Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Sremac75

Sremac75 kaže:

slavaplana kaže:
Umesto da rade u interesu lovaca oni i dalje gledaju samo svoj interes a ja cu uskoro objaviti ko je isao na odmor sluzbenim autom Saveza i kome je savez platio bonove za gorivo za taj isti put!!!
Ko je dobio pozajmicu od 2.000eura iz saveza i ko je istu odpisao svojim drugarima da nemoraju nikad da je vrate!!!!!!!
Kome je Savez odplacivao Lizing za privatan auto!!!!!!!!!

Ko je vodio lekara na sluzbeni rucak a ceh je bio 120.000din?????

Ko je mimo troskova rada u savezu za dodatni rad naplatio 300.ooodin??????

Kako je primljen Boris Bajic u stalni radni odnos u savez i ko mu je kum,i kako je rad sa odredjenog prerastao u rad na neodredjeo i cijom "GRESKOM"??????????

Kako se LOVACKE pare trose na kupovinu odela za pojedince ciji je samo avans bio 400.000din i ko ga je potpisao ??????

Jao, jao, male plate pa nema ni za gorivo za službeni auo na privatnom putovanju!!!!Angry

Kakva crna pozajmica, pa još i otpisana????
2000 EUR....malo li je na ovu skupoću!
Hoću i ja takvu pozajmicu....al da mi je otpišu!Angry

Kome smo mi to plaćali lizing za privatan auto????
Opet mala plata...nema se za ratu!Angry

Hoću ja i na večeru od 120.000 dinara!
Pa šta su jeli majke im ga......prepeličjeg mleka!Angry

A ovo sa radnim odnosom...jel to onaj slučaj kada se zaključi ugovor o radu na određeno vreme, pa kada istekne ako zaposleni ostane da radi još 5 radnih dana smatra se da je zasnovao radni odnos na neodređeno vreme?
JBG, nije to tako strašno, neko je zakasnio samo 5 dana....možda je bio na godišnjem odmoru sa službenim automobilom, sa rezervoarom punim goriva na službene bonove, sa 2000 EUR pozajmice u novčaniku....nije čoveku zameriti što je bio malo zaboravan!Angry

Slavo Bravo 2

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Gedza66
 Citajuci upise Metka, cini mi se da isti ima nameru da paznju forumasa skrene sa informacija o LSS koje je izneo Savaplana i pokusaj da se razmisljanja forumasa skrenu sa teme Nestaje li LSS, na temu zasto Savaplana pise to sto pise.

Zasto razgovarati sa covekom koji nije clan LSS i nije clan udruzenja, o temi koja se tice svih nas ciji su novci bezobrazno troseni.

Posto moju paznju nije uspeo da skrene sa teme, zeleo bih da iznesem svoje misljenje o tome da li nam je potreban LSS u ovom obliku i ovoj formi.

Naravno da nam nije potreban i da ga sto pre treba ukinuti ili svesti na pravu meru. Pored svih dosada iznesenih razloga, ja bih izdvojio jedan a to je nepostojanje nikakvog vida licne odgovornosti odgovornih lica LSS, za mnoge nepravilnosti i nezakonitosti koje se desavale ili se desavaju u lovistima Srbije, ciji je generalni korisnik LSS.

Primer: Ako za godisnju plansku dokumentaciju nekog lovackog udruzenja u cijoj je izradi ucestvovao i LSS, lovni inspektor Rkulovic utvrdi da nije uskladjena itd, pise se prijava i izricu novcane kazne samo protiv udruzenja i odgovornog lica iz udruzenja. Odgovornosti LSS nema a isti je korisnik tog lovista.

Da je bilo i tog vida odgovornosti, lovstvo Srbije bi danas sigurno bilo na visem nivou.

Ovako ljudi nasli debelu hladovinu, gazdovanje bez ikakve odgovornosti. Sa godisnjim clanskim doprinosima koji su se narocito od 2000-2008 godine bezobrazno uvecavali, stvorena su ogromna sredstva na godisnjem nivou. Verujem da je jedan od najvecih problema bio, kako ih potrositi. Kako? Pa na plate naravno, jer rad u hladovini je izuzetno naporan i tezak. I to kakve, u vecem iznosu od plata predsednika ili premijera Srbije. Pa ako preskoci, na dnevnice, na pozajmice, na odela, na ......... Bezobrazno zar ne.

