Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
chaki

Metak kaže:

Lala kaže:
Metak, ti baš sa neba pa u rebra... Tras!
Odakle ti ta ideja?

Inace,pravda mi je u dusi.

Vidim zato ti je nick METAK hehehe. lovac
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Metak

Potpuno si pogrešno zaključio.

Moj IQ mi ne dozvoljava takvu gresku.

Metak
 Metak nego sta.

Lala
 OK, svako ima pravo na svoje mišljenje, Metak, pa i ti. Samo mi nije jasno, kako ne nadje ni jedan jedini drugi mogući motiv, osim politike? Znaš, ljudi uglavnom svojim aršinima ocenjuju druge.
Motiv nekog čoveka, za postupke, je vrlo lična stvar, i ne bih se usudio da decidirano tvrdim kome je šta motiv. Osim ako nisi koristio kristalnu kuglu, i sistem 'javlja mi se', kad si napisao to što si napisao. Mada, čisto sumnjam, obzirom na IQ... Bye
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Metak

Lala kaže:
OK, svako ima pravo na svoje mišljenje, Metak, pa i ti. Samo mi nije jasno, kako ne nadje ni jedan jedini drugi mogući motiv, osim politike? Znaš, ljudi uglavnom svojim aršinima ocenjuju druge.
Motiv nekog čoveka, za postupke, je vrlo lična stvar, i ne bih se usudio da decidirano tvrdim kome je šta motiv. Osim ako nisi koristio kristalnu kuglu, i sistem 'javlja mi se', kad si napisao to što si napisao. Mada, čisto sumnjam, obzirom na IQ... Bye

Lalo, posto se vec mesas ,prosvetli me,sta mu je motiv ?

chaki
 Mirko za nekog ko tek planira da se ozbilnije bavi lovom u Srbiji i inostranstvu prvi komentari su ti malo preostri na ovoj temi osim ako BAS BAS ne znas o cemu se radi a onda bi ti nas trebao da prosvetlis.

Nadam se da se slazes 

Lala

Metak kaže:

Lala kaže:

Lalo, posto se vec mesas ,prosvetli me,sta mu je motiv ?

To ćeš morati da pitaš Slavu.
Meni kao mogući motivi mogu da budu: pravdoljubivost, osetljivost na nepravdu, altruizam, kolegijalnost... Zašto odmah koristoljubivost (politička karijera)? Zar nije moguće da neko radi nešto iz ubedjenja? Zaista te ne razumem.
Da osetim kod bilo kog člana, a naročito administratora, želju za iskorišćavanjem ovog foruma za ličnu korist, ili bi taj neko morao da ode odavde, ili ja, pošto koristoljubivost ne podnosim, licemerje takodje.
Neki, koji su to pokušali, više nisu na forumu, nego na spisku banovanih.

Metak

chaki kaže:
Mirko za nekog ko tek planira da se ozbilnije bavi lovom u Srbiji i inostranstvu prvi komentari su ti malo preostri na ovoj temi osim ako BAS BAS ne znas o cemu se radi a onda bi ti nas trebao da prosvetlis.

Nadam se da se slazes

Svi ste vi Slava.
Kud svi Turci tu i mali Mujo.Opusteno momci.Samo sam se pitao sta mu je motiv da toliko izgara u pisanijama.
Komentari su malo preostri,istina,ali su iskreni bez zadnjih namera.
Moj motiv je da u svakom lovu provedem jedan svecani dan,lisen stoke i nekulture.

Lala
 E, pa, sad već malo preteruješ. Ja nisam Slava, ja sam Lala, a čovek kojem si odgovorio je Chaki. I nismo svi mi Slava, niti smo Turci i Muje, a nismo ni budale, da neke stvari ne kapiramo.
Kako misliš da provedeš u svakom lovu svečani dan, kad nisi lovac član LU? Barem si tako napisao u predstavljanju.
Kako lepo pogadjaš temu, pre bi ti pristajao nick Ćorak, nego Metak. Smile
Ovo je mali odgovor, na tvoje sarkastične upise.
Hajde da lepo preskočimo takav način diskusije? Može?

chaki

Metak kaže:

chaki kaže:

Nadam se da se slazes

Svi ste vi Slava.
Kud svi Turci tu i mali Mujo.Opusteno momci.Samo sam se pitao sta mu je motiv da toliko izgara u pisanijama.
Komentari su malo preostri,istina,ali su iskreni bez zadnjih namera.
Moj motiv je da u svakom lovu provedem jedan svecani dan,lisen stoke i nekulture.

IQ ????????

