da novine ne idu u clanarinu,nego svaki lovac dobrovoljno odlucuje da li oce da se predplati na novine?

slavaplana
 Veceras je zakazana ISTOCNA LOVNA OBLAST U SMEDEREVU u restoranu GRAND u 18h ako se ne varam!!

Kako mi ljudi javljaju polovina bar nece ici a druga polovina ide cisto da cuje sta ce im se ovoga puta servirati kao najbolje resenje pred prestojecu Skupstinu LSS!!

Sta ovi ljudi misle meni zaista nije jasno i cemu oni teze........

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,363,487 posete www.srbijalov.com