Sa saznanjem na koji nacin je LSS do sada organizovao polaganje lovackih ispita, kao i kakvo je interesovanje pokazivao za legalnost polaganja, predlozio bih da im se i ta nadleznost predvidjena novim ZODL, oduzme i dodeli nekoj drugoj formi. O tome cu nekom drugom prilikom.

Za sve one koje imaju dilemu o potrebnosti postojanja LSS u ovom obliku i formi, hteo bih da postavim sledece pitanje: Da li LSS postoji zbog lovackih udruzenja ili lovacka udruzenja postoje zbog LSS, odnosno, da li bi nestankom LSS nestalo lovstvo u Srbiji u postojecem obliku ili bi se to desilo nestankom lovackih udruzenja.

Drugo pitanje. Da li je Lovacko udruzenje iz Vlasotinca, uplatom clanskog doprinosa LSS u iznosu od oko 5.000.000.- dinara (u revalorizovanom iznosu) u proteklih deset godina, dobilo ili izgubilo. Sta je dobilo a sta izgubilo?
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

slavaplana
 Samo da zavsimo posao oko novog saveza i nece biti vise problema a ni mojih upisa na ovoj temi!!!To koliki su posao odradili Tomica i Guberinic i jos par osoba obicnim lovcima i nama sa foruma nikad nece biti jasno!!Ko misli da to moze neka sam udje u ovu pricu pa da vidi!!!Nema dnevnica sluzbenih vozila i nema interesa vec ZELJA za nesto bolje i ekonomicnije jer u starom savezu je ovakva ideja uvek preglasavana!!!!
Nije meni stalo do politicke karijere to znaju svi lovci u Plani i izgubljeno vreme bar moje niko nemoze da plati jer ja od lova NEZIVIM niti sam ikad od toga ziveo!!!!Skola ,Sportski klub, Bazen i Poljpoprivreda!!!To su izvori moijih primanja i to se zna!!!Nemam dnevnice na forumu,sluzbena auta,odela koje placaju forumasi,mobilni koji je sluzbeni itd......
Nevolim da ljudi LAZU i da se pozivaju na lazni patriotizam a da ovamo sve sto su mogli da uzmu su uzeli ali dostojansveno bez grize savesti i sa odlukom jos 10 drugara kojima pripada isti kolac!!!
Savez nema osnovnu funkciju za koju je i napravljen i zato mora da nestane jer sam ide u tom pravcu!Sam sebe gasi katastrofalnom politikom koju vodi strucna sluzba umesto da radi svoj posao i zaradi platu a Popovic je tu samo radi reda i on nesto da promeni nema sanse jer je on dobar strucni radnik a kao predsednik bez autoriteta nista nece promeniti!Gubio je vreme i njegovo a i nase i situacija je jos gora nego kad je dosao!!!!!!!

Sremac75

slavaplana kaže:
Nemam dnevnice na forumu,sluzbena auta,odela koje placaju forumasi,mobilni koji je sluzbeni itd......

Možda bi naš šef Lala, mogao da se pozabavi ovom problematikom?????ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

canis aureus
 Zbunjen
Ako dođe do nestanka LSS, prestanka sa radom ... ili kada dođe do toga, gde će onda odlaziti novac lovaca i na šta će se taj novac trošiti?!?
Ili, ako dođu novi ljudi na čelna mesta LSS koji je opstao u svom novom rukovodstvu, hoće li to "ljudstvo" volonterski obavljati te čelne i rukovodeće poslove?!, i bez službenih telefona, vozila i ne naplaćenih dnevnica za službena putovanja?!
Hoće li se ikada pronaći ljudi koji će raditi za dobrobit većine a o sopstvenom trošku? Da li bi iko od Nas, Vas, pristao da volonterski danas svojim privatnim autom o svom gorivu, koje je na visokoj ceni u zavisnosti kakve su plate, pređe, recimo, 100-200km a uz to o svojoj hrani, gubeći svoje vreme odvojen od porodice, prijatelja, svojih privatnih obaveza i dešavanja ... ?!?Zbunjen
Slažem se da su ovi krali na "lopatu" ali ...
PrivatizacijaGlavu o zid -- ROFL
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Lala

Sremac75 kaže:

slavaplana kaže:
Nemam dnevnice na forumu,sluzbena auta,odela koje placaju forumasi,mobilni koji je sluzbeni itd......