DakiNS
 Metak kolega nesto mi nisi jasan , nisi tako mlad da bi se tako zaletao kao metak,ovde na forumu vlada kolegijalnost bez medjusobnog etiketiranja osim ako nije neka sala u pitanju, ali posto si se ukljucio u rad foruma pretpostavljam da si ga i ranije kao gost pratio , e sad posto si pomenuo IQ mislim da imas informaciju o vlastitom broju IQ. pa mi je nesto cudno a to je da ti tvoj IQ dozvoljava tako izletanje ili to izletanje nije pod kontrolom IQika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Metak

Lala kaže:

Kako misliš da provedeš u svakom lovu svečani dan, kad nisi lovac član LU? Barem si tako napisao u predstavljanju.

Lalo,cudi me da ne znas.
Ne moram biti clan LU da bi lovio.
Da li su Italijanu clanovi LU kod nas ?

Nikoga nisam vredjao i razloga nemam da nesto preskacem.

Ako zelis uspesan forum ,mora biti zustro na svim temama a ne samo na jednoj i to jednosmerno.
Pozdrav svima.

Sniper Hunter

Metak kaže:

Lala kaže:

Lalo,cudi me da ne znas.

Ako zelis uspesan forum ,mora biti zustro na svim temama a ne samo na jednoj i to jednosmerno.
Pozdrav svima.

Kolega mozda u zivotu postoje i drugi motivi osim novca i politicke karijere da bi se preko nje doslo do moci i opet novca ,mozda jos postoje ljudi kojima nije samo novac na prvom mestu nego se bore protiv nepravde ma koliko to otrcano zvucalo u ovim vremenima , i koga isto tako boli kada vidi kako se drugi bogate i iskoriscavaju narod , nas lovce za sopstvene ciljeve , a mozda neko kao Slava i jos neke kolege sa foruma da ne nabrajam posto vidim da pratis forum duze iz senke ima malo veca mooda pa sme javno i bez straha da kaze i da gurne prst u oko takvima koji imaju moc rade to sto rade misleci da su nedodirljivi a da je nas IQ toliko mali da ne shvatamo o cemu se radi i KoTuKoga smatram da niko ovde na forumu nije iz licne koristi sto rece kolega Lala bilo ih je ali su otputovali, ne stanuju vise ovde .

zoranp
 ...DAY D...BITI ILI NEBITI !!!Hmmm

Naš narod nekad pEvo..druže Titio mi ti se kunemo...!! , a onda ispalo da kom se kunemo tog i j...Cenzurisano !!!
Zaključak je sledeći...motiva ima mnogo, ali je nabitiniji SEX!!!GrinGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

Metak kaže:

Lala kaže:

Lalo,cudi me da ne znas.
Pozdrav svima.

Znam ja to, da se može loviti i bez članstva u LU, naravno. Ali me čudi da si se aktivirao baš na temi koja je usko povezana sa članstvom u LU i LSS, a ti lično nisi član? Mada, kad malo pogledam upise, čini mi se da ipak jesi član LSS, i jako me stil pisanja podseća na jednog drugog člana foruma, koji voli da posmatra ptice, ali to je verovatno slučajnost.
Da li si vredjao? Pa, recimo da nisi direktno, ali da si za mene npr. napisao da preko foruma pravim političku karijeru, to bih shvatio kao uvredu. Mislim da je i Slava 'na frekvenciji' sličnoj mojoj, ali videćemo kad se uloguje, da ne govorim u njegovo ime. Na forumu ne tolerišemo politiku, ni slučajno. Ovo je lovački forum.
Da li je forum uspešan, naravno da jeste, jer je za nepune 2,5 godine postojanja privukao mnogo ljudi (pa evo i tebe), i postao vrlo čitan (masa ljudi nisu članovi, ali čitaju kao gosti), toliko da i mene iznenadjuje. Naročito u zadnjih godinu dana.
Hvala ti na ničim izazvanom savetu u vezi uspešnosti, žustrina zavisi od tipa i aktuelnosti teme; 'vruće' teme su, zbog velikih promena u lovstvu, trenutno one vezane za propise u lovstvu, i za budućnost LU i saveza. Mada, ponekad se uzburka i neka druga tema, s' vremena na vreme. Kao što možeš da vidiš, ova tema jedno vreme (par meseci) nije bila nešto jako aktivna, ali dogadjaji diktiraju, pa se tako opet aktivirala. Ovo 'jednosmerna žustrina' ne razumem; ako misliš pod jednosmernim da većina forumaša misli slično, ja tu ne mogu ništa, svako ima pravo na svoje mišljenje, ali da ga potkrepi argumentima, ako većina misli slično ili isto, onda to nešto govori, jel tako? Ako ti misliš drugačije od većine diskutanata na temi, naravno da treba da izneseš svoje mišljenje o temi, a ne da komentarišeš i ocenjuješ druge ljude.
Pozdrav i tebi, i drugarski savet: ipak da preskočimo aroganciju, ima potrebe.