Možda bi naš šef Lala, mogao da se pozabavi ovom problematikom?????ROFL

Nisam ni znao da sam ŠEF!?!? Ohoooo, napredovao sam!Vebanje
Ma dobijete sve beneficije, ljudi! Šta me košta, da obećam? Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Baš tako Canis.
Savez ko savez ne može da škodi.
Ali Savez koji će raditi u interesu svojih članova, a ne u interesu rukovodilaca.
Savez u koji se neće naguravati "lovci od karijere" i interešdžije!
Savez koji će davati , a ne samo uzimati!

Savez u kojem neće biti oproštenih pozajmica za rukovodioce!
Savez u kojem neće biti službenih putovanja na godišnjem odmoru!
Savez u kojem neće biti dnevnica u vreme radnog vremena!
......
......
......

Ako je moguće da postoji takav Savez, na čelu sa ljudima kojima lov neće biti zanimanje i sredstvo za lično bogaćenje, i koji će raditi u interesu svih lovaca u Srbiji....onda treba da postoji!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Limun
 S obzirom gde zivimo takav savez bata Sremac je cista utopija, nazalost.Confused
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sremac75
 Onda ne treba da postoji ni ovakav kakav je!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Limun
 Ne treba da postoji ni ovakav kakav je ali, ne bih da uvredim kolega slavu svaka mu cast na zalaganju oko formiranja novog saveza, nesto nisam siguran da ce taj novi savez da dovede do nekog boljitka. No videcemo vreme ce pokazati ko je u pravu, ipak mislim da nas covek kada dobije malo vlasti u ruke i normalno neka finansiska sretstva sa kojima moze da raspolaze, a da normalno nisu njegova, promeni se u 99% slucajeva. Dzaba cemo kreciti garant!!!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sniper Hunter

canis aureus kaže:
Zbunjen
Ako dođe do nestanka LSS, prestanka sa radom ... ili kada dođe do toga, gde će onda odlaziti novac lovaca i na šta će se taj novac trošiti?!?
Ili, ako dođu novi ljudi na čelna mesta LSS koji je opstao u svom novom rukovodstvu, hoće li to "ljudstvo" volonterski obavljati te čelne i rukovodeće poslove?!, i bez službenih telefona, vozila i ne naplaćenih dnevnica za službena putovanja?!
Hoće li se ikada pronaći ljudi koji će raditi za dobrobit većine a o sopstvenom trošku? Da li bi iko od Nas, Vas, pristao da volonterski danas svojim privatnim autom o svom gorivu, koje je na visokoj ceni u zavisnosti kakve su plate, pređe, recimo, 100-200km a uz to o svojoj hrani, gubeći svoje vreme odvojen od porodice, prijatelja, svojih privatnih obaveza i dešavanja ... ?!?Zbunjen
Slažem se da su ovi krali na "lopatu" ali ...
PrivatizacijaGlavu o zid -- ROFL

Canis samo bih dodao da na posao moze da se ide i autobusem i da se vraca autobusem ,ne moraju sluzbeni automobili da ih voze ujutru na burek i jogurt ili decu uskolu , dajem banalne primere , znaci nismo u obavezi da im placamo sve nepotrebne stvari i da im kreditiramo kupovine automobila nasom clanarinom , ako svi stede neka stede i oni a ne kao pijavice pa se naduli !

DakiNS
 Ma neka imaju plate neka imaju mobilne, neka imaju putne troškove, neka imaju službena vozila, ali ne moraju da kradu da peru pare preko nekih baba kojima kao isplaćuju 800 000 dinara a za čega da daju pozajmice pa nevraćaju da u vreme radnog vremena pišu dnevnice i ono osnovno kada im je to sve omogućeno barem da nešto rade u interesu lovastva i lovaca a ne sve uzmu a nište ne rade ili ako rade rade na štetu svih nas pa dokle bre . Da su radili u interesu lovstva i lovaca niko im nikada verovatno ne bi prigovorio za dosadašnje malverzacije , ali daće bog pa lepo kada se završi istražni postupak pa suđenje onda njihovi naslednici normalno da traže nadoknadu štete i tek tada će shvatiti da su preterali
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

canis aureus

Sremac75 kaže:
Onda ne treba da postoji ni ovakav kakav je!

Hmmm
Treba da se menja, to je sigurno!
... i sami smo svedoci "promena" u drugim resorima i ...

"Nešto je trulo u državi Danskoj"
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Lala

Sremac75 kaže:
Hoću ja i na večeru od 120.000 dinara!
Pa šta su jeli majke im ga......prepeličjeg mleka!Angry

Na meniju je možda bila 'Lepa Brena za 4 osobe' - citat Sretjko Šojitj Smeko

Lala

Lala kaže:
Odlukama Skupštine LSS od 27.02.2011., formirana je radna grupa koja je trebala u roku od 90 dana, da pripremi predloge za izmenu i dopunu Zakona o divljači i lovstvu, i da to dostavi Skupštini LSS. Takodje, u istom roku (90 dana), ista radna grupa je trebala da pripremi predlog izmena i dopuna Statuta LSS.
Kao članovi radne grupe odlukom Skupštine su imenovani Miodrag Šoškić, član UO LSS, i Vladislav Mladenović, zaposlen u Službi LSS. Ostali članovi radne grupe su trebali biti po jedan predstavnik iz svakog lovnog regiona.

Skupština je trebala, nakon prijema ovih predloga, da u roku od 120 dana od dana prijema materijala, da zakaže redovnu sednicu, citiram: 'na kojoj će biti doneta odluka o utvrdjivanju i podnošenju predloga nadležnom ministru, za pokretanje postupka izmena i dopuna propisa iz tačke 2. (misli se na Zakon o divljači i lovstvu i podzakonskih akata), o postupanju Lovačkog saveza Srbije u slučaju da se ministar ogluši o predloge Skupštine i o usvajanju izmena i dopuna Statuta LSS' (kraj citata).

Taj rok (90 dana) iz odluke Skupštine, za izradu predloga, je prošao pre mesec i po dana, a nema informacija da li je uopšte nešto radjeno?
Da li se radna grupa sastala, i ko je izabran kao predsednik radne grupe?
Da li je radna grupa postupila po skupštinskim odlukama, i sačinila predlog izmena i dopuna ZODL i podzakonskih akata?
Da li je napravljen predlog izmena i dopuna Statuta LSS, i da li je predlog prošao raspravu po LU, članicama LSS?
Ukoliko nije ništa uradjeno, da li je rukovodstvo LSS i nadležni odbori, preduzelo nešto, da bi se odluka Skupštine LSS ispoštovala?
Ako je nešto radjeno po ovom pitanju, zašto lovci nisu informisani šta je uradjeno?

Ovaj upis sam postavio u subotu, 10.07., u 14:53.

Posle ovog mog upisa, i posle Slavinog upisa i komentara ostalih kolega, promptno su danas, 12.07. ponedeljak, na sajtu LSS objavljene informacije o dogadjanjima u LSS i aktivnosti u prethodna 2-3 meseca. Pozdravljam brzinu reakcije nadležnih u LSS, na kritiku povodom zapostavljanja informisanja. Dakle, za neke poteze mogu da dobiju i pohvale, a ne samo kritiku. Jedino mi nije jasno, zašto moramo prvo da 'drečimo' na forumu, da bi se naknadno reagovalo. Informacija je važna, ali je važno i pravovremeno informisati.
Staviću ovo i na naslovnu stranu.
Evo link, da pogledate, ima dosta noviteta:
http://www.lovacki-savez-srbije.com/u...2011_2.htm

Sremac75
 http://www.lovack...zarade.pdf

Kako su onda prošle godine neki imali platu i po 120.000,oo dinara???
Jel to bilo nezakonito???
Mislim neusklađeno sa zakonom????

Da podestimo- po podacima iz Materijala za Skupštinu-neto za 2010. godinu :
A. Pantelić 1.206.749,oo dinara
R. Hadži Cenić 1.108.494, oo dinara
V. Mladenović 1.130.327,oo dinara
S. Tatović 1.344.124,oo dinara
A. Ćeranić 1.476.615,oo dinara
S. Filipović 1.061.400,oo dinara
V. Kostić 1.014.919,oo dinara
F. Irmenji 429.479,oo dinara
S. Vijatov 934.674,oo dinara
M. Mihajlović 425.420,oo dinara
B. Bajić 968.164,oo dinara

Po kojim osnovicama je ovo obračunavano?