Da se vratimo na temu, sva ova priča je off topic.

DakiNS
 Sve mi se čini da ćemo se opet ćerati po forumuSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

hamerles
 Metak ce verovatno danas dobiti pedalu sa neke funkcije ROFL Jer ukljuciti se u forum bas u trenutku kada je ova tema zagrejana i ispisati toliko stvari u svoju korist malo mi je to cudno za jednog novog forumasaHmmm

Sremac75
 Hajde da pričamo o brljotinama na koje je ukazao Slava!
Mislim da ne treba da dozvolimo da nas neki novi ili stari "temudjin" ponovo dovede u situaciju da se diskusija svede na odgovaranje na provokacije!

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

hamerles

Sremac75 kaže:
Mislim da ne treba da dozvolimo da nas neki novi ili stari "temudjin" ponovo dovede u situaciju da se diskusija svede na odgovaranje na provokacije!

B)

Sremac75

Sremac75 kaže:

slavaplana kaže:
LSS se ponovo sluzi obmanjivanjem svog clanstva na nacin da isti zovu udruzenja i vrse pritisak da se Savezu plati pod hitno clanarina za ovu godinu plaseci udruzenja da ista ako nebudu clanovi LSS nece moci da dobiju licence za svoje radnike!!!
Vise udruzenja me je danas nazvalo da ovo proveri pitajuci da li je i tacna informacija iz biltena LSS da ko nebude clan LSS nece imati pravo popusta za ulovljenu divljac za svoje lovce???

Ovo su izgleda potezi očajnika.
Tačno je da oni mogu da ucenjuju sa cenom divljači, ali to je samo do okončanja postupka ustanovljenja i dodele lovišta. Oni sebe smatraju korisnikom svih lovišta pa otuda i njihov cennovnik kojih mraju da se pridržavaju svi njihovi članovi.
Ali kao što oni prete raskidima ugovora o korišćenju lovišta i oduzimanjem dosadašnjih lovišta, isto tako bi i država sa kojom su izgleda krenuli "na nož" mogla i njima da oduzme sva lovišta koja su im data na korišćenje.....I TO ODMAH!

[b][b]slavaplana kaže:
Zamolio bih sva udruzenja da ne nasedaju na jevtine trikove Saveza kojem po mojim podacima do sada jedva da je oko 22.000lovaca platilo clanarinu a isti i dalje imaju ogromne plate koje nisu ni za jedan jedini dinar smanjili a samo 3 odrzana upravna odbora u Savezu su kostala preko 700.000dinara do sada!!!
Da ne govorimo o putovanjima i dnevnicama !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/b]

To je njima frka, nema članarine-nema rasipanja naših novaca-nema velikih plata-a nema ni drugih privilegija...kako mi se čini!

[b]slavaplana kaže:
Licence upravnicima i lovocuvarima kao i buducim planerima izdavace KOMORA protiv koje je savez podneo i tuzbu da je neustavno registrovana i osnovana pa se na rocistu slucajno pojavise Popovic,Ceranic,Tatovic i Vlada Pravnik kao slag na torti!!!

Ovo je tačno.
Savez nema nikakve veze sa izdavanjem licenci!

[b][b]slavaplana kaže:
Umesto da rade u interesu lovaca oni i dalje gledaju samo svoj interes a ja cu uskoro objaviti ko je isao na odmor sluzbenim autom Saveza i kome je savez platio bonove za gorivo za taj isti put!!!
Ko je dobio pozajmicu od 2.000eura iz saveza i ko je istu odpisao svojim drugarima da nemoraju nikad da je vrate!!!!!!!
Kome je Savez odplacivao Lizing za privatan auto!!!!!!!!!

Ko je vodio lekara na sluzbeni rucak a ceh je bio 120.000din?????

Ko je mimo troskova rada u savezu za dodatni rad naplatio 300.ooodin??????

Kako je primljen Boris Bajic u stalni radni odnos u savez i ko mu je kum,i kako je rad sa odredjenog prerastao u rad na neodredjeo i cijom "GRESKOM"??????????

Kako se LOVACKE pare trose na kupovinu odela za pojedince ciji je samo avans bio 400.000din i ko ga je potpisao ??????

EEEEEEE, ovo je interesantno.
Znao sam ja da se oni ne otmaju za džabe za funkcije, i da sigurno postoji razlog zašto se okružuju ljudima sumnjivih moralnih i ljudskih kvaliteta i postavljaju ih na funkcije u LU.
Eto razloga....ali da citiramo jednog našeg političara "Ja sam mislio da vi samo malo kraduckate, a vi....."

[b]Ima li koga u ovoj državi ko je dovoljno moćan da ovome stane u kraj????????

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,751,858 posete www.srbijalov.com