KoTuKoga
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 http://www.lovack...2011-1.pdf

A šta je sa lovcima iz Vojvodine???
Zar mi nismo članovi LSS???

Na nas se ne odnosi ni odluka o osiguranju, zar ne???
Hoćemo li mi uopšte dobiti člansku kartu LSS???

Koliko mogu da vidim za predsednika LSS su članovi LSS samo oni koji su uplatili članarinu direktno LSS!
Nigde ne spominje nas iz Vojvodine koji smo platili članarinu 1000 dinara...doduše LSV-u ali to su se oni tako dogovorili!

SRAMOTA PREDSEDNIČE!

PraviloPraviloPravilo
Palica

slavaplana
 Danas su svi Republicki ispektori dobili dopis Ministarstva sa jasnim objasnjenjima i kako dalje!!!
Bice i ovde na nasem sajtu uskoro zvanicno objavljen ako ga dobijem naravno sluzbenim putem na moj zahtev jer nije sluzbena tajna vec upustvo i pojasnjenje kako dalje!!!
Sto se tice upisa naseg clana "Metak"bar se tako registrovao moram mu reci da kad govoris istinu bar ja to radim a da nikom nedugujem nista i zelja mi je da to svi cuju i znaju!
Zasto da krijemo nesto sto je malo dostupno mnogima a ISTINA je !!Ko neveruje neka proveri moje pisanje i uverice se da je sve tacno u savezu!!!Postoje papiri a i sami ucesnici svega pa ko sumnja izvolte!!!!!
Ja sam i kod mene u udruzenje usao jer sam video da se ogromne pare okrecu a da je ucinak za lovstvo ravan nuli!!!

Moje udruzenje nista nije uradilo od 2005god da covek kaze ovo vredi!Nista!!!!!Da nepricam sta je bilo pre 20 god kad su nas Italijani posecivali na desetine !Lovilo se a para nigde!!!
Jedna jedina ceka nije napravljena kod mene dosta dugo a da nepricam za ostalo!!!!Hranu za divljac kupujem od svog lovnog turizma a planirana srestva su se potrosila na druge stvari pa sad udruzenje nema odakle da mi to sto je planirano vrati za rad sekcije i za proslu godinu!!
Sa 11.000clanarine u startu smo bili u minusu 140.000din!!sad je ta cifra oko 300.000din!!!!!A gde je kraj godine i eventualne kazne za nezakonit rad!!???????/Nepredvidjeni troskovi???
Kad sam video ko sve hoce da se bavi politikom u lovstvu necu sigurno da samo klimam glavom i da pravim vecinu na skupstini kao sto to rade 99% lovaca!!Mene interesuje povecanje fonda divljaci u mom udruzenju mom terenu i pare kako se trose!!!
U mojoj sekciji je 90% ostvaren citav lovni turizam L.U."Pomoravlje" Zasto????Jer imam divljac i imam sta da ponudim a radise trasparetno i svako ima uvid u nas rad !!Para nikad vise iako radi 10 lovaca od 62 ali ima rezultata na samom terenu!!!!
To je recept i nacin opstanka!!!Ko zna bolje ili ima ideju ja to pozdravljam ali daj to na terenu odradi a ne u prici

chaki
 Cak Slavo dok se metak uloguje pa ce on da ti kaze kako se ti tajkunises hehehehe tj hvalis uspesima a sve to zbog politike. Boze nisam mogao da spavam ubi me IQ heheheh
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

branko
 Posdrav svima
pre svega da vam se zahvalim i da vas pohvalim sto iznosite kritike na racun LSS jer se vidi da nista ne stima i da su izgubili bilo kakav kredibilitet.
Svaka cast malo ko to u ovo vreme radi...
Imam jedno pitanje kako je se LSS postavio prema ovom novom zakonu o zastiti zivotinja jer on ozbiljno utice i na lovstvo a pre svega na lovnu kinologiju??
otvorio sam novu temu al rekoh bolje da ovde pitam jer cu siguno dobiti odgovor
Unapred hvala
Nikolic Branko
I Uvek dobar pogled
LU "Tamnava" UB, grupa Jelen

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,373,183 posete www.srbijalov.com